1403
-
#483 jó játékot..! -
#482 gyoker vagy.. ez is ranezesbol ment.. -
#481 Ha ki sem próbáltad honnan a rákból veszed hogy szar? -
#480 na milyen lett a csaje? :)
-
#479 kise probáltam.De már látom h elég béna. Szerintem Mercenaries 2[Yes] és itt a pont!!!! -
-
#477 ügyes vagyok.. nah mégegyszer :
-
#476 fűrdünk...
-
VL1 #475 Ha valaki tudja hogyan lehet hozzájutni ehhez a patch-hez steam-nélkül torrenten vagy akárminn az írjon. -
VL1 #474 Azt mondják kijött az első patch ami a teljesítményen is javítt!
De csak steam-en elérhető. -
#473 A hivatalos fórumon megcsináltak egy raklapnyi hírességet, Paris Hiltontól 50centig szinte mindenkit. -
#472 Máris kevésbé ijesztő :D -
#471 Kicsit finomhangoltam a karakterem:
:DD -
#470 off:
Mass Effect az más, azt én is végig vittem female Shepardal :D Bár nálam a csaj volt inkább az igazi Paragon, először a csávóval senkit se kíméltem :D Szal ilyen játékban van értelme a nemváltásnak (Y)
-
#469 Jah, igazad van, hogy a férfi jobban passzol az összképbe, de hát én a Mass Effect-ben megfektettem az összes csajt akit lehetett... (és Shepard is a gyengébbik nem közé tartozott... )
Jobban tudok figyelni egy lányra. Meg kellemesebb az időtöltés is egy famme fatallal. Egy szó, mint száz : a leszbik rajok. Így virtuálisan meg még jobban.
(remélem a barátnőm nem jár sg.hu-ra ) -
#468 köszöntem -
#467 hülyevagy, ellehetvelelenni,sőtnekemtetszik. nincs pont... -
#466 szarjáték. és itt a pont:D -
#465 ja ez mar 70+ -os :DD -
#464 legközelebb ilyeneket linkbe ha lehet... -
#463 uh vaz ez utos darab.. az ember megvakul tole -
KingGregory #462 Hát a directx frissítés sokat nem segített. Ugyanaz a gond... leszedtem a 9c-t elvileg az kell neki de semmi sem változott. Egyéb 5let? -
#461 Uhh. Scary. -
#460 Nekem meg ilyen transzvesztitát sikerült összehozni.
-
#459 Hát jó most az hogy kurvázik, meg mindenképp stripper pole-t akar a főhadiszállásra az még nem bűn :) -
#458 Mi a bajod a lezbi ördögömmel? :D -
#457 naaaaa ő már egész szimpatikus :) -
#456 én ezzel a csirkével toltam végig... (persze rengeteg variációban)
-
#455 szerintem csávóval értelmesebb nyomni, ugyanis a játék nem tesz külömbséget férfi és nő között, cutscenekben..(azaz a csaj túl férfiasan viselkedik, ez nem egy RPG ahol teljesen más oldaláról ismered meg a játékot ) -
#454 ijesztő karaktereket tudtok összerakni halljátok-e mondjuk Lobsterman-é se semmi a szarvakkal
enyémet meg megette a kepfeltolto.hu...
btw errefelé van pár karakter minta (Vinnie Jones-tól Megan Fox-ig), nekem is innen jött az alap, igaz utána átesett egy kis arc- és orrplasztikán. -
#453 Félre értettem az előző hsz-odat, azt hittem a GT-det alázta a Saints row 2. -
#452 Milyen beállításokkal? Maxon? :D
Csak mert nekem minimumon, 1024ben viszi 15 fps körül, pedig hát a gépem nem a legjobb.
konkrétan: x2 3800+, GeForce 7900GS, 2 giga 677es ram. Szóval ha nálam ennyie megy, nálad is kéne legalább ennyire mennie még közepes beállításokkal is. -
#451 ez még1x.Nem lehet értelmezni. -
#450 A 8600-ast mi nem? -
#449 Ha jólértelmezem akkor nincs szó optimalizációról vagy stb...Kár mert ez nálam alázza a GTa-t csak nem tudok vle játszani mert 6fps az 6fps marad. -
#448 Saints Row 2 Patch in the Works!
Saints Row 2 offers vastly expanded customization options, a totally transformed and expanded city of Stilwater, new vehicles, sandbox tools and toys as well as both online co-op and competitive multiplayer. Since the recent release of the PC version, Volition has been gathering community feedback and revealed, without giving specific details as to what it will fix or a release date, that it is working on a patch...
info: Worthplaying -
#447 frissíts DirectX-et szerintem. -
#446 állítsd át graf. beállításokat Custom-ra. Low/Medium/High fix cucc, nem tudsz belenyúlni a beállításokba, Custom-nál viszont te állítassz be mindent. -
KingGregory #445 Csáó,
az a problémám, hogy alapból nem akart indulni a játék 2 dll hiányzott (no comment) letöltöttem őket és most amikor bejön a GameSpy logo utána rögtön kifagy ill. kidob. Tudna valaki okos segíteni? Mi lehet a baja? 5let? vmi? -
#444 Oks köszi, azóta már sikerült megoldanom. Az első küldit már meg is csináltam. Első benyomásra néhány dolog: Az autók irányítása kicsit gagyi de nem rosszabb nagyon mint a gta 4-ben. A grafika meg hát nem csúnya végülis 1024 high beállítások mellett 20-30 fps között mozog. Igaz azt nem értem h pl. a szűrést meg a motion blur-t mér nem engedi, le van tiltva...