1694

• John Cena
    torrent:S am passz:S
  • uiztu
    Én is nagyon szeretnék játszani a játékkal. De nekem csak pc-ém van. De azt mondják, hogy Pc-re is készült, de nem találom sehol. Valaki a Smackdown-nak a Pc verzióját feltudná rakni, hogy honnan lehet letölteni?
    KÖsz!
  • John Cena
    08-ban azt tudom hogy ha füldön van ott vlamien kombináció(kivétekl a lefele mert az mindíg apin)
  • Zsolti1124
    én PCSX 2-n játszok Smackdown vs Raw 2009-al és azt szeretném kérdezni hogy lehet submissonozni mert az R-t nyomogatom amivel pinnel és mindig felál meg ilyesmik :S
  • John Cena
    LOÁL SG és a Boogeyman 3. xDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • John Cena
    hol az off?:S
  • ForzaInter
    Offot befejezni, mert hanem bezárom a topikot!
  • John Cena
    ki a rák ez a Jack Swagger ??? nem írok spoilert de ez új srác??
  • Rusnyi
    Ehhhhehe.. aki látta az ECW-t tudja mire írom
  • John Cena
    te is cska egy szmálylira jársz be?:D
  • Legend Killer
    :D
  • John Cena
  • John Cena
  • John Cena
    faszaa és US és intercontinental bajnok pedig kik??
  • Prince of Máté
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Armageddonon Jeff elnyerte a WWE övet.
    Matt pedig még ECW bajnok
  • John Cena
    haljátok Matt és Jeff HArdynál msot miyen övek vannak?? Jeffnél láttam WWE bajnokit
  • John Cena
    az:D:D

:P:D
  • Prince of Máté
    Merry DX-mas :D
  • John Cena
    :D:D
    Boldog Karácsony-t mindenkinek!
  • Rusnyi
    Maryse christma!
    Happy chrismasters!
    És boldog karajcsont mnidenkinek!
  • John Cena
    Smackdown vs. RAW 2009 LOLXD

A napokban a WWE kiadta konzolokra a Smackdown vs. RAW 2009 nevű videójátékot. Kevesen tudják azonban, hogy a játék kiadását kisebb botrány előzte meg, a WWE ugyanis olyan agymosó feltételekhez kötötte a játék értékelését, ami minden határt túllépett.

Részletezve:
    A játék bétaverzióját néhány héttel a megjelenése előtt szétküldték néhány játékokkal foglalkozó szaklapnak, hogy értékelhessék azt a magazinjukban. Azonban a következő jegyzetet küldték el a játékkal:
    A magazinok szabadon publikálhatnak screenshotokat a játékból, azonban nem publikálhatnak olyan képernyőképeket, melyeken:
    - vérzik egy pankrátor
    - külső illegális objektumot használnak brutális támadásra
    - és ez a legszebb: a kép NEM ÁBRÁZOLHATJA Triple H-et olyan pozícióban, melyben szenved, vagy vesztésre áll.

Az egyik angliai játékmagazin persze meglátva főleg ezt az utolsó pontot, miután kiröhögte magát rajta, úgy döntött hogy nem tesz eleget a WWE kéréseinek, sőt épp ellenkezőleg: egyrészt az egész, a WWE-által küldött jegyzetet publikálta a magazinjában az olvasók számára, másrészt csakazértis berakott néhány jó szaftos képet a játékból, amelyben a virtuális Triple H épp nincs a helyzet magaslatán.

Tulajdonképpen nincs arra megfelelő magyar szó, amely hűen kifejezné azt, hogy a magazin ezzel a lépésével mennyit veszített a szimpátiájából a WWE részéről.
    A kialakult helyzettel több internetes szakoldal is foglalkozik (várhatólag mi is fogunk rövidesen), egészen pontosan azzal a részével, hogy micsoda agymosás ez Triple H részéről, akinek a WWE olyannyira védi az image-ét és elpusztíthatatlanságát, hogy még azt is megtiltják embereknek, hogy egy nyomorúságos videójátékból olyan képet közöljenek, amelyen egy virtuális játékkarakter sebezhetőnek mutatja főhősünket.

Érdekes gondolatokat lehet ebből leszűrni.
  • John Cena
    ááá értem
  • John Cena
    léátom nem érted IZAGÁBÓL!:S
  • Atesz89
    Egy kis érdekesség a történtekről:
    http://h-wrestling.wwe.hu/kwparchivum/nagyito/nagy050518.htm
    http://h-wrestling.wwe.hu/kwparchivum/imho/im051101.htm
  • Atesz89
    Amíg Edge le nem csapta Litát Matt kezéről...
  • John Cena
    Lita and Matt 1
    Lita and Matt 2
    Lita és Matt igazábol is jártak???:S:S:S
  • John Cena
    L'art pour l'art - Szellemi pankráció...
    FAIL! azért szer lehet:S:S...
    Royal 2008 ez KURVA JÓÓÓXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...
    Rey Mysterio maszk nélkül ...
    Kane maszk nélkül
  • John Cena
    ja meg ugye meg van a

Smack Down! vs. Raw 2005-től 2008-ig arról is lessz fotó!
  • John Cena
    sapi: maga a sapi az 15 euró volt meg még vannak rajta kitűzők hát kb. összesen 25-30 euró

poszterek: már emlyítettem poszterből sokkal többem volt volt 1 batár nagyom 150cm-es batista másik oldalán 7-7 raw és SD! pankrátor az kb. 10 euró a többi poszter az újságokba volt benne szerintem rá van írva mennyibe került már nememléxem szerintem 2-5 euró környékén volt

polók: ő nekik aszem 8-12euró közötti ára volt a John Cenás poló mögött amúgy hátára egy lakat van rá téve amin egy 54-esszám van

Kártya és matrica album: hát maga az album(a kártya) 5 euró volt legalább 40 euró értékbe vannak benen kártyák a amtrica album az 7 euró volt vanank benne kérdések kvízek stb. kivan a képen stb.

képes lapok(6db): erre is azt hiszem rá van írva 3-5 között lehet még külön vettem egy SD képes lapot amin aszsem a 2003-as vagy a 04-es Roster van!

John Cena lakat:): ő 8 euró volt és nem tömör vas a lakatban nincs zár szerkezet és a lánc se szín vasbólban (szerintem aluminium):D ez 7-8euró volt

Az összes cucc olasz ha még valamit ki felejtettem cuccaimból még fotózok megírok:)
  • John Cena
    mindjárt sorolom:) 3-5 percet kérek:D
  • Prince of Máté
    Grat, szép képek :)
    Hol és mennyiért vetted?
  • John Cena

• John Cena
    ezt elrontottam
  • John Cena
    img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081222121313DSC00035.JPG[/img]

• John Cena
    nekemm nem enged ezen a honlapon tovább lépni fel tudnám tenni de kajak meg akad..:S:S m1 msot fel tettem máshová hátha
  • John Cena
    1 képet se engedett fel tölteni 8 mega pixelel:S
  • Prince of Máté
    1 kép több mint 5 mega?:O
  • John Cena
    a kép sokat foglal!! kaptam karira előre
    fényképezőt
    8megapixelest azt maxon fotóztam
  • Prince of Máté
    Miért? Feltöltöd ide, aztán bemásolod ide a kép linkjét :)
  • John Cena
    ááá fotóztam pankrációs cuccaimat de mind sokat foglal a (kép)
    majd fotozok kisebb fel bontásba cuccaimat!