Nagy MMORPG Topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Letöltöttem a Fiesta onlinet és elindítottam a Launcher.exe-t. Beírtam a e-mailt és a passwordot, rányomtam a loginra és nem történt semmi. Ha valaki tud segíteni az kérem írjon nekem. Elõre is köszönöm!
Nitramk
Entropia Universe?
Full ingyenes, csak akkor kell fizetni ha pénzzel szeretnéd kezdeni a játékot, nem pedig gyûjtögetéssel. 10 USA dollár = 1 PED (Project Entropia Dollar). Jó kis játék sci-fi környezetben. Késõbb ha elegendõ pénzed lesz a játékan akkor át tudod váltani a PED-et is Dollárba. ilyenkor viszont megcserélõdik az arány, és 10 PED = 1 Dollár lesz.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Énvagyokazapád
nemgáz, annyira nem sûrgõs, köszi 😊

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Hegi90
váá elronottam, szal mind2nél katt arra a téléchargerre.
amugy bocs hogy késtem

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Énvagyokazapád
az jó lenne😊

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Hegi90
EGybkt ha ugy akarod tölteni, hogy pl otthgyod a gépet, akkor tudok adni olyan linket is, ahol egybe van az az 1-1 giga

Hegi90
Kár, pedig megéri 😛.

Wowról nekem azt mondták, azért xar, mert az ember ráköti magát arra, akivel csinál pl egy quesetet, és elmész fürdeni, kajálni, megnézed a kedvenc sorozatod, és még mindig futsz a másikra rákötött karaktereddel 😄

Énvagyokazapád
jahogy én csak a hunt tõltöttem le? 😄
de a vicc az, hogy a honlapon meg írják hogy ez a kliens kell a játszáshoz, közbe meg nem... mondom 200mega, simán leszedem és játszok is, csalódtam, több gigát most nem fogok leszedni ezért :S

Lazarus
Akkor én is leírom a tapasztalataim 😛

SWG: Ez a játék rendelkezett a legtökéletesebb craft és kereskedelmi rendszerrel amit eddig láttam, kellõképpen bonyolult, a harcrendszer viszont elég béna volt ráadásul hemzsegett a bugoktól. A 3 éve kiadott CU és az azt követõ patchekkel viszont sikeresen tönkrevágták az egészet, leegyszerûsítettek benne mindent, ezzel elvesztette minden varázst és a játékosokat is.

Neocron: FPS nézetû Cyberpunk játék. A sötét metropoliszos plázás világa, komor hangulata magávalragadó. A grafikája ma már elég elavultnak minõsül, nagyon lagos, bugos és kevesen játszanak vele.

Exteel: B kategóriás primitív hent játék robotokkal. Leginkább az Unrealhez tudnám hasonlítani, a különbség csupán annyi hogy harc közben xp-t és pénzt kapunk amibõl újabb fegyvereket, testrészeket, képességeket vehetünk.

WoW: Tökéletesen felépített fantasy világ. A harcrenszer egyszerû, de nagyszerû. A helyszínek részletesen kidolgozottak és hangulatosak. Viszont a játékosok kihatása a környezetre igencsak korlátozott. A craftrenszere túlságosan egyszerû, nem tartogat semmilyen szellemi kihívást. A játék túlságosan ki van balanceolva, ami nem lenne baj ha a fejlõdéshez szükséges elvárások nem lennének annyira irreálisan magasak, ez fõleg 70-es szinten érzékelhetõ bármerre is akar fejlõdni a játékos keményen megkell szenvednie minden egyes tizedszázalékos javulásért.

EVE: Ezzel 3x sikerült trialoznom 😛 Mivel vonzanak a komplex/bonyolult játékok ezért próbáltam megtalálni a játék szépségét, de nem sikerült. Nem találtam benne kellõ motivációt a fejlõdéshez, minek bányásszak, harcoljak, vegyek újabb ûrhajót ha úgysincs kinek mutogati. Biztos sokan röpködnek körülöttem, de olyan érzés mintha egyedül játszanék, valószínûleg azért mert nincs benne saját karakterem, "csak" egy ûrhajó hátulját nézhetem. (egy fotó nekem nem karakter)

Lotro: Bétáztam vele, maga a játékmechanka kicsit wow-os. Viszont a questek RPG-sek, ami nálam nem nyerõ, elismerem primitív dolog, de születésem óta taszítanak a kilóméteres szövegdobozok. A grafikája viszont szép. Jó alternatíva lehet annak aki szereti a fantasyt/gyûrûk urát.

Jelenleg a StarGate Onlinet várom nagyon, kivagyok éhezve egy jókis scifi mmo-ra.
Unknow
Na megnéztem a Requiemet mert itt lentebb írtak róla ezt azt. Leszámítva a karakter kreálást, ami lehetne részletesebb, messze az eddigi legjobb F2P mmo amit láttam, és végre nem hányok a grafikai motortól sem 😊
Hegi90
Ja, és a játék indításhoz a hunro ikont használd!

