1403
-
DarknessX #363 Szerintem is jól el lehet benne szórakozni =) -
Neoncsoves #362 egészen tetszik ez a game, néha-néha beröccenéseket leszámítva, jól összerakták a játékot... tetkószalon, ékszeres, stb :D szerintem jó lett, coopba hatalmasakat szoktam játszani haverral :) -
DarknessX #361 Na rájöttem miként lehet szerválni új fighting style-t.
Végig kell vinni a különböző bandák misszióit és akkor megkkapod őket:
samedi- samedi style
ronin- ninja style
brotherhood- wreslter style
-
DarknessX #360 Én ha teljesen leveszem a grafikát is szaggat a kocsiban :)
Meg lowon olyan mintha egy 2001-es játékkal játszanék kb -
xido #359 anélkül lehet nem akadna kocsiban,az a kettő tud zabálni erőforrást,nem? -
DarknessX #358 Én csak a HDR-t szoktam bekapcsolni meg a Dynamic Lightin-got.
De ha beszálok a kocsiba akkor iszonyatosan szaggat
Esetleg valaki nem tudja hogy Combo Style-t hol tudok tanulni/szerezzni?
Mert Fight Cluba végig mentem mind a 6 levelen de semmi -
xido #357 hú,hű...na custom grafika felraktam mindent maxra és a gatyámat is leszaggatta rólam..marad high-on..még úgy is poénos a kinézete:) -
#356 ha kifejezetten a GTA 3 tetszett, akkor ez is befog jönni.. leginkább arra hajaz.. -
Lowosan #355 Érdekes amikor gyalog megyek akkor simán tök jól fut, viszont amikor beülök valami járműbe elkezd szaggatni -
#354 off: a patch is fent van? off vége ;)
rendben van ez a saint's row 2, nah :) elbaromkodni jó, szarabbul sem megy mint a gta, jópofa lehetőségek, és a prototype-ig elleszek vele :D
persze, trágya port ez is, bár ha jól belövöd, ANNYIRA szarul azért nem néz ki, és persze nem is veszi komolyan magát a játék annyira hogy most a GTAhoz hasonlítgassuk...jobban élvezem mint a Mercenaries 2-t, kicsit több benne a lehetőség (ha innen is lop egy kicsit a R* és végre rendesen portolnak, akkor fasza lesz xD ) -
xido #353 hasonlítgatni bizony kár,mint annak idején a Just cause-tól is mindenki megváltást várt és gta klónt,aztán addig fújjozták,míg nem sikerült nekik poénként felfogni és élvezni és játszani:) -
#352 tagnap megnéztem a játékot,hát eszméletlen gagyi,autó mozgása irányítása nevetcséges,karakter modellezések,mozgás animációk,scriptelt halál,nagyon gáz azért.eszméletlen nagy rakás fosh lett szvsz,gta nyomába sem ér,kár hasonlítgatni is :| -
#351 B+!
Én komplett idióta vagyok. Ha nem mondod, TÉNYLEG hülyén halok meg. Köszi, kipróbálom. -
vzajcev #350 Tilts le, és maradhat a szőnyeg -
#349 Csak a karakter generálásban alázza a GTA 4-et.. Ezt azért el kell ismerni xD -
#348 Elég bohókás rajzfilmesnek hat a grafikája a képek alapján szemben a GTA IV realisztikus képi világával. -
#347 Telepítettem, de nálam is szalad a kijelölés. Tudom, ki kéne húzni a kormányt a gépből, de ezért nem fogom.... (szőnyegen van az asztal amiben a PC van, egyrészt dög nehéz, másrészt utána egy hétig simítgatom a szőnyeget) így ez kimarad az életemből. Azért vicc, (nálam a játékkészítés [portolás] alja ez a fajta figyelmetlenség...) hogy egy ilyen apróságra ne tudjanak figyelni. Ugyanis a G25 totálisan jó, nem generál fals jeleket, mégis mozog tőle a kurzor. Ez pedig érdekes, így 2009-ben.
/OFF;
N3whous3!
"De amúgy kb tényleg több van cryban, mint gta-ban."
-Akkor miről beszélünk?
"Csak annyit hozzá, hogy tényleg nem kéne, de a cryal ellentétben előre be lehet azt a sok hulldék szar textúrát tölteni, mert olyan sok ott nincs. Sajnos"
-Ezért írtam kompromisszumot. Ugyanis nem csak nekünk játékosoknak, de a fejlesztőknek is kellene tudni kompromisszumot kötni. Az egyszerűen vicc, hogy egy GTA 1,5 giga videómemóriát igényel, mikor konzolon 512MB-on elszaladgál. Ott ez az összes rendelkezésre álló memória, míg PC-n 10x annyi kell. (Ugyanis KELL még 4 csiga rendszer memó is a normális futáshoz.)
A Cry legalább techdemó, felvállaltan. Ennek ellenére TUDTAK kompromisszumot kötni. (lásd a talaj textúrák pl) GTA-sok nem...
