World Wrestling Entertainment

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fogd be a pofád te hipoarcos
John Cena
legalább az oFF-ba!!! -.-

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Mit nevetsz menny a KURVAANYÁDBA TE BUZI FASZ!
John Cena
LolXD

- moderálva -
Legend Killer
Amúgy meg csak hülyéskedek.

ki tud jó kis kínzásokat a 2dik világháború alatt? kellene1oldalra nekem.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
majd titokban csinálnám ott a RAW alatt az egyik elhagyatott részen 😄D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Rusnyi
Triple H nembiztos hogy hagyná h megbaszd 😄 😊

Legend Killer

Legend Killer
igen, nem off 😄 és olyan csodálatos, mint Steph Baby 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. de télleg szép 😛. tegyek be ide képet róla a mostani adásról? 😛

John Cena
XD és nem OFF!XD csodálatosXD

Legend Killer
fuck it 😄. Stephanie sztem kurva szép, õt megbasznám 😄. jól tartja magát 😄.

Legend Killer
"gecikemény" volt Miz és Morrison suliban anno, azon a képeken dõltem a röhögéstõl 😄DDDDDDDDDDD. sztem jó pár csaj most hátat fordított nekik 😄. a divatmuffok tuti, akik mindig a sztárokra hajtanak. meglátták a képeket: "ezek a kis taknyosok most õk? fujjmá" 😄DDDDDD[/spoiler

Prince of Máté
Suck it! 😄😄

Legend Killer
jaaaaa 😄. kööösssz 😄.

Rusnyi
Nah mostmár tudom 😄Xd

Rusnyi
Énsem tudom 😊

Prince of Máté
Be jealous = Légy féltékeny.

Legend Killer
én még most nézem a 800dikat 😄, Cena-t meg rúgd seggbe, h nézze õ is a pankrációt 😄.

miaza szó amit Miz-ék mondanak? vmi bídzsiliusz :S 😄.

Rusnyi
majd ha látta mindenki akkor, a spoiler-t ugyse olvassa el olyan aki nem látta 😄

Legend Killer
csak spoilerben 😄. ha írni akarod.

John Cena
még mindíg nem😄

Rusnyi
Nah ja, de a Survivor Series main eventjére, már kurva rég várok!

Legend Killer
naccerû a 800dik adás. kurvajó. sztem nézd meg Cena. vagy nézel újra pankrációt?

John Cena
heh😊 várható volt😊

Legend Killer
Survivor Series rekláma, vagy támogatója, nem tudom, a Smackdown versus RAW 09. Mi más lenne 😊.

Ja kösz
John Cena
ha én vótam pazmegért akkor sry

Legend Killer
Ez azt jelenti, hogy figyelmeztetés, következõ körben már nem lesz ennyire kegyes és nagylelkû.

Mi az???
<#felkialtas>

REAL MADRID

John Cena
jól mondod bazdmegxD

John Cena
<#eljen><#eplus2>

Legend Killer
biztos felhívta és megkérdezte, hogy jön-e Edge 😄.

és ne káromkodjá itt, ha nagyon káromkodni akarsz, akkor azt a fight topikba tedd 😄. de nem kéne amúgyse, nekem is sajnos a káromkodás egy rossz szokásom és általában akkor szoktam, ha mérges vok 😄.

Rusnyi
Nem tud ez semmit, csak találgat

Prince of Máté
Akkor honnét tudja?

Rusnyi
Kurvára nem mondták az SD-n hogy jön-e Edge
Nem mondtak róla semmit amugy meg elvileg jövõheti SD-n jön , (lehetséges)
de nemtuti

Legend Killer
Így van. De tök mind1, lényeg jön a Rated R 😊. Jó kis Edge vs Undertaker feudok lehetnének megint 😊). Ja nem, Edge vs Vickie vs Undertaker 😄 😊.

Prince of Máté

Egyébként aki nem látta az SD-t (mint én...) az nem tudja, hogy Edge visszatér SS-en.
Ismételten köszönjük.

John Cena
nem Survivor Series???

Legend Killer
Edge-nek már ideje lenne. Kurvára eltûnt.

Ne már az AC DC!!!!
Cena szar returns to Survivor Serias!!!!
Edge fing returns to Survivor Serias!!!!

Jönnek a szarfejek!!!!!!!4
Legend Killer
a 889 az 888 akart lenni 😄D.

Legend Killer
oké, már régebben volt ez.

#886: ok, nekem mondhatod, nem ismerem 😄.

#889: kár 😄. de legalább ebben is biztos vagyok már, hogy számuk volt 😄.

John Cena
igen az cska egy képet is be szúrtam hogy tudjátok ki az ACDC szóval nem a Highway to Hell!!

John Cena
szoktam hallgatni a Bumerángot Vogát meg a többieket de mivel msot nicsnsuli ezért nem hallgatom reggel suliba menet szoktma halgatni de azt tom hogy AC DC kedvencük meg most nyerhetnek amcsi utat aki AC DC-t énekel valahogy😄

Rusnyi
Spoilin' for a Fight cimû számuk lesz a zenéje.

Legend Killer
ja igen ez a highway to hell... ez1számuk, nem? annyira nem ismerem õket. ha igen, akko ezt adta elõ a doki 😄.

Legend Killer
AC DC?? fasza lesz, bumeráng1csomó ideig azt nyomatta és volt is verseny. a doki kemény volt 😄. meg az elsõ csóka, aki sokáig vezetett, aztán a doki leverte. hallgattad? 😄 a doki számát knée betenni 😄DDDDDD... mondta Voga, h volt benne kis donáld kacsás 😄, de igaza is van belegondolva ebbe 😄.

John Cena
hoppá
Survivor Series Zenéjét a AC/DC csinálja majd😊

lehet hogy még élõ koncert is lessz helyben!