World Wrestling Entertainment

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
offolást az offba az ugatást a Loálkodóba

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Igen jól hallottad azt csináljuk amirõl a fórum szól!!!!
Legend Killer
tessék

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ne vitatkozzunk írjunk azt amirõl a forum szól
De nem én vagyok Animal RKO ha nem vetted volna észre!!!!!!!!!
Rusnyi
Nehidd , hogy szarabbul érzem magam, vagy megsértõdtem vagy vmi. Egyszerûen nem tudlak komolyan venni.. vagyis nem ezt szoktam meg, hogy mondok vmit, és ezt irják vissza: vagy te, és akkor már egybõl õ a kemény hogy most hûde beszólt. Ha a többiek bírnak téged nekem mind1, de nekem ez nem jön be, hogy egy ember tolja 2-3 nickrõl, ahogy ezt a modik is bebizonyitották anno..

Na láttod mi is olyanok vagyunk mint ti velünk!!!!
Rusnyi nem nézed a veszekedõs topikot??????<#vigyor3>
Rusnyi
Triple H Unforgiven Challenge😊

ja ez jó meccs
Legend Killer

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Nem igaz hogy mindenkit kitiltotok a forumról vagy letiltjátok 1 hétre de azért beszarás hogy mit csináltok szerintem
Mért bántok ugy King of Kingsel mint velem, nem sül le a pofátokról a bõr!!!!
John Cena
am a topic nem dísznek készült!!!!.... >>>KLIKK<<<
még úgy emléxem valaki monta hogy felesleges:S:S..

John Cena
és nem sértették meg atopic sé SG szabályzatokat sorba egyméás után na m1 NO FALME csak pankrációó

John Cena
itt is van a többit azért nem mert õk nem genyóztak..

http://nereklámozz.hu/
nincsenreklamazesgen
Rusnyi
Köszönni nagy luxus?
spoilerezni meg nemkéne..

Prince of Máté
Randy Orton, Animal Rko újabb nickje?

John Cena
Regisztráció idõpontja: 2008. 10. 24. :/

John Cena
legjobbkor írod...:S

Prince of Máté
Spoiler baszod! Na takarodjá haza.

Rusnyi
A 3:16 egy evangéliumbol van, miszerint nála az evangélium 3.ik pontjának a 16ik fázisa az náéla az h szétrugja a segged, szépen megmondva.😊

Legend Killer
😄DDDDDDD

Legend Killer
ja amúgy én1éve, tavaly június asszem, nézem és már volt korábban is Austin, mikor McMahon életét keserítette meg 😄D... ilyen különleges mûsor volt az.

Legend Killer
Nekem a tavalyi dizájn jobban teccett, mivel ott a padlón volt a billentyûzet minta és az vhogy jobban nézett ki. de faszomat, neked nem szar a hang, hogy néha elmegy halkabbra, néha meg hangosabb, mintha vki halkítaná és hangosítaná? :@@😄
Amúgy én még a közepénél járok, leszedtem a HD minõséget és a hang úgy is ilyen szar picit :S :S.
😄, gecc Austinnál még nem járok baszki, spoilerbe kellett volna, na mind1, nem gáz, mert annyira biztos volt, hogy õ lesz a special guest referee, fõleg Stone Cold Steve Hausitn után 😄D... hogy na.
Amúgy mit szóltok Charlie Haashoz? Én bírnám, ha nem Jericho seggét nyalná. Haas Hogan az eszméletlen nagy volt, The Great Charlie is elmegy, CJL detto, meg Cena paródizálása és Charlito is jó volt. Hm, bírom ezeket, csak mellette meg Jericohank segít és így szar 😛.

John Cena
am úgy tom valamien Keresztény akármi de nem vok 100%-ba biztos valamit jelent de halottam olyasmirõl is hogy mindíg meg kérdezte hogy tudod mennyi nálam az idõ 3:16 és annak az embernek letolt egy Stunnert

John Cena
fúúú régebben tuttam !

Prince of Máté
Megnéztem.
Szerintem az év PPV-je!
wáááá kurva jó volt 😄
A berendezés is szuper, ötletes volt az a mobil a kifutó tetején 😊
Mivel nem régóta nézek WWE-t, ezért most láttam elõször Austin-t.
Mit jelent a 3:16?

John Cena
Legend Killer
megnéztem elsõ meccset, másodikat elekzdtem, majd folytatom.... most én hallom rosszul, v hol halk a kommentátorok hangja1árnyalatnyival, hol meg hangos? X cuccát szedtem le.

Rusnyi
Ja jönnek!
A PPV meg odabaszott.. megtekintését ajánlom.<#vigyor2>

John Cena
bécsbe jönnek a majmok?😊

Prince of Máté
Arról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert Január óta nézek WWE-t, és egy tavalyi adást sem láttam 😊

Legend Killer
Akkor huhh... csak már megijedtem 😄... de mégsem. Én már elkezdtem. Nekem a tavalyi dizájn jobban teccett, majd véleményedet kérem ez ügyben 😄.

Prince of Máté
Nem, majd csak holnap vagy utána fogom.

Legend Killer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
biztos azér tetted be a képét, mer bajnok lett 😄....de1ruszki??????????? mondjuk Triple H má uncsi volt 😄

Legend Killer
a ruszki arc 😄... már megnzéted Cyber Sundayt? én most fogom.

Prince of Máté

Rusnyi
House show, tehát nem tv-s mûsor, európai turné.

Legend Killer
mik ezek a nevek? a house show, vagy a spoileresre? mer a spoiler, akkor nem akarom tudni 😄. de asszem tom mirõl van szó 😄.

John Cena
midníg valaki sosincsen itt és 2-3 hét múlva szénné küldi kommentela topicot😄 úyg imádom ezt..xD

Rusnyi
Április 18 vagy 19-én vasárnap, Bécsben LIVE SD ECW turné, houseshow, oda majd elemgyek, innen jön valaki? Egyébként lesz Triple H Edge Jeff Hardy Big Show Miz Morrison Mark Henry Matt Hardy

Rusnyi
WWE Topicba történt valami amég nem voltam?

Legend Killer
NANÁ!

Várom 😄. Spoilered nem néztem megé, még eheti RAWnál járok.

Rusnyi
Egy-két elvárás a Cyber Sunday-ról, csak pár meccsrõl, és eheti SD spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HHH vs Jeff Hardy vs Kozlov legyen, és remélem Jeff nyer.Chris Jericho vs Batista: Austin legyen a bíró, Batista nyerjen, de Jericho tuti hogy nem bukja el. Big Show vs Taker Last Man Standing elgyen. Matt Hardy vs Evan Boiurne-t várok továbbá, nagyon birom Evan-t, pusholják csak. Továbbá az SD-n a Taker vs HHH main event igéretesnek tûnt, és jó meccs is volt., csak bejött Big Show rosszalkodni, és DQ-val lett vége..

Rusnyi
Üdv mindnekinek ujra itt😊
Cyber Sundayt nézitek?

nem nekem😄
Legend Killer
Nektek nem szar az eheti hétfõi RAW, amit Samara dobott fel XWT-n? Kicsit eléggé kurva gyors az elején 😄... :S...