Saints Row 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fél óra szöszöléssel teljesen élethûen be tudod magad pakolni a játékba karaktergeneráláskor. Egyedül a karakter hangjának választásakor szûkek kicsit a lehetõségek (3 férfi/3 nõi hang).
Amint viszontlátod "magad" a játékban, az eléggé elgondolkodtató. Szerintem ez már igencsak 18+ kategória
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Racism is a weapon of mass destruction!
Saints Row 2: Resolution Editor
Since the game does not properly detect 16:9 and 16:10 resolutions, I’ve made an editor which can edit settings.dat for the resolution you specify.
The game appears to operate just fine with resolutions such as 1440×900 and 1680×1050.
Saints Row 2 Resolution Editor
Requires .NET 2.0.<#vigyor0>#vigyor0>
http://blog.gib.me/wp-content/uploads/2009/01/gibbedsaintsrow2resolution.zip
Bocs de másképp nem tudok linket beilleszteni mivel nemrég regisztráltam és 30 napig nem lehet...
pár lépést tettem az elején a börtönben..hát érzõdik a 20fps,de nem lenne nagyon csúnya...lekötne,ha be lehetne lõni mindent...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De tuti nem lesz ha itt hazudgáltak összevissza
Ime a optimizálatlanság elsõ helyezettje
1. SAINTS ROW 2<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Minek ehhez ekkora gép? Simán mennie kéne maxon egy 1 magos procin
Next PC upgrade: 2022
Kihaltabb a város mint a GTA4-ben grafika olyan mintha lowpoly lenne minden😞

Feltettem minden maxra a játékon belül amit csak lehetett.
Hát volt hogy sokáig 6-8 fps kint a menkülés is a börtönben átlag kb 14 fps a vizen volt hogy 20 néha nagyon ritkán 32 ig is felkuszott az fps szám.
Eddig amit észlelni lehetett optimalizálatlan (nem is akarták szerintem) másik itt nem láttam egyelõre olyat hál istennek mint gta4ben hogy elõttünk válnak láthatóvá a cuccok.De ez még nagyon az elejérõl van.
És akkor jönnek a magyarázatok hogy a konzol még mindig jobb. Ez kb. ugyan az mint amikor néhány benzinkútnál 45 litert tudok tankolni a 40 literes benzin tankomba úgy hogy nem is teljesen üres.
És annak idején a SA engem sokkal jobban lekötött,mint most az IV
Talán mert ott sokkal több dolgot lehetett mûvelni,és a grafika engemet egy cseppet se zavart mert a játékmenet mindent vitt
De az IV az olyan GTA III szinten van,szerintem...legalábbis játékmenet.
- 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
- 256 MB 3D Video Card with Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD3850)
tólhattak volna a vga kihasználtságon
De közel sem szép sajnos. Fõleg ehhez a vasigényhez képest nem az.
De annak idején a Bully játékukon is érezhetõ volt hogy nem a legjobban lett optimizálva.
De az SR2 nem tudom mit akar ilyen graffal atomerõmûvet...
Ezért is olvasgattam az SG-t meg a Gamestart<#vigyor3>#vigyor3>
annyira vakon hittem benne, hogy jó lesz,
aztán csak fogtam a fejem...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Elgondolkoztam hogy megéri-e ha magasról elszarták a portolást,már bocsánat.
És a Saints Row 2-vel is így lesz ahogy látom...ha nem hallok valami pozitív visszajelzést
Meg különben is a multit is csak eredetivel lehet zökkenõ mentesen használni GTA-ba szóval már ez volt egy ok hogy megvegyem
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az arányrontást kissé borsos árnak tartva most letöltöm az Xbox 360-ra készült változatot, nem sokkal késõbb pedig vonakodva feláldozom az utolsó Verbatim lemezemet.
Nem fogom azért gyakori és súlyos anyagi rááldozások árán a felsõ kategóriában tartani a PC-met, hogy sebességproblémák nélkül játszhassak azzal, aminél szebbet és gyorsabbat is láttam már anno az FX 5600-amon. Sebaj, legalább tényleg nem ösztönöz nagy kiadásokra az a tény, hogy az éppen aktuális csúcskategóriás konfigurációk képességeinek határa sokkal kijjebb van, mint a 2 - 3 éves konzolomé.
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W