1694
-
Animal RKO #426 Csak azért kicsit több bizalommal is lehetnétek az újak iránt. -
#425 Remélem nem fogják miatta törölni a topikot, ő hozza a flamet! -
#424 Oké, csak érdekel, mert egy stilus, egész délután batistárol meg ortonrol volt szo, igy érdekel.. -
#423 nekem8, Rusnyi kérte. -
Animal RKO #422 Ez az egész megnézés csak időpocsékolás de nekem mind1. -
Animal RKO #421 A Randy Orton nevű felhasználót nem ismerem, nem a valódi Randy Ortont. -
#420 dobtam privit Shadoweyesnak, innentől csak idő kérdése. Miko jön esgére, mikor olvassa el az üzit, megtudja-e nézni, meg satöbbi. -
#419 ha nem tudod ki az a Randy Orton, akkor RKO az véletlen van ott, vagy dísz, vagy abc ezentul rko-val kezdődik? -
#418 Legend nézesd meg pls:D -
Randy Orton #417 Téged ismerlek a te kedvenceid ugye a Batista és Randy az egyik barátomnak is. Talán te vagy az. -
Animal RKO #416 Nézesd meg te nagyon okos. -
#415 Tuti hogy ő, látszik a láma fogalmazásán is. -
Animal RKO #414 Azt se tudom ki az? -
Animal RKO #413 Miért lennék én Randy Orton? -
#412 megnézessem Shadoweyes-al? Asszem ő ért ehhez a témához, alrekkekhez :D. -
Animal RKO #411 Ha te tudod, hogy szteroidoznak akkor tudhatja az összes fan és mégis veszik a cuccokat -
#410 Te nem Randy orton vagy? -
#409 Helo! Van rá esély, mindenre van. Cena is az, de ők sokat hoznak a wweshopnak, és ha levannak tiltva, és csunya drogos bácsik lesznek ,,akkor nemkell a sok cucc senkinek, ez üzlet. -
Animal RKO #408 Sziasztok!
Szerintetek van esély arra, hogy Batista és Randy Orton újra összálljon?
Batista a legjobb aztán Randy
Amúgy ha Batista szteroidos lenne akkor nem tiltanák el őt is 60 napra?
Szerintem Batista megérdemelne 1 rendes meccset CM Punk ellen mert eddig 2-szer DQ lett a vége -
#407 -
chelseafc921 #406 Nemis baj,, csak azt mondta, hogy a legjobb Postásnak, Ibronnak küldjük -
#405 má asse tom mi volt, meg nem nagyon értettem :D, sebaj... amúgy regeltem, de nem kaptam meg a mélt tőlük :PP. A csaj pedig jó lenne több menetre is sztem :DD. -
#404 Csak okosan az offal. -
chelseafc921 #403 Majd holnap is lesz pár :)XDxDXD -
#402 Nah haggyuk az OFF-ot, de ugye nincs harag hogy bemondattunk?:D -
#401 mámeginte :P -
#400 400! -
#399 nem, csak éppen nem... nemistom... csajnak a neve Gábor, nem fogod a témát?
amúgy mind1. -
#398 És amugy tetszik hogy bemondattunk? -
#397 :D Csináltunk még1et abba is benne vagy:D, meg abba még 3 hülye van -
chelseafc921 #396 baj, hogy ez a neve? -
chelseafc921 #395 zenét -
#394 Gábor :DD... -
#393 ja, de mit kértetek? :D és most hallgattam meg az Edge félét.... edge vok, így kiejtve -
chelseafc921 #392 Legend! Gábor Bettina a neve a csajnak -
#391 Rádioba bemondtak:D -
#390 És tetszik? a Bemondás? -
#389 Ezt megkell hallgatnod! -
#388 utóbbi emgnyitota :D... hány éves a csaj, aki mondja? Kurvajó hangja van :DDDDD -
chelseafc921 #387 pedig naon jó