World Wrestling Entertainment

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eurosporton aszsem Hétfõnként és Péntekenként szokott adni meccseket 19:00 20:00 után

hol lehet nézni pankrációt a wwe-com-on kívül?

mastanába nem nézem de SD! vagy RAW? vagy ecw?

kabel15
Találtam egy meccset.
2009.08.28. ment amerikában.
Az elején CM PUNK van de alg bír menni.
Így hogy engedhetik harcolni?
Vagy mi történt vele?

BattleTag: kabel15#2672

MEdievil
Filmnek is elõre meg van rendezve a vége még is végignézed... ne adj isten még szórakozol rajta. Amúgy meg ha bárki azt képzeli hogy végig tudna csinálni egy ilyen színészkedést akkor az nem kicsit téved. Elég kemény attól függetlenül hogy nincs minden teljes erõbõl és sok látszat mozdulat van. Így is rengeteg a sérülés ha meg teljesen élesben menne minden nem élnék meg a következõ heti adást. Én sok küzdõsportot szeretek de a pankráció vitathatatlan elõnye hogy messze a leglátványosabb ennek az az ára hogy nem lehet MMA, k1 vagy box szintû teljes erejû meccseket lefolytatni. (Nem mintha ott nem lennének érdekes dolgok de azt most hagyjuk)

Amúgy pedig a mostani SummerSlam megkockáztatom az év PPV-je! Nekem nagyon tetszett fõleg a két main event. Spoilerezni nem akarok, aki még nem látta volna ki ne hagyja!

F

John Cena
igen színészkedés és vannak övek is hát bégül is benne van a szervezet nevébe World Wrestling Entertainment magyarán szórakoztatás ez olyan mint egy színdarab csak ez férfiasabb de még se hamlett 😄 ha meg az akkor legalább valaki el lesz gyepálva

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kabel15
Hello!

Ez lehet hülye kérdés de amit a TV ben látunk az csak szinészkedés nem?
Mert ha igen akkor nem értem hogy miért adják az öveket. Elõre meg van beszélve hogy ki fog nyerni akkor meg minek?
Vagy ez csak egy kellék?

BattleTag: kabel15#2672

ide valaki fel van regelve?mert ha igen akkor megköszönném ha a sima fájlt feltöltené nekem
John Cena
ez az THX 😄

John Cena
de lehet valószinû köszönöm cska nem tudtma a magyar megfelelõjét a "jánosnak" 😄

ForzaInter
János Evangyélioma 3. fejezet 16. vers. Gondolom ez, de lehet nem.😄

Yo, Bitch!

John Cena
Hi all lenne egy kérdésem srácok Austinál mit jelent a 3:16 ??? Annyit sikerült kiderítenem hogy bibliával kapcsolatos >>>klikk<<<
csak pontosan a mondanivalója mi ennek ??

John Cena
vok hi all😄

ja semmi már látom!<#wow1>

gamertag:markidlive

heló mindenkinek,valaki nem tud e olyan oldalt ahol leet pankrációt nézni?<#kerdes>

gamertag:markidlive

de nincs torrentem mert nem bírja ki a gépem 😞

(valaki nem tudja leszedni nekem?)
www.xtremewrestlingtorrents.net -rõl simán lelehet szedni torrentel 😊
hy all!
a kérdésem a következõ lenne : szoktam nézni a wwe-t a eurosport-on és reklámozzák a wrestlemania 25-öt DVD-n na az lenne a kérdésem hogy valaki nem tudná nekem (meg mindenkinek akinek kell )feltölteni valahova?
ForzaInter
köszi, most már ezt is tudom😄

Yo, Bitch!

Prince of Máté
WWE egy új show-ja, ami csütörtökönként megy, és a lényege hogy minden brandbõl szerepelnek szupersztárok. Rendes meccsek, csak nincsenek brandhez kötve.

John Cena
hát fogalmam nincs 😄 mi ez de szeritnem lehet valami össze vágott RAW/Smackdown! és ECW más ötletem nincs esetleg sztárokról interju stb.

ForzaInter
?😄

Azt kérdem ez mi lenne, rawot meg smackdownot vágom, de ez a superstarsba kik vannak?

Yo, Bitch!

John Cena
??

ForzaInter
WWE.Superstars.2009.07.02.SDTV.Xvid-WM

Ez mi lenne?😄

Yo, Bitch!

LordVenom
Vagy esetleg egy szolid felirattal. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

John Cena
oksa szentem mehet be

LordVenom
Szerintem ez szép,és egyszerû...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Törölték a bannert a tárhelyrõl, kivettem a címet. Ha lesz másik kép szóljatok és beteszem.

REAL MADRID

LordVenom
Én csak néha csatlakozok be,nem nézem hetente...

