1403
  • gereee93
    Császtok. Valaki tud nekem segíteni a játéknak a co-op részében? Aza gondom, hogy haverom csinált 1 szervert én rá csatlakoztam és 20 percig vártam azt irja h please wait de semmise történik. Valaki mondjon már valami tippetxD. Előreis kössz a segítséget.
  • Lobsterman
    Nem fog menni a csík de rakja fel. Várj türelmese. Nekem kb fél óra volt.
    Először én is azt hittem hogy nem csinál semmit, de megnéztem a telepítési könyvtárat és ment bele a cucc rendesen.
  • JackSparrow88
    csá, már a telepítésnél gondba vok. Felraktam a steamet, létrehoztam egy új fiókot aztán amikor a setupra mek akkor kódot kér ami k*rvára nincs hozzá sehol. (Razoros verzió)
    Ha másik rzsetupot indítom el akkor meg csak isten untig keres de nem megy a töltési csík egy millimétert sem.
    Mi lehet a baj? PLEASE HELP!
  • gereee93
    Császtok. Valaki tud nekem segíteni a játéknak a co-op részében? Aza gondom, hogy haverom csinált 1 szervert én rá csatlakoztam és 20 percig vártam azt irja h please wait de semmise történik. Valaki mondjon már valami tippetxD. Hameg hamachin probálkoznánk akkor meik hamachi kell? Előreis kössz a segítséget.
  • Lobsterman
    Akkor már tőlem is pár kép a kariról :)

• VL1
    Itt egy kép a karakteremről
    elölről

na és persze hátulról
  • VL1
    Teljes mértékben egyetértek
  • gfreak
    szerintem meg nem kell a GTAhoz hasonlítani, ez két különböző játék, csak van pár hasonló elem ;)
  • 3Error #435
    Ennyi ! Egyetértek.
    A GTA4 kicsit beszűrlűlt. Túlságosan valóságos akkar lenni, de sok-sok minden hiányzik belőle még ahhoz, hogy az legyen.
    A SR nem akar szimulátor lenni, jó, élvezetes játszást viszont kínál.
    Plusz ami nekem a San Andreasban bejött és a 4-ben kimarad, a rengeteg karakter opció, nembeszélve a generálásról. (tetkó, ékszer, göncök)
    Meg felöltöztetni egy NEKED TETSZŐ csajt és az Ő fenekét bámúlni, az állatabb, mint egy szerb bevándórlóét.
  • IMYke2.0.0.0
    A *.vpp kiterjesztésről eddig még nem hallottam.
    Szerintem, egyedi.
  • grebber
    Szinte majdnem minden cucc "vpp_pc" kiterjesztésű fájlokban van!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom megnézni, hogy fordítható-e, mert ugye nincs meg... :(
  • AntiHero
    Pontosan így gondolom én is. GTA 4 is jó 1x végigvinni, de utánna annyi.

