1694
-
#1014 tudom, kicsit későn kérdezem, de:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Edge hogy tért vissza? Mert nem derült ki... Elvégre a pokolból jött :D -
#1013 100000% hogy nem rugták ki azt tudom! -
Animal RKO #1012 Ez jó kérdés...Szerintem nem rúgták ki, mert a raw 15. évi adásán megjelent és kapott is 1 walls of jericho-t -
-
#1010 télleg msot halgatom Eric Bischoff bevonulóját mi lett vele?:S:S(2005 ben láttmautoljára Raw mangere is volt) -
#1009 na mi van WWE megszünt?:D:D -
#1008 aszsem ja izéé nektek is boldog mikitxD -
#1007 HWF-ről vannak mi? :) -
#1006 BODLOG MIKULÁST MINDENKINEK! :) :P -
Animal RKO #1005 Erre valahogy én is rájöttem -
#1004 Lehet spoiler szaga van de nem 1000% hogy ezek ameccsek lesznek + a második kép tuti fake!
-
-
-
#1001 SS odabaszott :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kíváncsi vagyok, hogyan tért vissza Edge... tisztára úgy nézett ki, mint egy hajléktan :D Hát igen, végül is a pokolból tért vissza :P -
#989 Steph Baby HHH felesége esélytelenxD:D
na m1 haljátok meik monta hogy Christian vissza jön a WWE-be?? az iylen vándor madár faszom:D:D -
#988 okééééé -
Animal RKO #987 Igen -
#986 ez volt akkro is amikor "meghalt McMahon -
#985 közbe WWE titleért ment?:D -
Animal RKO #984 Ez még nagyobb:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Edge jött be Jeff helyett és megnyerte az övet, de a bemondó csávó azt mondta, hogy a world heavyweight-et nyerte meg -
#983 Baszott nagy spoiler de laírom spoilerbe::: (ésszel)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jeffnek kiderült nincs baja, csak sztori szerint Edge megverte, és edget ma látták Bostonba, igy felfog tűnni a PPV-n valószinűleg !! -
#982 Mi lesz így,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a ma esti Triple Threat meccsel? :( -
#981 éééérteem!:D -
#980 semmi, csak kimondtam kiejtve :D. -
#979 ?:D -
#978 poor Jeff
ssssszzzzööörrrrvvvááájjjvöörrrr szeerrrííízzzz :DDDDDDD -
#977 :S:S:S az finom.... -
#976 BREAKING NEWS!!
Ma reggel Jeff Hardy-t eszméletlenül találták a hotel szobájában Boston-ban.!! Jobbulást neki:S -
#975 WTF?XD értettem oks:D -
#974 :D -
Animal RKO #973 Miért nem spoiler?Van aki nem tudja ezért inkább spoilerbe írom mert az nem akkora baj ha abba írom, mint, hogy nem írom abba -
#972 mindenki neke msegít:D:D:D??:D
amit spoilerbe írsz az nem spoiler:D amúyg nem tudom wwe.com-on nézd meg!! -
#971 ez jó :D, Cena te mit szólsz ahhoz, h Cena :DD... -
Animal RKO #970 Cena te mit szólsz ahoz, hogy Cena SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Survivor Series-en övre megy? -
#969 megnéztem a raw main event lumberjack-et... írhatok róla spoiler nélkül?
Cena tom, de hát Baxxter már csak ilyen, vagy lehet már nem foglalkozik az oldallal. szegény a pankrációval is le van maradva :D, beszélek vele néha msn-n.
amúgy Cena feltétlen nézd meg ezt: RAW lumberjack match.
a mostani main event :D. kurvanagyvolt :D. -
#968 ja boccs:D:D -
Animal RKO #967 Csak 3 és fél hónapja frissítették.Nem sok az. -
#966 réégen frissített!! -
#965 -
#964 Nemrossz, de a H-Wrestling portal-t jobban ajnálom, nemkell 100 oldal, elég egy, ahol ottvan mindenki.