Jön a Death Race Jason Stathammel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincsen semmi színészi játéka az emberkének.
Nem tudom minek erõltetik.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jah, meg a Boll féle Dungeon Siege-t is végig bírtam nézni...
Viszont az amcsi puhapöcsök között nem sok olyan színészt ismerek, aki illene akciófilmbe.
játszott õ a többség számára kult filmekben is...(ugye nem kell h felsoroljam...)
a saját kategóriájában sztem simán megállja a helyét! semmivel sem rosszabb mint a többi ien arc...<#mf2>#mf2>
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Timeo Danaos et dona ferentes."
ha az új verzióban hozzák a carmageddon stílusát, akkor nekem ez mozibannézõs lesz.
Jason talán megmenti, neki jólállnak a sofõr szerepek ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
többek között a mad maxet évekkel megelõzõ death race-ben. ergó a mad maxnek volt death race 2000 utánérzése, nem?😊
sztem csak jó lehet.
"Egy posztindusztriális világban járunk, ahol a nép kedvenc szórakozása egy olyan autóverseny, mely életre-halálra zajlik és szereplõi elítélt rabok."
ez meg nem gyengén kicsit Mad Max feeling, a jármûvek miatt fõleg, de tudom ilyen dolog már volt egy pár filmben.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W