Rusnyi
Ohh. 😄

Követitek még hetente az adásokat? vagy van aki már leszokott? 😄

John Cena
én emléxem csak basztok írni😄

Rusnyi
Helloka. Ne elvileg megint visszajöttem írogatni 😛. Bár sztem már nemigen emlékeztek.. 😄

MEdievil
Hoppá XD de én azt fejtegettem... Fõleg mivel a fontos meccsek azonosak fel se tûnt hogy mire nyomtam a választ xD

Mindenesetre nem igazán jöttek be a tippek, és elég csalódott is voltam fõleg a Randy vs Batista miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha tényleg lesérült Batista akkor rendben az magyarázat de nagyon rövid és befejezetlen volt nekem. Talán Jericho volt az aki hozta az elvártat.

F

Prince of Máté
Jaja, ma lesz az Extreme Rules, de szerintem nem übereli a tavalyi one Night Standet.

Ez már nem aktuális! 😛
Nem az Extreme Rules eredményeit akartad kifejteni? 😊
MEdievil
Ezt szeretném:
- Randy Orton
- Edge
- Christian vs. Jack Swagger Ez annyira mind1
- John Cena vs
- Chris Jericho
- Umaga

Ez lesz szerintem:

- Randy Orton
- Jeff Hardy
- Christian
- John Cena
- Rey Mysterio
- CM Punk

F

John Cena
LOL😛

ForzaInter
Szevasztok
blacklash 2009-et belehet vhonann szerezni? egy rokonomnak kéne de sehol nem találom, ha vkinek van linkje akkor plz privátban írja meg, elrõe is kösz.

Yo, Bitch!

Nos, nem semmi volt az Ítélet napja, voltak benne nagyon jó és látványos részek! Állítólag Batista újra megmérkõzik Randy Ortonnal júniusban az Extreme Rules-ban, állítólag egy ketrecben, na onnan már nem tud majd elszökni! 😄 Kicsit szomorú volt, hogy Animal kivégzése elõl csak a 2 bajtársa tudta megmenteni... :S
Jeff Hardy-t viszont egyre jobban bírom, de az a köcsög Matt Hardy megint bekavart neki, hátha lesz még1 meccs, amin Jeff visszavág!
John Cena
nem tudom le ment e mára PPV de tippelnék😛(enm ismerem astorikat szóval nagyon tipplessz):

1.Orton (általában gonosz fiút játszik most se lesz más szerintem enyhe csalás orton nyer)
2.J.Hardy
3.Christian (szerintem 100% wwe-hez szerzõdtették nagyon nyalják aseggét kaprendesen szerepet meg minden)
4.John Cena (nagyot is néznék ha nme éppen õ szerintem klasszikusan kap egy FU-t azt szevasz)
5.hát Rey v Jericho mind kettõt csípem de szerintem valami látványos Rey-re tippelnék
6. rühellem mind kettõt de CM Punk

John Cena
The Rock vs. Stone Cold a "main event" fõ meccs!!!??? nem?:S

próbálkozom, de ez a fájl szinte alig van pár helyen, de onnan sem nagyon akar lejönni! 😞
egyébként ez a neve:
WWE.Wrestlemania.Anthology.Wrestlemania.X-8.cd2.DVDRip.HQ.XviD.avi
John Cena
valami torrenten próbálkozz

megvan az összes Wrestlemania rész, csak a 18.rész 2.CD-je hiányzik... Tudnátok adni egy címet, ahonnan le tudom ezt szedni, vagy ha gyors a letöltés, akkor az egész 18.részt leszedném...
Tudna valaki segíteni ebben?
én még csak most kerültem ide, de ez a pankráció valami fantasztikus sport egy jó adag színészi játékkal! de míg a többi verekedõs sportban vérre megy a küzdelem, itt a látvány fontosabb, meg az egymásnak üzengetések... 😊
John Cena
na mi van éledezik a topic emberek?😄

LordVenom
Batista
Edge
Christian
John Cena
Rey Mysterio
nem tudom

<#rolleyes>

A Judgement Day, amit már nagyon várok!

- Randy Orton vs. Batista
- Edge vs. Jeff Hardy
- Christian vs. Jack Swagger
- John Cena vs. Big Show
- Rey Mysterio vs. Chris Jericho
- CM Punk vs. Umaga

Nos, lehet tippelni, kik fognak nyerni! 😊

Személyes véleményem:
1. Randy Orton
2. (remélem) Jeff Hardy 😄
3. Christian
4. Fogalmam sincs 😛
5. (remélem) Rey Mysterio
6. Nem tudom... 😛

Egy a közös ezekben a meccsekben: mind nagyon izgalmas lesz!