Dark Void

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Te tényleg élvezed a játékot, mert ki volt írva. 😊
Ha közel vagy E.

Mondjuk szerintem sem rossz. Az kifejezetten jó, hogy az elején egy csenevész hátrakétánk van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

balee4
Sztem is egész jó, egyre jobban bejön.

Mármint a repülõ gépekre gondolsz?
A közelharc alapértelmezetten melyik billel hozható elõ?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

alma2
ahogy elorebb jut az ember egyre gyonyorubb es egyre otletesebb palyak, szerintem hatalmasat alkottak. Egyszeruen nem ertem miert huztak le ennyire.
Ne felejdetek az ellenseges gepeket elkapni es beleulni, az am a moka 😊

szerintem

balee4
Nem tudom, de nekem az eleje, a sima TPS mód is tetszik. 😄
Amúgy a graf tényleg elég gyenge, de legalább még a laptopomon is jól megy maxon.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

alma2
Az elobbibol kimaradt, szoval nem nagy szam a grafika.. mint egy repuloszimulaornal a hegyi utak, ha kozte repked az ember, nem eleg kidolgozott nem eleg reszletes.
De jetpack utan, belatni az egesz teruletet, barhova mehetsz, ugy mar pofasnak mondhato.

szerintem

alma2
HAt en ebbol a kepbol meg nem mondom hol vagy,
gondolom valahol az elejen, mert meg nincs jet packed.
ott mindig csak menni kell az orrod utan 😊
---
A grafikaja nem egy nagy szam nem is ertettem, hogy gondolhattak ezt komolyan, a maszkalos reszenek a hangulata a beka segga alatt.
De amikor megvan vegre a "rendes" jetpack, 180 fokos fordulatot vesz a jatek, hatalmasat lehet szorakozni vele. Bar sokat azok utan annyira nem mentem, de mar nem vette el tobbszor, vagyis barmikor atvalthatunk repulo moda, ugy mar van kihivas. Szerintem sokan az a baj, odaig se birtak elvnni, mert szetuntak addig.

szerintem

KaszaN
Szevasztok
Itt hogyan kell átmenni?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

MerlinW
Semmivel😊

[merlinw.org]

alma2
most nezem mennyivel ad tobbet nvidia fizikaval... a jelek szerint nem tejelt eleget, mert ezekert felesleges volt beletenni...

szerintem

alma2
Hangsulyoznam itt is, aki gamepaddal akarja iranyitani, nem szukseges hozza xbox-os gamepad, csak az xinput hack
hack

szerintem

Tegnapi WHQL driver-t, illetve PhysX driver-t feltetted? Nálam van PhysX 9600GT-n (de minek).

Nekem mûködik a játékban a physx csak a 9600GT-m kevés hozzá! 😞
Amúgy tényleg látványosabb lesz vele!

grebber
Érdekes játékban hiába teszem highra a physx-et nincs benne.
Ebben a benchmarkban pedig csak lowra engedi de itt már érzékelhetõ hogy van valami!

Next PC upgrade: 2022

Jaja, nálam is ez van. <#fejvakaras> Eredeti exe-t is visszatettem, úgy se. Bemásolva a játék mappájába és onnan indítva se jó, sehogy. <#rolleyes>

grebber
Csak feltenném azt írja nincs is fent a game.LOL

grebber
Dark void PhysX benchmark és Physx patch

Felteszem a patchet hátha attól lesz physx-en is végre!

Ahha, szóval ezt máshogy kell. <#smile>

GPU PhysX in Dark Void

Solid Snake
Nyomj egy "skip"-et és tovább megy <#hehe>
Evin
Ezt a repüléses irányítást szerintem egy patch-el meg lehet majd oldani. Legalábbis nagyon ajánlom nekik.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Nekem ugyan az a bajom mint ami eleinte a Sabotuer-rel volt.
Felveszem a stukkert aztán meg exe hiba és kilép...<#szomoru1><#gonosz3>
Maxtreme
b+... nem 😄
Nem is tudtam hogy van, jó hogy mondod. thx 😊

A mai új WHQL driver-t (196.21) feltetted?

