Nagy MMORPG Topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MMO Ajánló
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ReaL MaDRid x siempre
Egyébként nagyon hangulatos, a harcrendszer egészen egyéni, a mobok ai-ja meg néha elképesztõ.
Tegnap pl. egy rablóvezérrel vagy 4-5 percig harcotam és esküszöm kite-olt, be akart húzni a táborába.
A játék egyébként is ingyenes 7.9-ik szintig, de a két hétben tovább is lehet menni.Aki valami újra vágyik próbálja ki.
(én már elõfizetek, remélem a 2 hét addicionális a meglevõ idõtartamhoz)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
every damn day
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
every damn day
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem olyan kéne, amiben azért ennyire nem kell, de valamennyire meg tudjam csinálni, és legyen olyan, amihez nem kell sokat letölteni...
every damn day
A tartalmát tekintve lehet vitatkozni, szerintem annyit nyújt mint az ázsiai típusú mmo-k többsége, sõt azok között még a jobbak között van.
Érdekelne olyan MMO, ami teljesen FREE, online, és nagy részletességgel megcsinálhatom a karakteremet, hogy hasonlítson rám😊
every damn day
országok
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
amugy eve-online, megamek, rf online, 9dragons, stb 😊
Atlantica
Perfect world
eddig meg van az archlord, meg a last chaos.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Egy befizetes utan ami kb 3500Ft, elerheto ingyen jatszon valaki mindossze 400 millio ISK-t (a jatek fizetoeszkoze) kell kitermelnie.
Ennyit pedig ez a jatek jocskan meger.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
én meg maradok reménykedésnél hogy hátha lessz finalra valmai notimelimit verzsön, mert nagy kedvencem körökre osztott gamek régóta 😊
az ötlet maga tényleg tetszik de ezek után nem is erõltetem tovább mert értelmetlen, turn basednek pont az lenne a lényege hogy ne agyatlan clickparádé legyen mint mmo-k 90% erre elszurják ezzel...
kár érte 😞
Nekem pont ellenkezõ a véleményem, szerintem szenzációsan van megcsinálva, jók a kameraváltások, ráközelítések harc közben, iszonyú látványos az egész. Én már eléggé kiábrándultam az mmo-kból, de ezt most nagyon élvezem, alig várom, hogy beléphessek - mindehhez hozzátéve, hogy nagyon az elején vagyok még.
Ami még pozitívum - ez egy 2. napja futó zárt béta- de gyakorlatilag 100%-osan kész játék - persze azt nem tudom magas szinten mi van.
De az egész kezelõrendszer a krafttól, a community-n át a guild toborzó résszel együtt nagyon profi.
Az is tetszik, hogy a valódi Eurázsia a térkép alapja, persze ha jól láttam Bukarest, Varsó, Prága, Bécs közé Budapest nem került be.
Kíváncsi leszek a guildes városfoglalásra és kormányzásra, azért lenne annak egy diszkrét bája ha Bukarestet egy magyar guild kormányozná 😊