1694
-
Xflax #1134 Nem tud valaki olyan oldalt ahol meglehet nézni az aktuális meccseket?
(Vagy trrent is jó lenne)
Előre is köszi -
#1133 láttam hát én nem örülök túlzottan? kiesési riorrendbe leírnád a kedveméért?:D -
HBK #1132 egy No way out eredményt tartalmaz és igazából nemteljesen igaz de meglátjátok:)) -
HBK #1131 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Edge nyert ezaz a faszomba már!!!! -
#1130 kettő külön Elimination Chamber lessz?:O
1. Kane/ Cena (egyértelmű) sőt erre a meccsre eltudnám képzelni hogy JC kap egy szuper erőt meg csinálja a FU-t azt Cena win!
2. Jeff Hardy/Taker
3. Orton (egyértelműen szét rugja Shane McMahon seggét sé szerintem még a Chairman seggét is!!!)
4. HBK (egyértelműen nyer a jófiú)
5. Finlay
-
#1129 Tippek, hogy ki nyer No Way Outon?
1 John Cena (c) vs. Kofi Kingston vs. Rey Mysterio vs. Chris Jericho vs. Mike Knox vs. Kane[9] Elimination Chamber match for the World Heavyweight Championship
2 Edge (c) vs. The Undertaker vs. The Big Show vs. Triple H vs. Jeff Hardy vs. Vladimir Kozlov Elimination Chamber match for the WWE Championship
3 Randy Orton vs. Shane McMahon
4 Shawn Michaels vs. John "Bradshaw" Layfield - All ot Nothing match
5 Jack Swagger (c) vs. Finlay
Szerintem:
1. Kane/ Cena
2. Kozlov/Taker
3. Orton
4. HBK
5. Swagger -
#1128 aham szerintem igen -
HBK #1127 holnap megint összefoglaló:o showt is fognak majd játszani? -
#1126 :/ jó van...
na srácok vagy OFF-ba avyga topikjába! -
Monoton #1125 Ez Sport fórum, nem a Játékosok fóruma, ráadásul van saját topikja azért hogy ott beszélgessetek róla. -
#1124 R2 -
Rajnoka #1123 Rájöttem, hogy hülyeséggel próbálkoztam. A Finisher reversal-nál el akartam lopni a másik finisherjét. De a lopás az a Steal Finisher. A Reversal az visszafordítani. Visszafordítani a finishert. Na azt hogy kell?????????? -
#1122 nem értem miért hiszen ez nem off:S na m1 ha az akkor off topicba kérdezzetek!! -
Monoton #1121 További off jellegű játékkal kapcsolatos dolgot a saját topikjában, itt törlöm. -
#1120 hát nem tudom nézd meg a tutorial filmeket mit hogyan kéne csinálni majd Challenge módban nézd majd meg hogy pontosan miylen be állításoakt kell meg adni a meccsekre és a szerint próbáld meg!!! -
#1119 2009 ki jött már PC re?:O -
Zsolti1124 #1118 Nem tud valaki egy olyan emut olyan beállítással hogy a Smackdown vs Raw 2009-ben mitassa a létrát meg az asztalt?
Pls segítsetek -
Rajnoka #1117 Az a gáz, hogy csak azt tudom, hgy milyen lesz, ha sikerül, csak azt nem, hogy mikor,és hogy ilyen momentumnál kell ezt csinálni.(Megmondom őszintén sok feladatnál sem tudtam, amikor megcsináltam.)
A Wrestlemania arénákat a season módba lehet elérni, amit már négyszer végigvittem mind a két oldalon, mégis semmi. -
#1116 Francba is remélem ez már jóó!!!! -
#1115 bocs link: -
#1114 M1 18:05 "A kecses pankrátor"
ezt a rész már láttam ajánlom figyelmetekbe mutatnak fogásokat pankrációba és egy balettos csávó a főszereplő elvileg ez ilyen sorozat de más részt ebből még nem láttam! ajánlom figyelmetekbe nagyon tuti film!
Balett táncos férfi legvadabb álmait váltja valóra... Finom mozdulatait a birkózás erőteljes fogasaira cseréli. Vajon a győzni akarás elég erőt ad majd neki, ahhoz, hogy elhitesse a zsűrivel
-
#1113 lehet hogy season módba kell nyerni a Wrestlemanián!! -
#1112 ha tudod mikor kell le nyomni akkor nincs gond és ha Challenge módot csinálsz akkor érdemes odafigyelni milyen meccsre írja milyen nehézségen stb. milyen szabályokkal ilyenekre figyelj -
Rajnoka #1111 Ja, és még egy kérdés. A Wrestlemania arénákat is szeretném feloldani, amire kiírja, hogy csináűljam meg a season módot, és nyerjek ezekben az arénákban. Kétszer vittem végig a Smacdown, és a raw season módot, mindet megnyertem, de mégse oldódik fel. Kivel hol menjek végig, hogy fel oldhassam?
Előre is köszi. -
Rajnoka #1110 Azért gondoltam, hogy ide írok, mert a Smackdown vs raw 2006-os topik már régen behalt. Tehát igazából 2 dolog érdekelne.
1. A leírt feladatok hogyan hozhatók működésbe, mert a külföldi oldalakon írt segítség nem igazán pontos. Pl.: Finisher reversal-nál "a megfelelő időben nyomd meg az L2+R2 gombot" De mikor is van az az idő, mert nálam sohasem jön el?
2. A leírt feladatokat kivel érdemes megcsinálni.
(Tudom, hogy hogy néz ki mindegyik feladat, csak nem tudom, hogy mikor csnáljam.) -
Monoton #1109 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133451029
-
Rajnoka #1108 Hali.Probálgatom a smackdown vs raw 2006-ot de nem tudok néhány dolgot megcsinálni. Finisher reversal, a reverse casket door, possum pin, és a reverse possum pin. Hiába nyomogatom a megadott gombokba, mégsem történik semmi. Valami rosszul lett beállítva, vagy valamit rosszul csinálok? Segítsetek. -
Freeeee #1107 Nagyon jo volt:) Undertaker elsö meccse 1991-ből:) Andre vs Macho Man:)) -
#1106 akkor Monday Night Raw és Friday Night SmackDown!:) -
Freeeee #1105 http://tv24.hu/tvmusor -
Freeeee #1104 Holnap 23.00 -
Freeeee #1103 Igaz. Valami külföldi eurosportot néztem:( -
#1102 miden hétfőn + ha már 2x 1 héten akkor hétfő és péntek -
#1101 Én úgy tudom, hogy heti adás. -
#1100 ??? ma is lessz meccs?? -
Freeeee #1099 Ma Undertaker.Hogan.Macho Man Vintage:) -
#1098 :D -
HBK #1097 alap;o -
#1096 mi párosba?:D:D én leszeka szak kommentár:D mondom ki hol született te me gaz éppen a történést:D -
HBK #1095 jaja. engem kéne betenni oda jobban nyomnám=D