Ötvös Tibor

Vezet a Szex és New York

Kisebb meglepetés, de csak egyetlen hétig tartott az Indiana Jones és a Kristálykoponya királyságának uralkodása. Az 54%-os visszaesése miatt ugyanis át kellett hogy adja helyét a Szex és New York mozifilmnek.

Azért az Indy 4 visszaesése kicsit meglepő, de szerintem Spielbergék nem omlottak össze az eredményen. Filmjük ugyanis Amerikában 217, világszinten pedig 265 millió dollárt jövedelmezett. Ezzel már megduplázták a 180 millás büdzsét, szóval nagyon biztosnak tűnik az az ötödik rész.

A Szex és New York szereplése sem okozott meglepetést. Az HBO kultsorozata Indy negyedik, illetve Vasember első kalandja után 2008 harmadik legjobb nyitányát produkálta 55,8 millió dolláros eredményével. A 65 milliós büdzsé nem is téma, a kérdés inkább az, hogy mennyivel haladja meg a 100 milliót a négyes mozis bemutatkozása.



Megemlíteném még a Narnia krónikái: Caspian herceg gyatra szereplését. A film 43%-os visszaesésével mára csak az ötödik alig 13 milliós hétvégi bevétellel. A 200 milliós büdzsé Amerikában már csak vágyálom, de világszinten sem jobb a helyzet (alig 51 milliós összbevétel). Lehet, hogy véget ér a széria?

A héten is akadnak látnivalók. Rögtön két film is esélyes a hétvégi elsőségre. Adam Sandler terroristás vígjátéka, a You Don't Mess with Zohan legnagyobb ellenfele az animációs Kung-Fu Panda lesz. De természetesen Indiana Jonest és a New York-i csajokat sem szabad leírni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • opeca #7
    Részvétem.

    Semmi problémám az ízlésekkel és pofonokkal, de az ilyen Szex és New York, Bridget Jones naplója, stb., bugyuta szingli, 30-as, túrkálóból vásárló, közben meg 600.000 forintos Luis Vuton táskával grasszáló, ösztrogénben túltengő nőkről szóló, semmilyen mozikkal nem fogok kibékülni.
  • Trisztin #6
    opeca azért mert te így gondolsz a témára/filmre/szereplőkre,még nem kéne itélkezni a felett aki kiváncsi rá...

    Részemről nagy Szex és NewYork rajongó vagyok a filmet is már első nap megnéztem! Rajongásom a film után is megmaradt,sőt talán erősödött is ...
  • Blasta #5
    "de világszinten sem jobb a helyzet (alig 51 milliós összbevétel). Lehet, hogy véget ér a széria?"

    Adná az ég, bojkottálnám ezeket a CGI-fentözi-gyerekfőhősös szupermeséket, broáááááf
  • opeca #4
    Részvétem annak, aki a Szex és New York-ra kíváncsi.
  • Zro #3
    Na szerinted mit ;)
  • Broafka #2
    a sorozat nagyon jó volt! :)
    hajrá csajok! :)
  • AZTA #1
    Ven tyukok nemtom mit akarnak :D