1403
  • TomDantes
    Ami jó benne: karaktergenerálás. Zenék(de a zenék a GTA-kban is jók)

Minden ,más sajnos rosszabb mint a GTA-ban.

• DarknessX
    Úgy hogy ez is egy optimizálatlan szar...
    És a kocsi azért repül el mert a fizika a játékban egy szar
    Röviden tömören.
    De ettől függetlenül ha ezeket megoldották volna akkor egy nagyon jó játék lenne,nekem így is tetszik mert el lehet benne szórakozni.
    Na de kérem szépen beszállok egy kocsiba,és elkezd iszonyatosan szaggatni
    Viszont ha meg gyalogolok akkor simán 20 fps...
  • n3whous3
    Mert egy kalap szar

Most néztem pár videót, hát hányingeres, néha van pár jó pillanat, de ha ennyire szar a történet, mint ahogy írják meg idióta, akkor engem nem fog lekötni (nem mintha leszedném :D)
  • n3whous3
    "Nehogy már 1,5 gigányi videómemória kelljen, mikor 1 giga a jelenlegi maximum"

Csak annyit hozzá, hogy tényleg nem kéne, de a cryal ellentétben előre be lehet azt a sok hulldék szar textúrát tölteni, mert olyan sok ott nincs. Sajnos

GTA-ban meg mész ahova akarsz, semmi rendszer abban, hogy hogyan prefetcheld a textúrákat, amikből van kb 6-7 giga legalább. És akkor nem beszéltem arról, hogy mehetsz 200-al kocsival meg helivel és egyből meg kéne mindent jeleníteni, a cryban meg ... Valamit valamiért, ha high textúrákkal akarsz játszani, akkor legyen elég vga memória.

És ez még logikával/józan paraszti ésszel is kikövetkeztethetted volna.
  • TomDantes
    Egyébként az hogy lehet, hogy alig fut jobban mint a GTA de sokkal rondább...

Az hogy lehet...neki megyek egy kocsinak...és az elrepül...fizika?
  • n3whous3
    Ne röhögtess már b+, a poligon érzetet a főszereplőn és a többi emberen is shaderek adták, nem olyan magas az, mint gondolod. De amúgy kb tényleg több van cryban, mint gta-ban.

Meg mivel PROCIIGÉNYES az a szerencsétlen játék, ezért valószínűleg nem eszi a gpu-t. Hanem a procit. Egy fasza gpu pedig lazán leveri a mai procikat bizonyos szempontból. Következik mindebből, hogy az A.I.-t szinte nélkülöző full idióta cry jól fut, mert a fizikát leszámítva csak grafikus igénye van (ha nagyban nézzük a dolgokat).
    GTA-ban meg ott az euphoria engine, összekötve a fizikai enginnel, ott van pár extra stuff a hangokat is illetően, ami miatt ugyancsak terhelt a proci.

Ja és szarul optimalizált, de még mindig van igazságalapja annak, amit fentebb írtam.
  • DarknessX
    Hát vannak ilyen feszülős ruhák is...
    Olvasd el a nevét a ruhának pl:
    Woman Skirt akkor az szoknya női szoknya meg stb...amihez nincs oda írva hogy woman az általában mind férfi ruha szokott lenni..
    Nekem például az impression bolt a kedvencem mert ott strici ruha van és most full stricinek nézek ki fuxokkal
  • TomDantes
    Elmentem többe is... de az is lehet amit én nőinek néztem..az férfi lenne?
  • DarknessX
    Mellesleg ez a játékban direkt van benne,mert például ha lejjebb veszed férfinál a body shape-t akkor mellei lesznek.
  • DarknessX
    Női ruhákat én is feltudok venni
    Elmentem másik boltba és ott voltak férfi ruhák is,szóval szerintem mindkét nem felvehet akármilyen ruhát...
    Meg a férfinak lehet női hangja is szóval..
    Keressgélj boltokat és találni fogsz férfi ruhát is,a játék elején fedezz fel boltokat azt kész. :)
  • TomDantes
    Nem lehet hogy inkább azért mert warez? Be megyek egy boltba...hogy vegyek egy jó bőr kabátot...mondjuk...erre kis rövid női pólók vannak mindenütt...