Maxtreme
Voltam. Olyan 70 fps körül ment ott. Ami azt jelenti hogy valamiért itt sem megy a pisisx 😄

Vass Gábor
Meg még azt szeretném kérdezni, hogy mostanában a duke nukem-hez hasonló játék van ami olyan sokáig készül már.
Mert én egy ilyenre emlékszek az egy ürstratégia, még 2008.-ban írták amikor egy ürstratégiát teszteltek a nyáron, és alá volt írva, hogy veszélyben a duke nukem trónja.

Vass Gábor
Ja értem hát azért fura lett volna ha tényleg annyi idõ után jött volna ki, vagyis annyi ideje csinálták volna, akkor lesöpörte volna még a duke nukemet is réges régen.

Egyébként ajánlom mindenkinek ezt a cikket! Pár pálya után én is pontosan ugyan így érzek, mint a cikk írója. Mi a fene lenne a történet, az valóban nem derül ki. <#rolleyes> Tényleg olvassátok el, megéri. <#wink>

Hmm... Szerintem félre érted. Jött ki akkoriban egy Dark Void Zero nevû játék. Ezek után valamelyik emberkének (pár évvel ezelõtt) eszébe jutott, hogy van ez a Dark Void Zero játékunk és csanáljuk meg mostani köntösben és így lett ez a Dark Void játék. Ugyan úgy, ahogy a Bionic Commando.

Vass Gábor
Azta akkor jó régen már, és azóta még csak most jött ki a hivatalos verzió az szép, egy összefoglaló vidi van róla hogy mi történt vele ennyi ideig?

Zero, ba+. <#falbav> Már írni se tudok. <#vigyor>

Azért nem addig, de valóban akkor jelent meg a Dark Void Zéró, még 8bit-es gépekre.

Vass Gábor
Ezt tudtátok hogy 21 évig csinálták?

oks thx
ALT+Enter és megoldva. <#wink>

Fehercsoki
Windows 7em van,ati HD 4850,és a játék mindenképpen ablakban indul el,ez miért lehet?Esetleg hol lehet átállítani?Sehol sem találtam:S

grebber
Simán én is azzal tolom semmi gond vele.

Carloska
msot hogy visza olvastam inkább lese töltöm 😄

pedig már örültem végre egy játék 😄

Voltál már a "lézerágyús" részen? Nekem ott lett szó szerinti diavetítés (olyan 1 kép/3 sec <#hehe>) Low PhysX-el. <#vigyor>

Maxtreme
késõbb nah 😊

most a sima reloaded akkor lehet telepíteni v. nem? mer nekem már a felénél tart a letöltés
Maxtreme
zsír, akkor lehet késõn én is krvaanáyzni fogok vele 😄

Persze, a repülési irányítás el van bacva. Konzolosok is szidják, de rendesen. Nem véletlenül lett ilyen az értékel szinte minden hol. <#smile>

Maxtreme
Nemtom, sztem a repülés sem gáz! 😊
Maga a játék viszont...khmm.. Meglássuk, a demo nem gyõzött meg.

grebber
Nekem meg érdekes módon HIGH PhysX-re téve mintha nem is lenne benne 😞
Nem értem mi a szar lehet!

balee4
A repülés azzal is szar? Mert a sima TPS részekkel egérrel sincs gond.

Nálam Low PhysX-et engedélyez, de vele is belassul idõnként egy számjegyûre az FPS! <#vigyor> Xbox360 Controllerrel tökéletes az irányítás, már persze a repülési részt kivéve. <#smile>

Maxtreme
nekem nincs vele problémám.

balee4
X360 gamepaddal milyen az irányítás?

grebber
Ez érdekes mondjuk a videokban ami volt Physx-es cuccos nem mindenhol érvényes??
Maxra tettem de az elején a robotok egyátalán nem ugy murdelnek meg ahogy a physx-es videokban hogy olyan szikrák távoznak belõlük.
Olyan mintha nem is lenne.

norbi2fraktal
meer?? tuti joy-al nyomta max azért írta ki

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal