Nagy MMORPG Topik

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy MMO játékokkal foglalkozó facebookos oldalt szeretnék ajánlani nektek:
MMO Ajánló

😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hunbasser
már egy pillanatra el is hittem,hogy vámpíros 😄

ReaL MaDRid x siempre

eve online, van benne energy vampire module 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hunbasser
sziasztok! egy lehetõleg szép,3d-s és ingyenes vámpíros mmorpg játékot tudtok nekem ajánlani? nagyon megköszönném a segítségeteket.

ReaL MaDRid x siempre

Nekem tetszik, hogy NAAAAAGY MMORPG topikba irhatok, melybe 141 hsz gyult ossze. Tenyleg nagy 😊

Nem tudom én a downloaderrel szedtem le, de arra vigyázz, hogy kétféle kliens van az _US és a _EU végû, ehhez az acclaimoshoz az _US végû kell.
Van valami torrent, mert ezt most képtelenség leszedni.

Thx Meglessük.

Szerintem az a baj, hogy sokáig húzták, csúszott egy csomót, nameg holland fejlesztés nem kínai vagy amerikai.

Egyébként nagyon hangulatos, a harcrendszer egészen egyéni, a mobok ai-ja meg néha elképesztõ.
Tegnap pl. egy rablóvezérrel vagy 4-5 percig harcotam és esküszöm kite-olt, be akart húzni a táborába.
Lazarus
Kösz az infót, elég jól néz ki a játék. Nem kapott túl jó marketinget, most hallok róla elõször, vagy csak elkerülte a figyelmemet 😛
Ide is beírom ismeretterjesztõ céllal, mert a saját topikja kihalt: élesben indul a The Chronicles of Spellborn Acclaim által terjesztett verziója, ezért most egy akció keretében minden régi és új regisztráló 2 hét ingyen prémium elõfizetést kap, tehát korlátok nélkül lehet játszani. Az akció május 7-ig tart.

A játék egyébként is ingyenes 7.9-ik szintig, de a két hétben tovább is lehet menni.Aki valami újra vágyik próbálja ki.

(én már elõfizetek, remélem a 2 hét addicionális a meglevõ idõtartamhoz)
SZilaJMaGGoT
Ez így szép és jó, de te nem egy mmo játékot akartál?? Ha modolni akarsz, akkor is jobb ha inkább megtanulsz modellezni egy erre alkalmas programban, de az mmo játékokat meg nemigen lehet módosítani, és ha netán sikerül is, azt mások úgysem fogják látni... :/ Én nem tudok olyan játékról(mmo) ami támogatná az ilyen custom cumókat...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Na, ez spec jó! Ilyen a www.digimask.com de azt nem ismertem ki! Ha értitek, írjatok!

every damn day

Hegi90
milyen csúnyát csinált 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nekem elég valami egyszerûbb, de azért megadhassam

every damn day

Lazarus
makehuman.org
Zomil
részletes legyen, de mégse tul részletes? lol 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Köszi
Nekem olyan kéne, amiben azért ennyire nem kell, de valamennyire meg tudjam csinálni, és legyen olyan, amihez nem kell sokat letölteni...

every damn day

SZilaJMaGGoT
Jogos, én csak nem akartam, hogy a srác fölöslegesen letöltsön 2 gigát, ugyanis énis a karaktergenerálás miatt szedtem le, de nem érte meg... :/

De nem ez volt a kérdés 😊.
A tartalmát tekintve lehet vitatkozni, szerintem annyit nyújt mint az ázsiai típusú mmo-k többsége, sõt azok között még a jobbak között van.
SZilaJMaGGoT
Az igaz de a perfect world az tartalmát tekintve nem nyújt valami sokat...

A Perfect Worldben csinálhatsz ilyet legjobban: példa
SZilaJMaGGoT
Olyan nem nagyon van... 😄

Hy
Érdekelne olyan MMO, ami teljesen FREE, online, és nagy részletességgel megcsinálhatom a karakteremet, hogy hasonlítson rám😊

every damn day

Priston Tale 2 : átlagnál kicsit szebb free mmo, amiért érdekes, mert az open betan végre olyan ip block van, hogy pl, tõlünk, Albániából, vagy Szerbiából lehet játszani, de Usa-ból pl. nem. Megy is a sírás rendesen.

országok
Eddig Silkroad Online-t jatszottam de akarok valami mast inkabb jaccani... tudtok valami jatekot ajanlani amit silkroad utan konnyen fogok jaccani es jo?😄 eddig amiket probaltam nem nagyon tecettek

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

"hivatalos"?
amugy eve-online, megamek, rf online, 9dragons, stb 😊

Runes of magic
Atlantica
Perfect world
SZilaJMaGGoT
Anarchy Online.

