311
A Capcom új játéka
  • zsotesz
    A groundost váltogattam, az vonatkozik gondolom a földre, az air meg a levegőre.
  • ricsa008
    de jó hogy nem mindenki olyan nagy igényű mint itt egyesek
    a repülés nem könnyü de hamar belejöttem és a földi akció sem rossz egy játéknak el fog menni ez is
  • Evin
    Nem lehet, hogy rossz invertet kapcsoltál át? Mert van egy a levegőbenire és egy a földre.
  • zsotesz
    Hát szerintem az irányítás borzalmas. Levegőbben egérrel képtelenség menni (vagy én vagyok béna). Gamepaddal egész jó volt a helyzet levegőben, földön viszont nekem nem igazán megy az, hogy bal+jobb analóggal kell belőni a célkeresztet. De ez még nem gond mert lehet némi gyakorlással menne, de ami elég érdekes volt az az, hogy gamepad-dal ha hátrafelé nyomtam a bal analógot akkor előre ment. Jó, gondoltam off-ra rakom az invert Y axis on ground-ot. Átnyomtam off-ra de minden maradt a régiben. Mikor levegőben játszottam el ugyanezt akkor ott reagált a változásra. Ami még probléma, hogy egy pc-s játéknál miért az x-box controller gombjait írja?
    A demo kapott egy uninstallt, remélem a végleges verzióig javítják a hibákat mert így nekem felejtős.
  • Evoluti0N
    Végigjátszottam a demot, de olyan rövid volt, h ennyiből nem lehet eldönteni, h milyen a játék. A repülés közben az irányítás elég gáz (egérrel), de sztem egy kis gyakorlással bele lehet jönni.
  • Prince23
    Valami Spar verzió :D
    Interspar
  • Caine
    A retail, vagy a warez?
  • Prince23
    Boxon kint van!
  • Evin
    Én onnan szedtem, 300-600között ingázott, és 30-45perc alatt megvolt.
  • csoli31
    Jó neked. Nálam a File Frontról sose jött semmi se maxon (egyik internet szolgáltatóval sem). Mint ahogy ez is 70-100 Kbit/s jönne ha hagynám. Viszont más által, van egy oldal (Fangaminng) ahonnan 450-550 Kbit/s-al jön lefele (ez se a maximumom, de azért ezerszer jobb).
  • Caine
    Letöltöttem boxra a demót.
    A grafika hangulatos, az irányítás rendben van, hamar bele lehet jönni.
    A játékmenet eléggé bejövős.

A nagy kérdés a történet, ez fogja a hátán elvinni a játékot, vagy tönkretenni. Meglássuk, én azért bizakodok.
  • grebber
    Gyors link Nekem innen mindig szinte maxon jön a cucc most nemnéztem mert már exkluzív helyről megvan.
  • Evin
    Hát, jobb irányításra számítottam, meg mondjuk nagyobb feliratok nem ártanának, de ettől független a full még lehet jó.
  • Prince23
    Akkor jön ki
  • balee4
    19-ét is írnak.
  • Evin
    Én úgy tudtam, hogy ma vagy holnap kellene.
  • The Protector
    a gameplay megmentené ha nem lenne annyira szar az irányítás.
  • strebacom
    Egy gyors linket légyszives...
  • balee4
    Grafika jó ronda.
  • The Protector
    Nincs veled semmi baj.Borzalmas az irányítás.Meg kéne néznem gamepaddal is de egérrel kínkeserves.Mellesleg nem nagy was ist das a játék.Nekem személy szerint tettszik,de nem vagyok elragadtattva tőle.A grafika hozza az elvárhatód de semmi xtra.Physx meg nincs is csak egy újabb nvidia cigányság.
    Hát röviden ennyi.Ha nem lenne ilyen nehéz vagy szar(ezt mindenki döntse el maga)az irányítás akkor élvezni is lehetne.
  • grebber
    Juj na végigszenvedtem a demót.Hát most vagy én vagyok überbéna vagy tényleg ennyire szar a repkedés.Valami förtelmes alig tudtam írányitani :(
    PhysX-et meg minek tettek bele azt nem értem.

Pár kép:

• strebacom
    Elvileg ez mikor jön ki??
  • Evin
    Engem igazából hidegen hagy kinek hogy tetszik, az a fontos, hogy a játék nekem tetszen.
  • Prince23
    Van egy olyan érzésem, hogy még sem lesz ez olyan jó játék, talán 2010 legnagyobb mellényulása lesz a Capcomnak :S
    Ezt az utolsó nv trailer alapján állítom és erősítem.
  • Evoluti0N
    Engem nem győzött meg a játék a képek alapján, de azért a demot letöltöm, h lecsekkoljam azért. Habár mindenfelé azt olvastam, h elég ratyi a demo.
  • ricsa008
    jaja már várom én is :D
  • balee4
    Hát a videók alapján sem értettem, mire vannak úgy oda. De majd meglátjuk.
  • Evin
    Már az is valami, hogy van pc-s. Innentől idő kérdése, hogy máshova is felkerüljön.
  • grebber
    De rühellem amikor egy csicska demo "exluziv" csak egy helyről szedni ott meg ha nem akarsz 30perceket várni fizessél lol szánalom!
  • Gyuszopapa
    Ha érdekel valakit megjelent a pc-s demo:www.fileplanet.com
  • Totti5
    Sosem volt berobbanás... maga a levegőben harc nagyon rendben van a demo alapján, de a játéknak nincs egy normális története, világa. Zsé kategóriás valami volt mindig is, amióta bejelentették.
  • grebber
    "A Dark Void óriási ígérettel robbant be a köztudatba. Tetszett nagyon. Még nagyobb meglepetésre állítólag botrányosan rossz lett a demó. Mi a szösz? És 53/100 pontot kapott a PC Zone UK, 60/100 pontot pedig a GamePro magazintól. Mi a szösz? :-oo Pedig olyan hangulatosak voltak a videói meg a világa, hogy ufós GTA meg minden! :-oo"

info: Gamestar
  • Shep
    Hát engem továbbra sem győzött meg egy video sem a játékkal kapcsolatban. Full átlagos lövöldének néz ki, ráadásul a helyszínek pocsékok :(
  • Prince23
    Demo gp még nem volt :)
    jó lesz ez.
    Nvidia támogatás meg lószart se ér, már sry.
  • grebber
    PhysX trailer + demo gameplay

Lehet valamelyik már volt a lenti videoban de az is hogy nem nemtudom azt nem láttam!
  • grebber
    Új képek + Trailer
  • Caine
    Nagyon jónak ígérkezik, de igazából azon múlik majd szerintem a sikere, hogy mennyire jó sztorit tudnak köré keríteni és mennyire fog magával ragadni, mennyire visz előre a történet, milyen ügyesen vesz majd rá, hogy újabb és újabb alien hordákat mészároljak le, hogy eljussak a történet végére.

Látványra és játékmenetre nem nagyon lesz panaszunk.
  • grebber
    Demo Not Coming to PC

Nem érvágás már megszokhattuk!
  • norbi2fraktal
  • Evin
    Hú, már 56-nál tartanak? :D