Xboxon meg nem szaggat szerncsére:)
  • vzajcev
    Kár hogy nem magyar nyelvű
  • Prince23
    Khm a karaktergenerálást kihagytad :D
    csak kár hogy szaggat :(((( ez a legeslegnagyobb hibája a játéknak. s ezen még patch sem segít már. Túl késő ahhoz. Hamar adták ki úgy tűnik. pedig mindenki abban reménykedett, h sokkal optimalizáltabb lesz a gta 4-től. Tanulbva annak hibáiból. de cösztek rá. sztem nem is dolgoztak a 2 hónap alatt. csak vártak a marketing időzítés céljából.
  • The Protector
    Nha ez a game egy szar mert nem lehet vele játszani a szaggatás miatt.Viszont nekem nagyon bejön.Nem veszi komolyan magát.
    Amiboen viszont rongyá alázza a GTA4-et az a Zene választák,a rádiók,a hangulta,harc stílusok.
    Viszont majdnem minden GTA4-es featurt szépen elloptak.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyre jobban érdekel ez a játék... :)
    A GTA 4-et helyből utálom, ki se próbálom [net nincs otthon amigy is]. Így marad ez.
    Beszerzem! :)
  • Fido4life
    Nos talán Te fogalmaztad meg legjobban a GTA 4-ről alkotott véleményemet. Többet nem is kell mondanom hiszen minden amit írtál, egy az egyben megegyezik az én álláspontommal is.
  • Lobsterman
    Pár óra játék után azt sikerült megállapítanom a játékról hogy sokkal jobb mint a GTA4, és csodálkozom is hogy mennyire kevesen próbálják be és szeretik meg a játékot. Leírom miért is jutottam erre a következtetésre.
    Tény hogy grafikailag jobb a GTA, a fizikája is jobb, sőt a kezelése és az animációk is jobbak. De ez a játék szórakoztat. A GTA sajnos elment abba az irányba hogy hű legyünk valósághűek, a Saints Row meg egyszerűen feláldozta a valósághűséget a szórakoztatásért cserébe. Leülök egy sandbox játék elé nem akarom hogy minden szürke meg barna legyen, nem akarom, hogy minden úgy viselkedjen mint a valóságban, hanem azt akarom hogy kapjak egy nagy területet, ami kicsit hasonlít a valósághoz, de minden ökörséget meg tudjak csinálni amit a valóságban nem. A San Andreas még jó volt, mert tényleg mindenféle őrült küldetés volt, beteg karakterek és szórakoztató minijátékok. A GTA4 fogta magát és minden jót kigyomlált magából. A karakterek szürkék, a sztori enyhén szólva is lapos, a küldetések unalmasak, a minijátékok szintén, és ha megcsinálod a küldetéseket, nem marad semmi a városban amivel ökörködni tudsz, a városnézésen(amit már rég meguntál a sok vezetés után) a videószerkesztésen és a galambok irtásán kívül. Minden csíráját kiirtották az elvakult őrületnek.
    És itt jön be a Saints Row, ami egy az egyben olyan mint a San Andreas, csak fokozott őrülettel. Rengeteg minijáték van, amik rövidek, és kellően szórakoztatóak többnyire, nem bowling meg darts, amit ha akarok élőben is tudok csinálni barátokkal, hanem trágyalocsolás, "törd össze magad minél jobban" játék(kedvencem :D), lángolóruhás ATV verseny, pusztítás, harcosok klubja meg csomó ilyesmi. Mellette ott van egy grandiózus kampány amiben szintén nem csak az alap "menj ide öld meg" elvet követik, és ha mégis mindig van valami csavar. És a küldetésekben sem próbáltak a realitás talaján maradni állandóan. Minél elborultabb annál jobb. Plusz rengeteg apróság van amik nagyon megtetszettek, és szerintem csak a szórakozást javítják(például ha bukod a küldetést nem kell újra leautózni 80 km-t 20adjára is, hanem kezdheted checkpointtól). Ja és még a zenéje is jobb mint a GTA4-nek. Úgy tűnik a készítők a mennyiség helyett a minőség elvhez tartották magukat. Minek 30 rádióadó ha az ember úgysem fog 3-4nél többet hallgatni ha nem érdekli a többi zenei stílus. Komolyan mondom a GTA4ben több idő elment mire megtaláltam a jó csatornát mint amit zenehallgatással tudtam volna eltölteni.
    És ami a legjobb hogy nincsen az a rohadt idegesítő szociális rendszer, amiben 5 percenként el kell menni kajálni meg billiárdozni az emberekkel mert különben megutálnak. Azt aki kitalálta le kéne lőni.
    Szóval nagyon jó kis játék a Saints Row 2. Játszatok vele többen.

