28
-
kopperfield #28 na ez dúrva gyerekek :) -
winnie #27 nem. -
Paul van Dick #26 Elötte még 92-93 környékén volt egy Death Race nevü, na az ennek az alapja és nem a carmageddon. -
diablo1336 #25 Nem tudom ki hogy van vele nekem akkor is az egyik kedvencem. Nohogy vki azt hiogye pl a Rambo azért lett sikeres mert jól alakitotta a szerepet Sly, hanem mert min. 52-es karja volt :D. Amuyg "újak" közül Jason Statham és Vin Diesel jön be! Lehet az autó vonzalmuk miatt :D Egyébként neekm Statham felől olyan érzésem van mint Jet Li-vel kapcsolatba! Jó filmjeik vannak - ettől függetlneül nem azt mondom h miylen isteni színészek mert azért tegyük hozzá nem, de egy film nem mindig arról szól ki hogyna tudja elsirni magát (Di caprio :D ), és én elsősroban a filmet szoktam nézni nem szereplő miatt a filmet, kivéve az emlitett Jet Li és Jackie Chan a no.1 :D.,csak már sajna öregszik ő is.... :S. Eddig nagyából minden filmje tetszett pesrze vannak jobbak - mindki által emlitett Crank :D és persze rosszabbak is _ Italian Job, de azt modnom hajrá még jó pár filmet!!! -
RpPRO #24 "Egy posztindusztriális világban járunk, ahol a nép kedvenc szórakozása egy olyan autóverseny, mely életre-halálra zajlik és szereplői elítélt rabok." Milyen hihetetlenul eredeti otlet!! Leragom a kormeimet. 21 evvel ezelott Schwarci mar megmutatta ezt a The Running Manben. -
emp #23 Statham jó arc! Igen mókás színész. Nagyon hangulatosak az akciófilmjei... -
kkwx #22 Statham lehet hogy nem egy oszkárdíjas színvonalú színész, de egy nagyon stílusos karakter, és a filmjeiben mindíg van valami különleges fíling. A Crank, a War meg a Chaos amik nagyon nagy filmek az utóbbi időben, és nem értem mirt buktak meg, biztos a szar marketing miatt. -
opeca #21 A ravasz, az agyban, ugyanazt a pókerarcot kellett csak hoznia. Az olasz meló nekem nem tetszett, a Felpörgetve-ben, meg megint csak a pókerarcú karaktert kellett hoznia.
Nincsen semmi színészi játéka az emberkének. -
opeca #17 Jason Statham a Blöffön kívűl, nem igazán tudott jól színészkedni. Bár ott is csak azért, mert egy tipikusan pókerarcú karaktert kellett eljátszania.
Nem tudom minek erőltetik. -
#16 nekem inkább madmaxnek tűnik mint carmageddonnak, bár inkább a 2 keverékének. -
Wittgen #15 Nekem azért a filmjei általában bejönnek, pl a Bank Job és a War is elég jó volt.
Jah, meg a Boll féle Dungeon Siege-t is végig bírtam nézni...
Viszont az amcsi puhapöcsök között nem sok olyan színészt ismerek, aki illene akciófilmbe. -
zberta #14 kb annyira fostarisznya mint az elmés beszólásod!
játszott ő a többség számára kult filmekben is...(ugye nem kell h felsoroljam...)
a saját kategóriájában sztem simán megállja a helyét! semmivel sem rosszabb mint a többi ien arc... -
#13 Fostarisznya akciohos ... vhogy ez a szinesz nem az igazi, olyan gagyi ize van. -
#12 nagy carma rajongo voltam , de nekem is a második képről a mad max jutott eszembe:D -
winnie #11 ja. a menekülő ember és a carmageddon is a DR2000-ből merített. akkor még stalonne sem volt ilyen leharcolt állapotban:) -
#10 Nekem is egyből a Carmagedon ugrott be, mikor megláttam Stathamet a kocsiban. -
m4G1c #9 az is a régi death race 2000-re épült eléggé.
ha az új verzióban hozzák a carmageddon stílusát, akkor nekem ez mozibannézős lesz. -
Sance231 #8 A Menekülő ember (Running Man), csak autókkal. Ja és Paul (sajnos nem Thomas) Anderson. Kac-kac. -
#7 Csak nekem ugrik be a Carmageddon című műremek?? :D -
#6 Total Turbo gone worse. :P
Jason talán megmenti, neki jólállnak a sofőr szerepek ^^ -
#5 ezt nem tudtam -.-
[okosodott] -
winnie #4 "de tudom ilyen dolog már volt egy pár filmben."
többek között a mad maxet évekkel megelőző death race-ben. ergó a mad maxnek volt death race 2000 utánérzése, nem?:) -
#3 Jason Statham
sztem csak jó lehet.
"Egy posztindusztriális világban járunk, ahol a nép kedvenc szórakozása egy olyan autóverseny, mely életre-halálra zajlik és szereplői elítélt rabok."
ez meg nem gyengén kicsit Mad Max feeling, a járművek miatt főleg, de tudom ilyen dolog már volt egy pár filmben. -
Thaddeus #2 A Crank 1 ütött, hát még a kettő hogy fog. -
#1 Pedig nekem tecett a Bank Job és a Crank.