1694
-
sanyiute #1334 nincs nagyon időm le tölteni le írnád spoilerbe ha nem nagy kérés? -
#1333 pedig jó lenne ha megnéznéd, mert volt egy vége és akkor megértenéd miért nem olyan egyértelmű a helyzet -
sanyiute #1332 nem láttam igen de nem tudom el képzelni WWE-t hogy egy lájtos Rawon övet veszítsenek -
#1331 szerintem te nem láttad a hétfői rawt mert akkor nem mondanád ezt -
#1330 Bocs eltévesztettem,holnap a RAW lesz és pénteken SmackDown... :D Eltévesztettem :D -
#1329 pénteken -
sanyiute #1328 mert ha nem az akkor lehet mag meg igen akkor tuti nem egy szaros SD!-on vagy rawon vesztik el az övet nem tudom most hol vannak! -
sanyiute #1327 remélem tuti nem:D amúgy cím meccs az is?? -
#1326 Akkor az holnap leszRemélem jól odab*sznak a DX-nek -
#1325 DX vs CM Punk az a következő smackdownban lesz, nem a rumblen -
sanyiute #1324 szerintem DX még RR-ön még nem fogják meg verni de ez a Undertaker vs Rey Mysterio:World Heavyweight Championship ez egy lófasz! -
#1323 Mostani Royal Rumble jó lesz,lesz pár öv váltás szerintem (Sheamus vs Orton:WWE Championship,Undertaker vs Rey Mysterio:World Heavyweight Championship és azt hiszem még lesz CM Punk,Luke Gallows vs DX Unified WWE Tag Team Championship,ja meg MVP vs The Miz United States Championship meccs)Intercontinental meccs szerintem nem lesz,pihenjen egy kicsit még McIntyre-nél :D
-
#1322 Stone Cold a Chuck-ban
-
#1321 ja, igen. megkapta.
:D. -
#1320 akkora ha láttad az ehetit akkor is tudhatod miért
szépen feldagadt az arca:D -
#1319 ja. nem szoktam, rawt nézek :D. -
#1318 nézd meg a smackdownt és megérted -
#1317 ? -
#1316 de szép vagy, jericho :DDD -
#1315 :D -
sanyiute #1314 én nézek:D -
#1313 MAGYAR WWE UNIVERZUUUUUUUUUUM.... MI VAN, A REZET BASSZÁTOOOOK?
senki nem néz be ide.
-
#1312 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tvboys1 (1 hour ago) Show Hide
0
Marked as spam
Reply | Spam
this is the best edge return promo great vid dude
tanlorenzo (2 hours ago) Show Hide
0
Marked as spam
Reply | Spam
dude!!! this vid is great!!!!!hope they do that!!!
Lorenzana4 (9 hours ago) Show Hide
0
Marked as spam
Reply | Spam
edge is gonna return in the royal rumble number 30 and go to wrestlemadia 26 and be world champion
---------------------
meg megnéztem Jericho pofázását Smackdownon. tényleg visszajön és megy WMre és bajnok lesz? gecc, utálom, h így kell megtudno mjútúbról. vmelyik fasz beakart jelölni havernak és megnéztem adatlapját és ott volt Edge RR theme songja és return. áááá....
-
#1311 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és menne utána majd Matt is, LOL :D -
#1310 de nekem akkor is WWE rulz! -
#1309 ja, nem semmi. lehet ezé nézik sokan :D. -
sanyiute #1308 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most nézem Eric Bischoff is :S:S úgy tuttam hogy csak simán szabadságon van ezt még 2005 fele gondoltam bár az óta 5év eltelt azt TNA-s :S -
sanyiute #1307 Utobbi 2 elég érdekes:S:S -
#1306 Néz valaki mostanában TNA-t?
Jan 4-ei adást néztem, és elég komoly arcok szerepeltek benne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jeff Hardy, Ric Flair, Hogan... Jeff leszerződött a TNA-hez :( -
#1305 anyád buzi esgé... beírom, h vhol reklámozni kéne svr mániás és wwe fan oldalakon lévő emberek között, erre befagy az esgé és problémát észlelve leáll az oldal, hát LOL.
szal kéne szólni ilyen embereknek, h nézzék meg minél többen a linkeket. betenni nekik és reklámoztatni, kommenteljék a múvijaimat és szavazzanak rá. nem rosszak :P. jó, január van a sztoriban, első hét és második hét, majd beindul. de sztem nem rossz, alakul :P. -
#1304 ECW special show part
ECW special show part2
ECW special show part3
ECW special show part4
ECW special show part5
ECW special show part6
ECW special show part7
ECW special show part8
ECW special show part9 -
#1303 week2 RAW part1
week2 RAW part2
week 2 RAW part3
week 2 RAW part4 -
#1302 ECW part3
Smackdown part1
Smackdown part2
Smackdown part3
Smackdown part4 -
#1301 IGEEEEEN, JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!44444444444444444444
:D -
sanyiute #1300 ÉLJEN AVALAHA ÉLT LEGNAGYOBB SZTORI ÍRÓ!!!! -
#1299 :DDDDDDD.
ok :D.
egyébknét én meg én linkjeimre mondom, h sry a köhögésekért, de téli szünet óta köhögök, elpusztítottam má1kanalas orvosságot és vmi buzi mucoprin szart szedek má :D... de hősiesen tartottam magam és csak töltéskor köhögtem :D.
és tom, h sokat basztattam a kamerát is és szar a minőség és fikázhatjátok, de nem érdekel :D.
SAJÁT SZTORIM ÉS BÜSZKE VOK RÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :D -
sanyiute #1298 kussojá xD am linkbe amit küldtem azt már jól írtam xD + nézd meg azokat a videókat -
#1297 phanom? phenom, nem? :S :D -
#1296 jó a banner! most vettem észre :D. legalább mindenki rajta van :DDDDDDD.
-
#1295 SvR10 saját sztorim:
week1 RAW part1
week1 RAW part2
week1 RAW part3
week1 ECW part1
week1 ECW part2