Saints Row 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Meg hogyha van egy játék amibe nem vagy biztos hogy jó,akkor potyára megveszed konzolra és nézel hogy mekkora shit game.<#vigyor0>#vigyor0>
Ráadásul voltak akik a GTA rossz portolása miatt vettek új processzort,meg videokártyát.<#vigyor>#vigyor>
Szóval rám ez nem hat.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A saints rowot pedig nagyon vártam és nem gondoltam volna hogy lesznek ekkora faszok hogy képesek a gta után kiadni bugosan
Szánalmas komolyan mondom.....
Lassan divatos lesz az elcseszett portolás<#boxer>#boxer>
Mert ahogy olvasom:
"4 magos 2,4 GHz proci, 4 giga ram, 8800GTX kártyán képes volt akár 7 - hét - FPS-t is produkálni, de 20 fölé sosem ment."
Szóval fasza hogy kiadták januárba csak azért mert ÕK
"A lehetõ legpolírozottabb, bugmentes játékot kívánják a vásárlók kezébe adni. "
Látom ezt sikerült is beteljesíteni!Csak azt nem tudom megérteni hogy mi a gecimé kellet akkor egy ilyen szart kiadni?
A franc se veszi meg ha már ennyire szartak a népre,már elnézést.<#falbav>#falbav>
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Ez meg még ki se jött de már most egy bug halmaz fos,majd az lesz hogy kijön a warez azt mindenki lewarezolja már ha lesz valaki aki egyáltalán felteszi a netre a mostani verziót <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Meg lolmán mi ez a FPS korlát?
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
akkor kurvára érdemes volt húzni az idõt...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"his game is totally unplayable in it's current state. When driving, the game chugs after every city block as it loads the next one, usually putting your car into a wall or other traffic.
I can't believe i waited for this when i could have had the 360 version. Now i can't have either without buying the game twice since i can't return it now.
Enjoy my money. It will be the last time you get any from me."
With regard to an exact ETA on the Steam Digital Download release, that is not available yet, but once I receive a general time frame, I'll let everyone know."
and
"Performance is fine although from what FRAPS is telling me the game is locked at 32 fps and thats with everything maxxed out though i didnt think this game was going to bring my rig to its knees.
[email protected] 2x260gtxOC's 6gigs 1600mhz ram."
For now :
- No 16:9 Resolutions avaliable
- Max Framerate locked at 32 FPS
"The game is not a 1:1 port. It has a full options menu, with the following options changable -
Brightness
Resolution
Fullscreen
Vsync
Subtitles
Map Rotation
Ambient Occulsion (this is new to the PC version and should result in better lighting)
Motion Blur
Anti Aliasing
Anisotropic Filtering
HDR
Shadow Maps
View Distance
The default controls are a bit strange but they're fully changeable."

Európába meg január 23?

PC Version Early Setup Guide
With the pending North American release of Saints Row 2 PC tomorrow, January 6th, I thought it would be a good idea to prepare those of you for the digital download off of Steam, or detail how to complete retail verification. Hopefully this will save you some time tomorrow and will get a few early questions out of the way. Hit the jump for some initial setup steps. <#boxer>#boxer><#banplz>#banplz>
Na ezért se fogom megvenni...
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
És nem tud róla hogy esetleges megjelenés dátum változás lesz,de holnap majd friss híreket közöl ez ügyben...
Ha rosszul fordítottam javítsatok ki!
Hát fasza..hogy már megint csúszik vagy nem tudom de kezd már idegesiteni
Hey all - sorry for the no replies, but I was on vacation with little access to a network.
The game will not be coming out tomorrow as many of you say, because that is the SHIP DATE, not the RELEASE DATE. Release dates are almost always on Tuesdays, which would be the 6th. With regard to the UK date on the THQ Games website, I'll ask about that when I get into the office tomorrow and everyone is back from vacation.
I have not heard a single word regarding a change in release date as of this moment. If I hear anything new tomorrow, you know I'll update everyone.
Meg számomra ez a játék azért lesz ütõs mert a játékmenetre hajt,a GTA IV azért lett csalódás nekem mert végigvittem 2x utána meg untam stuntolni meg minden,annak idején a san andreast még rég évekig toltam,ezt meg már most beuntam.
Már alig várom hogy megjelenjen,valaki nem tudja véletlenül hogy most január 5. vagy január 9. e a megjelenési dátum?
Mert lentebb olvastam hogy csúszik és január 9.
Jó lenne ha valaki megerõsítene hogy ez tévedés<#felkialtas>#felkialtas>
Az SR2-nél olyan érzésem volt, mintha egy 4-5 éves játékkal játszottam volna, nem egy 2008-assal.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Háát.
Grafikában és irányításban messze jobb a gta4. Mivel egy portról lesz szó, pc-n is ugyan ez lesz a helyzet. Gyorsabban fog futni, mint a gta4, de grafikailag elmarad tõle, pedig szerintem ennél a stílusnál ez nagyon fontos lenne.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Szerintem a GTA IV csalódása utána(legalábbis nekem az volt) ez már jobb lesz.
Csak szerintem nem 9-én fog jönni hanem még csúszik..<#szomoru1>#szomoru1>