4825
Crysis Warhead
-
Igen, ezeket tudom én is, de most inkább nem kezdek vitázni, mert tudnék ez ügyben. :P
Szerintetek megéri a 6000-et? :S
Mert ha nem tetszett volna azt előző rész ennyire, akkor biztos nem venném meg, de ez a Warhead nekem eddig még csak fejfájást okozott. :/ -
Hellsing47 #4303 azonban az alap crysis egy évvel elöbb jött ki
és a warhead egy teljes értékű játék, lévén, hogy nem kell hozzá az alap játék -
Hallottam olyat, hogy ha megvenném a Warhead-et, akkor nem lennének gondjaim a pályák betöltésével. :P
No, ezt most lehet,l hogy csak azért mondták, hogy adjak ki érte pénzt, bár én is elgondolkoztam rajta, mert a sima Crysis-ért simán megérte a 4k. Ezt a kiegészítőt viszont, ahol vettem a Crysis-t (Tesco), 6000-ért árulják, amivel nem egészen értek egyet, hiszen pont, hogy a kiegészítőnek kellene olcsóbbnak lennie. Pl, hogy ez 4k, a Crysis meg 6k. -
Crysis multiról tudnátok írni pár szót? Mennyien vannak online átlagosan, balance, átlag ping, magyar clanok, ilyesmik érdekelnek. -
Azok tudtommal ilyen múltba való visszatekintések. -
adammmmmmm #4299 Gérdetnék valamit. Valaki letudná írni privátban hogy a játékban azok a sötét flashbek részek azok most mik akartak lenni pontosan. Anyit értettem hogy O'neil a Raptor csapat tagja akart lenni csak nem sikerült valami Code Bulet hibázott el. De ennek mi köze van hogy a végén egy ugyanolyan sötét flashbackben Nomad szerepel. Őszintén a flashbackek is zavarosak voltak. -
eddig tartott mire sikerült megirni DX9-re is a very high grafot 
-
Hivatalosan is: DX9 32bit VeryHighSpec 
UI: Csak ugye ennek már a Crysis megjelenésekor így kellett volna lennie... -
hát ennek nem igazán örülök. nem teljes a boldogságom.
Will the Crysis Wars SDK and Editor function with Crysis Warhead?
No these are not compatible, as the Crysis Warhead code base is different to that of Wars and consequently neither the editor nor SDK will function with this version.
azért kíváncsi vagyok hányan fogják bekérdezni majd hogy miért miért miért... ??? -
ekkora ostobaságot hogy csak egy helyre teszik fel...
másik helyröl meg 8k-val szedjek 400megát... idiótaság netovábbja -
a patch meg 435 mega ?!
-
Neoncsoves #4293 45megás SDK? nem kevés kicsit? ... -
TÖLTHETŐ!
FilePlanet LINK
Crysis Wars Patch 1.4 (434MB)
Crysis Wars Mod SDK (45MB) -
nagyon jo :D
mar ittvolt az ideje -
So an extra special treat in the form of the Editor will be made available at the same time as this patch and will be ready for download Friday 20th March at 19:00 CET
-
hivatalos oldalon. mycrysis.com or crymod.com -
Pl itt -
hol tetszett ezt olvasni? :) -
na, 1.4-el jön az sdk és az editor is végre. -
Ezt lehetett volna a Crysis Wars toikba is, már kezdtem örülni, hogy jön valami új patch a Warheadhez. :(
Am a Wars sokkal jobb, mint a Crysis multiplayer módja? Mert az nekem megvan eredetiben. -
"All graphic settings are now available on DX9 machines."
Vegre engelyezik ezzel a fizikat remelem es vegeter ezzel a dx10 kamuzas.
"Cloaked players are no longer detected by the Radar Kit"
Ez hulyeseg lesz, meg tobb skill nelkuli "hatba kerulom es shotgunnal fejbelovom jol" lama lesz ezzel.
Remelem hamarosan kijon par a keszulo jobb es komolyabb modok kozul, mert a Crytek nem igazan latja at azt hogy mi kell a nepnek multiban. -
Crysis Wars 1.4Patch Március 20tól tölthető! -
Mondjuk én szopok továbbra is. Legközelebbi játékba lépésnél már ez sem segít. Nem akarja betölteni azt a pályát újra, ahol tartok. -
Na, akinek hasonló problémája van mint nekem, az állítsa a speciális beállításokat "Játékos"-ra. Így nekem betölt már minden pályát végre. Azután miután betölti a pályát már nyugodtan vissza lehet venni más beállításokra. -
Ennek mi köze a Crysis-hoz? Ennyire szereted a felkiáltójeleket?
-
reklamoss huzoss innenoss xDoss -
reklám ! -
Fél napja minimumon próbálom elindítani. :P -
hát, nekem csak max és ahhoz közeli grafon csinálta. pl az r_texturesstreaming 0 parancsot nemszerette (távol pl hegyek texturái élesek maradnak) -
OK, de mondjátok van-e ellene megoldás az uninstall-on kívül! :P -
nekem is volt ilyen gondom. nemcsak vista 64 alatt hanem xp 64 alatt is -
Ennek örülök. :D
De nem értem, hogy a sima Crysis-szal meg mért nincs semmi gond, ugyanaz szinte. :) -
hiper KOCKA #4271 Vistád van? Ja, igen az van. :D Más fórumon is találkoztam ezzel a hibával. Többen is jelezték hogy töltés közben fagyott le a játék. Mindnek Vistája volt. Persze lehet más is a probléma oka. -
Na, már egyáltalán nem tölti be semelyik pályát sem. Pl a Shore leave pályánál mindíg 82%-nál áll meg, akármeddig is várok. Az előző pályát sem akarja betölteni. A sima Crysis-nál ilyen problémák nem voltak. Bár az eredeti, de szerintem ezt is megvenném miután kijátszanám, de így, hogy nem biztos, hogyaz eredetivel is betöltené a pályákat, így elbizonytalanít.
Fájl nem hiszem, hogy megsérült volna, mert egyik pillanatról a másikra nem akarta tölteni a pályákat. Nem turkáltam a fájlok között. -
Fél percet várjál, ha nem megy tovább indítsd újra a játékot. Nekem is volt ilyen. -
Nekem olyan gondom van, hogy a játék a pályákat elég gyakran nem akarja betölteni. Megáll egy bizonyos százaléknál, aztán csak lesek. Betöltené még ez egyáltalán ilyenkor, vagy várhatnék a végtelenig? -
az csak egy auto mentés volt :D -
6 percnél még nekik is akad a játék :D -
csak egy kiegészítő... -
Petike954 #4264 Bocs, látom, hogy ez az utolsó küldetés. Egyébként az All the Fury-nál csinálta ezt. Csak gondoltam hoszabb ez a játék.