Prince23
sziasztok. tudtok nekem ajánlani jó free hivatalos mmorpg-t?
eddig meg van az archlord, meg a last chaos.

SZilaJMaGGoT
Köszönöm!

Lazarus
itt tessék nézelõdni
Az EvE-Online, csak fizetõs.

SZilaJMaGGoT
Jah meg lehetõleg ingyeneset ha tudtok... ^^

SZilaJMaGGoT
Hello, tudnátok nekem ajánlani NEM fantasy mmorpg-ket?? Anarchy Online-on kívül, mert azt már ismerem... 😄 Meg azért ne is olyan hentelõset mint a Gunz, mert az meg nemjön be... 😄

A legjobb Free MMO akkor is a 9Dragons sztem.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

de leginkább sok idõ kell..., bár ez melyik mmo-ra nem igaz 😊

Gando
de azt ne felejtsd el hogy baromi bonyolult és nehéz tud lenni plussz kell hozzá nagyon sok szerencse is hogy jólérezd magad benne

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

[Jakuza]
Urhajos MMO jelenleg egy van az EVE Online, bar fizetos megoldhato benne az hogy ingyenesse teszi az ember, nem kell mas hozza, hogy kitermelje a jatekpenzt, amivel lehet mas jatekosoktol teljesen legalisan Game Time Cardot venni.
Egy befizetes utan ami kb 3500Ft, elerheto ingyen jatszon valaki mindossze 400 millio ISK-t (a jatek fizetoeszkoze) kell kitermelnie.
Ennyit pedig ez a jatek jocskan meger.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hajrá ! 😉
én meg maradok reménykedésnél hogy hátha lessz finalra valmai notimelimit verzsön, mert nagy kedvencem körökre osztott gamek régóta 😊

Értem mit mondasz, nem is akarlak meggyõzni, én viszont élvezettel játszom, ahogy magamat ismerem legalább egy hónapig 😊.
nem vészes de számomr akörökre osztottságnak pont az a lényege hogy nem lóverseny..., igy gyk pont az a "feature" veszti értelmét mai miatt más lenne mint átlag mmo...

20 az a 15 már az elején is, nem tudom, nekem elég mindig. Végül is 3 click 20 másodperc alatt nem olyan vészes szvsz.
lehet de akkoris kezdésnek 15sec 3 emberre... röhelyes...
az ötlet maga tényleg tetszik de ezek után nem is erõltetem tovább mert értelmetlen, turn basednek pont az lenne a lényege hogy ne agyatlan clickparádé legyen mint mmo-k 90% erre elszurják ezzel...
kár érte 😞

Idõlimit egyrészt azért van, hogy pörgõsebb legyen, másrészt ha partiban vagy valakivel és az elmegy szalonnázni, akkor idõlimit nélkül elunnád az életed, vagy feladnád a harcot.
Nekem pont ellenkezõ a véleményem, szerintem szenzációsan van megcsinálva, jók a kameraváltások, ráközelítések harc közben, iszonyú látványos az egész. Én már eléggé kiábrándultam az mmo-kból, de ezt most nagyon élvezem, alig várom, hogy beléphessek - mindehhez hozzátéve, hogy nagyon az elején vagyok még.
Ami még pozitívum - ez egy 2. napja futó zárt béta- de gyakorlatilag 100%-osan kész játék - persze azt nem tudom magas szinten mi van.

De az egész kezelõrendszer a krafttól, a community-n át a guild toborzó résszel együtt nagyon profi.

Az is tetszik, hogy a valódi Eurázsia a térkép alapja, persze ha jól láttam Bukarest, Varsó, Prága, Bécs közé Budapest nem került be.
Kíváncsi leszek a guildes városfoglalásra és kormányzásra, azért lenne annak egy diszkrét bája ha Bukarestet egy magyar guild kormányozná 😊
hát sajnos tényleg csak az ötlet az érdekes kivitelezés nem tul emggyõzõ..., fõleg ha ai ellen megy a ahrc utdnám minek idõlimit...

érdekesen hangzik, meglesem, kössz a tippet 😊

Tegnap kezdõdött el az Atlantica online closed beta-ja. Egész jól néz ki és closed beta ellenére eddig egy bugot, dc-t nem tapasztaltam. Ami különleges benne, hogy sosem egyedül vagy benne, hanem zsoldosokkal, a combat pedig idõlimites körökre osztott. Nem tudom hosszú távon ez hogy válik be, így az elején egész élvezetes.
Oldal 1 / 3Következő →