1694
-
#882 offolást az offba az ugatást a Loálkodóba -
Randy Orton #881 Igen jól hallottad azt csináljuk amiről a fórum szól!!!! -
#880 tessék -
Randy Orton #879 Ne vitatkozzunk írjunk azt amiről a forum szól -
Randy Orton #878 De nem én vagyok Animal RKO ha nem vetted volna észre!!!!!!!!! -
#877 Nehidd , hogy szarabbul érzem magam, vagy megsértődtem vagy vmi. Egyszerűen nem tudlak komolyan venni.. vagyis nem ezt szoktam meg, hogy mondok vmit, és ezt irják vissza: vagy te, és akkor már egyből ő a kemény hogy most hűde beszólt. Ha a többiek bírnak téged nekem mind1, de nekem ez nem jön be, hogy egy ember tolja 2-3 nickről, ahogy ezt a modik is bebizonyitották anno.. -
Randy Orton #876 Na láttod mi is olyanok vagyunk mint ti velünk!!!! -
Randy Orton #875 Rusnyi nem nézed a veszekedős topikot?????? -
#874 Triple H Unforgiven Challenge:) -
Randy Orton #873 ja ez jó meccs -
#872 SD (9/23/99): Triple H vs Kane - Inferno Match -
Randy Orton #871 Nem igaz hogy mindenkit kitiltotok a forumról vagy letiltjátok 1 hétre de azért beszarás hogy mit csináltok szerintem -
Randy Orton #870 Mért bántok ugy King of Kingsel mint velem, nem sül le a pofátokról a bőr!!!! -
#869 am a topic nem dísznek készült!!!!.... >>>KLIKK<<<
még úgy emléxem valaki monta hogy felesleges:S:S.. -
#868 és nem sértették meg atopic sé SG szabályzatokat sorba egyméás után na m1 NO FALME csak pankrációó -
#867 itt is van a többit azért nem mert ők nem genyóztak.. -
Animal RKO #866 http://nereklámozz.hu/ -
King of Kings #864 nincsenreklamazesgen -
#861 Köszönni nagy luxus?
spoilerezni meg nemkéne.. -
#860 Randy Orton, Animal Rko újabb nickje? -
#859 Regisztráció időpontja: 2008. 10. 24. :/ -
#858 legjobbkor írod...:S -
#857 Spoiler baszod! Na takarodjá haza. -
#855 A 3:16 egy evangéliumbol van, miszerint nála az evangélium 3.ik pontjának a 16ik fázisa az náéla az h szétrugja a segged, szépen megmondva.:) -
#854 :DDDDDDDD -
#853 ja amúgy én1éve, tavaly június asszem, nézem és már volt korábban is Austin, mikor McMahon életét keserítette meg :DD... ilyen különleges műsor volt az. -
#852 Nekem a tavalyi dizájn jobban teccett, mivel ott a padlón volt a billentyűzet minta és az vhogy jobban nézett ki. de faszomat, neked nem szar a hang, hogy néha elmegy halkabbra, néha meg hangosabb, mintha vki halkítaná és hangosítaná? :@@:D
Amúgy én még a közepénél járok, leszedtem a HD minőséget és a hang úgy is ilyen szar picit :S :S.
:D, gecc Austinnál még nem járok baszki, spoilerbe kellett volna, na mind1, nem gáz, mert annyira biztos volt, hogy ő lesz a special guest referee, főleg Stone Cold Steve Hausitn után :DD... hogy na.
Amúgy mit szóltok Charlie Haashoz? Én bírnám, ha nem Jericho seggét nyalná. Haas Hogan az eszméletlen nagy volt, The Great Charlie is elmegy, CJL detto, meg Cena paródizálása és Charlito is jó volt. Hm, bírom ezeket, csak mellette meg Jericohank segít és így szar :P. -
#851 am úgy tom valamien Keresztény akármi de nem vok 100%-ba biztos valamit jelent de halottam olyasmiről is hogy mindíg meg kérdezte hogy tudod mennyi nálam az idő 3:16 és annak az embernek letolt egy Stunnert -
#850 fúúú régebben tuttam ! -
#849 Megnéztem.
Szerintem az év PPV-je!
wáááá kurva jó volt :D
A berendezés is szuper, ötletes volt az a mobil a kifutó tetején :)
Mivel nem régóta nézek WWE-t, ezért most láttam először Austin-t.
Mit jelent a 3:16? -
#848 jó kis vidixD pankrátor 1 széket kért azt többet kapottXDXD -
#847 megnéztem első meccset, másodikat elekzdtem, majd folytatom.... most én hallom rosszul, v hol halk a kommentátorok hangja1árnyalatnyival, hol meg hangos? X cuccát szedtem le. -
#846 Ja jönnek!
A PPV meg odabaszott.. megtekintését ajánlom. -
#845 bécsbe jönnek a majmok?:) -
#844 Arról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert Január óta nézek WWE-t, és egy tavalyi adást sem láttam :) -
#843 Akkor huhh... csak már megijedtem :D... de mégsem. Én már elkezdtem. Nekem a tavalyi dizájn jobban teccett, majd véleményedet kérem ez ügyben :D. -
#842 Nem, majd csak holnap vagy utána fogom. -
#841 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!biztos azér tetted be a képét, mer bajnok lett :D....de1ruszki??????????? mondjuk Triple H má uncsi volt :D -
#840 a ruszki arc :D... már megnzéted Cyber Sundayt? én most fogom. -