Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
multizni szeretnék. az alapjátékot, vagyis a sima crysist most toltam végig, és nagyon megtetszett. mondta vki hogy már inkább mindenki csak warheadezik, vagyis ennek a multijával a warssal tolja. sima crysis szervert alig lát a comrade. ezt most telepítem
miket kell hozzá felrakni , peccs, mappack ilyesmi ?
vki írja már le nekem
Egyébként a véleményem róla:
Mindig utáltam az ilyen ürlényes, meg tököm tudja milyen szörnyes, idióta gamekat.
De ez egészen más. Gyönyörûen kidolgozott grafika (azok a hajók jégbefagyva, meg maga a környezet hihetetlen) jó az elképzelés, nem ez a hülye egysikú lövöm a csõbe az ellenfeleket game.
Nekem a COD4 az etalon eddig (remélem a Modern Wrfare2 is olyan vagy ugye jobb lesz!) de ez a játék szorosan mögötte van!
Valószínüleg kipróbálom az alap Crysis-t is!
És még1x köszi, remélem sikerül!
Downhill!!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
A Vége felé azt az óriási nagy loszart, azt hogy kell megölni?
Ha túl közel megyek lebombáz, ha túl távol vagyok akkor az én fegvyrem nem éri. (ugye ez a különleges cumó a repülõbõl.
Van tippetek? Vagy vaaki leölte már ezt a szörnyet?:D
Elõre is kszi a választ.
Downhill!!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
azon amelyik, az alagut után van?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Tehát ne azt keressétek hogy húú ez most akkor mivel szebb, hanem a kulccs a teljesítmény
Na akkor mondjátok már, mit tud az a DX10?
Én még anno Assassin's Creedbõl láttam összehasonlító képet DX9 és DX10rõl, és annyi különbséget láttam, hogy középtávon az árnyékok feleannyira voltak csak cakkosak... De csak középtávon voltak szebbek, a közeli árnyékok itt is, ott is tûélesek voltak. És még DX10ben is cakkosak voltak, csak kevésbé...
Szal akkor eldöntöttem, hogy emiatt nem váltok Vistára. Azóta sem hallottam, hogy valamit megérné DX10ben tolni.
Azt meg szimplán gerinctelen lehúzásnak érzem, hogy singleben DX9 ben is rombolható a terep, de multis terepromboláshoz már DX10 kell. Az sztem nem technikai akadály, hanem a Microsoft hatása a Crytekre.
És ez a win7 nem béta még nagyon? Csak mert SP1-ig eléggé "bétásak" szegény vindózok, XP-nél nagyon megszopattam magam anno, hogy felraktam, amint kijött...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Next PC upgrade: 2022
Akkor azt hiszem maradok az angolnál. :)
Nekem van fent most vista, xp, meg win 7, ezek közül win7 messze a legjobb, a másik 2-t törlöm is ahogy átrakom a fontos adatokat :)
Vagy te miért nem váltasz win7-re? Gondolom nem próbáltad a véglegest, ez olyan mint amit mondasz "éetébe csak képen látta kb" :)
Anno én is így voltam felvetették a vista témár én meg már fuj haggyad már azt a szart.Aztán kiprobáltam és bevált nemigen fogok Win 7-re váltani.
De mindig, mindenhol, mindenki fúj rá. Ti használtátok is, vagy csak terjesztitek a folklórt? Szal van tapasztalat a lehúzás mögött, vagy csak a hallomás?
És egyébként miben kéne megnyilvánulnia a szarságának?
Ja, annyi, hogy a 16bites .exe-k nem indulnak el. Sehogy. Vistán, 7-en elindulnak?
Hogy kicsit ontopik is legyek:
FOGALMAM SINCS, mi volt a gond a DVD-vel, vagy az olvasóval, kb a 30. kiveszem-visszateszem körnél beolvasta a lemezt, és gond nélkül feltelepítette. Érthetetlen. (Ne, ne akarjátok a 64bitXP-re fogni, az sztem kizárt)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezeket PhysX nélkül is meglehetne mégse nagyon csinálják sajnos :(
Kár, hogy nem HD minõségû. :P
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Holnap elolvasom a linket, meg utána járok, csak ugye az én fejemben az van, amikor az Apple bemutatta az OpenCL technológiát, és ott ugye nem játékokkal prezentálták, hanem teljesítményigényes mûveletekkel. Mint mondjuk jelszótörõ programok, videokódolás, stb, amit eddig mindig a proci látott el, az újítással viszont a VGA is beszáll segíteni, aminek elvileg még nagyobb is sok esetben a kapacitása, csak annak idején nem erre találták ki.
"The power behind this announcement is easy to see - now that Havok can run its APIs easily on either a CPU or GPU, the ability to accelerate physics in a way we had hoped would come about with technology like AGEIA PhysX is much more attractive. While currently today PhysX only runs on NVIDIA GPUs, OpenCL products will run on AMD and NVIDIA GPUs"
Forrás
Ez az oldal nem jön be nekem per pill de itt vannak még vidik
Nem szeretem ezt a kisajátítós dolgot. Teljesítményben és ár/értékben versenyezzenek, ne pedig abban, hogy kinek volt pénze több technológiát kisajátítania, már ha lehet ezeket annak nevezni.
Töltsük le az internetet!
All hail the double x!
márkabu*i-e vagy? :D (véletlenül se bántásnak akartam irni, csak az írásod eléggé zöldes)
És addig nem is szándékozom lecserélni amíg ki nem jönnek a DX11-es Nvidiák!
off:leszedtem 64 bit-es xp-t...érdemes kiprószálni?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..