Dark Void

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Azért xboxos gombokat átírhatták volna PCsre.(gondolok az X-re és az analóg karra)

Maxtreme

(1680x1050, max, pisiksz medium)

Fehercsoki
Dark.Void.REPACK-RELOADED {In our haste to pack this, we somehow missed a file (setup.exe). Here is a repack. This release is not needed if you have already downloaded the previous release; you can install by clicking the DARK VOID.msi file on the DVD.}

balee4
A másikkal sincs nagy gond, simán felrakható az nfo szerint.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Jah, hogy passzák meg.

Dark.Void.REPACK-RELOADED

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Fehercsoki
Milyen repack?

norbi2fraktal
jön a repack!!

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Fehercsoki
Az hogy kijött warezon talán igen,de a játék maga minden eddigi teszt alapján elég silány=/De azért nekem bejön a repkedés de nagyon szar ha nekimegyek valaminek egybõl halott vagyok!

zsíír!
balee4
Ja bocs látom már volt róla szó.

balee4
Dark.Void-RELOADED <#eplus2>

Fehercsoki
Demó nagyon furcsa volt,földi harc egész jó bár azok a kis gonosz kígyószerû lények megijesztettek,levegõben meg azokat az ufokat nem tudtam lelõni sehogy:SKözel mentem és beszálltam máshogy nem tudtam megölni õket.

Nagylaci
Na mondjuk úgy nem is csoda...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Fehercsoki
Jó de én nem is kerestem.

Nagylaci
Hát én meg elég sok helyen megtaláltam... 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Fehercsoki
Hát én ezt sehol sem látom😄

Fehercsoki
grebber
Van igen Dark.Void-RELOADED 5.37GB

Next PC upgrade: 2022

nem csak állítólag

How much can you take,before you snap?

Nagylaci
Warez már van állítólag! 😄

grebber
This game will unlock in approximately 4 hours

Fehercsoki
De még nem jött?

balee4
Steam szerint is ma jön.

Fehercsoki
Itt január 28at írnak:S

Fehercsoki
Nem látom sehol.

Evin
A demó tök jól ment. Majd meglátjuk.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Elég rendesen megeszi a VGA-t a PhysX

Akinek nincs legalább GTX 275 vagy fölötti GF-a az inkább be se kapcsolja!

Vass Gábor
Ma meg is jelent a játék.

Elsõre én is azt mondtam az irányításra hogy borzalom, de ha beállítod és hozzászoksz akkor no problem! Életemben nem játszottam ilyen rövid demóval szóval nem tudom ennyibõl megmondani hogy jó lesz-e a játék! 😄 Viszont a zene fenomenális!

balee4
Na majd megpróbálom, illetve remélem a fullra javul vmit a helyzet, vagy gyorsan kidobnak egy patchet.

Optimus Prime
Az irányítás tényleg idegesítõ, de nekem az invertekkel volt a gond. Tegnap valahogy végre belõttem úgy, ahogy én szeretem. Így sem könnyû a légi irányítás, de megszokható - aki naponta nyomta a TF The Game-et annak minden megy<#hehe>. A grafika nem tudom miért ronda, max nem isteni - vagy Crysisi? - de legalább gyengébb gépen is elmegy. A látvány szép, az idegenek jók, bár kicsit Mass Effect és TRON feeligem van. Viszont a zenéje nagyon jó és sokat dob rajta, Bear McReary (BSG) egyedi zenét írt neki.
Viszont a demó nagyon rövid!<#gonosz2>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Evin
Nekem úgy kezelhetõbb lett, ha fentebb vettem az érzékenységet a levegõben.

balee4
Hát ez szinte irányíthatatlan..., pedig lehet nem lenne rossz game.

Shep
Kösz, közben már végigvittem a demot, hát az a repkedõ korongra ugrás jópofa, meg a földi akciózás is korrekt, de a repkedés valami borzalom, egy próbát azért majd megér a teljes. Mindenesetre lehet nálam van a gond, de a grafika nem úgy néz, ki mint a képeken amit láttam, pedig amit lehetett maxra tettem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Jó lesz ez. amolyan 7/10. demajd meglátjuk

The Protector
W-vel turbózik ha jól emlészem.Most pesten vagyok és majd csak holnap este ülök neki a játéknak komolyabban.Kipróbálom gamepaddal hátha jobb vele.Ha nem akkor meg sokat gyakorolok vele h a mire kijön a full 19.-én arra már rendesen mennyen a repülés.A physx meg egy nagy szar....nincs is benne.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Jó legyen, de a többi bugra nem magyarázat a be kell állítani 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem végzett az csak be kell állítani....
<#awink><#hehe>

Shep
Na valami bug volt, most már tudok egérrel repülni, de a textúra hiba még mindig ott villog. Q-t hiába nyomom nem gyorsít. Kontrollerrel megnéztem a földön nekem is hátra fele kell húzni a kart, hogy elõre menjen. Capcom is tud pocsék munkát végezni 😞

Shep
Na felraktam a demot, és hát ennyi biztos én vagyok a béna szar, de a levegõben csak pörgött össze vissza ez a szerencsétlen akármit csináltam, ráadásul valami textúra bug is elõjött.

A groundost váltogattam, az vonatkozik gondolom a földre, az air meg a levegõre.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

de jó hogy nem mindenki olyan nagy igényû mint itt egyesek
a repülés nem könnyü de hamar belejöttem és a földi akció sem rossz egy játéknak el fog menni ez is
Evin
Nem lehet, hogy rossz invertet kapcsoltál át? Mert van egy a levegõbenire és egy a földre.

Hát szerintem az irányítás borzalmas. Levegõbben egérrel képtelenség menni (vagy én vagyok béna). Gamepaddal egész jó volt a helyzet levegõben, földön viszont nekem nem igazán megy az, hogy bal+jobb analóggal kell belõni a célkeresztet. De ez még nem gond mert lehet némi gyakorlással menne, de ami elég érdekes volt az az, hogy gamepad-dal ha hátrafelé nyomtam a bal analógot akkor elõre ment. Jó, gondoltam off-ra rakom az invert Y axis on ground-ot. Átnyomtam off-ra de minden maradt a régiben. Mikor levegõben játszottam el ugyanezt akkor ott reagált a változásra. Ami még probléma, hogy egy pc-s játéknál miért az x-box controller gombjait írja?
A demo kapott egy uninstallt, remélem a végleges verzióig javítják a hibákat mert így nekem felejtõs.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Végigjátszottam a demot, de olyan rövid volt, h ennyibõl nem lehet eldönteni, h milyen a játék. A repülés közben az irányítás elég gáz (egérrel), de sztem egy kis gyakorlással bele lehet jönni.
Prince23
Valami Spar verzió 😄
Interspar

A retail, vagy a warez?

Prince23
Boxon kint van!

Evin
Én onnan szedtem, 300-600között ingázott, és 30-45perc alatt megvolt.

Jó neked. Nálam a File Frontról sose jött semmi se maxon (egyik internet szolgáltatóval sem). Mint ahogy ez is 70-100 Kbit/s jönne ha hagynám. Viszont más által, van egy oldal (Fangaminng) ahonnan 450-550 Kbit/s-al jön lefele (ez se a maximumom, de azért ezerszer jobb).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."