UI: Egyébként ennek is trágya a portja sajnos mint a GTA4-nek, de sebaj, ennyi mókáért beújítom a gépem :)
  • Prince23
    Nem kell hozzá hamachi. csak regisztálj a gamespyra.
    ökörködni jó csak ez a játék, sajnos. Coopba természetesen.
  • PeeTeR
    oh koszi a segitseget :)
    minya kiproszalom :DD
  • TBWarrior
    Hali!
    Hamachin próbálta már vki hogy megy-e a játék?
    Mert ha igen akkor nyitni kéne neki egy szobát hogy együtt nyomhassuk.
  • Prince23
    Ekkora optimalizálatlan kupacot rég láttam amúgy. Máskülönben elég jó lenne a játék. Egy átlagosnak tünne.
  • 3Error #420
    Még egy. nekem is tetszik a game. GTA IV után kell valami és ez picit San Andreasos feelinget kapott. (ruha, ékszer, lakás, tuning, gang)
  • Calver
    dobáld neki tereptárgyaknak az unszimpatikus kétlábúakat, úgy 750$-t érnek. ha esetleg a magánrepülő hajtóművébe hajítod, kapásból 1000$-t. szegény Crowd Control jó nagy kihagyott ziccer btw, én 4. szint után hagytam rá mindkettőt, egyszerűen unalmas. pedig fel lehetett volna dobni pár elmebeteg dologgal... (máglyák és társai, csak így kezdetnek )
  • PeeTeR
    amikor testorkent kell tevekenykedni ott hogy a rakba lehet tobb lovet csinalni? csak mert 2500-3500 love jon ossze. es egyszeruen nem tudom elerni az elso szinten megadott 5000 penzt.

valami taktika vagy ilyesmi?!
  • Ron Ragm
    Igazából már amiatt egyből jobb hogy nem telefonál a retardált kuzinod minden tíz percben hogy "HEY NIIKO IT IZ YOUR KUZIN YOU WANNA GO BOOLING"

Viszont baromira optimalizálatlan, nincs egy csúcs gépem de San Andreas anno eléggé jól, szinte hibátlanul futott, ez minimumban meg csúnyább is és úgy szaggat hogy autót vezetni már lehetetlen.
  • gfreak
    én egész gyorsan túltettem magam rajta, éppen a második mafia végigjátszásom után vadásztam valami játékra, amikor haver éppen ki akarta dobni a gyári korongját :) szóval lecsaptam rá...ki is játszottam párszor, mert bizony abba is sikerült jópofa dolgokat pakolni :)

SR2 napról-napra jobban tetszik, a reggeli komment után mér egy gyorsat zombiztam (annak hány szintje van amúgy? ) meg áthúztam pimpesre a pecót :)

• Fido4life
    #408 - Na végre egy lelkitárs, már azt hittem PC-n játszhatatlan lett a játék, vagy csak nekem van ilyen kificomodott ízlésem :D A főszál beszólásain én is sokat derültem, mondjuk én (ahogy a cikkben is írtam) próbáltam minnél inkább magamra operálni a karaktert, a hangja viszont vmi spanyol csávó lett, és rengeteg küldiben (pl. bad trip) spanyol káromkodással illette azt aki pár golyót szánt volna neki. De emlékezetes volt az is, amikor Pierce-el kellett Drive By-olni - amíg én a helikopterek levadászásával voltam elfoglalva, ő nyugodtan énekelte Neyo - So Sick c. számát.

Hát nálam a Godfather alapból a kemény 10 full egyforma autójával betett, ráadásul abban a környezetben ez a árkádos handling barmomira nem illett volna. Mondjuk úgy az egész játékot sose tudtam végigvinni, háromszor kezdtem el de mégsem tudtam elkövetkeztetni attól hogy ez egy EA játék és egy nagyszerű film meggyalázása.
  • zsumo1992
    geforcon 7300 gs-en hogy menne sztetek?
  • PeeTeR
    dogos kis maca :DD

huh hat en az elso reszevel meg a mai napig szoktam okorkodni box -on :D
    sor szerintem varok egy picit amig lejebb megy az ara vagy valaki lepasszolja hasznaltan aztan meg is veszem ezt is :)

