Dark Void

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Elakadtam A Dark Void-ban a III. Episodba amikor meg kell védeni az Ark-ot.
Amikor egy darabig elmegy,kiírja, hogy Mission failed, pedig nem ment le a csíkja.
Mit kell csinálni?
Prince23
dnl89
zsumo1992:Ha letöltötted,akkor ne az Amerikai hanem az Európai verziót töltsd le.. Nekem is csak Európaival jön ki teljes képernyõre.Vagy ALT +Enter..

Nagyon tetszik ez a játék,el lehet vele lenni 😊 Csak nagyon idegesítõek a robotok 😄

Sziasztok..miert van az h nem megy nekem a jatek teljes kepernyon?

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

Gondolom az alt enter nem vált be!!!
A másik igen!
THX
Valamivel egyszerûbb ennél, ha simán alt+entert nyomsz játék közben. Rögtön teljes képernyõs lesz, és úgy is marad a többi játékindításnál is.

kb 10 hszt kellett volna visszaolvasni
Sokadkézbõl info(találtam):
Teljes Képernyõ:
Telepített játék fõkönyvtár\nativePC\SkyGame\Config mappában lévõ DefaultEngine ini fájlról elõször vedd le az írásvédettséget, majd nyisd meg jegyzettömbbel, keresd meg benne a SystemSettings-nél a Fullscreen-t, írd át a False-t True-ra és mentsd el. Így már teljes képernyõn fut majd. Remélem tudtam segíteni. Jó játékot mindenkinek!Ezért az infóért köszönet gyegyisznek,nekem segített.
Miért fut nekem ablakos üzemmodban?
Át lehet valahogy állitani?
Na közben végig is toltam tényleg rövid volt, szerintem nem volt rossz-egyszer....<#vigyor2>

<#worship><#worship>

balee4
Akarom mondani 4-5 óra. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Max 4.5 óra sztem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kb milyen hosszú??

balee4
Na befejeztem én is, a felétõl már eléggé önismétlõvé válnak a pályák, túl sok az Arkot megvédõs küldetés. Rövid volt, de elég is volt belõle, a sztori kb. egy nagy nulla. Összességében azért nem volt rossz. De 70-75%-nál többet nekem nem ér.

Nekem is bejött.Kösz a választ
nekem az Alt-Enter vált be
Sziasztok.nekem lenne egy kérdésem..hátha tud valaki segiteni.nálam a játék nem megy teljes képernyön,néztem a beállitásokat,de nem találtam olyat amivel be birnám állitani hogy full screen-en menjen a game.Valaki tudja e hogy hol birnám beállitani?
Evin
Na nem mond, hogy eddig nem esett le. Nekem az elsõ videók/képek után ez jutott eszembe.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

MrDevil
megvan mi inspirálta a dark voidot <#idiota>
Videó

MrDevil
nekem pl. ha megnézem a naplókat akkor nincs benne szöveg, játékon belül,
nem tudjátok ,hogy ez mért fordulhat elõ?

grebber
Tudom már néztem az angolt ezért írtam.

Next PC upgrade: 2022

Evin
Mákod, hogy a naplók 1 fájlban vannak. 😊

DarkSector
jah arra énis, de amíg elviszik konzolon, addig nem kell pc-vel aggódni szerintem.
bár durván festenek valóban a képek...fõleg a szörnyek.
x360-on néztem a demot és télleg ien zsír...bár ott sötét részek vannak, nem sivatag.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Amúgy szeretem ezt az UE 3-at mert elég sok játéknál intekbe vannak a szövegek.És ha lesz magyarítás akkor nem kell megint végiggörcsölni a game-et hanem F3 az intre és elolvasom!

balee4
Azért látszik, hogy új motor dohog alatta, marha jól néz ki. Gépigényre kíváncsi leszek. 😄

balee4
Na feljebb vettem a légi érzékenységet és így már egészen tûrhetõ lett az irányítás.

grebber

gfreak
nem olyan gáz ez...nekem is ennyi van meg, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lezuhanunk vhol a bermuda térségben, és egy trópusi placcon találjuk magunkat...ott hegyezi mista Tesla is, meg egy kissé kattant törzs (akik elég vegyes összetételûek, szóval szintén bermudatörött emberekbõl kovácsolódott össze)..egy idõ után lejön hogy a Voidnak nevezett, két párhuzamos világ közti sík rabjai vagyunk, ahonnan a Watchereknek nevezett robotpáncélos csúszómászó szerû alien létformák az emberiség leigázására készülnek...szerintem, mert még nem jutottam túl sokáig...azt mondjuk nem értem, hogy ugye a prológban rakétapakkal a hátunkon kormozzuk a repülõ csészealjak púzóját ezerrel, aztán snitt, és nem 3 héttel késõbb találjuk magunkat, semmiféle rakéta meg fegyver meg alienek, hõsünk indul rutinröppenésre excsajával meg spanjával
...de még tényleg nagyon az elején vagyok 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

DarkSector
bár szerintem nem ez a story fogja összetartani a játékot, mert 1 szót se értek angolul, de valahogy nem is keltette fel az érdeklõdésemet a kis átvezetõk halmaza...😄

ezt is csak muszályból kreálták, szerintem lehet cska a fejlesztés során alakitották a történetet, hogy kb 1 egészet alkosson...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah én csak körül bellül emlékszem erre, akkor ez a története, de azt tudtam hogy valami dimenziók közt mászkál... és nem emlékszik a balesetre, meg hogy miképpen került oda ahová.

