1694
-
#1174 WWE egy új show-ja, ami csütörtökönként megy, és a lényege hogy minden brandből szerepelnek szupersztárok. Rendes meccsek, csak nincsenek brandhez kötve. -
#1173 hát fogalmam nincs :D mi ez de szeritnem lehet valami össze vágott RAW/Smackdown! és ECW más ötletem nincs esetleg sztárokról interju stb. -
#1172 ?:D
Azt kérdem ez mi lenne, rawot meg smackdownot vágom, de ez a superstarsba kik vannak? -
#1171 ?? -
#1170 WWE.Superstars.2009.07.02.SDTV.Xvid-WM
Ez mi lenne?:D -
#1169 Vagy esetleg egy szolid felirattal. ;)
-
#1168 oksa szentem mehet be
-
#1167 Szerintem ez szép,és egyszerű...
-
Monoton #1166 Törölték a bannert a tárhelyről, kivettem a címet. Ha lesz másik kép szóljatok és beteszem. -
#1165 Én csak néha csatlakozok be,nem nézem hetente... -
#1164 Ohh. :D
Követitek még hetente az adásokat? vagy van aki már leszokott? :D -
#1163 én emléxem csak basztok írni:D -
#1162 Helloka. Ne elvileg megint visszajöttem írogatni :P. Bár sztem már nemigen emlékeztek.. :D -
#1161 Hoppá XD de én azt fejtegettem... Főleg mivel a fontos meccsek azonosak fel se tűnt hogy mire nyomtam a választ xD
Mindenesetre nem igazán jöttek be a tippek, és elég csalódott is voltam főleg a Randy vs Batista miatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha tényleg lesérült Batista akkor rendben az magyarázat de nagyon rövid és befejezetlen volt nekem. Talán Jericho volt az aki hozta az elvártat. -
#1160 Jaja, ma lesz az Extreme Rules, de szerintem nem übereli a tavalyi one Night Standet. -
cash888 #1159 Ez már nem aktuális! :P
Nem az Extreme Rules eredményeit akartad kifejteni? :) -
#1158 Ezt szeretném:
- Randy Orton
- Edge
- Christian vs. Jack Swagger Ez annyira mind1
- John Cena vs
- Chris Jericho
- Umaga
Ez lesz szerintem:
- Randy Orton
- Jeff Hardy
- Christian
- John Cena
- Rey Mysterio
- CM Punk -
#1157 LOL:P -
HBK #1156 alap -
#1155 Szevasztok
blacklash 2009-et belehet vhonann szerezni? egy rokonomnak kéne de sehol nem találom, ha vkinek van linkje akkor plz privátban írja meg, elrőe is kösz. -
cash888 #1154 Nos, nem semmi volt az Ítélet napja, voltak benne nagyon jó és látványos részek! Állítólag Batista újra megmérkőzik Randy Ortonnal júniusban az Extreme Rules-ban, állítólag egy ketrecben, na onnan már nem tud majd elszökni! :D Kicsit szomorú volt, hogy Animal kivégzése elől csak a 2 bajtársa tudta megmenteni... :S
Jeff Hardy-t viszont egyre jobban bírom, de az a köcsög Matt Hardy megint bekavart neki, hátha lesz még1 meccs, amin Jeff visszavág! -
#1153 nem tudom le ment e mára PPV de tippelnék:P(enm ismerem astorikat szóval nagyon tipplessz):
1.Orton (általában gonosz fiút játszik most se lesz más szerintem enyhe csalás orton nyer)
2.J.Hardy
3.Christian (szerintem 100% wwe-hez szerződtették nagyon nyalják aseggét kaprendesen szerepet meg minden)
4.John Cena (nagyot is néznék ha nme éppen ő szerintem klasszikusan kap egy FU-t azt szevasz)
5.hát Rey v Jericho mind kettőt csípem de szerintem valami látványos Rey-re tippelnék
6. rühellem mind kettőt de CM Punk -
#1152 The Rock vs. Stone Cold a "main event" fő meccs!!!??? nem?:S -
cash888 #1151 próbálkozom, de ez a fájl szinte alig van pár helyen, de onnan sem nagyon akar lejönni! :(
egyébként ez a neve:
WWE.Wrestlemania.Anthology.Wrestlemania.X-8.cd2.DVDRip.HQ.XviD.avi -
#1150 valami torrenten próbálkozz -
cash888 #1149 megvan az összes Wrestlemania rész, csak a 18.rész 2.CD-je hiányzik... Tudnátok adni egy címet, ahonnan le tudom ezt szedni, vagy ha gyors a letöltés, akkor az egész 18.részt leszedném...
Tudna valaki segíteni ebben? -
cash888 #1148 én még csak most kerültem ide, de ez a pankráció valami fantasztikus sport egy jó adag színészi játékkal! de míg a többi verekedős sportban vérre megy a küzdelem, itt a látvány fontosabb, meg az egymásnak üzengetések... :) -
#1147 na mi van éledezik a topic emberek?:D -
#1146 Batista
Edge
Christian
John Cena
Rey Mysterio
nem tudom
-
cash888 #1145 A Judgement Day, amit már nagyon várok!
- Randy Orton vs. Batista
- Edge vs. Jeff Hardy
- Christian vs. Jack Swagger
- John Cena vs. Big Show
- Rey Mysterio vs. Chris Jericho
- CM Punk vs. Umaga
Nos, lehet tippelni, kik fognak nyerni! :)
Személyes véleményem:
1. Randy Orton
2. (remélem) Jeff Hardy :D
3. Christian
4. Fogalmam sincs :P
5. (remélem) Rey Mysterio
6. Nem tudom... :P
Egy a közös ezekben a meccsekben: mind nagyon izgalmas lesz! -
#1144 itt egy izé:D
meg itt -
#1143 Igen,arra gondolok,de a legtöbb adásról lecsúsztam,és érdekelne,hogy hol tudom újra megnézni...kerestem,de egy torrentet sem találtam erről a magyar nyelvű adásról...ha valaki talál,szóljon. ;) -
#1142 hát Hétfőn és Pénteken szokott lenni Eurosporton ha arra gondolsz amúgy torrent -
#1141 Hali!
Engem az érdekelne,hogy a hétfői magyar nyelvű közvetítéseket hol lehet beszerezni,ha egyáltalán be lehet. Ha valakinek van tippje,azt megköszönném. ;) -
#1140 Itt lehet wrestlinget nézni:) valameik nap találtam és valamelykek egész türhető minőségben adják!! -
#1139 Mi van srácok válság miatt már a WWE is szart ad?:D -
HBK #1138 HBK remélem!:)de nemfog amúgy:Dde ami a lényeg nelegyenek kint az eredmények sehol mert harapok ha megtudom őket>:| -
#1137 Ma WM! Undertakerék már nagyban nyomják a fekvőket :)
Senki se örül?:D
Tippek, hogy kik nyernek? -
#1136 de jó hogy egy darab komment nincs:D -
#1135 wwe.com és jutáb!