Kung Fu Panda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Evin írása:
"Kung Fu Panda (demó)
Kérésre megnéztem, és programmal fordítható. Talán megtudom hozzá írni, de addig semmiképp sem kezdek bele, amíg nincs aki lefordítja.
Ékezetek támogatva, kivéve õ és û, de elvileg berakhatók, ezzel még nem foglalkoztam. Programmal karakterlimit nincs."
Next PC upgrade: 2022
ez ilyen aggódó kérdés volt, azt hittem gúnyolódós! :)
Szal mint az elõzõ hsz-emben, nem nagyon rövid, ha azt vesszük a rövid és a normálisan hosszú között áll.
szóval szerintem simán lehetne hosszabb a játék!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
és a végére nem is maradt pénzem a többi megnézésére vagy egy ruha megvételére! :(
Még szépen ellehetett vonla húzni a játékot hogy pár madarat megmenteni, küldetéseken részt venni (mint mondjuk a Jedi Academyben) vagy ilyesmi.
Hamar szembe kellett nézni a gonosszal
Valamelyik magyarítás oldalon vagy fórumon rákérdezek azért a dologra <#hawaii>#hawaii>
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
-.-
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
nah nem baj, jó volt ez! :)
egyszerûen ne mtaláltam azt a szart!
de az is ment elsõre! :)
Egyébként lesz majd dúrvább rész is benne! :)
amikor pl egymás után kell nyomni gyorsan hogy 4 space 6 meg ilyenek :)
nah azzal most sokat kínlódtam
<#wink>#wink>
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Mostmár sikeresen megvan a két ugrás, máscsak 1 kellene, de addigra annyira lemegy az életem, hogy egy érintés meghalok.. De komolyan, nincs egy mentésetek? <#wink>#wink>
xido, neked hogy sikerült? Az elsõ része már sikerült, de a második (amikor már kevesebb élete van) sehogy sem akar. Pedig ugyanazokat a gopmbokat nyomom <#szomoru1>#szomoru1>
@ Maxtreme: 1280x1024 a max.
@ Carlos HUN: Brightness-t állítsad.
Pár scrren, most csináltam:
(ez még telepítési kép:)
Innentõl a játékból vannak a képek:
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Sajna alapból nem támogatja, és a fileokban kutatva sem találtam hogy miben tárolja a játék ezeket az értékeket.
A PC-s verzió: Kung Fu Panda - RELOADED
Természetesen a legtöbb filmbõl készült játék egy kalap s..., de vannak jobbak, de általában ott sem a grafika a hûdejó, hanem a játékélmény. Így voltam pl a Shrek 3-mal. De ha itt még a grafika is jó lesz, akkor minden adott <#kacsint>#kacsint>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™