1694

• Xflax
    Nem tud valaki olyan oldalt ahol meglehet nézni az aktuális meccseket?
    (Vagy trrent is jó lenne)
    Előre is köszi
  • John Cena
    láttam hát én nem örülök túlzottan? kiesési riorrendbe leírnád a kedveméért?:D
  • HBK
    egy No way out eredményt tartalmaz és igazából nemteljesen igaz de meglátjátok:))
  • HBK
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Edge nyert ezaz a faszomba már!!!!
  • John Cena
    kettő külön Elimination Chamber lessz?:O

1. Kane/ Cena (egyértelmű) sőt erre a meccsre eltudnám képzelni hogy JC kap egy szuper erőt meg csinálja a FU-t azt Cena win!
    2. Jeff Hardy/Taker
    3. Orton (egyértelműen szét rugja Shane McMahon seggét sé szerintem még a Chairman seggét is!!!)
    4. HBK (egyértelműen nyer a jófiú)
    5. Finlay
  • Prince of Máté
    Tippek, hogy ki nyer No Way Outon?
    1 John Cena (c) vs. Kofi Kingston vs. Rey Mysterio vs. Chris Jericho vs. Mike Knox vs. Kane[9] Elimination Chamber match for the World Heavyweight Championship
    2 Edge (c) vs. The Undertaker vs. The Big Show vs. Triple H vs. Jeff Hardy vs. Vladimir Kozlov Elimination Chamber match for the WWE Championship
    3 Randy Orton vs. Shane McMahon
    4 Shawn Michaels vs. John "Bradshaw" Layfield - All ot Nothing match
    5 Jack Swagger (c) vs. Finlay

Szerintem:
    1. Kane/ Cena
    2. Kozlov/Taker
    3. Orton
    4. HBK
    5. Swagger
  • John Cena
    aham szerintem igen
  • HBK
    holnap megint összefoglaló:o showt is fognak majd játszani?
  • John Cena
    :/ jó van...
    na srácok vagy OFF-ba avyga topikjába!
  • Monoton
    Ez Sport fórum, nem a Játékosok fóruma, ráadásul van saját topikja azért hogy ott beszélgessetek róla.
  • Prince of Máté
    R2
  • Rajnoka
    Rájöttem, hogy hülyeséggel próbálkoztam. A Finisher reversal-nál el akartam lopni a másik finisherjét. De a lopás az a Steal Finisher. A Reversal az visszafordítani. Visszafordítani a finishert. Na azt hogy kell??????????
  • John Cena
    nem értem miért hiszen ez nem off:S na m1 ha az akkor off topicba kérdezzetek!!
  • Monoton
    További off jellegű játékkal kapcsolatos dolgot a saját topikjában, itt törlöm.
  • John Cena
    hát nem tudom nézd meg a tutorial filmeket mit hogyan kéne csinálni majd Challenge módban nézd majd meg hogy pontosan miylen be állításoakt kell meg adni a meccsekre és a szerint próbáld meg!!!
  • John Cena
    2009 ki jött már PC re?:O
  • Zsolti1124
    Nem tud valaki egy olyan emut olyan beállítással hogy a Smackdown vs Raw 2009-ben mitassa a létrát meg az asztalt?
    Pls segítsetek
  • Rajnoka
    Az a gáz, hogy csak azt tudom, hgy milyen lesz, ha sikerül, csak azt nem, hogy mikor,és hogy ilyen momentumnál kell ezt csinálni.(Megmondom őszintén sok feladatnál sem tudtam, amikor megcsináltam.)
    A Wrestlemania arénákat a season módba lehet elérni, amit már négyszer végigvittem mind a két oldalon, mégis semmi.
  • John Cena
    Francba is remélem ez már jóó!!!!
  • John Cena
    bocs link:
  • John Cena
    M1 18:05 "A kecses pankrátor"
    ezt a rész már láttam ajánlom figyelmetekbe mutatnak fogásokat pankrációba és egy balettos csávó a főszereplő elvileg ez ilyen sorozat de más részt ebből még nem láttam! ajánlom figyelmetekbe nagyon tuti film!

Balett táncos férfi legvadabb álmait váltja valóra... Finom mozdulatait a birkózás erőteljes fogasaira cseréli. Vajon a győzni akarás elég erőt ad majd neki, ahhoz, hogy elhitesse a zsűrivel

• John Cena
    lehet hogy season módba kell nyerni a Wrestlemanián!!
  • John Cena
    ha tudod mikor kell le nyomni akkor nincs gond és ha Challenge módot csinálsz akkor érdemes odafigyelni milyen meccsre írja milyen nehézségen stb. milyen szabályokkal ilyenekre figyelj
  • Rajnoka
    Ja, és még egy kérdés. A Wrestlemania arénákat is szeretném feloldani, amire kiírja, hogy csináűljam meg a season módot, és nyerjek ezekben az arénákban. Kétszer vittem végig a Smacdown, és a raw season módot, mindet megnyertem, de mégse oldódik fel. Kivel hol menjek végig, hogy fel oldhassam?
    Előre is köszi.
  • Rajnoka
    Azért gondoltam, hogy ide írok, mert a Smackdown vs raw 2006-os topik már régen behalt. Tehát igazából 2 dolog érdekelne.
    1. A leírt feladatok hogyan hozhatók működésbe, mert a külföldi oldalakon írt segítség nem igazán pontos. Pl.: Finisher reversal-nál "a megfelelő időben nyomd meg az L2+R2 gombot" De mikor is van az az idő, mert nálam sohasem jön el?
    2. A leírt feladatokat kivel érdemes megcsinálni.
    (Tudom, hogy hogy néz ki mindegyik feladat, csak nem tudom, hogy mikor csnáljam.)
  • Monoton
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133451029

• Rajnoka
    Hali.Probálgatom a smackdown vs raw 2006-ot de nem tudok néhány dolgot megcsinálni. Finisher reversal, a reverse casket door, possum pin, és a reverse possum pin. Hiába nyomogatom a megadott gombokba, mégsem történik semmi. Valami rosszul lett beállítva, vagy valamit rosszul csinálok? Segítsetek.
  • Freeeee
    Nagyon jo volt:) Undertaker elsö meccse 1991-ből:) Andre vs Macho Man:))
  • John Cena
    akkor Monday Night Raw és Friday Night SmackDown!:)
  • Freeeee
    http://tv24.hu/tvmusor
  • Freeeee
    Holnap 23.00
  • Freeeee
    Igaz. Valami külföldi eurosportot néztem:(
  • John Cena
    miden hétfőn + ha már 2x 1 héten akkor hétfő és péntek
  • Prince of Máté
    Én úgy tudom, hogy heti adás.
  • John Cena
    ??? ma is lessz meccs??
  • Freeeee
    Ma Undertaker.Hogan.Macho Man Vintage:)
  • John Cena
    :D
  • HBK
    alap;o
  • John Cena
    mi párosba?:D:D én leszeka szak kommentár:D mondom ki hol született te me gaz éppen a történést:D
  • HBK
    jaja. engem kéne betenni oda jobban nyomnám=D