1403
  • JaSoN HuNTeR #483
    jó játékot..!
  • PeeTeR
    gyoker vagy.. ez is ranezesbol ment..
  • Lobsterman
    Ha ki sem próbáltad honnan a rákból veszed hogy szar?
  • PeeTeR
    na milyen lett a csaje? :)

• JaSoN HuNTeR #479
    kise probáltam.De már látom h elég béna. Szerintem Mercenaries 2[Yes] és itt a pont!!!!
  • Maxtreme

• 3Error #477
    ügyes vagyok.. nah mégegyszer :
  • 3Error #476
    fűrdünk...
  • VL1
    Ha valaki tudja hogyan lehet hozzájutni ehhez a patch-hez steam-nélkül torrenten vagy akárminn az írjon.
  • VL1
    Azt mondják kijött az első patch ami a teljesítményen is javítt!
    De csak steam-en elérhető.
  • Warton
    A hivatalos fórumon megcsináltak egy raklapnyi hírességet, Paris Hiltontól 50centig szinte mindenkit.
  • Lobsterman
    Máris kevésbé ijesztő :D
  • Warton
    Kicsit finomhangoltam a karakterem:

:DD
  • Fido4life
    off:
    Mass Effect az más, azt én is végig vittem female Shepardal :D Bár nálam a csaj volt inkább az igazi Paragon, először a csávóval senkit se kíméltem :D Szal ilyen játékban van értelme a nemváltásnak (Y)
  • 3Error #469
    Jah, igazad van, hogy a férfi jobban passzol az összképbe, de hát én a Mass Effect-ben megfektettem az összes csajt akit lehetett... (és Shepard is a gyengébbik nem közé tartozott... )
    Jobban tudok figyelni egy lányra. Meg kellemesebb az időtöltés is egy famme fatallal. Egy szó, mint száz : a leszbik rajok. Így virtuálisan meg még jobban.
    (remélem a barátnőm nem jár sg.hu-ra )
  • 3Error #468
    köszöntem
  • 3Error #467
    hülyevagy, ellehetvelelenni,sőtnekemtetszik. nincs pont...
  • JaSoN HuNTeR #466
    szarjáték. és itt a pont:D
  • PeeTeR
    ja ez mar 70+ -os :DD
  • Fido4life
    legközelebb ilyeneket linkbe ha lehet...
  • PeeTeR
    uh vaz ez utos darab.. az ember megvakul tole
  • KingGregory
    Hát a directx frissítés sokat nem segített. Ugyanaz a gond... leszedtem a 9c-t elvileg az kell neki de semmi sem változott. Egyéb 5let?
  • Lobsterman
    Uhh. Scary.
  • Warton
    Nekem meg ilyen transzvesztitát sikerült összehozni.
  • Lobsterman
    Hát jó most az hogy kurvázik, meg mindenképp stripper pole-t akar a főhadiszállásra az még nem bűn :)
  • Lobsterman
    Mi a bajod a lezbi ördögömmel? :D
  • Fido4life
    naaaaa ő már egész szimpatikus :)
  • 3Error #456
    én ezzel a csirkével toltam végig... (persze rengeteg variációban)
  • Fido4life
    szerintem csávóval értelmesebb nyomni, ugyanis a játék nem tesz külömbséget férfi és nő között, cutscenekben..(azaz a csaj túl férfiasan viselkedik, ez nem egy RPG ahol teljesen más oldaláról ismered meg a játékot )
  • Calver
    ijesztő karaktereket tudtok összerakni halljátok-e mondjuk Lobsterman-é se semmi a szarvakkal
    enyémet meg megette a kepfeltolto.hu...

btw errefelé van pár karakter minta (Vinnie Jones-tól Megan Fox-ig), nekem is innen jött az alap, igaz utána átesett egy kis arc- és orrplasztikán.
  • Warton
    Félre értettem az előző hsz-odat, azt hittem a GT-det alázta a Saints row 2.
  • Lobsterman
    Milyen beállításokkal? Maxon? :D
    Csak mert nekem minimumon, 1024ben viszi 15 fps körül, pedig hát a gépem nem a legjobb.
    konkrétan: x2 3800+, GeForce 7900GS, 2 giga 677es ram. Szóval ha nálam ennyie megy, nálad is kéne legalább ennyire mennie még közepes beállításokkal is.
  • The Protector
    ez még1x.Nem lehet értelmezni.
  • Warton
    A 8600-ast mi nem?
  • The Protector
    Ha jólértelmezem akkor nincs szó optimalizációról vagy stb...Kár mert ez nálam alázza a GTa-t csak nem tudok vle játszani mert 6fps az 6fps marad.
  • grebber
    Saints Row 2 Patch in the Works!

Saints Row 2 offers vastly expanded customization options, a totally transformed and expanded city of Stilwater, new vehicles, sandbox tools and toys as well as both online co-op and competitive multiplayer. Since the recent release of the PC version, Volition has been gathering community feedback and revealed, without giving specific details as to what it will fix or a release date, that it is working on a patch...

info: Worthplaying
  • Calver
    frissíts DirectX-et szerintem.
  • Calver
    állítsd át graf. beállításokat Custom-ra. Low/Medium/High fix cucc, nem tudsz belenyúlni a beállításokba, Custom-nál viszont te állítassz be mindent.
  • KingGregory
    Csáó,

az a problémám, hogy alapból nem akart indulni a játék 2 dll hiányzott (no comment) letöltöttem őket és most amikor bejön a GameSpy logo utána rögtön kifagy ill. kidob. Tudna valaki okos segíteni? Mi lehet a baja? 5let? vmi?
  • JackSparrow88
    Oks köszi, azóta már sikerült megoldanom. Az első küldit már meg is csináltam. Első benyomásra néhány dolog: Az autók irányítása kicsit gagyi de nem rosszabb nagyon mint a gta 4-ben. A grafika meg hát nem csúnya végülis 1024 high beállítások mellett 20-30 fps között mozog. Igaz azt nem értem h pl. a szűrést meg a motion blur-t mér nem engedi, le van tiltva...