1694
-
#506 majd kiderül... és lőn majd Randy Orton és ő megy CM Punk ellen és RKO!!!! :D -
#505 ez így van:D -
Randy Orton #504 Hát nem szopta mert szerintem úgy is Batista fog nyerni! -
#503 ő, ja... régen nem ECWban volt? -
#502 Innen mindenki látta, igy Mike Adamle. -
#501 :D -
#500 szuper:D:D -
#499 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és Regal visszatért :@ és CM Punk ellen harcolt, de CM Punk elküldte aludni a kivégző mozdulatával :D -
#498 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és kimaradt a legfontosabb! RAW új menedzsere.... nemtom ki... nemtom, h hívják :D, d máris összehozta Batistát és Cenát summerslamre. szopták, nem ők harcolnak CM Punk ellen :D. -
#497 RAW:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Batista in Washington DC, ergo Batista powaaa!!!! Mer homeboy :D Batista dumált John Cenaval, bejött Shane a régi Here Comes the Money zenéjére és előadta, h a main event JBL és Kane vs John Cena és Batista.
- volt Jericho final highlihtreel.. a parasztja végig Shawn Michaelsről beszélt és mondta inkább maradjon otthon. Jericho megmutatta a saját fontos állomásait, köztük volt Steph :D, amikor képébe nyomta a tortát :D. Igaz én nem láttam természetesen, mer1éve nézem csak... cegény Steph! Szexi volt :D.
- Jamie Noble mostanában Laylaval nyomul :DD, Layla jelenlétében mindig kötözködik, eddig volt nála Snitsky és Kane :DDDDD, most kihívta az IC bajnokot, Kofi Kingstone-t, lazán hazavágta a jamaikai :)). Layla meg tétovázva ment be a ringbe Noblehoz. Layla hagyd má ott Noblet! :@ :D Azt hittem, hogy átpártol Kofihoz, de sajna nem :D.
- Előtte vagy utána v vmikor :D volt Beth Phoenix és Santino vs Kelly Kelly és D LO Brown :D... Brown osztotta az észt, de bejött Beth és csinált vmi mozdulatot rajta :D, amitől megfeküdt. Kelly került Santinoval össze és nyemtudooott menekülni :(... lepinfallozta az olasz:@. köcsög :D.
És utána meg ott leskelődött Santino Beth felé, h smacizza le, mikor Beth odanzéett, mindig elfordult... Beth megelégelte ezt és úúúgy lesmacizta, hogy aztakurvaélet! :D Ja, a meccs előtt volt egy bejáccás Bethről és Santinoról, h beszélnek, miszerint ők vmi profi izék és csak azért vannak együtt, mer... hát nem csak azért ezekszerint :D. De nem vok jó angolos, majd vki elmondja ezt jobban... Michael Cole röhögött is a csók alatt, hogy csak profi pankrátorkodás miatt? :D vagy mi.
- apropó Michael Cole! Cody Rhodes segg és az tedd idibiasz vagy mi a pinám :D jött be asszem övre menő küzdelemben meccselni Jerry "The King" Lawler és Hackshaw ellen, de Lilianocska kapott utasítást, h Hackshaw csá és hy Michael Cole. Szal Michael Cole is meccselt. De kiméletlen szarul. Jerry állta a sarat, aztán mikor a sarokba vonult lihegni, Cole rátette kezét vállára, hogy okés vagy haver?, ő bólintott, majd ment volna tovább, erre bíró kiabálgatott, hogy tag made!, tehát bekell jönnie. Összenéztek és bement, majd Cody legyakta és nyertek.
- main event... sztem átlag volt, vagy szar :D... a szokásos... de a végén mégse Batista pinfallozta le JBL-t, vagy Kane-t, hanem John Cena.
- és persze volt vhol RAW félidejében, szal adás fele körül, nemtom, Mickie James :). Apukája ott volt a helyszínen, adott neki puszit, Jilian ellen kűzdött, eléggé "sokáig" elhúzták a meccset. Azt hittem Mickie sperc alatt és könnyedén győz :), mer apja itt van és akko go Mickie, de nem... Jilian az elején aprította szemem fényét :D :(. De Mickie rákapcsolt és leverte :D és oda ment a faterjához, aztán bemm hátulról Katie Lea... vagy Lee :S... és mondta, hogy ő lesz az új csaj bajnok, a bratyója meg majd leveri Kingstone csáveszt és ő meg IC bajnok lesz. Remélem nem :D. Rossz kislány Katie :DD. Bátyját meg tökön kell rúgni :D.
Na ennyi volt RAWn :D.
Cena, ha nem nézel pankrációt, akko ezt olvasd el, mer eléggé tartalmas szpojler lett tőlem :D, igaz, eléggé zavaros, de nem baj :D. Ritka az ilyen bő leírás a hétfői adásról tőlem :D. -
#496 nem anynira híres afórum:P szeritnem már aKWP-sek is ide kültöztek volnaXDXD -
#495 zriple :D... mé nem néz? :P
te is nézzed má! :D -
#494 én se nézek még is írok:D -
#493 Triple H és HBK kollégák. Zriple h már nem néz wwe-t HBK még nézi, de nem ir.. -
#492 kik? Az, akivel pl összevesztem? :P :D -
#491 régiek nem is írnak ide:S:S pedig az elött csomót írtak -
#490 jahh -
#489 LOOOL:D de szar csak ütni leeht kb.:D -
#488 loál -
#487 Total Extreme Wrestling 2008
látom hamar megtaláltad Cena :D... kíváncsi vok rá... de az xbox 360 Smackdown vs RAW és ps3 nyomába se ér majd sztem ez a géjm, főleg, ha menedzselős :D és FM-al se veszi fel a versenyt :D. -
#486 Most olvasom a Wikin :D Triple H-ről, hogy '95-ben csapattársa volt vmi Lord Steven Regal. Ez a fószer nem rokona William Regalnak, vagy nem ő véletlen? :D -
#485 Ja, már unlak. -
#484 engem nem érdekel, hogy kik vagytok :D. -
Animal RKO #483 Nem ugyanazok vagyunk de látom ez még nem estt le -
#482 off topikba válassszolj pls nékem, sürgős :D. -
#481 :P -
#480 :DD... Ruuuusnyiii wiiiinnn! -
#479 csá.. Na itt buktál le..
Mert nem is nézettem meg modival azt vártam, h kitalálj vmit, na itt lebuktál.. -
#478 csá -
Animal RKO #477 Mielőtt elmegyünk szeretném ezt tisztázni:
Randy Orton a barátom és ő mutatta az oldalt amikor eljött hozzánk és itt regisztráltunk mindketten, mivel 2 gépünk van.Most is itt van mindjárt megy is haza. na ennyi csá -
#476 :D -
#475 viszonylag jól megy a kép kitalálósdi de igazán nekünk megy kettőnknek:D -
#474 Akkor találd ki gyorsan amit tettem ,azt hadd szoljon:D -
#473 találtam 1 jó nehét képet bár ha tippeltek vakon könnyen ki találjátok:) -
#472 Ott derül ki mennyi a tudása valakinek. -
Animal RKO #471 is-is -
#470 Gyertek ismerd fel a képről a wrestlert játszani OFF Topicba! -
Randy Orton #469 Jó volt a Raw, főleg a Main Event! -
#468 eddig is írhattál?:D kérdés vagy közlés:)? -
Animal RKO #467 Akkor most már nyugodtan írhatok?