World Wrestling Entertainment
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuuullaaaggggyyyáááá beleeeeeee 😄 *viccelõdik csak*
leszedtem a theme-k közül párat, jó kis csomag, de Randy és Kennedy új száma nincs :'( 😞.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Vizitúra sátor kocsma stb😄 nyaralni hajduszoboszlóra megyek majd byeeee
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
én is meglepõdtem rajta 😄.
by
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kurrrrrrvaaajóóóóóóóó volt a draaaaaafffftttt!!!!!!!!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
RAW: Rey Mysterio, CM Punk, Michael Cole, Batista, Kane!!!!! 😄DDDDDD
Smackdown: JR, Jeff Hardy, Umaga, Tripl H!!!!!!!!!! 😄DDDDDDDD
ECW: only just Matt Hardy 😄.
És geci élet, miko Batista elment RAWba, Edge ott integetett neki, meg övét fogdosta, aztán a végén Triple H-nél mindenki döbbenten nézett. Edge jól beszopta 😄DDDDDDDDDDDDDDDD. Király lenne, ha Triple H-nél lenne a bajnoki és nehézsúlyú öv is.
Éééééééééééééésssss Randy Orton visszatééééérrtttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! McMahon hivatta aszisztálni a telefon pötyögéshez, mikor a nézõt hívták. Bejácották zenéjét, bejött, mondta bocs Vince, de nem segítek neked, viszont tisztellek - v mit mondott, kábé ezt - és elmondta a népnek, h tök mind1 ki a mostani bajnok, ki nyer Vengeance-n, mer hamarabb visszafog térni, mint azt bárki is eltudná képzelni 😄DDDDDDDDDD. Vááááááááááááhhh, víííjjjhhááá, de kurvára örültem 😄DDDDDDD, vigyorofgtam, mint állat gonoszul és má elõre láttam h szép jövõnk lesz 😄DDDD.
Sztem má Vengeance után ringben lesz Randy :S.<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Jólenne 😄.
Amit megnéztem eddig:
RAW: Rey Mysterio, CM Punk, Michael Cole
Smackdown: nemtom hírtelen 😄 és gecinagy h JR átment:'(, pedig õ volt király együtt JL-el RAWban
egy ideig Matt és Jeff együtt volt Smackdownban, de aztán...
ECW: Matt Hardy 😄
saját felelõsségre nézd meg 😄, mámint a spoilert.
v csekkold meg XWTrõl a cumót és izguld végig.
én még nézem, ma folytatom 😄.
Triple H meg azé van, mer õ a bajnok :@ 😊, de, ha nem õ a bajnok, õt akkor is mutatják. Mint Cena vazzeg 😄.
Randy Orton rulz!!!!!
Sztem a night of champions utáni PPV-n lesz egy Mark Henry vs Big Show meccs...remélem
2005 novemberében Orton bejelentette eljegyzését Samantha Speno-val. 2007. szeptember 21-én összeházasodtak, 2008 nyarára várják az elsõ babát."
Lehet direkt sérült meg Randy, h a feleségénél tudjon lenni 😄. Most jutott eszembe ez hírtelen 😄.
Bár ne mhiszem 😊. Télleg elég mérges volt, majdnem neki ugrott a nézõnek 😄.
Egyébként olvasgattam wikipedian a WWE-rõl, most pl 2008-as ONS-rõl!
Írják, hogy a HHH vs Orton meccsnek nem így kellett volna végzõdnie, mert mikor Orton sikertelenül csinált egy RKO-t és HHH kilõkte a ringbõl, akkor meghúzódott az izma, vagy eltört vmilyen csontja...
Mikor jöttek a "mentõk" és ment ki Orton, egyik nézõre majdnem rátámadt, olyan ideges lett 😄 Szóval a lényeg, hogy ez nem így volt megírva a sztoriban, ergó "Baki".
A másik, hogy a TLC meccsen mikor Undertaker kikapott, így írták angolul : "The Undertaker is now (Kayfabe) done in WWE"
Szerintem még van remény hogy vissza jöjjön, utánanéztem mit jelent az a Kayfabe, bár nem nagyon értettem, de valami olyasmi, hogy ez a wrestling sztoriját jelenti, tehát nem vonult vissza, csak a show kedvéért ment el egy darabig. ( ki tudja meddig, lehet hogy a köv SD-n visszajön 😄)
Má több hete a Smackdownban és még bekles elõtt kezdõdött, hogy Vickie fúj Undertakerre és ez a sztori megy má1ideje. Mondta is eccer egyik ppv-n Vickie Undertakerre, h son of a bitch, de írtam is. Szal szegény ellen mindig ott volt Edge, Edge guys 😄, ilyen két hasonmás féle, meg mosmá Vickie izéja bátyja/öccse Chavo, meg Chavo testõre és õk mind karaj bejöttek a végén ONS-n és elkezdték basztatni Undertakert, de õ lerázta magéáról choke slam + table kombóval 😄. Rábaszta õket az asztalr, h reccsent gecc 😄.
De az volt a baj, h elején a ring szélére egymás mellé állítottak két asztalt, arra még kettõt és, mikor a végén Undertaker vánszorgott fel a létrán az övért, Edge felkaparta magát a sarokban lévõ asztal romok közül - choke slamet kapott õ is és põercekig szenvedett 😄, meg is nyerte volna ezalatt Undertaker, ha Edge emberei nem segítenek -, felállt és a kibaszott nagy létrát arrébb taszigálta utolsó erejével és bamm, reccs! Undertaker arra a sok asztalra zuhant 😞(((.... Edge meg megszerezte az övet.
És télleg olyan volt a kimenetel, mintha má nem látnánk többé :S. A nézõk persze tapsoltak, biztatták 😊.
Én arra gondolok, h most van Vickie, TLO-val nemtom mi van, egész Vickie miatt volt, Vickie monnyuk majd vmié elmegy és visszajön TLO és akko õ szarna erre az egészre és Undertaker is visszajönne, mer visszahívná 😄. Lehet ,h olyasféle szabadság ez, mint ami rigálnak van, mer õ is ki lett rúgva RAW-ból, Kennedy verte meg 😄. A vesztes elhagyja a show-t féle meccs volt.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Undertakernek vége van? nem jön többet vissza SOHA? 😞😞😞😞
"FRIDAY NIGHT SMACKDOWN Ez a WWE másik nagy show-ja. Viszont nem mindig volt ez a neve"
én úyg tudom hogy eleinte ez az adás nem a WWE(vezetõ panckáció szervezeté volt) hanem egy konkurenciáé és azt úgy hívták hogy WCW Nitro de ugye fel vásárolta a WWE de nemazért mert ne mment neki kannyira hanem csõdbe ment mert hihetetlen nézettségi intexelel rendelkeztek amerikába és így vásárolták fel aWCW Nitrót és lett belõle SmackDown!
OFFOS flémes topic úgy tudom sajátba me ggumiba lehet oylat nyitni itt Sport/Általános részen pedig on duma lenne stb.