311
A Capcom új játéka
  • balee4
    Profi vagy, én meg úgy látszik béna, sehogy sem tudom úgy bekonfigolni, hogy normálisan menjen.
  • Nagylaci
    Itt egy gémpléj videó tőlem, de még itt sem sikerült elkerülnöm, hogy egyszer ne menjek neki a falnak. :) Szerintem ebben a játékban maximum azt lehet elérni, hogy ne bénázzon túl sokat az ember, de pár "érdekes" manőver biztos összejön. Egyébként egész jó kis játék lett, de a hibák meg az, hogy ultrabrutál rövid erősen rányomja a bélyegét a minőségére sajnos.

Videó
  • Evin
    Nem akarom azzal tölteni az időt. De eddig a gépeket a hátrakéta fegyverével szedtem le, és még falnak sem ütköztem közben.
  • vzajcev
    Pro repülésről videót a népnek
  • Evin
    Nekem egyre jobban tetszik. A repülés már szinte művészi fokon megy. :)

2 semmitmondó, de annál többet sejtető kép:

A magyar megjelenésig biztos nem lesz kész.
  • offkorzreg
    játszottam a játékkal délután egy keveset,egész jó.az elején a repülés elég szarul ment aztán egér érzékenységet átállítottam utána már sokkal jobb volt.tetszik,de annyira nem köt le,tehát nem hiszem hogy végigviszem :)
  • Sephi
    Ki kene probalni konzolon hogy milyen ugy az iranyitas. Repulesnel a egerrel en szemely szerint szenvedek.
  • grebber
    Szerintem ezzel csak mi kezdhetünk annyit hogy megszokjuk.Bár mire végigviszem addigra biztos nem fogom megszokni.Újból meg biztos hogy nem kezdem el!
  • balee4
    Ufókat én is így intézem el, mivel lelőni képtelenség őket, megszerzem és kiugrok. :D Vmit azért kezhetnének ezzel az irányítással.
  • ApPa123
    Hy mit tudok csinálni azzal h ha kilép minidig mikor felveszem a fegyvert 2. plyán?? pls help!
  • Evin
    Nem volt.
  • grebber
    ~4 órát játszottam eddig (Episode 2 chapter 2-be vagyok) és semmi ilyen gondom nem volt. Végre nekem is van physx highra raktam leszarom ha akad had szikrázzon a cuccos
    Nem lesz ez olyan rövid szerintem főleg hogy volt pár olyan 3 perces rész amivel 3/4-ed óráig elvoltam mert balfaszkodtam.
    Repülös rész szerencsére eddig nem sok volt de ott van bénázás bővev.Megszerzem az ufot azt ugrok is ki ,mert irányítani számomra lehetetlen.Örülök hogy csávókámat is tudom már valamennyire kordinánli!
  • Sephi
    Gyerekek, csak nekem vagja teljesen haza az egergombjaimat az a jelenet, amikor felvaltva kell gorsan nyomogatni oket, hogy egy leterelos szitubol kikecmeregjek?

Egy ilyen jelenet utan egyszeruen meghulyulnek a gombjaim es ujra kell inditanom a jatekot.

Masnal is elofurdult ez?
  • Evin
    Ne szívass, ez kipróbálom. :)

KaszaN
    Nálam még nem. (kb 30perc volt eddig)
    (Shade játék )
  • vzajcev
    Lolmá
  • Csokis
    http://www.capcom-unity.com/kramez/blog/2010/01/20/rare_video_footage_of_dark_void_japanese_tech_demo Jajj.
  • Sgtfathi
    Felrakod a legujabb drivert,utánna megkeresed a c-meghajtón a dll-t.
    Ezzel felülirod PhysXLocal könyvtárban lévőt és mehet a móka!
  • balee4
    Nálam semmi gond.
  • KaszaN
    Senkinek?
  • grebber
    Tudják mi kell a népnek nagyon jól csinálják!Így kell pénzt szerezni!
    Nem kiadni ótvarszar játékokat és ráfogni a warezra ha kutya se veszi!
  • MerlinW
    Én ki sem próbáltam egy COD-ot sem a 2. rész óta:) A játékostársak és az ismerősök meséltek a 4 órás single időről:) Ami - multi ide vagy oda -, 10k-ért pofátlanság. Ráadásul 1milliárdot kerestek vele a fejlesztők. Áhh..:)
  • bgabor
    Ez ugyanaz a Duek nukem forever amit tavaly végleg leállítottak? Le vagy maradva.
  • alma2
    A Codot meguntam a felenel, unalmas mar 7 eve ugyanazzal a jatekkal ugyanazzal a kulcsinnel jatszani, igy nem tudom.
    De olyan meg nem volt, hogy delutan valamikor elkezdtem jatszani kisebb kihagyasokkal, es most mar fel oraja vege...
    Bar ami nagyon hianyzik a jatekbol az a kihivas a legtobb resznel.

