311
A Capcom új játéka
-
#231 jah én csak körül bellül emlékszem erre, akkor ez a története, de azt tudtam hogy valami dimenziók közt mászkál... és nem emlékszik a balesetre, meg hogy miképpen került oda ahová. -
#230 Jah nem mostanában sajnos. -
Knabb #229 Hmmm na végigvittem én is, hát ez egy kecijó játék volt :D, csak voltak benne rohadtul unalmas részek, pl a bárkás... amúgy rengetek jó kis ötletet sorakoztat fel, csak kár, hogy nem csiszoltak rajta még egy kicsit. Viszont a vége az nagyon fostos :S Miért kell minden játéknak a végét elszúrni mostanában? Amúgy az irányítással nekem nem sok bajom volt könnyedén leszedtem bármit az égrű, még a grafika is tetszett, mondjuk a bossfight lehetett volna látványosabb is. Én egy jó 75-80%ot simán adnék rá, csak hozzá kell szokni a dolgokhoz. -
#228 Nem egészen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játék a Void-ban játszódik, ami átjáró a két világ között, és a másik világból jönnek át ezek a lények.
Legalábbis kb 1óra játék után ezt tudom.
-
#227 Hát reméljük is hogy jó lesz, de ez is csak második félév nem? -
#226 Hát akkor az bőven jó szerintem. -
#225 EZ egyértelmű
ez csak egy kis áthidalás a LOST PLANET 2-ig.
arra gyúrnak a capcomnál.
én ezért nem is hibáztatom őket...
LOST PLANET 2 áááááááááááááááááá nagy lesz majd!!!!:D
-
#224 Nem mellesleg a "boss"harc márha lehet annak nevezni elég gyengére sikerült.Bátorkodom kijelenteni minden más a gameben sokkal nehezebb volt mi ennek a kinyirása.Elsőre amikor megláttam na mondom szopok majd vagy 2 órát azt lőttem párat azt vége is volt. -
#223 Olyan 7 óra lehetett a bénázásaim miatt kb! -
#222 jah 1 délután lenyomható ezt írták is az értékelésben.
:D -
#221 arról szólt, hogy lezuhantatok egy repülőgéppel, és egy másik dimenzióba kerülsz, ahol ezek a fejlett lények vannak, és ki kell derítened mi történt pontossan veled, meg persze visszajutni a te világodba...én ezt olvastam. -
#220 Ilyen rövid? -
#219 Na én is a végére értem. Kurvára nem vágom miről szólt a game
Várom a magyarítást hátha a felszedett fecnikből kiderül valami! -
#218 pont ezt gondolom énis, ha annyi erőt fektettek volna a tájakba mint a karakterekbe, már bőven korszakalkotó prodoktum s lehetett volna, hiszen jetpack-es játékok nem nagyon vannak a piacon, de ettől kicsit közepes játékká avanzsálódik, persze végigviszem azért, mert jók az ellenfelek, és gyilkolni őket... -
#217 Igen a grafika elég gyatra néhol ha ezt feljavitják igen komoly game lett volna... -
-
#215 huh elég kellemes a repkedés, de csak nekem tűnik fel, hogy a mászkáslós részeknél ki..aszott ocsmányak a textúrák, és homályossak ha a környezetet vesszük figyelembe?
kb régen ps2-őn láttam ien dzsungeleket garfika terén.....
amúgy korrekt!! -
#214 az a szar mikor lőnek ezerrel és a barrelroll közben akad meg...viszont lebegés közben nálam meg nem akad, csak ha a szabadban repkedek...hmm....
