Vezet a Szex és New York
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Részvétem.
Semmi problémám az ízlésekkel és pofonokkal, de az ilyen Szex és New York, Bridget Jones naplója, stb., bugyuta szingli, 30-as, túrkálóból vásárló, közben meg 600.000 forintos Luis Vuton táskával grasszáló, ösztrogénben túltengõ nõkrõl szóló, semmilyen mozikkal nem fogok kibékülni.
Semmi problémám az ízlésekkel és pofonokkal, de az ilyen Szex és New York, Bridget Jones naplója, stb., bugyuta szingli, 30-as, túrkálóból vásárló, közben meg 600.000 forintos Luis Vuton táskával grasszáló, ösztrogénben túltengõ nõkrõl szóló, semmilyen mozikkal nem fogok kibékülni.
opeca azért mert te így gondolsz a témára/filmre/szereplõkre,még nem kéne itélkezni a felett aki kiváncsi rá...
Részemrõl nagy Szex és NewYork rajongó vagyok a filmet is már elsõ nap megnéztem! Rajongásom a film után is megmaradt,sõt talán erõsödött is ...
Részemrõl nagy Szex és NewYork rajongó vagyok a filmet is már elsõ nap megnéztem! Rajongásom a film után is megmaradt,sõt talán erõsödött is ...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
"de világszinten sem jobb a helyzet (alig 51 milliós összbevétel). Lehet, hogy véget ér a széria?"
Adná az ég, bojkottálnám ezeket a CGI-fentözi-gyerekfõhõsös szupermeséket, broáááááf
Adná az ég, bojkottálnám ezeket a CGI-fentözi-gyerekfõhõsös szupermeséket, broáááááf
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Részvétem annak, aki a Szex és New York-ra kíváncsi.
Na szerinted mit 😉
a sorozat nagyon jó volt! 😊
hajrá csajok! 😊
hajrá csajok! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ven tyukok nemtom mit akarnak 😄