Dark Void
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha közel vagy E.
Mondjuk szerintem sem rossz. Az kifejezetten jó, hogy az elején egy csenevész hátrakétánk van.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mármint a repülõ gépekre gondolsz?
A közelharc alapértelmezetten melyik billel hozható elõ?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ne felejdetek az ellenseges gepeket elkapni es beleulni, az am a moka 😊
szerintem
Amúgy a graf tényleg elég gyenge, de legalább még a laptopomon is jól megy maxon.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De jetpack utan, belatni az egesz teruletet, barhova mehetsz, ugy mar pofasnak mondhato.
szerintem
gondolom valahol az elejen, mert meg nincs jet packed.
ott mindig csak menni kell az orrod utan 😊
---
A grafikaja nem egy nagy szam nem is ertettem, hogy gondolhattak ezt komolyan, a maszkalos reszenek a hangulata a beka segga alatt.
De amikor megvan vegre a "rendes" jetpack, 180 fokos fordulatot vesz a jatek, hatalmasat lehet szorakozni vele. Bar sokat azok utan annyira nem mentem, de mar nem vette el tobbszor, vagyis barmikor atvalthatunk repulo moda, ugy mar van kihivas. Szerintem sokan az a baj, odaig se birtak elvnni, mert szetuntak addig.
szerintem
Itt hogyan kell átmenni?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
szerintem
hack
szerintem
Amúgy tényleg látványosabb lesz vele!
Ebben a benchmarkban pedig csak lowra engedi de itt már érzékelhetõ hogy van valami!
Next PC upgrade: 2022
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Felveszem a stukkert aztán meg exe hiba és kilép...<#szomoru1>#szomoru1><#gonosz3>#gonosz3>
Mert én egy ilyenre emlékszek az egy ürstratégia, még 2008.-ban írták amikor egy ürstratégiát teszteltek a nyáron, és alá volt írva, hogy veszélyben a duke nukem trónja.
Maga a játék viszont...khmm.. Meglássuk, a demo nem gyõzött meg.
Nem értem mi a szar lehet!
Maxra tettem de az elején a robotok egyátalán nem ugy murdelnek meg ahogy a physx-es videokban hogy olyan szikrák távoznak belõlük.
Olyan mintha nem is lenne.