1694
-
#1094 aham meg a Undertaker Tombstone kivégzését pedig HellGate -nek:D -
#1093 Csak azzal van a gond, hogy néha Teljesen mást mondd mint amit kéne.
Khalit pl Andrew The Gianttal tévesztette össze... -
HBK #1092 nemteccik halkítsd le -
#1091 Heti összefoglaló, de ez a kommentár nem tud angolul se, nem megy neki a fordítás :/ -
HBK #1090 vagy ez valami összefoglaló? -
HBK #1089 szerintem jó hisz mégis csak megkell érteniük rosszabul angol tudó társainknak -
HBK #1088 ez a múltheti? -
#1087 Magyar kommentár :( sebaj, ez is kell. -
#1086 XDDDD -
#1085 Kezdődik :)
John Cena : You are watching wwe on Euorsport :P -
#1084 msot írta hogy WWE!! -
HBK #1083 lesz lesz no para -
#1082 Teletexen ja de jött "miylen műsorok jönnek"és wwe nicns ott -
HBK #1081 9 kor megy tee:D -
HBK #1080 dehogy megy:D -
#1079 eddig 1 szar "armwrestling"... Szkander kurvára tud érdeklni.. -
#1078 megy!!! -
#1077 Batista üvöltött 21:00 :D -
HBK #1076 9kor nem?O: -
#1075 jaja msot sí ugrás azt utána:) -
#1074 Lassan kezdődik, remélem nézitek :) -
#1073 ilyenkor rajzotok fazsom:D -
#1072 én nem neke mautómata:D és nemírja -
macskajajj #1071 110 http://href.hu/x/83nb -
HBK #1070 márcsak bekell állítanom az eurosportot mert elkavartam MHz-t tudtok adni? -
HBK #1069 eztis megéltük:D -
#1068 na kiváncsi leszek:) KWP-egy trágya.. -
#1067 WWE az Eurosporton
A beérkezett híreink szerint a 2009-es év egy nagy meglepetést tartogat azoknak, akik a televíziójuk képernyőjén keresztül szinte semmilyen pankrációhoz nem fértek ezidáig hozzá: február 9-től megjelennek a WWE műsorai a mindenki számára elérhető Eurosport csatornán, persze nagyon korlátozott változatban. Lesz egy fél órás magazin-szerű műsor, mely a WWE három műsorának eseményeit fogja nagy vonalakban összefoglalni, továbbá a teljes 1 órás hosszában látható lesz hetente a WWE Vintage Collection című magazinműsor, mely a WWE/F régi, immár klasszikussá vált meccseiből szemezget majd. Nincs még egyenlőre arról információnk, hogy a műsorokon lesz-e magyar nyelvű kommentár, a pontos adásidőpontokért pedig vegyetek kezetekbe egy műsorújságot! :)
Forrás: KWP
Port.hu szerint:
21:00 "Birkózás"
21:30 Birkózás
Legendák
Kíváncsi leszek a kommentárra :) -
#1066 srácok valameik nap nézem az eurosportot és szoktak iylen mini reklámok menni valamikro alul ha éppen nicsn történés akkor be tolnak valami promót és nézek atlétikát ki jön a WWE-jele utána be jön batista üvölt egyet azt ennyi ki van írva a dátum stb. szerintem europort e-en van pankráció! ajánlom figyelmetekbe EUROPORT Hétfő 19:30 vagy 20:00 kezdődik de asszem nem mostani emccseket hame régi meccseket adnak TXT-n néztem ott valami Undertaker vs. Hulk Hogan vs. Macho Man lessz:S -
#1065 találtam egy fazsa oldalt!! -
#1064 :S:S:S ?:S -
Zsolti1124 #1063 PCSX 2
ha ladder meccset játszok miért nem mutatja a létrát mit kell átálítani hogy jó legyen -
#1062 gyáááá ki nyerte a RUMBLETXDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Randy "RKO" Orton :O -
#1061 gratulálokXD
Christian Cage szerintem smemiféle képp nm nyer szerintem ő uccsó elötti lessz benen mivel nagy viszsa térés nem az övé leszs ez anagy meccs hanem valaki másé -
#1060 Hülye vagyok, neki Title meccse van :D
Card:
1 30-man Royal Rumble match
2 John Cena (c) vs. John "Bradshaw" Layfield (with Shawn Michaels)
3 Beth Phoenix (c) vs. Melina
4 Jeff Hardy (c) vs. Edge
5 Jack Swagger (c) vs. Matt Hardy
Szerintem:
[spoiler] 1. Elvileg Rumblen tér vissza Christian Cage, és akkor ő nyeri a meccset.
2. JBL és akkor HBK vs JBL at WM25
3. Beth
4. Hardy
5. Swagger. -
#1059 Nem tudom... Én Matt Hardy győzelemre tippelek. -
#1058 kik az indulók?:S -
#1057 Srácok ma este Rumbleeeee :)
Ki fog nyerni? Tippek? -
#1056 topigba szoktak jöbnn irajongók tőlük kérdezd pl ha vissza olvasol a többiekenek privibe tudsz kérdezni!! -
uiztu #1055 Nem tudnál valakit megkérdezni? Vagy ilyesmi? Nagyon jóó lenne.