84
  • CybeRick
    Értem én! A sok warez verzió miatt ezzel reagáltak a kiadónál. És akik megvették az eredeti játékot, azok le vannak *****? Azért ez nem túl fair.
  • A1274815
    Megtudja valaki mondani, mennyí CrySis-t adtak el, leg utóbb úgy hallottam, hogy millió felett.
  • Andris
    Hmmm... nekem speciel megvolt hozzá az erőművem, mivel kb 3 hónapja vettem gépet, és tényleg kifejezetten jól megy rajta a Crysis. De meguntam a felénél... valahogy nem köt le a kóreai kiskatonák tömeggyilkolása. Egyszerűen unalmas.
  • Che
    Most erre mint mondjak?!Az össesz játék gyártó elmehet a sunyiba...csak a szájuk sír, hogy nincs pc-n piac...naná nem fogok 10-15 rugóért megvenni egy játékot ami az ayon tuningolt gépen is beszaggat mert nincs optimalizálva és mind emelett 10perc után meg lehet unni...végig vittem a crisys-t de egyszer elég is volt...majd megveszem a játékokat, ha nem 10percesek,jól futatthatók, nem kell 1milliós gép hozzájuk és nem kérnek ennyit értük?!addig meg sírjanak csak és nyilatkozzanak ilyen magukat sajnáltató módon...és nyalják a konzolosok hátcsóját bár sztem azon képtelenség értelmesen fps-t játszani, de ezaz én véleményem....