Ha valami probléma van, vegyél fel msn-en, priviben megadom a címem ha kell.

Hegi90
Nemtudom mi a gond vele, de adok néhány linket, ahonnan énis letöltötem (újra) mostanság.
Ragnarok setup fájl három részre osztva:
elsõ
második
harmadik

Sakray (kiegészítõ szerûség...) két részre osztva:

elsõ
második

Ezekkel mûködnie kell
Letöltés után frissíteni fog kb 5-10 percig. Aztán hetente frissítsd
Miután kész vagy vele, rakd fel a Hunro 5.01 klienst is.

Letöltéshez mindenképp használj vmilyen letöltés vezérlõ programot (pl free download manager).

A ragnarok sakrayt telepítõknél csak nyomkodni kell az elõrét (majd rájössz melyik gomb), valamint beállítanod, hogy hova telepítse. Figyelj oda, hogy a sakray telepítõnél ha beállítod a ragnarok mappáját, nehogy csináljon azon belül a sakraynak egy külön mappát!

Miután felraktad, a frissítés akkor lesz kész, ha kijön 3x 2 darab kérdõjel kb (tehát így: "?? ?? ??")

Majd kiderül. Szerintem nem hozta a várakozásokat! És fejlõdni már nem fog csak visszafele szerintem!
Persze még nem halott ez kicsit sarkos volt!

Torzonborz
én nem várom az Aion-t 😛 Darkfall-t annál inkább . 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Unknow
Úgy látom itt is mindenki az Aionra vár 😊 Kezdem azt hinni tényleg lesz "ellenfele" a wownak. Én is wowoztam, imádtam a wow világát, de ez az Aion szerintem is ötletesebb.

F2P:

Rohan: Grafikai bugok, egyéb bugok...pedig ötletes game volt és szívesen toltam volna.

PW: Ha nincs az a hülye lag, ezt tuti folytatom...

Cabal Online: Nekem nagyon bejött a harc, kár,hogy haverok gépe nem bírta. Nekem ez a F2P nagy kedvenc 😊

Volt még egy pár MMO amit kipróbáltam de igazából olyan érzésem van,hogy ugyan azt kapom átöltöztetve. :S Elég kiábrándító,hogy kevés az egyedi ötletekkel felépített MMO.

A WoWot meg lehet akárhogy oltani, akkor is a legjobb MMO bárki bármit mond. Nem azért mert páran ezt mondják, hanem a statszitikai és egyéb adatok is ezt bizonyítják. Grafikailag meg eléggé király a wow. Max a grafika stílusa nem tetszhet valakinek, mivel a WoW nem sablon enginet használ, nem unreal 3 motor és stb...

Továbbra is várunk az Aionra 😊
Zomil
aoc-ban még nincs dx10 az majd egy patch-ben lesz belerakva 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Énvagyokazapád
nagyon nem akar ez menni, hiányol egy csomó dllt filet, amiket le is töltöttem, de az mss32-nél hiba van :S

Azért arra se varrj gombot, hogy a Lotro (és nem Lotr) halott. Tudod mi a legjobb benne? Hogy nincs olyan, hogy endgame...és tudod miért? Mert havonta-kéthavonta kapnak a playerek egy új ingyenes kieget a történet folytatásával, ill. még jópár extrával. Eddig ingyen van 2 új terület, illetve rengeteg helynek a kibõvítése, új setek, questek százával, folyamatosan bõvítik a pvp-t, etc. A másik meg a jó társaság. Azért Rift 100x nagyobb élményt nyújt, mint mondjuk a 9dragonsban órákon át grindelni a BE-t, vagy hogy fél centit nõljön az XP csík, vagy valamelyik skillem 10%-kal jobb legyen. Csak hogy néhány példát említsek.

Az AoC-ra visszatérve annak tényleg sok értelme van, hogy 1 hét alatt fel lehet húzni egy karit maxra... esetleg a pvp része, ami hosszabb idõre lekötne, de csak a mozgás miatt, meg a grafika miatt olyan hûdejó... Nem tudom, láttad-e már a Lotro-t DX10-ben...

Tényleg no offense, nem akarom leszólni se a free mmo-kat, se az Aoc-ot, mindenki azzal játszik, amivel akar. Ha Te nem találtad meg a számításod a Lotro-val (persze ha egyáltalán játszottál vele), akkor majd válaztasz mást.

De hogy a Lotro halott... Kicsit erõs kifejezés.

Énvagyokazapád
én már letöltöttem 😊

Botond
11 millió játékos? Az szép. 😊
Hegi90
Kipróbáltad?

Hát ez versenyképes valóban 😄

Hegi90
Két kedvcsináló videó:
Bemutató =)
PvP Gameplay

Grafika kicsit öreg, de nálam ez sose számított.

Hegi90
ingyenes: Ragnarok Online Magyar RO.
Kb annyian játszák, mint a WoW-t. Kicsit régi, de nagyon izgalmas.
Ha külföldi szerverre szeretnél menni, azt is ajánlok.

