1694
-
#838 House show, tehát nem tv-s műsor, európai turné. -
#837 mik ezek a nevek? a house show, vagy a spoileresre? mer a spoiler, akkor nem akarom tudni :D. de asszem tom miről van szó :D. -
#836 midníg valaki sosincsen itt és 2-3 hét múlva szénné küldi kommentela topicot:D úyg imádom ezt..xD -
#835 Április 18 vagy 19-én vasárnap, Bécsben LIVE SD ECW turné, houseshow, oda majd elemgyek, innen jön valaki? Egyébként lesz Triple H Edge Jeff Hardy Big Show Miz Morrison Mark Henry Matt Hardy -
#834 WWE Topicba történt valami amég nem voltam? -
#833 NANÁ!
Várom :D. Spoilered nem néztem megé, még eheti RAWnál járok. -
#832 Egy-két elvárás a Cyber Sunday-ról, csak pár meccsről, és eheti SD spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HHH vs Jeff Hardy vs Kozlov legyen, és remélem Jeff nyer.Chris Jericho vs Batista: Austin legyen a bíró, Batista nyerjen, de Jericho tuti hogy nem bukja el. Big Show vs Taker Last Man Standing elgyen. Matt Hardy vs Evan Boiurne-t várok továbbá, nagyon birom Evan-t, pusholják csak. Továbbá az SD-n a Taker vs HHH main event igéretesnek tűnt, és jó meccs is volt., csak bejött Big Show rosszalkodni, és DQ-val lett vége.. -
#831 Üdv mindnekinek ujra itt:)
Cyber Sundayt nézitek? -
HBK #830 nem nekem:D
-
#829 Nektek nem szar az eheti hétfői RAW, amit Samara dobott fel XWT-n? Kicsit eléggé kurva gyors az elején :D... :S... -
#828 kár hogy nem frissítik régen nagyon jóba voltam a honlap gazdával! -
#827 és utálom!:D -
HBK #826 tömör és lényegre törő=D -
#825 nem olvastam el... még múlt hetinél tartok :D. -
#824 Eheti raw:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Boogeyman visszatért :D:D -
#823 ja :), ezér gondoltam arra, csak nem tudtam melyik évi, de valszeg tavalyi :D. -
#822 ige núgy emléxem az volt mert annak volt iylen "billentyűzet a padlón:)" -
#821 Cena majd pislogj be ebbe a topikba és nézd meg a Shawn Michaels-es hsz-m :D. Az a kép ugye a tavalyi Cyber Sunday volt, nem? :D -
#820 Ja és tod mi a legjobb Cena? korábban is akartam mondani, ahogy néztem No Mercyt... nem találnád ki... és nem hinnél nekem sztem :D...
ÚJRA FELTŰNT AZ ORTON IS GOD TÁBLAAAAAAA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! NAGYON ÖRÜLTEM!!!!! :DDDDDDDDDDD -
#819 ÁFF TÁPIG KÁM HÍR! -
#818 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NYERT! de mosmá mind1, mert nem Randy útjába van :P és akkor is bírtam, csak hát ne baszakodott volna vele :P :D... de kibaszott jó volt a meccs, Jeff rohadt közel volt a győzelemhez! :D
nesze :D -
#817 neeeeeeee.... káromkodás van benne :D... kapok bünti pontot nájn :@ :D. vagy kispadra tesznek, vagy leküldenek a pályáról :D. -
#816 !!!WARNING!!! -
#815 írtam modiknak hogy töröljéék -
#814 - szuuuszáááá ... ok? - moderálva -
#813 ez nem Spoiler..:D:D -
#811 talán azért tecett mert HHH ki kapott??:D (nem spoiler nem láttam fingom nincs) ha gondolod Spoilerba leírhatod:D -
#810 Nagyon nagy volt... eszméletlen... néééézzzzd meeeeeeeg :D. -
#809 jó van:D:D -
#808 LEGNAGYOBB MECCS NO MERCY-N JEFF HARDY VS TRIPLE H!!!!!!!!!!
LEGNAGYOBB MECCS NO MERCY-N JEFF HARDY VS TRIPLE H!!!!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Cena, nemtod mit hagysz ki :P, nézd meg :D. -
#807 szilveszter sztálone :D -
#806 és Stallone-re gondoltam :D -
#805 akkor duplán lol :D. -
#804 am ott van apolóján:D -
#803 lol -
#802 Guerrero:D -
#801 ki az, aki ilyen angyal izéval van? :D -
#800 most, hogy beel gondolok, olvéjz az volt :). -
#799 HBK-s nagyon bejönXD:D:D:D -