1694
-
#1054 torrent:S am passz:S -
uiztu #1053 Én is nagyon szeretnék játszani a játékkal. De nekem csak pc-ém van. De azt mondják, hogy Pc-re is készült, de nem találom sehol. Valaki a Smackdown-nak a Pc verzióját feltudná rakni, hogy honnan lehet letölteni?
KÖsz! -
#1052 08-ban azt tudom hogy ha füldön van ott vlamien kombináció(kivétekl a lefele mert az mindíg apin) -
Zsolti1124 #1051 én PCSX 2-n játszok Smackdown vs Raw 2009-al és azt szeretném kérdezni hogy lehet submissonozni mert az R-t nyomogatom amivel pinnel és mindig felál meg ilyesmik :S -
#1050 LOÁL SG és a Boogeyman 3. xDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1049 hol az off?:S -
#1048 Offot befejezni, mert hanem bezárom a topikot! -
#1047 ki a rák ez a Jack Swagger ??? nem írok spoilert de ez új srác?? -
#1046 Ehhhhehe.. aki látta az ECW-t tudja mire írom -
#1045 te is cska egy szmálylira jársz be?:D -
#1044 :D -
#1043 -
#1042 -
#1041 faszaa és US és intercontinental bajnok pedig kik?? -
#1040 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Armageddonon Jeff elnyerte a WWE övet.
Matt pedig még ECW bajnok -
#1039 haljátok Matt és Jeff HArdynál msot miyen övek vannak?? Jeffnél láttam WWE bajnokit -
#1038 az:D:D
:P:D -
#1037 Merry DX-mas :D -
#1036 :D:D
Boldog Karácsony-t mindenkinek! -
#1035 Maryse christma!
Happy chrismasters!
És boldog karajcsont mnidenkinek! -
#1034 Smackdown vs. RAW 2009 LOLXD
A napokban a WWE kiadta konzolokra a Smackdown vs. RAW 2009 nevű videójátékot. Kevesen tudják azonban, hogy a játék kiadását kisebb botrány előzte meg, a WWE ugyanis olyan agymosó feltételekhez kötötte a játék értékelését, ami minden határt túllépett.
Részletezve:
A játék bétaverzióját néhány héttel a megjelenése előtt szétküldték néhány játékokkal foglalkozó szaklapnak, hogy értékelhessék azt a magazinjukban. Azonban a következő jegyzetet küldték el a játékkal:
A magazinok szabadon publikálhatnak screenshotokat a játékból, azonban nem publikálhatnak olyan képernyőképeket, melyeken:
- vérzik egy pankrátor
- külső illegális objektumot használnak brutális támadásra
- és ez a legszebb: a kép NEM ÁBRÁZOLHATJA Triple H-et olyan pozícióban, melyben szenved, vagy vesztésre áll.
Az egyik angliai játékmagazin persze meglátva főleg ezt az utolsó pontot, miután kiröhögte magát rajta, úgy döntött hogy nem tesz eleget a WWE kéréseinek, sőt épp ellenkezőleg: egyrészt az egész, a WWE-által küldött jegyzetet publikálta a magazinjában az olvasók számára, másrészt csakazértis berakott néhány jó szaftos képet a játékból, amelyben a virtuális Triple H épp nincs a helyzet magaslatán.
Tulajdonképpen nincs arra megfelelő magyar szó, amely hűen kifejezné azt, hogy a magazin ezzel a lépésével mennyit veszített a szimpátiájából a WWE részéről.
A kialakult helyzettel több internetes szakoldal is foglalkozik (várhatólag mi is fogunk rövidesen), egészen pontosan azzal a részével, hogy micsoda agymosás ez Triple H részéről, akinek a WWE olyannyira védi az image-ét és elpusztíthatatlanságát, hogy még azt is megtiltják embereknek, hogy egy nyomorúságos videójátékból olyan képet közöljenek, amelyen egy virtuális játékkarakter sebezhetőnek mutatja főhősünket.
Érdekes gondolatokat lehet ebből leszűrni. -
#1033 ááá értem -
#1032 léátom nem érted IZAGÁBÓL!:S -
#1031 Egy kis érdekesség a történtekről:
http://h-wrestling.wwe.hu/kwparchivum/nagyito/nagy050518.htm
http://h-wrestling.wwe.hu/kwparchivum/imho/im051101.htm -
#1030 Amíg Edge le nem csapta Litát Matt kezéről... -
#1029 Lita and Matt 1
Lita and Matt 2
Lita és Matt igazábol is jártak???:S:S:S -
#1028 L'art pour l'art - Szellemi pankráció...
FAIL! azért szer lehet:S:S...
Royal 2008 ez KURVA JÓÓÓXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...
Rey Mysterio maszk nélkül ...
Kane maszk nélkül -
#1027 ja meg ugye meg van a
Smack Down! vs. Raw 2005-től 2008-ig arról is lessz fotó! -
#1026 sapi: maga a sapi az 15 euró volt meg még vannak rajta kitűzők hát kb. összesen 25-30 euró
poszterek: már emlyítettem poszterből sokkal többem volt volt 1 batár nagyom 150cm-es batista másik oldalán 7-7 raw és SD! pankrátor az kb. 10 euró a többi poszter az újságokba volt benne szerintem rá van írva mennyibe került már nememléxem szerintem 2-5 euró környékén volt
polók: ő nekik aszem 8-12euró közötti ára volt a John Cenás poló mögött amúgy hátára egy lakat van rá téve amin egy 54-esszám van
Kártya és matrica album: hát maga az album(a kártya) 5 euró volt legalább 40 euró értékbe vannak benen kártyák a amtrica album az 7 euró volt vanank benne kérdések kvízek stb. kivan a képen stb.
képes lapok(6db): erre is azt hiszem rá van írva 3-5 között lehet még külön vettem egy SD képes lapot amin aszsem a 2003-as vagy a 04-es Roster van!
John Cena lakat:): ő 8 euró volt és nem tömör vas a lakatban nincs zár szerkezet és a lánc se szín vasbólban (szerintem aluminium):D ez 7-8euró volt
Az összes cucc olasz ha még valamit ki felejtettem cuccaimból még fotózok megírok:) -
#1025 mindjárt sorolom:) 3-5 percet kérek:D -
#1024 Grat, szép képek :)
Hol és mennyiért vetted? -
-
#1022 ezt elrontottam
-
#1021 img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081222121313DSC00035.JPG[/img]
-
#1020 nekemm nem enged ezen a honlapon tovább lépni fel tudnám tenni de kajak meg akad..:S:S m1 msot fel tettem máshová hátha -
#1019 1 képet se engedett fel tölteni 8 mega pixelel:S -
#1018 1 kép több mint 5 mega?:O -
#1017 a kép sokat foglal!! kaptam karira előre
fényképezőt
8megapixelest azt maxon fotóztam -
#1016 Miért? Feltöltöd ide, aztán bemásolod ide a kép linkjét :) -
#1015 ááá fotóztam pankrációs cuccaimat de mind sokat foglal a (kép)
majd fotozok kisebb fel bontásba cuccaimat!