World Wrestling Entertainment
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2009.08.28. ment amerikában.
Az elején CM PUNK van de alg bír menni.
Így hogy engedhetik harcolni?
Vagy mi történt vele?
BattleTag: kabel15#2672
Amúgy pedig a mostani SummerSlam megkockáztatom az év PPV-je! Nekem nagyon tetszett fõleg a két main event. Spoilerezni nem akarok, aki még nem látta volna ki ne hagyja!
F
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Ez lehet hülye kérdés de amit a TV ben látunk az csak szinészkedés nem?
Mert ha igen akkor nem értem hogy miért adják az öveket. Elõre meg van beszélve hogy ki fog nyerni akkor meg minek?
Vagy ez csak egy kellék?
BattleTag: kabel15#2672
Yo, Bitch!
csak pontosan a mondanivalója mi ennek ??
gamertag:markidlive
gamertag:markidlive
(valaki nem tudja leszedni nekem?)
a kérdésem a következõ lenne : szoktam nézni a wwe-t a eurosport-on és reklámozzák a wrestlemania 25-öt DVD-n na az lenne a kérdésem hogy valaki nem tudná nekem (meg mindenkinek akinek kell )feltölteni valahova?
Azt kérdem ez mi lenne, rawot meg smackdownot vágom, de ez a superstarsba kik vannak?
Yo, Bitch!

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
REAL MADRID
Mindenesetre nem igazán jöttek be a tippek, és elég csalódott is voltam fõleg a Randy vs Batista miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
F
Nem az Extreme Rules eredményeit akartad kifejteni? 😊
- Randy Orton
- Edge
- Christian vs. Jack Swagger Ez annyira mind1
- John Cena vs
- Chris Jericho
- Umaga
Ez lesz szerintem:
- Randy Orton
- Jeff Hardy
- Christian
- John Cena
- Rey Mysterio
- CM Punk
F
blacklash 2009-et belehet vhonann szerezni? egy rokonomnak kéne de sehol nem találom, ha vkinek van linkje akkor plz privátban írja meg, elrõe is kösz.
Yo, Bitch!
Jeff Hardy-t viszont egyre jobban bírom, de az a köcsög Matt Hardy megint bekavart neki, hátha lesz még1 meccs, amin Jeff visszavág!
1.Orton (általában gonosz fiút játszik most se lesz más szerintem enyhe csalás orton nyer)
2.J.Hardy
3.Christian (szerintem 100% wwe-hez szerzõdtették nagyon nyalják aseggét kaprendesen szerepet meg minden)
4.John Cena (nagyot is néznék ha nme éppen õ szerintem klasszikusan kap egy FU-t azt szevasz)
5.hát Rey v Jericho mind kettõt csípem de szerintem valami látványos Rey-re tippelnék
6. rühellem mind kettõt de CM Punk
egyébként ez a neve:
WWE.Wrestlemania.Anthology.Wrestlemania.X-8.cd2.DVDRip.HQ.XviD.avi
Tudna valaki segíteni ebben?
Edge
Christian
John Cena
Rey Mysterio
nem tudom
<#rolleyes>#rolleyes>
- Randy Orton vs. Batista
- Edge vs. Jeff Hardy
- Christian vs. Jack Swagger
- John Cena vs. Big Show
- Rey Mysterio vs. Chris Jericho
- CM Punk vs. Umaga
Nos, lehet tippelni, kik fognak nyerni! 😊
Személyes véleményem:
1. Randy Orton
2. (remélem) Jeff Hardy 😄
3. Christian
4. Fogalmam sincs 😛
5. (remélem) Rey Mysterio
6. Nem tudom... 😛
Egy a közös ezekben a meccsekben: mind nagyon izgalmas lesz!