1694

• Prince of Máté
    WWE egy új show-ja, ami csütörtökönként megy, és a lényege hogy minden brandből szerepelnek szupersztárok. Rendes meccsek, csak nincsenek brandhez kötve.
  • John Cena
    hát fogalmam nincs :D mi ez de szeritnem lehet valami össze vágott RAW/Smackdown! és ECW más ötletem nincs esetleg sztárokról interju stb.
  • ForzaInter
    ?:D

Azt kérdem ez mi lenne, rawot meg smackdownot vágom, de ez a superstarsba kik vannak?
  • John Cena
    ??
  • ForzaInter
    WWE.Superstars.2009.07.02.SDTV.Xvid-WM

Ez mi lenne?:D
  • LordVenom
    Vagy esetleg egy szolid felirattal. ;)

• John Cena
    oksa szentem mehet be
  • LordVenom
    Szerintem ez szép,és egyszerű...

• Monoton
    Törölték a bannert a tárhelyről, kivettem a címet. Ha lesz másik kép szóljatok és beteszem.
  • LordVenom
    Én csak néha csatlakozok be,nem nézem hetente...
  • Rusnyi
    Ohh. :D

Követitek még hetente az adásokat? vagy van aki már leszokott? :D
  • John Cena
    én emléxem csak basztok írni:D
  • Rusnyi
    Helloka. Ne elvileg megint visszajöttem írogatni :P. Bár sztem már nemigen emlékeztek.. :D
  • MEdievil
    Hoppá XD de én azt fejtegettem... Főleg mivel a fontos meccsek azonosak fel se tűnt hogy mire nyomtam a választ xD

Mindenesetre nem igazán jöttek be a tippek, és elég csalódott is voltam főleg a Randy vs Batista miatt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha tényleg lesérült Batista akkor rendben az magyarázat de nagyon rövid és befejezetlen volt nekem. Talán Jericho volt az aki hozta az elvártat.
  • Prince of Máté
    Jaja, ma lesz az Extreme Rules, de szerintem nem übereli a tavalyi one Night Standet.
  • cash888
    Ez már nem aktuális! :P
    Nem az Extreme Rules eredményeit akartad kifejteni? :)
  • MEdievil
    Ezt szeretném:
    - Randy Orton
    - Edge
    - Christian vs. Jack Swagger Ez annyira mind1
    - John Cena vs
    - Chris Jericho
    - Umaga

Ez lesz szerintem:

- Randy Orton
    - Jeff Hardy
    - Christian
    - John Cena
    - Rey Mysterio
    - CM Punk
  • John Cena
    LOL:P
  • HBK
    alap
  • ForzaInter
    Szevasztok
    blacklash 2009-et belehet vhonann szerezni? egy rokonomnak kéne de sehol nem találom, ha vkinek van linkje akkor plz privátban írja meg, elrőe is kösz.
  • cash888
    Nos, nem semmi volt az Ítélet napja, voltak benne nagyon jó és látványos részek! Állítólag Batista újra megmérkőzik Randy Ortonnal júniusban az Extreme Rules-ban, állítólag egy ketrecben, na onnan már nem tud majd elszökni! :D Kicsit szomorú volt, hogy Animal kivégzése elől csak a 2 bajtársa tudta megmenteni... :S
    Jeff Hardy-t viszont egyre jobban bírom, de az a köcsög Matt Hardy megint bekavart neki, hátha lesz még1 meccs, amin Jeff visszavág!
  • John Cena
    nem tudom le ment e mára PPV de tippelnék:P(enm ismerem astorikat szóval nagyon tipplessz):

1.Orton (általában gonosz fiút játszik most se lesz más szerintem enyhe csalás orton nyer)
    2.J.Hardy
    3.Christian (szerintem 100% wwe-hez szerződtették nagyon nyalják aseggét kaprendesen szerepet meg minden)
    4.John Cena (nagyot is néznék ha nme éppen ő szerintem klasszikusan kap egy FU-t azt szevasz)
    5.hát Rey v Jericho mind kettőt csípem de szerintem valami látványos Rey-re tippelnék
    6. rühellem mind kettőt de CM Punk
  • John Cena
    The Rock vs. Stone Cold a "main event" fő meccs!!!??? nem?:S
  • cash888
    próbálkozom, de ez a fájl szinte alig van pár helyen, de onnan sem nagyon akar lejönni! :(
    egyébként ez a neve:
    WWE.Wrestlemania.Anthology.Wrestlemania.X-8.cd2.DVDRip.HQ.XviD.avi
  • John Cena
    valami torrenten próbálkozz
  • cash888
    megvan az összes Wrestlemania rész, csak a 18.rész 2.CD-je hiányzik... Tudnátok adni egy címet, ahonnan le tudom ezt szedni, vagy ha gyors a letöltés, akkor az egész 18.részt leszedném...
    Tudna valaki segíteni ebben?
  • cash888
    én még csak most kerültem ide, de ez a pankráció valami fantasztikus sport egy jó adag színészi játékkal! de míg a többi verekedős sportban vérre megy a küzdelem, itt a látvány fontosabb, meg az egymásnak üzengetések... :)
  • John Cena
    na mi van éledezik a topic emberek?:D
  • LordVenom
    Batista
    Edge
    Christian
    John Cena
    Rey Mysterio
    nem tudom

• cash888
    A Judgement Day, amit már nagyon várok!

- Randy Orton vs. Batista
    - Edge vs. Jeff Hardy
    - Christian vs. Jack Swagger
    - John Cena vs. Big Show
    - Rey Mysterio vs. Chris Jericho
    - CM Punk vs. Umaga

Nos, lehet tippelni, kik fognak nyerni! :)

Személyes véleményem:
    1. Randy Orton
    2. (remélem) Jeff Hardy :D
    3. Christian
    4. Fogalmam sincs :P
    5. (remélem) Rey Mysterio
    6. Nem tudom... :P

Egy a közös ezekben a meccsekben: mind nagyon izgalmas lesz!
  • John Cena
    itt egy izé:D
    meg itt
  • LordVenom
    Igen,arra gondolok,de a legtöbb adásról lecsúsztam,és érdekelne,hogy hol tudom újra megnézni...kerestem,de egy torrentet sem találtam erről a magyar nyelvű adásról...ha valaki talál,szóljon. ;)
  • John Cena
    hát Hétfőn és Pénteken szokott lenni Eurosporton ha arra gondolsz amúgy torrent
  • LordVenom
    Hali!
    Engem az érdekelne,hogy a hétfői magyar nyelvű közvetítéseket hol lehet beszerezni,ha egyáltalán be lehet. Ha valakinek van tippje,azt megköszönném. ;)
  • John Cena
    Itt lehet wrestlinget nézni:) valameik nap találtam és valamelykek egész türhető minőségben adják!!
  • John Cena
    Mi van srácok válság miatt már a WWE is szart ad?:D
  • HBK
    HBK remélem!:)de nemfog amúgy:Dde ami a lényeg nelegyenek kint az eredmények sehol mert harapok ha megtudom őket>:|
  • Prince of Máté
    Ma WM! Undertakerék már nagyban nyomják a fekvőket :)
    Senki se örül?:D
    Tippek, hogy kik nyernek?
  • John Cena
    de jó hogy egy darab komment nincs:D
  • John Cena
    wwe.com és jutáb!