ha mar PC -re nem veszek jatekot legalabb box -ra megteszem...
  • gfreak
    jól sikerült ;) egyedüli pont amivel nem értek egyet az az autók irányítása...nekem a Godfather irányíthatóbbnak tűnt ;)

tegnap 'véletlenül' nekiindultam a drive-by diersionnek ;) nagyon vicces volt, csak a rendőrök tehetetlensége volt idegesítő egy kicsit...meg az hogy folyamatosan 'láb alatt' voltak
  • Calver
    na ezt én sem értettem. minden trailerben és kritikában is benne volt h az SR2 tesz a realitásra, helyette a mókafaktorra megy rá.

kis keménykedés:
  • sztenli
    na végre, jönnek a pozitív kritikák is, mert már eléggé zavaró volt nézni azt hogy 10hsz-ből 8-ban köpködnek, nem is értem sokan mit vártak ettől a játéktól hiszen már a trailerek alapján is lehetett látni hogy ez FUN lesz, nem pedig egy világmegváltó atombrutál játék.
  • Calver
    most olvastam el, kellemes kritika
    (mellesleg insurance fraud-ot nyisd azzal hogy kiugrassz egy helikopterből, +50k zsé kapásból és adrenaline mód )
  • Calver
    én is már kitoltam jópár napja 86%-ra - taggelést és stuntokat leszartam, meg egykét gyengébb activity-nek utolsó pár szintje kimaradt - mondjuk én inkább ilyen "hard-ass chica" stílusú női karival.

vélemény:
    egy 8.5/10-zet lazán kiszórnék rá, optimizálatlanság ide vagy oda. a karakter-generálásnál már megvett kilóra, ijesztő mennyire testreszabható a karakter. a főszál elvadult és morbid humorral operál, nálam nagyon betalált (radioaktív tetkó? oh igen.), az activity-k nagy része hasonlóan morbid (ki ne akart volna tüntetőket oszlatni láncfűrésszel?), bár van egy-két unalmas (Crowd Control és Heli Assault például nekem egyáltalán nem tetszett), diversion-ök nem rosszak, de semmi extra, bérgyilkos móka szintúgy bejött. animációk nekem spec nem szúrták a szememet, az meg hogy az SR2 egy ilyen "over-the-top", minden realitást nélkülöző játék számomra kifejezetten üdítő volt. irányítás és célzást sokaknak nem tetszett, nekem h őszinte legyek egyikkel sem volt bajom, dupla uzi-val gusztustalanul könnyű mindent szétszedni még mielőtt annyit tudnának mondani h "ni!" (főleg ha végtelen lőszere van az embernek hozzá egyik activity-ből... na meg jó célzás sem árt ), egy idő után meg az ember amúgy is helikopterrel közlekedik (aminek az irányítása nekem spec nagyon kézre állt).

summázva: szerintem iszonyat szórakoztató játék lett a Saints Row 2 - sajnálom is hogy az első részt nem adták ki PC-re - de akinek nem jön be egy világtól és realitástól teljesen elszakadt, iszonyatosan morbid humorral operáló gém, inkább ki se próbálja.

akinél pedig nagyon gáz az FPS, az próbálja meg kikapcsolni a dynamic lightning-ot, nálam anélkül nem esett 25 alá az FPS, pedig eléggé feltápolt beállításokkal játszottam.
  • PeeTeR
    kocce :D

mondjuk nekem tetszik a jatek..
    fps -el sincs kulonosebb problema egy-egy pillanatra belassul de ennyi.
    amugy mar 82% -nal kevergek.
  • vzajcev
    Zoral
  • PeeTeR
  • Fido4life
    de nekem nagyrészt jó véleményem van a játékról, mondjuk én xboxon toltam :P
    Ha valakit érdekel itt írtam egy cikket róla.