4825
Crysis Warhead
-
Sok ilyet hallottam már de nem tudom elképzelni hogy annak a 10 embernek mi nem tetszett!Nekem semmi bajom a Vistával. -
Vista + 64bit elmeletben jo.
Gyakorlatban szar.
(Erre nem kell valaszolni a vistasoknak, nem akarok vitazni, elhiszem hogy be lehet loni jol mukodore egy vistat, de 10bol 10 haver vista utan rovid idon belul mind visszarakta az xp-t.)
Rakjatok fel jo kis stabil xp-t amivel minden mukodik es ha nagyon akartok majd ev vegen valtotok winfos 7-re ha majd az is stabilan jo lesz mindenre. -
wista - vga bármi lehet -
Ugyanez a problémám és én feladtam. :/ -
Narusegawatmb #4340 Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Kb. 1 Hete vettem meg a Crysis Warhead-et, viszont nem tudok vele játszani, mivel a pályabetöltő képernyőnél mindig megáll 80-95% között. Csúcs beállításokon mindig, átlagoson kb 10-ből 1-szer indul el. Crysis Wars viszont megy max beállításokkal, 1680*1050-es felbontásban.
Esetleg valaki tudna valamilyen megoldást?
Vista 64-et használok, AMD64 x2 6000+, 4gb ram, HD4850-es vga.
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
Köszi, közben meg is találtam. -
neved alatt levő dokumentumok/my games. -
Hol is találom a játék mentéseit? -
Elegge maganugy tudom, de ra lehet kerdezni miert jottel el? -
Ingyenes Crysis Wars április 9-17-ig!!!
Forrás -
En mar nem. Eljottem februarban. -
tmisi #4333 Ahol nincs tiltva a wrz ott esetleg. -
fatálisan rosszul tudod. -
egy kód van a warhead/wars-hoz -
Tari Róbert #4330 ha jol tudom mindenki azt kéreget amit akar és nem neten akarok játszani
-
gyonax #4329 Ha interneten akarsz játszani, akkor vedd meg, ne pedig egy fórumon kéregess illegális kódokat(legalábbis ne a rendes topikba, ott van a banner alatt az OFF/SPAM/WAREZ topik linkje az ilyen jellegű kérdésekre) -
Tari Róbert #4328 köszi de én ugy töltöttem le és a kód amit a játékhoz felraktak már foglalt mert egy kódot csak egy pár lemezhez adtak ki ha tudtok küldjetek kódokat köszke -
itt ha jól tudom adnak -
nem. -
Tari Róbert #4325 sziasztok nekem clon dvd-n van meg a játék de nincs hozzá cd kód tud valaki olyan kódot ami még működik?köszke -
jah :D -
Thx
ez most valami vicc? :P
Mert énis először guglizni szoktam, és nekem is csupa emilyen "Rossz LINK" jött be.
De ajándék lónak ne nézd a fogát.
Legalább te probáltál segíteni...:) -
optimalizálós érzékük lenne ilyen kifinomult... :D -
Jó a humorérzékük xD nem is tudtam :) -
Neoncsoves #4320 Ez a tört játékban egy "fícsör". Direkt rakták bele a Crytek-es srácok :) Nem tudom nem hiszem h van rá megoldás -
mikiking #4319 jolvan Játékok warezmentességének nagy őrzője ! pffff -
Neoncsoves #4318 Ezt -
mikiking #4317 Elovettem megint a gamet,hat Windows7-en max bealitasokkal 2x AA val tokéletesen megyen...de gyerekek mit csinaljak ha egyszer csak lovoldozok,és csirkék jonnek ki a loszer helyett ??:D -
Link
UI: Gugli first ;) -
walaki adjon linket mentésekhez pls... -
erős túlzás a videó címe -
Hűha, valami tényleg alakul. Várjuk -
Valóban, mintha játék részlet is lenne benne
-
valami készülget -
Igen, együtt adják a Warhead mellé. -
És akkor csak a Warhead-el együtt lehet beszerezni? -
meg nem kicsit jobban fut, mint az alap multi.. -
Adják hozzá. Több egy játékmóddal és néhány pályával. igazából nem nevezném jobbnak. Javítottak benne néhány hibát és kicsit átszabták, meg bővítették. Nem tudom, hogy most mennyien játsszák a rendes Crysis multiját, de most ez a menő, mert ez külön csak multi. -
Mert adják hozzá Wars-t? Sokkal jobb a Wars, mint a sima Crysis multija? Miben több? -
Nem tudom, én anno 7e Ftért vettem meg, utána 1 nap alatt végigtoltam. Rövid, de annál jobb. Azóta 3x végigtoltam még és sokat multizok a wars-al. Szóval szerintem simán megéri.