World Wrestling Entertainment

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
lényeg új tag azt csáá😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Rusnyi
Nem jártam utánna, annyira nem izgat.

Kiderült már, hogy nem én vagyok Randy Orton?
John Cena
helyes😄 rendes forma😄

Rusnyi
Köszi😊, jo lett, én beteszem, és akkor ez lesz a megkülönböztetésünk😄

John Cena
Akinek nem teccik fikázhatja akinek teccik gondolja tegye be nagy unalmamba készítettem😄 extrém kezdõ fotosoppos megoldással😄

Enyimé

Rusnyi

Legend Killer a vagy Dexantreal

Randy Orton

John Cena
<#nyes><#vigyor3>SZobrot emelek róladXD

Rusnyi

Ha lehet ne ilyet tegyünk be, mert ez ugye könnyû lehet a 80as évektõl mostanáig pankrátorrol képet rakni, az arcának kell csak látszania, a többi mind1 legyen szerintem!

Rusnyi
Off Topicba játszhatunk olyat.

Rusnyi
Én voltam😄😛

John Cena
kéne majd itt szervezni ilyen "ismerd fel képrõl a pankrátort😄" mert emléxem nyitottak topicot valameik agyas azt be zárták!

John Cena
jeee😛😄

Legend Killer
😄D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

John Cena
😄 persze😄 bár ha BILLÓS MILIÓÓS nem to mmyilen lennék vennék részvéyneket a WWE-tõl😄 manchestertõl is😛

Legend Killer
ha nyerünk a lottón..... vásároljuk meg a WWE-t!!!!<#idiota><#hehe><#worship><#worship><#hawaii>

Áhh, de ez így jó, ahogy akkor van... akkor a cselzit, vagy vmi csapatot? MU-t pl, mer MU rulz 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

John Cena
ahaa az viszonylag olcsó fõleg amcsiból hát csak 1 nagy vásárlás lenne a jó és évente 1 úgy megérné de 1pólóra felesleges még + 16000ft!

Rusnyi
De WWEshopbol a többit mindenképp

Rusnyi
e-bayrol szokott valaki rendelni? Mert onnan akarok majd egy nWo-s polot is szerezni😊

Rusnyi
4000, plusz 16 ezer utiköltség, jobb társaságban rendelni pl 4en és akkor mindenki amit akar azt ugye fizeti plusz 4 ezret az utiköltségbõl (16:4=4😛) és ugy pont jo, tervezek rendelni ugyis nagyon sok dolgot, 6polot, meg egyéb cuccokat.

Sziasztok!
Mennyibe kerül 1 Randy Orton póló?
Legend Killer
nembaj, rendelj nekemis pls 😄, most volt nyáron a szülinapom 😄.

John Cena
az jóó nekem csak ilyen "után gyártott kamuk" vannak de van kb. 10poszterem most ki dobtam belõle 4-5öt festés volt akkor ugye 3-4 kamu poló és cena lánc😄 több nem jut eszembe😄 ja kártya album meg egy iylen kvízes könyv

Rusnyi
De azért van Randy-s, mert a másik HBK-s helyett olyat küldtek😄

Legend Killer
nemáágeccc...nekemisrendelj pls 😄.

Rusnyi
WWEShopbo llett rendelve amugy.

Rusnyi
Nekem van egy randy ortonos Legend killer feliratu polom, egy Triple H-es a Hammer T-Shirt, és még egy HBK-s

Legend Killer
húú Litaaaa!!!!!!!<#eljen><#worship><#worship><#szeret><#hawaii><#puszi>

Legend Killer
Igen, akartam mondani. Újaknak: spoiler makrónál.

Prince of Máté
Raw-ról légyszi spoilerben 😛

John Cena
Valameikõtöknek magyarországról vagy külföldrõl van WWE-s cucca?

John Cena
Diva Search 2007

T.Wilson

Lita

John Cena
Hagyátok abb a Flémet és az offot és talán a warezt azt OFF-ba nypmjátok azért csináltam ezt a menüpontot

Jaj de kiváncsi leszek a Rawra mert majd a barátommal megnézzük.<#vigyor1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.justin.tv/directory?category=sports

itt kell majd keresni.. van pár WWE channel. kb 2-3 .
azok közül egy tuti adja..
Van egy olyan nevü, hogy WWE RAW .. 1,60 as odds-ot adok hogy azon lehet nézni 😊
Rusnyi
Justin.tv többet nemtudok, majd ha kezdõdik akkor keresem a streamet.

Prince of Máté
Tudsz adni URL-t ahol lehet élõben nézni?

Legend Killer
Nem flémelünk. Beszélgettünk a pankrátorokról.

Prince of Máté
Akkor Gabbert kell megkérni 😄 a legkedvesebb barátunkat 😄

Leszedtem a feliratot mert gondoltam tudtok normálisan fórumozni de látom nem tanultok. Jólenne ha abbahagynátok a flémet.

REAL MADRID

Legend Killer
Shadoweyes itt nem modi, ha érdekel a téma még Rusnyi, keress te modit 😄. Mármint Shadoweyes nem látja a sport fórumon az ípéket. Vagy mi.

Csak azért kicsit több bizalommal is lehetnétek az újak iránt.
Prince of Máté
Remélem nem fogják miatta törölni a topikot, õ hozza a flamet!

Rusnyi
Oké, csak érdekel, mert egy stilus, egész délután batistárol meg ortonrol volt szo, igy érdekel..

Legend Killer
nekem8, Rusnyi kérte.

Ez az egész megnézés csak idõpocsékolás de nekem mind1.
A Randy Orton nevû felhasználót nem ismerem, nem a valódi Randy Ortont.
Legend Killer
dobtam privit Shadoweyesnak, innentõl csak idõ kérdése. Miko jön esgére, mikor olvassa el az üzit, megtudja-e nézni, meg satöbbi.

Legend Killer
ha nem tudod ki az a Randy Orton, akkor RKO az véletlen van ott, vagy dísz, vagy abc ezentul rko-val kezdõdik?<#idiota><#hehe>

Rusnyi
Legend nézesd meg pls😄

Téged ismerlek a te kedvenceid ugye a Batista és Randy az egyik barátomnak is. Talán te vagy az.<#worship>