1694
-
#1214 a 2009-es Bragging Rights gálán volt egy fatal 4 way meccs: Undertaker vs CM Punk vs Batista vs Mysterio
na és itt volt az hogy mivel a bajnoki övért ment a meccs, mysterio is támadott batistánál, amin meg ő bedühödött mert a legjobb barátok voltak... eddig
és a Survivor Seriesen kiderül mi lesz a vége mert Batista vs Rey Mysterio lesz -
#1213 Találtam egy videót.
Szerintem itt elhangzik az indok. Csak sajnos angol nyelv tudásom nem valami magas ezért sokat nem értettem belőle.
LINK -
sanyiute #1212 akkor nem tudom de anno Eddie Guererron vesztek össze ha jól tudom és Batista játszotta a gonosz szerepet ha emlékeim nem csalnak! -
#1211 Ez a 2009.11.06 adásban volt.
Vagyis abban volt egy vissza tekintés azt hiszem.
De nem hiszem hogy 2005 re visszamenőleg adták volna le. Mert azóta láttam már őket együtt harcolni. -
sanyiute #1210 mikori adás nem tudod mert amire én gondolok az vagy 2005 vagy 06 volt Batista Nehétsulyú bajnok volt és Rey-el TAG team champion -
#1209 Most nézek egy adást.
Szegény misteryo-t össze verte batista. :(
Elég rendesen kapott. -
sanyiute #1208 és most nem követem az adást de régebben is volt már balhéjuk -
#1207 Valaki el tudná mondani hogy Ray Misteryo és Batista min balhéztak össze? -
sanyiute #1206 xDDDDDDD -
sanyiute #1205 jó van na:) lassan kedődik -
bigbigle #1204 mért kapnák bann-t?Ez szerintem teljességel ide tartozik -
sanyiute #1203 akkor bizony ban-t kapsz :D kösze arra vivi vok!:D -
bigbigle #1202 akk egy kis hírdetés: MA ESTE 20:30-KOR LESZ AZ EUROSPORTON WWE.(de nem az a 30 perces hanem valami 3 órás.) -
sanyiute #1201 lapos az oldal :D -
#1200 Ha van rá igény én megpróbálhatok mostani meccseket felrakni megosztási oldalakra.
Küldesz 1 pü és megdumáljuk. -
bigbigle #1199 nem bírja a gép :(
szegény kicsit öreg + lassú ja és a letöltési sebesség :4mbit -
sanyiute #1198 Torrent:S -
bigbigle #1197 nem is az a lényeg hogy élő legyen csak az hogy mostani , jóminőségű és nem összevágott -
sanyiute #1196 hát ahol teljes adást adnak az nem tom hol van én anno olasz országba láttam Smack Downt! de az is 1napos ismétlés mert az Pénteken van és szombaton volt! -
bigbigle #1195 azt tudom hogy hétfő esténként 21:05-kor adnak de az csak 30 perces és van amit nem mutatnak pl:a wrestlmania 25-öt sem és az ilyen rendezvényeket -
sanyiute #1194 Eurosporton aszsem Hétfőnként és Péntekenként szokott adni meccseket 19:00 20:00 után -
bigbigle #1193 hol lehet nézni pankrációt a wwe-com-on kívül? -
sanyiute #1192 -
sanyiute #1191 mastanába nem nézem de SD! vagy RAW? vagy ecw? -
#1190 Találtam egy meccset.
2009.08.28. ment amerikában.
Az elején CM PUNK van de alg bír menni.
Így hogy engedhetik harcolni?
Vagy mi történt vele? -
#1189 Filmnek is előre meg van rendezve a vége még is végignézed... ne adj isten még szórakozol rajta. Amúgy meg ha bárki azt képzeli hogy végig tudna csinálni egy ilyen színészkedést akkor az nem kicsit téved. Elég kemény attól függetlenül hogy nincs minden teljes erőből és sok látszat mozdulat van. Így is rengeteg a sérülés ha meg teljesen élesben menne minden nem élnék meg a következő heti adást. Én sok küzdősportot szeretek de a pankráció vitathatatlan előnye hogy messze a leglátványosabb ennek az az ára hogy nem lehet MMA, k1 vagy box szintű teljes erejű meccseket lefolytatni. (Nem mintha ott nem lennének érdekes dolgok de azt most hagyjuk)
Amúgy pedig a mostani SummerSlam megkockáztatom az év PPV-je! Nekem nagyon tetszett főleg a két main event. Spoilerezni nem akarok, aki még nem látta volna ki ne hagyja! -
#1188 igen színészkedés és vannak övek is hát bégül is benne van a szervezet nevébe World Wrestling Entertainment magyarán szórakoztatás ez olyan mint egy színdarab csak ez férfiasabb de még se hamlett :D ha meg az akkor legalább valaki el lesz gyepálva -
#1187 Hello!
Ez lehet hülye kérdés de amit a TV ben látunk az csak szinészkedés nem?
Mert ha igen akkor nem értem hogy miért adják az öveket. Előre meg van beszélve hogy ki fog nyerni akkor meg minek?
Vagy ez csak egy kellék? -
bigbigle #1186 ide valaki fel van regelve?mert ha igen akkor megköszönném ha a sima fájlt feltöltené nekem -
#1185 ez az THX :D -
#1184 de lehet valószinű köszönöm cska nem tudtma a magyar megfelelőjét a "jánosnak" :D -
#1183 János Evangyélioma 3. fejezet 16. vers. Gondolom ez, de lehet nem.:D -
#1182 Hi all lenne egy kérdésem srácok Austinál mit jelent a 3:16 ??? Annyit sikerült kiderítenem hogy bibliával kapcsolatos >>>klikk<<<
csak pontosan a mondanivalója mi ennek ?? -
#1181 vok hi all:D -
markidlive #1180 ja semmi már látom! -
markidlive #1179 heló mindenkinek,valaki nem tud e olyan oldalt ahol leet pankrációt nézni? -
bigbigle #1178 de nincs torrentem mert nem bírja ki a gépem :(
(valaki nem tudja leszedni nekem?) -
HBK #1177 www.xtremewrestlingtorrents.net -ről simán lelehet szedni torrentel :) -
bigbigle #1176 hy all!
a kérdésem a következő lenne : szoktam nézni a wwe-t a eurosport-on és reklámozzák a wrestlemania 25-öt DVD-n na az lenne a kérdésem hogy valaki nem tudná nekem (meg mindenkinek akinek kell )feltölteni valahova? -
#1175 köszi, most már ezt is tudom:D