Jön a Death Race Jason Stathammel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ez dúrva gyerekek 😊
nem.
Elötte még 92-93 környékén volt egy Death Race nevü, na az ennek az alapja és nem a carmageddon.
Nem tudom ki hogy van vele nekem akkor is az egyik kedvencem. Nohogy vki azt hiogye pl a Rambo azért lett sikeres mert jól alakitotta a szerepet Sly, hanem mert min. 52-es karja volt 😄. Amuyg "újak" közül Jason Statham és Vin Diesel jön be! Lehet az autó vonzalmuk miatt 😄 Egyébként neekm Statham felõl olyan érzésem van mint Jet Li-vel kapcsolatba! Jó filmjeik vannak - ettõl függetlneül nem azt mondom h miylen isteni színészek mert azért tegyük hozzá nem, de egy film nem mindig arról szól ki hogyna tudja elsirni magát (Di caprio 😄 ), és én elsõsroban a filmet szoktam nézni nem szereplõ miatt a filmet, kivéve az emlitett Jet Li és Jackie Chan a no.1 😄.,csak már sajna öregszik õ is.... :S. Eddig nagyából minden filmje tetszett pesrze vannak jobbak - mindki által emlitett Crank 😄 és persze rosszabbak is _ Italian Job, de azt modnom hajrá még jó pár filmet!!!
"Egy posztindusztriális világban járunk, ahol a nép kedvenc szórakozása egy olyan autóverseny, mely életre-halálra zajlik és szereplõi elítélt rabok." Milyen hihetetlenul eredeti otlet!! Leragom a kormeimet. 21 evvel ezelott Schwarci mar megmutatta ezt a The Running Manben.
Statham jó arc! Igen mókás színész. Nagyon hangulatosak az akciófilmjei...
Statham lehet hogy nem egy oszkárdíjas színvonalú színész, de egy nagyon stílusos karakter, és a filmjeiben mindíg van valami különleges fíling. A Crank, a War meg a Chaos amik nagyon nagy filmek az utóbbi idõben, és nem értem mirt buktak meg, biztos a szar marketing miatt.
A ravasz, az agyban, ugyanazt a pókerarcot kellett csak hoznia. Az olasz meló nekem nem tetszett, a Felpörgetve-ben, meg megint csak a pókerarcú karaktert kellett hoznia.

Nincsen semmi színészi játéka az emberkének.
Jason Statham a Blöffön kívûl, nem igazán tudott jól színészkedni. Bár ott is csak azért, mert egy tipikusan pókerarcú karaktert kellett eljátszania.

Nem tudom minek erõltetik.
Sanyix
nekem inkább madmaxnek tûnik mint carmageddonnak, bár inkább a 2 keverékének.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nekem azért a filmjei általában bejönnek, pl a Bank Job és a War is elég jó volt.
Jah, meg a Boll féle Dungeon Siege-t is végig bírtam nézni...

Viszont az amcsi puhapöcsök között nem sok olyan színészt ismerek, aki illene akciófilmbe.
kb annyira fostarisznya mint az elmés beszólásod!
játszott õ a többség számára kult filmekben is...(ugye nem kell h felsoroljam...)
a saját kategóriájában sztem simán megállja a helyét! semmivel sem rosszabb mint a többi ien arc...<#mf2>

Laza
Fostarisznya akciohos ... vhogy ez a szinesz nem az igazi, olyan gagyi ize van.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

akyyy
nagy carma rajongo voltam , de nekem is a második képrõl a mad max jutott eszembe😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ja. a menekülõ ember és a carmageddon is a DR2000-bõl merített. akkor még stalonne sem volt ilyen leharcolt állapotban😊
Mardel
Nekem is egybõl a Carmagedon ugrott be, mikor megláttam Stathamet a kocsiban.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

az is a régi death race 2000-re épült eléggé.
ha az új verzióban hozzák a carmageddon stílusát, akkor nekem ez mozibannézõs lesz.

A Menekülõ ember (Running Man), csak autókkal. Ja és Paul (sajnos nem Thomas) Anderson. Kac-kac.
Seth
Csak nekem ugrik be a Carmageddon címû mûremek?? 😄

PSN ID.: Beegabor

The Garrett
Total Turbo gone worse. 😛
Jason talán megmenti, neki jólállnak a sofõr szerepek ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

bertino
ezt nem tudtam -.-

<#worship>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

"de tudom ilyen dolog már volt egy pár filmben."

többek között a mad maxet évekkel megelõzõ death race-ben. ergó a mad maxnek volt death race 2000 utánérzése, nem?😊
bertino
Jason Statham <#eljen>

sztem csak jó lehet.

"Egy posztindusztriális világban járunk, ahol a nép kedvenc szórakozása egy olyan autóverseny, mely életre-halálra zajlik és szereplõi elítélt rabok."

ez meg nem gyengén kicsit Mad Max feeling, a jármûvek miatt fõleg, de tudom ilyen dolog már volt egy pár filmben.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A Crank 1 ütött, hát még a kettõ hogy fog.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

ffxi
Pedig nekem tecett a Bank Job és a Crank.

Fákjúal!