nem csak az a durva hogy egy GTX275 kell ahhoz hogy ne akadjon...hanem hogy azt írják a settingsnél hogy csak akkor ajánlott ha van egy GTX275+egy másik CUDA-s kártyád, és PhysX dedikáltan nyomod :DDD ez viszont eléggé kamugyanús...és ha egy kicsit jobban odateszik magukat, szerintem nálunk sem kéne akadnia... -
#213 A repkedés elején ugye lassú, utána rendben jön. Lebegésnél szokott szaggatni, főleg ha oldalazok. -
#212 Mondjuk nálam nem akad a füstnél,de azért durva hogy gtx275-kell hozzá hogy ne tépjen a physx high-en:( -
#211 :DDD jaja, néha megtréfál engem is...viszont jól néz ki az a füst...lebegéskor nálad sem akad meg gondolom, csak amikor 'rendesen' repkedni kell? -
#210 Dettó, és ráadásul a gépem is jobb. [nem henceg]
De nekem baszkurálja a szemem, meg repültem egy alagútba, és lassú volt, aztán hirtelen normál sebességre ugrott a kép, és majdnem falnak mentem. -
#209 én is 9800GT-vel tolom (egy OC Gigabyte okossággal) és nálam is a levegőben akad be, de nem játszhatatlan, csak egy kicsit megtorpan néha..(sallangok: E7300 @ 3.2, 4GB DDR2 @ 1066Mhz) -
#208 Szintén 1680-ban GF9800GT-vel medium fölé nincs értelme venni. Ha a földön vagyok OK, de levegőben a füst miatt szaggat. Medium-on mindig tökéletesen megy. -
#207 szerintem is egész frankó lett...mellesleg felnyomtam a physx-et highra, és csak angyon ritkán akad meg egy kicsit...szóval ez a dedikált kártyás megoldás ne riasszon meg senkit...mediumon meg teljesen akadásmentes (1680*1050, minden highon...és nem egy durva vassal nyomom) -
#206 Pontosan így érzem én is, nem tudom miért húzták le annyira
Szóval jó kis játék ez, kitartás -
#205 Egyébként amilyen ratyinak indult,+ a beharangozása,nem sok jót igért,de játszogatva vele egész faja kis játék,ajánlom mindenkinek.. -
#204 hmm....most simán továbbment a cucc...asszem mister random errorhoz volt szerencsém :DDD -
ApPa123 #203 Hát ez nagyon állat 1 játék volt le a akalapal nagyon bejött:P megéri az árát az biztos:P remélem lesz capcomnak még hasonló járéka:P ez a jatcpack is nagyon ott volt áá kezdem megint előröL:pxD -
bgabor #202 Nekem az első fegyverfelvevős jelenet után lép ki az asztalra.
Igazi capcomos junk a cucc. -
neszoljalbe #201 Nálam is ez van , két Windows Xp 32 bites en is próbáltam , egyik első animáció után lépett ki folyton , másik windowsban sokat játszottam vele , de nem volt Phisx , feltettem friss drivert , erre el sem indul a játék ... Hatszor telepítettem újra , de ugyan azt írja : a file amivel dolgozott valószínüleg elvesztek ... -
#200 nálam is jelentkezett ugyanez, szóval engem is érdekel a válasz ;) korábban ez nem volt, csak mióta a physxloader-t bemásoltam... -
#199 Sziasztok. Van egy kis problémám . Állandóan kilép a játék programhibával mikor a hajó kicsúszik a falból. Nem tudtok rá valami orvosságot ? Windows 7 32 bit , 8800 Gts , core 2, asus p5k premium . A legújabb drájverek vannak fent. Előre is köszi a választ. -
#198 jaja,én is úgy írányítom egész jól megy a repülés :) -
#197 Köszönöm. Egyébként nem véletlenül pont erről a pályáról készítettem a videót. Szerintem a játék egyik (ha nem "A") legjobb pályája ugyanis itt folyamatosan érdemes váltani a gyalogos harc illetve a légi harc között. Ha a készítők ezt a koncepciót követték volna szerintem egy sokkal jobb játék sült volna ki belőle. Sajnos ugyanis a pályák többsége vagy csak repkedésre vagy csak gyalogos harcászkodásra alkalmas. Ez így jóval élvezetesebb, hogy irtod a robotokat aztán amikor a szituáció úgy változik akkor villámgyorsan a levegőbe emelkedsz és a harctér felett támogatod a csatát. Kár, hogy ezt nem tudták vagy akarták jobban megvalósítani. -
#196 Fentebb vettem a légi érzékenységet, és azóta elbírok vele. Nem tökéletes, de úgyis kell egy ki kihívás. :) -
#195 Fraps. De szerintem a hasonló videók nagyon nagy része azzal készül.
Egyébként az UFO -kat én is viszonylag simán lelövöldöztem annál is inkább mert egy idő után baromi unalmas az a procedúra ami az elfoglaláshoz szükséges. Mondjuk ha a legtöbbet elkapod az biztos kitolja rendesen a játékidőt... :) -
vzajcev #194 Grat, szép munka -
strebacom #193 Faxa, melyik progival vetted fel....
-
strebacom #192 "A magyar megjelenésig biztos nem lesz kész"....na ne csináld,max a hétvégén már tölteni szeretném a magyarítást....