• MerlinW
    Tudja überelni a Terminator vagy a COD:MW2 4 órás játékidejét?:)
  • alma2
    persze azert sok sebbol verzik, pl a vegefele egy ket "foszorny" hiab alatvanyos, nagyon nem eroltettek meg magukat az izgalmas elpusztitasukkal, de meg rengeteg apro dolgot fel lehetne sorolni ami ne jo benne.
    De mivel a sajto lehuzta, ezert csak jokat mondok rola :)
    Bar szerintem eletem legrovidebb jateka, ha valoban vege van episode III-nal.
  • KaszaN
    Másnál is van olyan, hogy egy bizonyos résznél a játék kidobja egy hibaüzenettel és nem megy továb a játék???
  • strebacom
    Tényleg nem rossz játék, nagyon faxa, 100-szor jobb mint az Avatar, nem szebb de jobb, az unalmas volt nekem...
  • grebber
    Tudnád linkelnin aazt a dll-t??
    Mert nekem nincs semmiféle physx.Physx patch meg azt mondja nincs is a gépem a game!
  • Sgtfathi
    PhysXLocal könyvtárban lévő PhysXLoader.dll -t felülirtam egy ujabb verzióval és igy most működik a physix
  • balee4
    Köszi, vhogy elsiklottam felette. :D
  • Evin
    Te tényleg élvezed a játékot, mert ki volt írva. :)
    Ha közel vagy E.

Mondjuk szerintem sem rossz. Az kifejezetten jó, hogy az elején egy csenevész hátrakétánk van.
  • balee4
    Sztem is egész jó, egyre jobban bejön.

Mármint a repülő gépekre gondolsz?
    A közelharc alapértelmezetten melyik billel hozható elő?
  • alma2
    ahogy elorebb jut az ember egyre gyonyorubb es egyre otletesebb palyak, szerintem hatalmasat alkottak. Egyszeruen nem ertem miert huztak le ennyire.
    Ne felejdetek az ellenseges gepeket elkapni es beleulni, az am a moka :)

• balee4
    Nem tudom, de nekem az eleje, a sima TPS mód is tetszik. :D
    Amúgy a graf tényleg elég gyenge, de legalább még a laptopomon is jól megy maxon.
  • alma2
    Az elobbibol kimaradt, szoval nem nagy szam a grafika.. mint egy repuloszimulaornal a hegyi utak, ha kozte repked az ember, nem eleg kidolgozott nem eleg reszletes.
    De jetpack utan, belatni az egesz teruletet, barhova mehetsz, ugy mar pofasnak mondhato.
  • alma2
    HAt en ebbol a kepbol meg nem mondom hol vagy,
    gondolom valahol az elejen, mert meg nincs jet packed.
    ott mindig csak menni kell az orrod utan :)
    ---
    A grafikaja nem egy nagy szam nem is ertettem, hogy gondolhattak ezt komolyan, a maszkalos reszenek a hangulata a beka segga alatt.
    De amikor megvan vegre a "rendes" jetpack, 180 fokos fordulatot vesz a jatek, hatalmasat lehet szorakozni vele. Bar sokat azok utan annyira nem mentem, de mar nem vette el tobbszor, vagyis barmikor atvalthatunk repulo moda, ugy mar van kihivas. Szerintem sokan az a baj, odaig se birtak elvnni, mert szetuntak addig.
  • KaszaN
    Szevasztok
    Itt hogyan kell átmenni?
  • MerlinW
    Semmivel:)
  • alma2
    most nezem mennyivel ad tobbet nvidia fizikaval... a jelek szerint nem tejelt eleget, mert ezekert felesleges volt beletenni...
  • alma2
    Hangsulyoznam itt is, aki gamepaddal akarja iranyitani, nem szukseges hozza xbox-os gamepad, csak az xinput hack
    hack