176
-
#96 monnyuk a powerboat gt-nél jobb víz effektet soha nem láttam. ha teheted akkor próbáld ki! jó kis game az is! -
#95 Pont azt figyeltem azon a vizes pályán, hogy kajakra élethűbb a víz mint a Mass Effect-ben jó kis játék. -
#94 nagyon jó kis játék, pedig nem voltam oda soha az ilyenekért. fasza graf és annyira nem is nehéz (kb 3óra játék után). -
Djemba #93 rájöttem már:) de azért kösz -
#92 azabüdösxD. Itt elakadni. Nyomogatni kell az 5-ös gombot a numerikus billentyűn. -
#91 xD 100% save game -
Djemba #90 most kezdtem el a játékot és az 1 pályán elakadtam egy animációval kezdődik a disznót beverem a házba és a panda enné a kaját de a csávó rávág az asztalra...... végigpüföltem mindenkit amikor jön egy animáció és a disznó rámugrik és meghal a panda ott mint kell csinálni???
HELP -
#89 gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, használd a dupla ugrást, akkor még korrigálni is tudsz egy kicsit a levegőben, szinte azonnal ugorj el a levélről -
#88 Wháá ez a mocsaras pálya.. Mindig leesek a fadaravokról és a levelekről. A kameraállítás eléggé megnehezíti itt a dolgot. Valami tipp? -
#87 nekem egyből engedte az 1680*1050-et. most raktam fel és jónak tűnik :) -
#86 Van 2 mocsaras pálya is, gondolom az elsőn lehetsz, úgy kb. a felénél vagy akkor, viszont annak a végén volt egy nehezebb rész. -
#85 Most csináltam meg éppen a gorillás pályát és hát a kis mesterünk egyszerűen csak ennyit mondott "You not suck". Azért ennyire ne örüljön -
#84 tényleg! :)
de engem nagyon melékeztet rá amúgy! :)
jó hangja van a gyereknek -
xido #83 Nos nem...a "maci" hangja aki a filmben is szinkronizálja..Jack Black személyesen..remélem őt nem kell bemutatni...neki sose volt köze a Teknőcökhöz semmilyen szinten:) -
#82 szerintem a maci hangja nagyon jó lett! :)
Nem tudom hogy ki hogy van vele, asszem a játékban meg az új filmben is az övő, szóval a Tini Nindzsa Teknőcökbena Mike hangja is ez nem? -
#81 Mocsaras pályától még mennyi van hátra a játékból? Amúgy a kamerakezelsé témyleg idegesítő:C. -
#80 Na tegnap végigvittem, néhány nehezebb résztől és az idegesítő kamerekazeléstől eltekintve nagyon bejött a game, a humoros hangulat miatt megéri végigtolni. -
#79 Awesome* -
#78 a legjobb amikor átrepül a mérkőzésen és meglátja:
"Ohh my god, this is Freaking AWSOME" és ilyen teljesen elvékonyuló hanggal! :D -
#77 én most kezdek bele a Dragon Warrior szintbe! :)
megpróbálok minden kis szir szart megszerezni -
#76 Azzal én is elvoltam basszus :)
Most vagyok a "mocsárban" :D -
#75 Én is itt tartok:D. Amúgy nekem a monstrunot a tigrissel, negyedjére sikerült:S. De csak meglett:). -
#74 Eggs? Me? Awesome!
-
#73 Kung.Fu.Panda.PROPER.CRACK.ONLY-ViTALiTY -
#72 Magyarítás ügyileg:
Evin írása:
"Kung Fu Panda (demó)
Kérésre megnéztem, és programmal fordítható. Talán megtudom hozzá írni, de addig semmiképp sem kezdek bele, amíg nincs aki lefordítja.
Ékezetek támogatva, kivéve ő és ű, de elvileg berakhatók, ezzel még nem foglalkoztam. Programmal karakterlimit nincs." -
#71 oké, nem olvastam el a kérdésed hangsúlyát! :)
ez ilyen aggódó kérdés volt, azt hittem gúnyolódós! :)
Szal mint az előző hsz-emben, nem nagyon rövid, ha azt vesszük a rövid és a normálisan hosszú között áll.
szóval szerintem simán lehetne hosszabb a játék! -
#70 jó nem nagyon, de ha azt vesszük akkor reméltem hogy a 3/4 karaktert meg lehet csinálni. Az álomban jól néztem ki, és erős voltam, normálisan viszont kimaxoltam a gyors meg erős ütést, a panda teknikákból a has lökést, meg a has földrengést (bár én is így tudnám már használni! :D)
és a végére nem is maradt pénzem a többi megnézésére vagy egy ruha megvételére! :(
Még szépen ellehetett vonla húzni a játékot hogy pár madarat megmenteni, küldetéseken részt venni (mint mondjuk a Jedi Academyben) vagy ilyesmi.
Hamar szembe kellett nézni a gonosszal -
#69 Most nézem, hogy már rákérdeztél itt a fórumon. Reméljük jó lesz -
#68 Igen én voltam az :D -
#67 Azért ha a subtitlest bekapcsolod igaz, hogy angolul, de azért viszonylag érthető. Bár én a bevezetőket nem szoktam elolvasni, nehogy ellőjön valamit a moziváltozatból.
Valamelyik magyarítás oldalon vagy fórumon rákérdezek azért a dologra -
#66 Lehet hogy neked csak az de én szeretném is érteni miről szól a game.Pályák elején ír dolgokat meg a beszédek szeretem ha egy game magyarul van. -
xido #65 hát azért sok jó duma van benne olyan Jack Black stílusban:) -
#64 hasonlót akartam én is:) -
#63 jah értem a "press Space for jump a bonyolult "
-.- -
#62 :) -
#61 mert mit akarsz magyaritani egy ugrabugralos gamen,?? -
#60 Remélem lehet majd magyarítani a gamet! -
#59 Nagyon rövid? Kb hány pálya van benne? (idézettől idézetig?) -
#58 nah, végig lett véve, a vége nem tetszett annyira, és azt hittem hosszabb lesz! :(
nah nem baj, jó volt ez! :) -
#57 nah az kemény ovlt, volt amikor 5 másodpercem maradt! :D
egyszerűen ne mtaláltam azt a szart!
de az is ment elsőre! :)