World Wrestling Entertainment
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És hallotáttok hogy John Cena lesérült a Batista Bombtól.<#nyes>#nyes>
A másikban pedig Triple H vagy Jeff Hardy.
Az ECW-ben pedig Mark Henry vagy Matt Hardy
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy kis kritika:
A tippjeim majdnem be is jöttek... Na kezdjük az elején:
MVP vs Jeff:
Ez egy tipikusan szar meccs volt, simán leadhatták volna egy Smackdownban. Itt is Jeff nyert volna, de most a változatosság kedvéért Benjamin jött be 😊 Pont erre számítottam, elsõ meccs -> szar.
Mixed Tag Team meccs: Ez már egy jobbik féle szar volt. Voltak benne fordulatok, végül is az eredmény miatt tetszett csak 😄
Matt vs Henry: Kezdetnek jól indult, Henry bevonuláskor majdnem leütött egy nagypofájú gyereket 😄 Aztán elkezdõdött a meccs. Hát ettõl többet vártam, szerintem nem tudtak látványosat kihozni ebbõl a meccsbõl, Hardy fizikailag képtelen lenne leverni Markot. Nem is erõlködtek, levezettek egy gyors meccset. Egy-két rúgás ->Twist of Fate -> Tony Atlas lehúzta Mattet a gecibe 😄 DQ -> Hardy nyert, de így övet nem lehet szerezni. A végén bejött jeff is és együtt verekedtek 😄
CM Punk vs JBL: Már szinte biztos voltam benne, hogy Punk nyer, de azért valamennyire izgultam is. Egyetlen látványosság az volt, hogy JBL feje ráesett Punk-éra, és ettõl vérzett. Ennyi, Punk GTS-sel nyert
HHH vs Khali: Kíváncsi voltam milyen meccset sikerül kihozni ebbõl, nem volt rossz. Volt itt minden : Khali bomb, Brain Chop, Khali Vice Grip, Nerve hold, plusz Khali betekeredett a kötelek közé is 😄 Egy átlagnál kicsit jobb meccs volt, most HHH-nek sikerült a pedigre... De véleményem szerint, a LEGNAGYOBB övre több idõt kellett volna fektetni.
Batista vs John Cena (1st time ever...)
Nagyon nagy meccsnek ígérték, külön kihangsúlyozták, h ez lesz az elsõ összecsapásuk. Tényleg jó meccs volt, de azért nem ennyire. Sok finisher, sõk Counter... Sõt batista még Figure Four Leglockot is csinált 😄 A lényeg, hogy Batista nyert a bombájával. Az est második legjobb meccse volt.
és most következzék a Main Event:
Edge vs The Undertaker: Edge jött be elõször, de úgy mint egy õrült. Nem félt. Utána hosszú csend... Túl hosszú is, Edge körbenéz h nem-e a háta mögött van Taker. De nem 😊 És megszólal a zene amit már 2 hónapja nem hallottam 😊 A közönség ordít, plána mikor színrelép Undertaker. Szép lassan bevonul, úgy ahogy szokott. Becsapja a ketrecajtót, amit kicsit kilengett xD És akkor megkezdõdött az év meccse 😄 Volt itt (szinte) minden: Chokeslam(ek), Tombstone, Last Ride, Spear, és csomó fegyver. Edge elõvette a TLC tudását, és megmutatta mit tud. Kb a meccs felénél egy jól sikerült Spearrel edge kiszakította a ketrec oldalát. Ekkor azt hittem, hogy már mennek is fel a tetejére 😄 De nem mentek, bár itt nem is az a lényeg. Aztán "Hell outside of Cell" Edge Spearelte Takert egy comment asztalra ami szépen összedõlt<#eljen>#eljen> Látványos volt 😄 De végül visszamentek mindketten a ketrecbe :| Ott még ütötték egymást, kézzel lábbal, fegyverrel, de Undertaker bevitt egy jól sikerült Tombstone-t, és megnyerte a meccset 😊 Nem értettem mért szavaztak ennyien erre a meccsre, mert tényleg jó volt, de azért nem 10/10-es, én 9-et adnék rá 😛 Undertaker elvonul, megáll és megfordul. Azt hittem csak visszanéz mint ONS-en, de nem... Visszament a ketrecbe 😄 Edge-t szépen fel a létrára, és onnan egy bõdületes Chokeslam! A ring beszakadt, Edge a földön volt 😄 Ismét Taker zene, és A Phenom felemelte kezeit, úgy mint amikor villanyt szokott kapcsolni, de most a tûzet kapcsolta be 😮 Igen! "Edge" szénné égett 😄 Ez tényleg egy 10/10-es meccs volt így! (persze edge a ring alatt elmenekült vhova, de ez mellékes) Kíváncsian várom, hogy Edge tényleg meghalt-e vagy túlélte. Na szal ez egy jó PPV volt! Majdnem kihagytam " What does the future hold for Shawn Michaels" részt! Azt mondta, h az orvosok azt tanácsolták neki, hogy vonuljon vissza, és õ is így döntött, de pofátlanul bejött Jericho is véletlenül HBK feleségét pofán baszta 😄 Végül is sokat nem tudtunk meg, én annyit tudok, hogy Shawn idén fog visszavonulni 😞 de szerintem nem egy ilyen piti problémától... Volt már neki többször is gondja a szemével. Na mind1, remélem nem marad, egyik kedvencem 😊
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nagyon jó volt 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
Summerslam info in spoiler:
Itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R.Orton:
Randy Orton a napokban motorbalesetet szenvedett, melynek következtében ismét begyulladt egy korábbi csontsérülése, amely miatt június óta nem verekedhetett aktívan. Ortonnak emiatt a baleset miatt várhatóan további 3 hónappal megnövekszik a kényszerpihenõ ideje.Itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én nem 😄
Ja és pls a PPV-rõl SPOILERBEN!