Ha direkt van...ez egy faszság. Az egész egy faszság

• Dante73
    Szerintem a készítők tudnak válaszolni. Valószínűleg, jó poénnak tartották.
  • Dante73
    Látom, te értesz hozzá....
    Számold meg a GTA4 poligonjait, és a Crysis-ét, amit mozgatni kell. Ugyanis, nem az objektum, hanem a poligon mennyisége számít. Abban pedig a GTA4 nagyon alulmarad a Crysis-hoz képest. Bocsi.
    Textúráknál pedig létezik a kompromisszum fogalma. Nehogy már 1,5 gigányi videómemória kelljen, mikor 1 giga a jelenlegi maximum, ráadásul a több videókártyás rendszerek memóriáját nem egyesíti a játék.... VICC az a játék. Egy rossz vicc, nem több. A Crysis legalább bevallottan egy "tech-demó".
  • TomDantes
    Az én kérdésemre nem tud válaszolni senki? Engem eléggé izgat ez a ruha dolog. Miért csak nő ruhát tudok venni?! Ez miért van?!
  • IMYke2.0.0.0
    Kár, hogy az Euphoria-motor csak a nevében eufórikus. Nem PC-re való.
  • n3whous3
    Bazmeg, de senki nem ért itt a programozáshoz, akkor mit beszéltek arról, hogy mi miért szar?

Tod mennyivel nagyobb igénye van a gta-nak proci szempontjából, mint a mocsok crynak? Nem beszélve a textúra igény, sokkal több van gta-ban, mint cryban.

Cry az csak effektek tömkelege, itt meg egy halom extra technológia volt, némelyik eget rengető dolog (Euphoria)

ok befejeztem offot meg megyek is a topikból :D
  • Prince23
    Kipróbáltam, és engem lenyűgözött, majdnem a GTA 4 szinten van a játék sztem. A lényeg, h nálam az első benyomás sikerült. Tetszik a karakter generálás. Most pl egy bombanővel haladok a sztoriban, egy félnéger :D
    A szökés az jó volt, csak egy a bökkenő, ameddig toltam elég bugyuta sztorija van, a valóságban kész katasztrófa lenne, ha pl betörnünk a csajszival a tárgyalás közepébe, s mentenük ki bajtársainkat. A sztori idióta eddig :D
    A vezetési stilus a valaha létezett leegrosszabb, magyarán minden idők legrosszabb vezetési modulja található a játékban. Ez sajnos hazavágja a játékot. Az optimalizálás gyenge, ettől még a GTA 4 is jobban futott nálam. De legalább itt van max felbontás is, nem úgy mint vetélytárs játékánál. Akörnyezet bejövős. Megér egy misét a játék.
  • xido
    nem vacakabb..más...kicsit butább,kicsit humorosabb,kicsit felszínesebb..de meghozza a hangulatot,ha rákattansz:)
  • gfreak
    érdekes, velem idáig mindenki normális hangnemet ütött meg itt...mint ahogy mindenhol máshol: hülye kérdésre meg hülye válasz...

a gazdag gyerekes dolog meg: lehet irigykedni más vasára tök nyugodtan, spec. én az enyémet a fizetésemből raktam össze, nem két nap alatt könyörögtem össze a rokonoktól...szóval ahelyett hogy gazdaggyerekezel, inkább gyűjtsd össze a pénzedet, menj el dolgozni vagy valami (ha tanulsz, az sem kifogás, elvégre van diákmeló is)...

különben meg: nem kell ide járni, van ezer fórum ahol játékokkal foglalkoznak

szép napot
  • Dante73
    Megnéztem a nagy felbontású textúrákkal, mit ne mondjak, nem estem hasra.... Crysis pedig egyszerűen gyönyörű, arról nem is beszélve, hogy a gépigénye is barátságosabb, mint a GTA4-é.
    GTA-k közül a VICE City volt az isten, (főleg egy real 80'-s mod-al) az SA nagyon "feka" volt, ez a 4 pedig egyszerűen szánalmas.... Mint játék, nem lenne rossz, de a port kritikán aluli.
    Persze, ízlések és pofonok...

