1694
-
#466 lényeg új tag azt csáá:D -
#465 Nem jártam utánna, annyira nem izgat. -
Animal RKO #464 Kiderült már, hogy nem én vagyok Randy Orton? -
#463 helyes:D rendes forma:D -
#462 Köszi:), jo lett, én beteszem, és akkor ez lesz a megkülönböztetésünk:D -
#461 Akinek nem teccik fikázhatja akinek teccik gondolja tegye be nagy unalmamba készítettem:D extrém kezdő fotosoppos megoldással:D
Enyimé
Rusnyi
Legend Killer a vagy Dexantreal
Randy Orton
-
#460 SZobrot emelek róladXD -
Ha lehet ne ilyet tegyünk be, mert ez ugye könnyű lehet a 80as évektől mostanáig pankrátorrol képet rakni, az arcának kell csak látszania, a többi mind1 legyen szerintem! -
#458 Off Topicba játszhatunk olyat. -
#457 Én voltam:D:P -
#456 kéne majd itt szervezni ilyen "ismerd fel képről a pankrátort:D" mert emléxem nyitottak topicot valameik agyas azt be zárták! -
#455 jeee:P:D -
#454 :DD -
#453 :D persze:D bár ha BILLÓS MILIÓÓS nem to mmyilen lennék vennék részvéyneket a WWE-től:D manchestertől is:P -
#452 ha nyerünk a lottón..... vásároljuk meg a WWE-t!!!!
Áhh, de ez így jó, ahogy akkor van... akkor a cselzit, vagy vmi csapatot? MU-t pl, mer MU rulz :D. -
#451 ahaa az viszonylag olcsó főleg amcsiból hát csak 1 nagy vásárlás lenne a jó és évente 1 úgy megérné de 1pólóra felesleges még + 16000ft! -
#450 De WWEshopbol a többit mindenképp -
#449 e-bayrol szokott valaki rendelni? Mert onnan akarok majd egy nWo-s polot is szerezni:) -
#448 4000, plusz 16 ezer utiköltség, jobb társaságban rendelni pl 4en és akkor mindenki amit akar azt ugye fizeti plusz 4 ezret az utiköltségből (16:4=4:P) és ugy pont jo, tervezek rendelni ugyis nagyon sok dolgot, 6polot, meg egyéb cuccokat. -
Animal RKO #447 Sziasztok!
Mennyibe kerül 1 Randy Orton póló? -
#446 nembaj, rendelj nekemis pls :D, most volt nyáron a szülinapom :D. -
#445 az jóó nekem csak ilyen "után gyártott kamuk" vannak de van kb. 10poszterem most ki dobtam belőle 4-5öt festés volt akkor ugye 3-4 kamu poló és cena lánc:D több nem jut eszembe:D ja kártya album meg egy iylen kvízes könyv -
#444 De azért van Randy-s, mert a másik HBK-s helyett olyat küldtek:D -
#443 nemáágeccc...nekemisrendelj pls :D. -
#442 WWEShopbo llett rendelve amugy. -
#441 Nekem van egy randy ortonos Legend killer feliratu polom, egy Triple H-es a Hammer T-Shirt, és még egy HBK-s -
#440 húú Litaaaa!!!!!!! -
#439 Igen, akartam mondani. Újaknak: spoiler makrónál. -
#438 Raw-ról légyszi spoilerben :P -
#437 Valameikőtöknek magyarországról vagy külföldről van WWE-s cucca? -
#436 Diva Search 2007
T.Wilson
Lita
-
#435 Hagyátok abb a Flémet és az offot és talán a warezt azt OFF-ba nypmjátok azért csináltam ezt a menüpontot -
Randy Orton #434 Jaj de kiváncsi leszek a Rawra mert majd a barátommal megnézzük. -
chelseafc921 #433 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.justin.tv/directory?category=sports
itt kell majd keresni.. van pár WWE channel. kb 2-3 .
azok közül egy tuti adja..
Van egy olyan nevü, hogy WWE RAW .. 1,60 as odds-ot adok hogy azon lehet nézni :) -
#432 Justin.tv többet nemtudok, majd ha kezdődik akkor keresem a streamet. -
#431 Tudsz adni URL-t ahol lehet élőben nézni? -
#430 Nem flémelünk. Beszélgettünk a pankrátorokról. -
#429 Akkor Gabbert kell megkérni :D a legkedvesebb barátunkat :D -
Monoton #428 Leszedtem a feliratot mert gondoltam tudtok normálisan fórumozni de látom nem tanultok. Jólenne ha abbahagynátok a flémet. -
#427 Shadoweyes itt nem modi, ha érdekel a téma még Rusnyi, keress te modit :D. Mármint Shadoweyes nem látja a sport fórumon az ípéket. Vagy mi.