LOTRO, WAR sem megy point and click-el. Pedig mindketto nagy eselyes lett volna amig varunk az Aion-ra meg a GW2re. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

van olyan azért, wow, conan például
mindkettõt ha jólrémlik, de amugy nem igazán rémlik olyan mmo ami ne menne point and click iránygatással...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mindkettõt
Melyiket?

ugy is lehet iránygatni mitn diablot... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fakk 😞 Hat me nem tanulnak a diablo iranyitasabol? meee kell a jo dolgokhoz hozzanyulni 😊))

Titan
A PW biztos a SR-re már nem emléxem, de úgy rémlik igen...

Mindkettoben?

Titan
WASD és kurzor

A Silkroadban es a Perfect Worldben milyen az iranyitas? Klikk and go mint a diabloban/guild warsban vagy pedig kurzornyilas mint a LOTROban?

Zomil
kár hogy nem 3havonta, de neeeeembaj, te biztos jobban tudod
és még csak nem is 9ezer, hanem 8 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

magus
azt hittem mûr túlléptünk azon, hogy ugyanaz a havi 3 ezer forint és a 3 havonta kiegészítõ 9 ezerért

Zomil
én 2.5 évig toltam GW-t és valljuk be ahhoz képest, h nincs havidij az a 2-2.5 év egész jónak mondható 😊

Torzonborz
AoCnál nem a 30 gb-al van gond. Inkább a bugokkal de méginkább a tartalmi hiányosságokkal.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Titan
Nem akarok reklámozni, de 2 magyar szerver is van! Nincs lag, de sajnos az ismertség hiányában kevés a player!!<#wow1><#eljen>

Tudom javasolni még az Eve Online-t! Fizetõs, de a mûfajában a legjobb egyenlõre! Lehet olcsóért Time Codot venni dolláré' és akkor 2300 huf-ra jön ki...

Guild Wars gyönyörû de 2 év után uncsi lett, talán majd a GW2!<#pias>
Cabal jópofa szép is de a sok grind miatt uncsi lett a számomra a vége felé...
Perfect World? Hmm...szép, nagy dudák, szerkeszthetõ karakterek, házasság, craft, csók, repülés..stb. minden van benne, ami tényleg egy világot tükröz! Csak ajánlani tudom és a magyar szervereknél one-lag, jó hangulat és meglepõ módon segítik egymást a playerek! PM-re adok címet melyiket és miért érdemesebb választani!

ZsZso
Igen, már kijött angolul.
Hivatalos oldal
Magyar fansite (de már nem nagyon frissül. élet viszont mindig van)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Zomil
no de ennyi, h 4 gigás patch-el kell foltozni???

olyan bugok vannak benne ami simán kiderül egy bétán...
guild épület épitésekor bebugzódik és eltünik az alapanyag? röhej😄

ráadásul kicsit vicces a 30giga szükséges hely is:S tudom, h van 500gigás vinyo, de akkor is rohatt sok

Erre ne varrj gombot azért! Tény, hogy most még vannak bugok, de ettõl még abszolult játszható! Új mmoról beszélünk ahol mindig akadnak foltoznivalók!

Zomil
az age of conan, mint bughalmaz hamar meg fog bukni 😄
az egész játék elég béna hatást kelt

jelenleg Aion-ra várok, már most hatalmas tábora van, a koreaiak imádják és nem a grind miatt 😊 nagyon ugy néz ki, h wow ellen fel tudja veni a kesztyüt

sajna warhammer csak egy tucat mmo lesz a warhammer világában

Zenében a Conan jobb! Meg másban is, de ez mellékes. Van amiben viszont gyengébb egyenlõre.

WOW az aktuális király ez egyértelmû.
Vannak benne nagyszerû dolgok, de rengeteg dolog kimaradt belõle és ezen kívül 3 éves. Már leszálló ágban van!
Nem hiszem, hogy a közeljövõben bármi is képes lenne hasonló tábort megmozgatni!

Viszont a 2. helyet a Conan fogja betölteni!
Már most sok player van és egyre csak több. Remek hangulat. Sajnos erõs gép kell hozzá. Sok bug, de nagyon sokat patchelik javítják!

A LOTR halott!

Amibõl még leht valami az a Warhammer, de hol van az még...

Az ingyenesek közül a GW-t láttam. Sajnos nem rúghat labdába a fizetõsek mellett!

Bocs de ezzel egyáltalán nem értek egyet "design, engine pedig legjobb"
szerintem ott a lotro és a gw aminek a grafikája felülmulja a wow ét 😊 legalábbis ahogy én ismerem ezeket a játékokat bár a wow-al csak 1 hetet toltam mert meguntam😞

Ooo, bocs osszekevertem a PiratesotBS-el 😞
dzsekszperros orlandoblumos nem erdekel, a masik erdekelt volna. 😞

Pirates otC-t hogy lehet ingyen jatszani? Kiprobalnam, mert C64-en imadtam a piratest! 😊 De latatlanba nem fizetek, mert jartam mar porul csicsas screenshotu bena jatekkal 😞