Bár amióta elszabadult ez chealsefan azóta nem jövök wwe nézés elõtt 😄
Én most ezt nézem:
(na majd jövök 1 hét múlva, mikor kijön a HD)
Utána kirúgtak "pár" embert, névszerint:
Big Daddy V (Viscera)
Shannon Moore
Domino
Nunzio
James Curtis
Braden Walker (õ volt Chris Harris a TNA-ben)
Nick Patrick (bíró)
Végül jött még pár elbocsátás:
Stevie Richards
Rory és Robbie McAllister, tehát a Highlanders csapat
Colin Delaney
Cherry
Wes Adams (bíró)
Charles 'The Hammer' Evans
Brad Attitude
Matt O'Neal
Az infót innét szereztem.
Undertaker
HHH
Punk
Matt
Cena
Jeff
Santino...
Egyébként tudtátok hány embert rúgtak ki a WWE-bõl? Köztük van Cherry és Colin Delany is!
Undertaker
Triple H
CM Punk
Matt Hardy
John Cena
Mickie James and Kofie Kingston
Summerslam tippverseny!
Edge vs. Undertaker (Hell in a Cell Match)
WWE Champion Triple H vs. The Great Khali
World Heavyweight Champion CM Punk vs. JBL
ECW Champion Mark Henry vs. Matt Hardy
John Cena vs. Batista
Montel Vontavious Porter vs. Jeff Hardy
Santino Marella and Beth Phoenix vs Mickie James and Kofie Kingston
Szerintem:
Undertaker (ez tuti)
HHH (nem tuti)
Hardy (talán)
Cena v Batista... nem tudom
Hardy
Santinóék.
ezeket az eredményeket úgy írtam, hogy még nem láttam a mai Smackdownt!
Még elõbb megnézem és utána írok egy újat.
Dead man walkin
You've done it now
You've gone and made a big mistake
and I can't allow, you to think you can just walk away
so turn around, and face the piper you're gonna pay
'cause the end is now
this is gonna be your judgement day
A cheap shot
that's the way that you play the game
I was blindsided, things will never ever be the same
nice guys, it's said they always finish last
but bad-asses, always kicking asshole's ass
kick it
You're gonna Pay, You're Gonna Pay
there's no forgiveness this time
It's my business, your mind
I'm burning these ones to the ground
I'm gonna Bring you down
No more chances,
No more excuses, no lies
your stories ending, time to say your goodbyes
nice guys, it's said they always finish last
but bad-asses, are always kicking asshole's ass
asshole,
kick it
kick it
there's no forgiveness this time
It's my business, your mind
I'm burning these ones to the ground
I'm gonna Bring you down
Ismerõs? 😄
Undertaker régi száma... bejöhetne erre Summerslamen, hogy your gonna pay Edge 😄D... meg i kick your ass 😄D.
😄D, többi az offban.
Spoilerbe írtam ··
Nem tom mi a gond..😄😄
én direkt csak RAWt írtam le sok boldog szmájlival 😄.
Nem tudom mi értelme volt, talán az, hogy büszke lehetsz magadra, mert már délután fél kettõkor tudtad az eredményt. Szerencsére Raw nézés elõtt megnéztem mit takar a spoilered, de tudom magamra vessek, nem kötelezõ megnézni. De akkor is! Komolyan minek csináltad?:/