World Wrestling Entertainment

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van új pankrációs topik??? Király!!! 😊

\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu

John Cena
remélem jó alink ---> JEEEEEEEEEEEEE

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

gabe paul logan
jó neked, én maradok ennél a módszernél mivel nekem 100 mega van lenn 10-20 perc alatt, mindegy ha gondoljátok itt van én így szoktam...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Prince of Máté
700 megás 10-20 perc alatt lennt van.

John Cena
nagyon köszönnyük!!

Én például a RAW-ot ami hétfõn van kedden másfél óra alatt letöltöm és már nézem is.
gabe paul logan
Hali, nemtom hogy szoktátok nézni a showkat...én biztos nem várom meg míg letölthetõek lesznek, van 2 féle módszerem:

1. regeljetek a newagewrestling.niceboard.com-on, az oldal gazdája kb 1-2-3 napos csúszással rakja fel a showkat, kb 10 részben, amolyan jútúbos technikával. Viszont rengetek pankrátor,show kategorizálva van, mindent meg lehet találni, ha csak éppen nem törölték õket az adott oldalról ahonnan begyûjtötte nekünk a kedves úriember v hölgy.

2. www.dailymotion.com (abszolút jútúb koppintás), ez azért jobb mivel sokan töltenek fel ide és tuti hogy a showra köv. nap dél/délutánján már felrakta valaki az adott mûsort és hát nem kell regelni sem. Csak keressetek rá az adott dátummal és show névvel, ez a legutóbbi ecw ->pl 16 09 08 és még utána írhatjátok h "ecw" ha ESETLEG nem jönne be semmi érdemleges.

<#wink>Én ezzel a kombóval szoktam wwe showkra vadászni, lehet h már ismertétek õket nemtom, és mondjuk biztos nem olyan jó a minõség mint egy divxes letöltött verziónak de hát kitérdekel, tuti nem töltögetek 2-3 órát torrentrõl.

Jó nézegetést<#wave>

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

John Cena
végül is nem feltétlen de oké akkor Offba nyomjuk tovább

Igen de ha jol tudom ez nem olyan topik

REAL MADRID

John Cena
okés de sok ilyen kitalálós topicvan

Egyébként felteszem a kérdést, miért nem az Off topicban játszatok kitalálost? Jólenne ha ott folytatnátok. Köszönöm

REAL MADRID

az
Jimmy Wang Yang ugye remélem!!!!
Paul Burchill volt rajta ahogy pozól nekem még 1 órja nem ezt írta ki
Mi ez???
Mit akar jelenteni???
rakok
Kép beszúrása és oda másold be
Ok!!!

Ez biztos Santino az Olasz csávó!!!
Ha nem tudsz betenni képet akkor kérj meg vkit, hogy magyarázza el, így megelõzhetjük azt hogy nem kell kitörölnöm 10 elcseszett kommentet, amit szetfloodoltal. hthx

REAL MADRID

Prince of Máté
Remélem ezt a Vladimirt helyrerakják pénteken, nagyon megnõtt a pofája<#schmoll2>

nero Hardy
Prince of Máté
Ez qrvajó poster volt a No way Outhoz 😊

John Cena
na kezdésnek jó lessz ez is!!! veri lájtos!😄

John Cena

nem ez volt???

Chris Jericho a hulye gyerek!!<#eplus2><#idiota><#vigyor3>
Ja értem!!!😊
Teggyél fel egyett.
John Cena
semmi megint valami Képbeszúrkálós game kéne ide megint!!!!!!

Mi van?
John Cena
LÁL😄

Na most cukoljatok engem meg Animal RKO-t!!!!<#idiota><#vigyor3><#ravasz1><#nevetes1><#hehe><#zavart1><#eplus2>
<#idiota><#vigyor><#vigyor3><#smile><#wink>
Hehe de vissza jöttem!!!!<#vigyor1><#ravasz1><#vigyor3><#action>
<#wow1>
Azon nevett hogy kizártak engem.
De ha nem ezen akkor HÜLYÉK!
mi az?
John Cena
hehe😄

Helloztok!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hardy new ECW bajnok Pricelles retains HHH retains HBK nyert Jericho az új WHC mert Punk megsérült és helyette Jericho jött be
John Cena
SPOILERBEN AZ UNFORGIVENRÕL!!!

Prince of Máté
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SPOILERBEN AZ UNFORGIVENRÕL

Legend Killer
itt vok ám, csak nem néztem be, mer néztem meg mindent még 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

John Cena
heh😊

Nekem mind1 ki nyeri a meccseket csak a RAW-os scrambelt nyerje batista
John Cena
jaa váágom! meg nézem ECW és WHC övel is ezt teszik hát szerintme egyik se védui meg az övét meg kaavrják a szart! és semmi féleképpen se Shelton Benjamin nem lessz bajnok mer õ már U.S. Champ meg nyerheti! de nem hiszem hogy neki írtak egy ilyen jó sztorit!

HHH vs Jeff Hardy vs MVP vs Shelton Benjamin vs Brian Kendrick 5 emberes 20 perces meccs