311
A Capcom új játéka
-
#111 Azért xboxos gombokat átírhatták volna PCsre.(gondolok az X-re és az analóg karra) -
(1680x1050, max, pisiksz medium) -
#109 Dark.Void.REPACK-RELOADED {In our haste to pack this, we somehow missed a file (setup.exe). Here is a repack. This release is not needed if you have already downloaded the previous release; you can install by clicking the DARK VOID.msi file on the DVD.} -
#108 A másikkal sincs nagy gond, simán felrakható az nfo szerint. -
#107 Jah, hogy passzák meg.
Dark.Void.REPACK-RELOADED -
#106 Milyen repack? -
#105 jön a repack!! -
#104 Az hogy kijött warezon talán igen,de a játék maga minden eddigi teszt alapján elég silány=/De azért nekem bejön a repkedés de nagyon szar ha nekimegyek valaminek egyből halott vagyok! -
ricsa008 #103 zsíír! -
#102 Ja bocs látom már volt róla szó. -
#101 Dark.Void-RELOADED -
#100 Demó nagyon furcsa volt,földi harc egész jó bár azok a kis gonosz kígyószerű lények megijesztettek,levegőben meg azokat az ufokat nem tudtam lelőni sehogy:SKözel mentem és beszálltam máshogy nem tudtam megölni őket. -
#99 Na mondjuk úgy nem is csoda... -
#98 Jó de én nem is kerestem. -
#97 Hát én meg elég sok helyen megtaláltam... :) -
#96 Hát én ezt sehol sem látom:D -
#95 Nem nyerő. -
#94 Van igen Dark.Void-RELOADED 5.37GB -
sirdond #93 nem csak állítólag -
#92 Warez már van állítólag! :D -
#91 This game will unlock in approximately 4 hours -
#90 De még nem jött? -
#89 Steam szerint is ma jön. -
#88 Itt január 28at írnak:S -
#87 Nem látom sehol. -
#86 A demó tök jól ment. Majd meglátjuk. -
#85 Elég rendesen megeszi a VGA-t a PhysX
Akinek nincs legalább GTX 275 vagy fölötti GF-a az inkább be se kapcsolja! -
#84 Ma meg is jelent a játék. -
oregon1987 #83 Elsőre én is azt mondtam az irányításra hogy borzalom, de ha beállítod és hozzászoksz akkor no problem! Életemben nem játszottam ilyen rövid demóval szóval nem tudom ennyiből megmondani hogy jó lesz-e a játék! :D Viszont a zene fenomenális! -
#82 Na majd megpróbálom, illetve remélem a fullra javul vmit a helyzet, vagy gyorsan kidobnak egy patchet. -
#81 Az irányítás tényleg idegesítő, de nekem az invertekkel volt a gond. Tegnap valahogy végre belőttem úgy, ahogy én szeretem. Így sem könnyű a légi irányítás, de megszokható - aki naponta nyomta a TF The Game-et annak minden megy. A grafika nem tudom miért ronda, max nem isteni - vagy Crysisi? - de legalább gyengébb gépen is elmegy. A látvány szép, az idegenek jók, bár kicsit Mass Effect és TRON feeligem van. Viszont a zenéje nagyon jó és sokat dob rajta, Bear McReary (BSG) egyedi zenét írt neki.
Viszont a demó nagyon rövid! -
#80 Nekem úgy kezelhetőbb lett, ha fentebb vettem az érzékenységet a levegőben. -
#79 Hát ez szinte irányíthatatlan..., pedig lehet nem lenne rossz game. -
#78 Kösz, közben már végigvittem a demot, hát az a repkedő korongra ugrás jópofa, meg a földi akciózás is korrekt, de a repkedés valami borzalom, egy próbát azért majd megér a teljes. Mindenesetre lehet nálam van a gond, de a grafika nem úgy néz, ki mint a képeken amit láttam, pedig amit lehetett maxra tettem. -
#77 Jó lesz ez. amolyan 7/10. demajd meglátjuk -
#76 W-vel turbózik ha jól emlészem.Most pesten vagyok és majd csak holnap este ülök neki a játéknak komolyabban.Kipróbálom gamepaddal hátha jobb vele.Ha nem akkor meg sokat gyakorolok vele h a mire kijön a full 19.-én arra már rendesen mennyen a repülés.A physx meg egy nagy szar....nincs is benne. -
#75 Jó legyen, de a többi bugra nem magyarázat a be kell állítani :) -
strebacom #74 Nem végzett az csak be kell állítani....
-
#73 Na valami bug volt, most már tudok egérrel repülni, de a textúra hiba még mindig ott villog. Q-t hiába nyomom nem gyorsít. Kontrollerrel megnéztem a földön nekem is hátra fele kell húzni a kart, hogy előre menjen. Capcom is tud pocsék munkát végezni :( -
#72 Na felraktam a demot, és hát ennyi biztos én vagyok a béna szar, de a levegőben csak pörgött össze vissza ez a szerencsétlen akármit csináltam, ráadásul valami textúra bug is előjött.