1694
-
#797 találtam:) -
remélem mozog! -
#795 de régen nem vót az!:D nem?:D -
HBK #794 az is ppv^^:D -
#793 na m1:D -
#792 nemtommá :D, az ppv sztem :D. -
#791 Cyber Sunday az nem meg felel egy ilyen "egybe raw és egybe SD-nek"??? az nem PPV vagy de?:S -
#790 Cyber Sunday, nahh. Már várom, kíváncsi vok mi lesz és talán végre Randy is harcba száll :S :D. -
#789 Nemtom, azt mondták október26 Cyber unday :S... itt No Mercy közben. Jó kis hónap lesz, ha így csinálják :D. -
#788 No Mercy után a Survivor Series jön?? -
#787 azér No Mercy az elején a tűzijátékkal és a zenével rendesen oda bassz :D. Most nézem :D. -
#786 :) -
#785 A legutóbbi WM-ről volt összefoglaló, némi interjú is volt benne, de csak kevéske, leginkább a meccsek voltak bemutatva zenei alá festéssel és ezért fos.... én valami nagy extrát vártam... összes WM kis összefoglalóban, vagy nagyban... ha meg ez a WM van, akkor már részletesebben, en így... áhh... és Randynek azt a számát jácották be, ami most van, pedig akkor még a Burn in my light volt :DD. -
#784 ?:D WM nem márciusban szokott lenni? msot cska hírdetik nem?:S -
#783 ahhoz lusta vok :D. -
HBK #782 nézd meg az összes WMet és no problemo -
#781 Nem,1kis összefoglaló, mint az ami ott volt, de az összesről :D... áhh, így szar és kész. Már láttam :D. -
Animal RKO #780 Miért az gondoltad, hogy leadják az egész WM-et ami 1 fizetős PPV? -
#779 nemtom mit akarsz.
amúgy a múlt heti csütörtöki WM az1kalap szar volt, csak zenei aláfestés, meg pár riport, aszittem összes WM-t mutatják :P lol. -
HBK #778 a nektek nemcsak neked szól Béla ~.~ -
#777 mondom, h nem néztem még meg :D... hogy tetszik lol, majd elmondom. -
#776 okés -
#775 SD-nek új intrója van :)
Nektek hogy tetszik? -
#774 én csak most néztem meg múlt heti RAWt, aztán most fogom a többit és No Mercyt, majd eheti RAWt. -
#773 All star kick off egy az előző smackdown adás volt :) -
#772 Rendben Mester :). -
#771 Igen, asszem most volt múlt hét pénteken, akko ezt szépen lekapom :DD. -
#770 figyuzzatok, ez az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most volt múlt hét pénteken, vagy No Mercy után lesz? Mer kurvajó és megnzéném, de nemtom :D. Smacket mostanában nem töltöttem.all star kickoff -
HBK #769 az xwt-s torrent nemigazán akar elindulni:/ -
#768 én cska tippeltem! -
#767 akinek válaszoltam barátom -
HBK #766 ne írjatok eredményeket max spoilerbe!bár én már láttam:Dés megvagyok vele elégedve nemvolt rossz;Ð -
Animal RKO #765 Engem? -
#764 Be ne írd az eredményeket mer mgbszlak! -
Animal RKO #763 Mert? -
#762 akkor téged nemszeretlek:D -
Animal RKO #761 1
1
1
1
1
1
2 -
#760 1