311
A Capcom új játéka
-
corleoneking #271 akkor mivan faszfej zsidó gyerek? -
corleoneking #270 és ha 15 éves szegény cigánycsaládba tartozom ? -
-
jaj te szegény..sokáig töltötted? más meg megveszi kemény forintért amire dolgozik, és nemtudsz vele játszani?
ha serialt se tudsz keriten warehoz...ez van! vedd meg nemlesz probléma. -
corleoneking #267 nekem már meg van a dark void
PC-re és telepítettem de serial kódot shol se találok hozzá aki tud segíteni
az kérlek írjon mert idegesít kicsit hogy tök sokáig töltöttem és nem tok vele játszani
-
Úgy 1 hét múlva jön egy DLC a játékhoz, egyelőre csak konzolokra. Remélem azért lesz PC-re is. -
strebacom #265 

-
Nem mondtam, hogy magyarul jön, csak hogy ha így csúsztatják (boltban nem jártam, szóval ott már lehet kint van, de a honlapjuk szerint nem) akkor el is készülhetek a fordításommal a kiadás napjára. -
Ahogy honnan veszed hogy magyarul jön semmi ilyen info nincs a CG-on? -
Érdekes, hogy 28-án meg kellett volna jelennie, de a CDG oldala szerint még nincs.
Ha így haladnak még a végén elkészülök kiadásra. -
RaveUp #261 Sziasztok!
Elakadtam A Dark Void-ban a III. Episodba amikor meg kell védeni az Ark-ot.
Amikor egy darabig elmegy,kiírja, hogy Mission failed, pedig nem ment le a csíkja.
Mit kell csinálni? -
PC PhysX teszt videó -
zsumo1992:Ha letöltötted,akkor ne az Amerikai hanem az Európai verziót töltsd le.. Nekem is csak Európaival jön ki teljes képernyőre.Vagy ALT +Enter..
Nagyon tetszik ez a játék,el lehet vele lenni :) Csak nagyon idegesítőek a robotok :D -
zsumo1992 #258 Sziasztok..miert van az h nem megy nekem a jatek teljes kepernyon?
-
Csavez #257 Gondolom az alt enter nem vált be!!!
A másik igen!
THX -
bgabor #256 Valamivel egyszerűbb ennél, ha simán alt+entert nyomsz játék közben. Rögtön teljes képernyős lesz, és úgy is marad a többi játékindításnál is. -
ricsa008 #255 kb 10 hszt kellett volna visszaolvasni -
pingwinn #254 Sokadkézből info(találtam):
Teljes Képernyő:
Telepített játék főkönyvtár\nativePC\SkyGame\Config mappában lévő DefaultEngine ini fájlról először vedd le az írásvédettséget, majd nyisd meg jegyzettömbbel, keresd meg benne a SystemSettings-nél a Fullscreen-t, írd át a False-t True-ra és mentsd el. Így már teljes képernyőn fut majd. Remélem tudtam segíteni. Jó játékot mindenkinek!Ezért az infóért köszönet gyegyisznek,nekem segített.
-
Csavez #253 Miért fut nekem ablakos üzemmodban?
Át lehet valahogy állitani?
-
strebacom #252 Na közben végig is toltam tényleg rövid volt, szerintem nem volt rossz-egyszer....
-
strebacom #251 
-
Akarom mondani 4-5 óra. :D -
Max 4.5 óra sztem. -
strebacom #248 Kb milyen hosszú?? -
Na befejeztem én is, a felétől már eléggé önismétlővé válnak a pályák, túl sok az Arkot megvédős küldetés. Rövid volt, de elég is volt belőle, a sztori kb. egy nagy nulla. Összességében azért nem volt rossz. De 70-75%-nál többet nekem nem ér. -
Gabore84 #246 Nekem is bejött.Kösz a választ -
ricsa008 #245 nekem az Alt-Enter vált be -
Gabore84 #244 Sziasztok.nekem lenne egy kérdésem..hátha tud valaki segiteni.nálam a játék nem megy teljes képernyön,néztem a beállitásokat,de nem találtam olyat amivel be birnám állitani hogy full screen-en menjen a game.Valaki tudja e hogy hol birnám beállitani? -
Na nem mond, hogy eddig nem esett le. Nekem az első videók/képek után ez jutott eszembe. -
megvan mi inspirálta a dark voidot 
Videó -
nekem pl. ha megnézem a naplókat akkor nincs benne szöveg, játékon belül,
nem tudjátok ,hogy ez mért fordulhat elő? -
Tudom már néztem az angolt ezért írtam.
-
Mákod, hogy a naplók 1 fájlban vannak. :) -
jah arra énis, de amíg elviszik konzolon, addig nem kell pc-vel aggódni szerintem.
bár durván festenek valóban a képek...főleg a szörnyek.
x360-on néztem a demot és télleg ien zsír...bár ott sötét részek vannak, nem sivatag. -
Amúgy szeretem ezt az UE 3-at mert elég sok játéknál intekbe vannak a szövegek.És ha lesz magyarítás akkor nem kell megint végiggörcsölni a game-et hanem F3 az intre és elolvasom!
-
Azért látszik, hogy új motor dohog alatta, marha jól néz ki. Gépigényre kíváncsi leszek. :D -
Na feljebb vettem a légi érzékenységet és így már egészen tűrhető lett az irányítás. -
Ipon teszt 70%
-
nem olyan gáz ez...nekem is ennyi van meg, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...de még tényleg nagyon az elején vagyok :DDDlezuhanunk vhol a bermuda térségben, és egy trópusi placcon találjuk magunkat...ott hegyezi mista Tesla is, meg egy kissé kattant törzs (akik elég vegyes összetételűek, szóval szintén bermudatörött emberekből kovácsolódott össze)..egy idő után lejön hogy a Voidnak nevezett, két párhuzamos világ közti sík rabjai vagyunk, ahonnan a Watchereknek nevezett robotpáncélos csúszómászó szerű alien létformák az emberiség leigázására készülnek...szerintem, mert még nem jutottam túl sokáig...azt mondjuk nem értem, hogy ugye a prológban rakétapakkal a hátunkon kormozzuk a repülő csészealjak púzóját ezerrel, aztán snitt, és nem 3 héttel később találjuk magunkat, semmiféle rakéta meg fegyver meg alienek, hősünk indul rutinröppenésre excsajával meg spanjával -
bár szerintem nem ez a story fogja összetartani a játékot, mert 1 szót se értek angolul, de valahogy nem is keltette fel az érdeklődésemet a kis átvezetők halmaza...:D
ezt is csak muszályból kreálták, szerintem lehet cska a fejlesztés során alakitották a történetet, hogy kb 1 egészet alkosson...:D