Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
ez így ebben a formában marhaság.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
ilyenkor már itt-ott swappolgat, töltöget
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
bár 2 giga rammal nehézkes játszani vele, de kvaszép
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
képek alapján elég meggyõzõ.
de kvaszép lesz egykét textura töle
csak eszi is a memoriát
2gb memoriánál itt-ott swappol, de nem vészes
ehh... namind1, kiprobálom majd én is. 😄
nagyrészt EA-s gamek...
persze warhead szép, nemrég ujítottam én is és mostmár nincs az a "2 méterrel az orrom elõtt töltõdnek be a textúrák" dolog.
szal télleg szép, de kell is egy vas ahhoz, hogy szép legyen 😊
textura pack ?
hm, szétnézek...
igazábol nem értem a jelölted egy részét, hogy minek vannak a jelöltek közt :| pl nfs.. nekem az összes közül a warhead tetszett a legjobban. egyzserüen nemtudtam játszani. mindig azt lestem hogy "húdef@szán jolnézki" 😄 föleg miután feltettem a textura pakkot.. olyan durva texturák lettekk benne hogy nekimentem a tárgynak, ráközelitettem sniperrel ésmég ugyis éles volt XD
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Töltsük le az internetet!
az lehetséges, hogy a Warheadnak jobb a grafikája, mint az online Wars-nak? Mindkettõnél maxra húztam mindent, és mintha az online játék nem lenne annyira szép, mint az offline. vagy csak képzelõdöm? 😄
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
32-bites XP alatt simán ment 1920x1200 felbontásban a game, de mióta 64-bites Vista alatt futtatom, nem lehet ekkora felbontást választani. Nem értem miért. Ötletek? Valami 1700x900 körülit enged max... Pedig én Vista alatt akarom futtatni a DX10 miatt. De a felbontás is fontos. segitsetek lécci. Legújabb VGA driver van fenn.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
IA volt az Armada-n. Az elsõ két helyen osztoztam egy másik sráccal. Nekem 90 pontom volt, neki 91. Már csak 9 másodperc volt. Próbáltam gyorsan lelõni valakit, de nem ment. Végül berohantam egy ajtón és jött velem szembe valaki. Kapott egy szép kis sorozatot és ezzel szereztem +1 pontot az utolsó másodpercben, amivel nyertem is 😊
Na mind 1 dekkolok még 1 darabig majd lesz valami.
A mycrysis a Crysis-sorozat hivatalos rajongói oldala, ahol az oldal vezetõi és a játék fejlesztõi eléggé szoros kapcsolatot tartanak egymással, hiszen havi rendszerességgel olvashatjuk a Crysis Monthly Update címû híreket, ahonnan megtudhatjuk, hogy a fejlesztõk éppen min ügyködnek, és hogy a jövõben mi várható. A legutóbbi ilyen helyzetjelentésbõl például kiderült, hogy mi minden van a Crysis Wars 1.3-as frissítésében, milyen nyereményjátékok várhatóak, és sok más egyéb érdekesség, de ezeknél fontosabb, hogy készül a Crysis: Warhead elsõ hibajavítása, ami reméljük, az összes nagyobb problémát orvosolja majd, valamint azt is megtudtuk, hogy hamarosan elérhetõ lesz a játék fejlesztõi készlete, amivel aztán sorra készülhetnek a különbözõ modifikációk, kezdve az új pályáktól egészen a nagyobb felbontású textúrákig.
„A Crysis: Warhed egy új hibajavítást fog kapni az újévben. Már majdnem kész van, hála a Warhead csapat kemény munkájának, így erre érdemes várni. A fejlesztõi készlete, és szerkesztõn pedig már dolgozunk, és valamikor jövõre fog megjelenni, de még nem tudjuk pontosan mikor, azonban a munka jól halad, és abban bízunk, hogy hamarosan kész leszünk.” (Ez az üzenet még tavaly látott napvilágot, ezért mondják hogy jövõre érkezik a patch.) forr:pcg
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Segítséget kérnék!
A védd magad és a konténert a bõrõktõl a vonaton-nál vagyok,
kinyírtam gyorsan bõrõket nem jönnek újabbak,mégis csak áll minden
egyhelyben,10 perc után feladtam.
Ha valaki segít,elõre is köszönöm!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n