DarkSector
Jah nem mostanában sajnos.

Hmmm na végigvittem én is, hát ez egy kecijó játék volt 😄, csak voltak benne rohadtul unalmas részek, pl a bárkás... amúgy rengetek jó kis ötletet sorakoztat fel, csak kár, hogy nem csiszoltak rajta még egy kicsit. Viszont a vége az nagyon fostos :S Miért kell minden játéknak a végét elszúrni mostanában? Amúgy az irányítással nekem nem sok bajom volt könnyedén leszedtem bármit az égrû, még a grafika is tetszett, mondjuk a bossfight lehetett volna látványosabb is. Én egy jó 75-80%ot simán adnék rá, csak hozzá kell szokni a dolgokhoz.

Positive Mental Attitude

Evin
Nem egészen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék a Void-ban játszódik, ami átjáró a két világ között, és a másik világból jönnek át ezek a lények.

Legalábbis kb 1óra játék után ezt tudom.

Shep
Hát reméljük is hogy jó lesz, de ez is csak második félév nem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát akkor az bõven jó szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
EZ egyértelmû
ez csak egy kis áthidalás a LOST PLANET 2-ig.

arra gyúrnak a capcomnál.
én ezért nem is hibáztatom õket...<#eljen>

LOST PLANET 2 áááááááááááááááááá nagy lesz majd!!!!😄

grebber
Nem mellesleg a "boss"harc márha lehet annak nevezni elég gyengére sikerült.Bátorkodom kijelenteni minden más a gameben sokkal nehezebb volt mi ennek a kinyirása.Elsõre amikor megláttam na mondom szopok majd vagy 2 órát azt lõttem párat azt vége is volt.<#levele>

grebber
Olyan 7 óra lehetett a bénázásaim miatt kb!

DarkSector
jah 1 délután lenyomható ezt írták is az értékelésben.
😄

DarkSector
arról szólt, hogy lezuhantatok egy repülõgéppel, és egy másik dimenzióba kerülsz, ahol ezek a fejlett lények vannak, és ki kell derítened mi történt pontossan veled, meg persze visszajutni a te világodba...én ezt olvastam.

Shep
Ilyen rövid?

grebber
Na én is a végére értem. Kurvára nem vágom mirõl szólt a game<#banplz>
Várom a magyarítást hátha a felszedett fecnikbõl kiderül valami!

DarkSector
pont ezt gondolom énis, ha annyi erõt fektettek volna a tájakba mint a karakterekbe, már bõven korszakalkotó prodoktum s lehetett volna, hiszen jetpack-es játékok nem nagyon vannak a piacon, de ettõl kicsit közepes játékká avanzsálódik, persze végigviszem azért, mert jók az ellenfelek, és gyilkolni õket...

Sgtfathi
Igen a grafika elég gyatra néhol ha ezt feljavitják igen komoly game lett volna...

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

DarkSector

DarkSector
huh elég kellemes a repkedés, de csak nekem tûnik fel, hogy a mászkáslós részeknél ki..aszott ocsmányak a textúrák, és homályossak ha a környezetet vesszük figyelembe?

kb régen ps2-õn láttam ien dzsungeleket garfika terén.....

amúgy korrekt!!

gfreak
az a szar mikor lõnek ezerrel és a barrelroll közben akad meg...viszont lebegés közben nálam meg nem akad, csak ha a szabadban repkedek...hmm....

nem csak az a durva hogy egy GTX275 kell ahhoz hogy ne akadjon...hanem hogy azt írják a settingsnél hogy csak akkor ajánlott ha van egy GTX275+egy másik CUDA-s kártyád, és PhysX dedikáltan nyomod 😄DD ez viszont eléggé kamugyanús...és ha egy kicsit jobban odateszik magukat, szerintem nálunk sem kéne akadnia...

Racism is a weapon of mass destruction!

Evin
A repkedés elején ugye lassú, utána rendben jön. Lebegésnél szokott szaggatni, fõleg ha oldalazok.

Sgtfathi
Mondjuk nálam nem akad a füstnél,de azért durva hogy gtx275-kell hozzá hogy ne tépjen a physx high-en😞

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi