1694

• Animal RKO
    Ezen a héten Batista John Cena vs Kane JBL volt.
  • Legend Killer
    hétfői RAWban, ehetiben, hol máshol? Vagy nem ott volt? :D Én má nemtom miről beszélsz :D, összekavartál.
  • Animal RKO
    Azt a meccset amit írtam
  • Legend Killer
    micsodát? :DD összekavartál :D
  • Animal RKO
    Mikor láttad?
  • Legend Killer
    amúgy mi volt a SNME theme songja? :S teccik, csak a címét nemtom, vagy nevét. vagy miaz :D.
  • Legend Killer
    itt javítok: lepiálja=lepipálja :D.
  • Legend Killer
    azt má láttam :D.

vagy ez má a jövő heti? :D előre tod mi lesz? :D sztem nem, szal láttam :D. jó volt.
  • Legend Killer
    Saturday Nights Main Event(SNME):

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megnéztem SNME-t, sztem ritka szar volt :D, vagy pedig csak az átlag kategória és talán annak is az alja. Azért az 8 ma ntag team teccett, de az se volt vmi überfasza, hanem hétköznapi... bár JBL győzelme meglepő... utána Khali vs Jimmy Wang Yang, tuti Khali nyer, tudni lehetett, csak azt csodálom, hogy nem nyomorgatta nagyon a fejét, mint anno tavaly Reynek. Jenny McCarthy... aszittem meccsel1diva ellen :), erre csak bejön dumálni, hogy naccerű munkát végzett a WWE. na mind1, cép a csaj :), láv :) :D. Ezután meg a final battle a napon :D, Jeff vs Edge, vagy Edge vs Jeff, mind1... érdekes volt picit... de uncsi sztem... na mind1, tűrhető volt a SNME, de a tavalyi sokkal jobb, nálam még az a nyerő... a tavalyi lepiálja ezt, az ideit.
  • Animal RKO
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Raw: Batista John Cena vs Ted Dibiase Cody Rhodes
  • Legend Killer
    na ja, azt is lekő töltenem. majd holnap... aztán RAW kedden... szal nem fogok unatkozni :D.
  • chelseafc921
    Sziasztok
    Király volt a WWE Saturday Nights Main Event!!!
  • John Cena
    Rage Against The Machine?:S
  • John Cena
    srácok a Triple H nak Motorhead elött ki énekelte a bevonuló zenéjét?:S együttes és mai szám címe??
  • John Cena
    értem:P
  • Legend Killer
    Így gondoltam.

Cena nem mindenbe, de az tök olyan volt :D.
  • Prince of Máté
    Nem azért hogy kötözködjek, de a Triangle Hold az egy másik fojtómozdulat, azt régebben használta! Az újnak Gogoplata a neve ( Chokehold )
  • Prince of Máté
    Viki néni azt mondta h Undertaker következő meccse summerslamen lesz edge ellen... Szal előtte tuti nem lesz meccse, max megjelenhet hadüzenetet szólni, de az sztem summerslam előtti SD-n lesz!
  • John Cena
    mindenbe apankrácuiót látod?:D:D pl anyud csinál neked hús gombóc levest azt eszedbe jut hogy milyne jó lenne ha rajz szögeket ki öntenéd és bele powerbombolnád?:D:D:D
  • Legend Killer
    Fortress2t msot nézem, ott az1ik rab azzal az Undertakeres láb fojtással akarta megfojtani a másikat :D, nagyon hasonlított arra a mzodulatra :DD.
  • Legend Killer
    áruló :P :D... nembaj, de Summerslamen odabasz Edgenek!!!!!!!!

1ébként thanks a mozudlat nevét.
  • Rusnyi
    Aztán persze sd-n is lesz:D
  • Rusnyi
    Amugy Takert nem fogjuk látni sd-n csak a Summerslamen.
  • Rusnyi
    Nyugadtan kérdezz tőlem is mozdulat nevet, tom mindet:D
  • Rusnyi
    Chokehold, avagy Triangle Hold, Pontosan.
  • Animal RKO
    A fogás neve "Gogoplata".
  • Animal RKO
    Szerintem a Smackdown-ban nem jön még.
  • Legend Killer
    NEM! Lökött, Undertaker! Amelyiket betiltotta Vickie, mer a kis szerelmének a pofikája véres lett :D... láb fojtós izé volt.... choke hold.... mittoménmi :D, te jobban tod :D.
  • John Cena
    mozdulat?őőő kinek volt a mozdulata?? Cennának??
  • Legend Killer
    Summerslam 2008ra rákerestem.... erre 2007 :D. Nézzétek Rey vs Chavot, Chavo kissé felvan tunningolva ott :D, azé biztos, h gizdának érezze magát :D. Viszont a kingofthering az kurvajó kép.
  • Legend Killer
    :D

#515: láttad Smackdownt? Dehogynem jön! Vickie hozta vissza bosszúból. Ha nem is lép ringbe azon az adáson, Summerslamen mindenképpen.

Te Cena, melyik volt az a mozdulat, ami betiltott Vickie neki anno? Szted engedélyezi azt ismét? :D Mer akkor Edge kibaszott kurvára befogja szopni :DDDD.
  • Animal RKO
    Szerintem még nem jön
  • John Cena
    erre gondoltam én is:D
  • Legend Killer
    1nap és jön Undertaker!!!!!!!!!!!!!!

Sztem Edge most azt gyakorolja Undertakerrel a meccsen, hogy "te Taker, így ájuljak el, vagy úgy, mikor bejössz?"

"Megmutatom." és tombstone :D.
  • John Cena
    kén zsákjába ándörtékor:PXD
  • Rusnyi
    CM Punk vs Kane vs JBL lesz, vagy summerslamre ugye kiderül mivan Kane zsákjába, azt Kane vs Punk lesz..
  • John Cena
    felejtős:P de am ha Randy vs. Cm Punk akkor inkább randy
  • Randy Orton
    CM Punk akarja a kivégző mozdulatott lemászik Randy és RKO 1 2 3!
    Here your winner Randy Orton
  • Legend Killer
    :DD
  • John Cena
    és akko fel ébredsz az álmodból:D(ahogy én):D:D:D