1694
-
#923 XD és nem OFF!XD csodálatosXD -
#922 fuck it :D. Stephanie sztem kurva szép, őt megbasznám :D. jól tartja magát :D. -
#921 [spoiler]"gecikemény" volt Miz és Morrison suliban anno, azon a képeken dőltem a röhögéstől :DDDDDDDDDDDD. sztem jó pár csaj most hátat fordított nekik :D. a divatmuffok tuti, akik mindig a sztárokra hajtanak. meglátták a képeket: "ezek a kis taknyosok most ők? fujjmá" :DDDDDDD[/spoiler -
#920 Suck it! :D:D -
#919 jaaaaa :D. kööösssz :D. -
#918 Nah mostmár tudom :DXd -
#917 Énsem tudom :) -
#916 Be jealous = Légy féltékeny. -
#915 én még most nézem a 800dikat :D, Cena-t meg rúgd seggbe, h nézze ő is a pankrációt :D.
miaza szó amit Miz-ék mondanak? vmi bídzsiliusz :S :D. -
#914 majd ha látta mindenki akkor, a spoiler-t ugyse olvassa el olyan aki nem látta :D -
#913 csak spoilerben :D. ha írni akarod. -
#912 még mindíg nem:D -
#911 Nah ja, de a Survivor Series main eventjére, már kurva rég várok! -
#910 naccerű a 800dik adás. kurvajó. sztem nézd meg Cena. vagy nézel újra pankrációt? -
#909 heh:) várható volt:) -
#908 Survivor Series rekláma, vagy támogatója, nem tudom, a Smackdown versus RAW 09. Mi más lenne :). -
Randy Orton #907 Ja kösz -
#906 ha én vótam pazmegért akkor sry -
#905 Ez azt jelenti, hogy figyelmeztetés, következő körben már nem lesz ennyire kegyes és nagylelkű. -
Randy Orton #904 Mi az??? -
Monoton #903 -
#902 jól mondod bazdmegxD -
#901 -
#900 biztos felhívta és megkérdezte, hogy jön-e Edge :D.
és ne káromkodjá itt, ha nagyon káromkodni akarsz, akkor azt a fight topikba tedd :D. de nem kéne amúgyse, nekem is sajnos a káromkodás egy rossz szokásom és általában akkor szoktam, ha mérges vok :D. -
#899 Nem tud ez semmit, csak találgat -
#897 Akkor honnét tudja? -
#896 Kurvára nem mondták az SD-n hogy jön-e Edge
Nem mondtak róla semmit amugy meg elvileg jövőheti SD-n jön , (lehetséges)
de nemtuti -
#895 Így van. De tök mind1, lényeg jön a Rated R :). Jó kis Edge vs Undertaker feudok lehetnének megint :)). Ja nem, Edge vs Vickie vs Undertaker :D :). -
Egyébként aki nem látta az SD-t (mint én...) az nem tudja, hogy Edge visszatér SS-en.
Ismételten köszönjük. -
#893 nem Survivor Series??? -
#892 Edge-nek már ideje lenne. Kurvára eltűnt. -
Randy Orton #891 Ne már az AC DC!!!!
Cena szar returns to Survivor Serias!!!!
Edge fing returns to Survivor Serias!!!!
Jönnek a szarfejek!!!!!!!4 -
#890 a 889 az 888 akart lenni :DD. -
#889 oké, már régebben volt ez.
#886: ok, nekem mondhatod, nem ismerem :D.
#889: kár :D. de legalább ebben is biztos vagyok már, hogy számuk volt :D. -
#888 igen az cska egy képet is be szúrtam hogy tudjátok ki az ACDC szóval nem a Highway to Hell!! -
#887 szoktam hallgatni a Bumerángot Vogát meg a többieket de mivel msot nicsnsuli ezért nem hallgatom reggel suliba menet szoktma halgatni de azt tom hogy AC DC kedvencük meg most nyerhetnek amcsi utat aki AC DC-t énekel valahogy:D -
#886 Spoilin' for a Fight cimű számuk lesz a zenéje. -
#885 ja igen ez a highway to hell... ez1számuk, nem? annyira nem ismerem őket. ha igen, akko ezt adta elő a doki :D. -
#884 AC DC?? fasza lesz, bumeráng1csomó ideig azt nyomatta és volt is verseny. a doki kemény volt :D. meg az első csóka, aki sokáig vezetett, aztán a doki leverte. hallgattad? :D a doki számát knée betenni :DDDDDDD... mondta Voga, h volt benne kis donáld kacsás :D, de igaza is van belegondolva ebbe :D. -
#883 hoppá
Survivor Series Zenéjét a AC/DC csinálja majd:)
lehet hogy még élő koncert is lessz helyben!