Engem a sok techno blabla nem izgat. A Crysisra öröm volt ránézni, a GTA4-re nem. Bármilyen felbontáson. (árnyékok, ugye, de sorolhatnám) Ennek ellenére a gépigénye teljesen elrugaszkodott. Már maga az is vicc, hogy egy GTA-t a Crysisal hasonlítgatunk.
A GTA4 optimalizálása érdeklődés hiányában elmaradt. Erről ennyit. Lehet magyarázni a bizonyítványt, az a játék egy szégyen. Nekem leégne a képemről a bőr, ha ilyen munkát adnék ki a kezemből.
Na off OFF!
On! -
xido #346 és esküszöm menet közben a karakter jobban is néz ki,mint a generálás közben vagy átvezető videókban -
joe1980 #345 I love this game!!!!!!! -
xido #344 elsőkézből játszva tapasztalva jobb,mint aminek látszik:) -
#343 Jessszus emberek.. Így a képeket, és a számtalan jútúb videót látva, ez valami iszonyat.. :DDD inkább már a GTA 4 :DD De kinek mi ;) -
#342 Hát, még (sajnos?) nincs meg a játék, csak költői votl az eszmefuttatás.
Az az igazság, hogy vágyom egy GTA3-szintű "ganxtás" játékra, de a GTA4 megvásárlása nem dob fel - net otthon nincs is -, így ezért kezdtem ezzel a játékkal szemezgetni, a topikját olvasgatni. Fogom is.
Mert, ha lassan is, de szokható lesz, azért valamikor beszerzem - hiányzik az ilyesfajta szórakozás.
[GTA-sorozat, True Crime]
-
#341 ez (a razoros) teljesen normális kiadás..ha meg akarsz szabadulni tőle, törlöd, meg a registry-t kell mindenképpen átnézni a fattyai után :) -
xido #340 jaja..jól emlékeztem
" Másolásvédelmi botrányoktól áztatott hónapok után a Saints Row 2 fejlesztői tiszteletteljesen belátták, nem kötelező gyermekük és rajongóik torkán lenyomni a DRM rendszerét, úgy döntöttek alkotásukat a Steam-re bízzák, ennek fényében mindössze egyetlen alkalommal szükséges aktiválni és onnantól kezdve bármikor hozzáférhetünk. Ezenfelül elvetették a Microsoft világhatalomra törekvő Games for Windows szolgáltatásának használatát..."
-
xido #339 Razorék voltak...de emlékszem valami cikkre,ami pont a DRM és egyéb szarságokat emlegette,hogy most csak steam aktiválás szükséges,semi bonyolult cicó..remélem ennél olvastam:) -
#338 Akkor lehet van remény... a P2P-crack is okozhat gondokat. [A GTA4 esetében is ez volt.]
Várni kell egy normális "kiadásra". Most ezt ki "adta ki"?
-
xido #337 persze jó reggelt..de hülyék vagyunk!!!...lehet steam-rip lesz ez,nem dobozos és gyakorlatilag csak kicsomagoló telepítése volt...registryben se találtam rá utalást,úgyhogy sima könyvtártörlés elég neki.. -
xido #336 magam részéről már első blikkre tetszett,még nem is olyan akadozós,mint ijesztegettek:) -
#335 Mondom hogy nincs. ott se. akkor nem írtam volna :D -
#334 No, csak nem kezd tetszeni? :) -
xido #333 egyébként ezeken a képeken csúnyácskább,mint mikor játék közben behúz..legalábbis nekem úgy tűnik -
xido #332 LOL
programok telepítése és törlése
:) -
#331 LOL
Nincs uninstall algoritmusa lol -
xido #330 de hülye vagyok..alapból tényleg high-on áll..eszembe se jutott előbb azt customra rakni..na majd kipróbálom,köszi:) -
DarknessX #329 Én a graphics qualityben átálitottam customra
Low/Medium/High/Custom
Szóval High után kikéne hoznia hogy Custom és akkor már engedélyezi állítani.
-
#328 Meglestem én is..
Remekül fut
-
#327 azért nem 11FPs a GTA 4 sem (és csak a noprecache meg a novblank szerepel a commandline-ban) :)
mondjuk az elején nem értettem mitől is nem akar 23-25 föléá menni
xido nekem ez a tool ami ide volt belinkelve ezt megoldotta tök okosban :) -
xido #326 hogy sikerült elérnetek,hogy az aa-t,meg az antizotóp filtert,meg még párat az alján tudjátok állítani?..nálam valamiért passzívak azok a display options-ban... -
TomDantes #325 Ja...ez 20 FPS-el a GTA 11 FPS-el fut...sokkal jobb
-
#324 antifizika...
...a vezetés kb hasonló élmény volt nekem mint a godfatherben (a különbség csak annyi, hogy ott controllerel egész jól ment :) )
folyamatosan scarface érzésem van a grafikát nézve, de ez a karaktergenerálósdi jópofa cucc :D
mondjuk nálam gyorsabb mint a gta 4, de azt is sikerüölt belőni rendesen...majd ma este megpróbálom ezt is kicsit configloni, még csak egszer indítottam és baromkodtam egy kicsit..arra jó lesz mire megunom a gta-t :)