Hogy on is legyek, kíváncsi vagyok erre a cuccra, ma megnézem, de azok a hangok, miszerint vacakabb, mint a GTA4, sok jót nem ígérnek.Azért a karakter generálásával elleszek, az tuti, de hogy utána mi jön.... Meglátjuk...
  • n3whous3
    lélek? az inkább volt cukros szar

elkeserítően olyan érzésem volt abban mindig, hogy cask poligonokat hajszolok, főleg látva a bugokat.
  • IMYke2.0.0.0
    S a GTA4-re dettó igaz ugyanez... a GTA3-ban több lélek van.
    [az új lehetőségek pedig ne vakítsanak el: az egész lókaki]
  • n3whous3
    GTA IV-ben neked mi a nem szép? Részletesen kidolgozott világ, + a nyomorék gépeken nem megy max felbontású textúra, szal amíg azon nem láttad, addig ne fikázd.

Crysist meg többit felejtsétek el, szarkupac cukormázzal kb. Cukormáz az isteni rajta, de a szart ugye nem szeressük.
  • Neoncsoves
    nem rossz... jó nagy fekát lehet csinálni, lehet fuxot venni, tetoválást csinálni, füvet venni/szivni, bebaszni, fülbevalót venni, gyűrűt, fegyvert, tehát azért sok mindent lehet:D
  • n3whous3
    hát olvasva, hogy mi ez meg nézve a képeket, mocskos szar lehet :D
  • Sam87
    Sziasztok!
    Windows XP SP2 van a gépemen és indítás után "az exe hibát okozott" felirattal kidob a játék! Mi lehet a gond? Friss driverek vannak és a DirectX-et is felraktam.
  • Neoncsoves
    hát mi max 2en tudtunk játszani, a multi meg max 16os vagy 32es asszem
  • Prince23
    Valahol írták, hogy 2-12 között a létszám a coopban
  • Neoncsoves
    sajna csak 2...
  • keepernext
    vista 64 biten kilép hibaüzenettel
    másnak is van ilyen?
  • Maxtreme
    Áruld el már nekem mivel sértettem meg a piciny lelkivilágodat? Én úgy gondolom az előző postomban nem volt semmi olyan amiért a "paraszt stílust" rá lehetne sütni.
    Az meg hogy baromságokat kérdezel.. Nos arról nem én tehetek. (lehet sok esetben ezért nem válaszolnak a kérdéseidre?)
  • tutituti
    Na hát kipróbáltam,és fura,mert igazából nem megy rosszul, de az autóba beülök és elkezde eszeveszett sebességgel menni,mintha utól akarná érni az fps-t ami amúgy is alacsony:D 7600gst-vel próbáltam,sok reményt füztem hozzá de hát ez van.Lehet hogy az 1-et kellett volna átportolni.
  • ricsa008
    Férreértés ne essék én ehhez már hozzászoktam vagy basznak a kérdésemre/kérésemre vagy lehurrognak szóval ez nem újdonság ilyen ez az SG-s közösség
  • ricsa008
    de sok bunkó ember van itt 2 nap alatt volt vagy 5hszem/kérdésem szinte mindig olyan paraszt stílusba kaptam választ hogy az hihetetlen:S de hát ilyenek a gazdag gyerekek
  • Maxtreme
    Mégis mi lenne más ?

De a te videokártyádhoz szvsz tök fölös..
  • ricsa008
    ez valami újj driver?
  • TomDantes
    Jobban fut egyébként mint a GTA4, az meg se mozdul a X1550-es VGA-n. Ez megy.

De ami a f@szért nem találok férfi ruhákat?
  • grebber
    Azt veszem meg ami nekem tetszik.Tomb Raiderek mint a topikjában is leirtam nekem nem jön be.Abból semelyiket se vittem végig soha.
    Nyugodj meg ami tetszik megveszem majd ahogy tettem a már meglévő eredeti játékaimmal is.
  • DarknessX
    És ez érne valamit?
  • xido