Kung Fu Panda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Azzal én is elvoltam basszus :)
Most vagyok a "mocsárban" :D

mama2
Én is itt tartok:D. Amúgy nekem a monstrunot a tigrissel, negyedjére sikerült:S. De csak meglett:).

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

PrisonMan
Eggs? Me? Awesome! <#hawaii>

Carlos HUN
Kung.Fu.Panda.PROPER.CRACK.ONLY-ViTALiTY

grebber
Magyarítás ügyileg:

Evin írása:

"Kung Fu Panda (demó)

Kérésre megnéztem, és programmal fordítható. Talán megtudom hozzá írni, de addig semmiképp sem kezdek bele, amíg nincs aki lefordítja.

Ékezetek támogatva, kivéve õ és û, de elvileg berakhatók, ezzel még nem foglalkoztam. Programmal karakterlimit nincs."

Next PC upgrade: 2022

Broafka
oké, nem olvastam el a kérdésed hangsúlyát! :)
ez ilyen aggódó kérdés volt, azt hittem gúnyolódós! :)

Szal mint az elõzõ hsz-emben, nem nagyon rövid, ha azt vesszük a rövid és a normálisan hosszú között áll.
szóval szerintem simán lehetne hosszabb a játék!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
jó nem nagyon, de ha azt vesszük akkor reméltem hogy a 3/4 karaktert meg lehet csinálni. Az álomban jól néztem ki, és erõs voltam, normálisan viszont kimaxoltam a gyors meg erõs ütést, a panda teknikákból a has lökést, meg a has földrengést (bár én is így tudnám már használni! :D)
és a végére nem is maradt pénzem a többi megnézésére vagy egy ruha megvételére! :(

Még szépen ellehetett vonla húzni a játékot hogy pár madarat megmenteni, küldetéseken részt venni (mint mondjuk a Jedi Academyben) vagy ilyesmi.
Hamar szembe kellett nézni a gonosszal

PrisonMan
Most nézem, hogy már rákérdeztél itt a fórumon. Reméljük jó lesz <#worship>

grebber
Igen én voltam az :D

PrisonMan
Azért ha a subtitlest bekapcsolod igaz, hogy angolul, de azért viszonylag érthetõ. Bár én a bevezetõket nem szoktam elolvasni, nehogy ellõjön valamit a moziváltozatból.
Valamelyik magyarítás oldalon vagy fórumon rákérdezek azért a dologra <#hawaii>

grebber
Lehet hogy neked csak az de én szeretném is érteni mirõl szól a game.Pályák elején ír dolgokat meg a beszédek szeretem ha egy game magyarul van.

hát azért sok jó duma van benne olyan Jack Black stílusban:)
reaper4
hasonlót akartam én is:)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

kakaoskalacs
jah értem a "press Space for jump a bonyolult "
-.-

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

reaper4
:)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

kakaoskalacs
mert mit akarsz magyaritani egy ugrabugralos gamen,??

grebber
Remélem lehet majd magyarítani a gamet!

PrisonMan
Nagyon rövid? Kb hány pálya van benne? (idézettõl idézetig?)

Broafka
nah, végig lett véve, a vége nem tetszett annyira, és azt hittem hosszabb lesz! :(
nah nem baj, jó volt ez! :)

Broafka
nah az kemény ovlt, volt amikor 5 másodpercem maradt! :D
egyszerûen ne mtaláltam azt a szart!

de az is ment elsõre! :)

Broafka
nekem elsõre sikerült, de most gondolj bele hogy én hogy nyomhattam, én az egérrel játszom, és ott a bal gomb a 4-es meg jobb a 6-os meg ilyenek.

Egyébként lesz majd dúrvább rész is benne! :)
amikor pl egymás után kell nyomni gyorsan hogy 4 space 6 meg ilyenek :)
nah azzal most sokat kínlódtam

PrisonMan
Yeaah sikerült <#hawaii> Igaz, hogy még ma is sokat kínlódtam vele. De miután kikísérleteztem hogy honnan érdemes ugrani, onnantól már jó volt. Csak a nyomogatós rész volt para (a space, 4,5,6) az utolsó résznél az utolsó gombnál (4-es gomb) vagy 5-ször félrenyomtam.. Na képzelhetitek..
<#wink>

Az stimmell, csak mindig félrenyomok. :)

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Carlos HUN
driver 175.16 whql legfriseb szóval semmi probléma nem merülhet fel

Carlos HUN
nem birom elviselni ezt a grafikát ha leveszem világitást legajára nekem akor is tul világos és szinek mintha nem lenének...

egyébként kitartás,mert utána lesz igazán szivatós:)..Po-nak minden nagymester rekordját le kell gyõzni ilyen gyakorlószobákban:))
itt ugye most arra gondolsz,mikor elõször vagy a Tigrissel a bajnokságon az ellen a nagy "dög" ellen,amit irányítanak?...fuss vele körbe,mikor csapkod,aztán kijön a mellén a céltábla,abba ugrás és beleütés,aztán csak figyelni kell,melyik gombot kell megnyomni-én kontrollerrel nyomom-...és ezt 3x kell megcsinálni...párszor én is tévesztettem,de akkor újra kezdi..
PrisonMan
Wháá már uninstall hangulatom van <#violent>
Mostmár sikeresen megvan a két ugrás, máscsak 1 kellene, de addigra annyira lemegy az életem, hogy egy érintés meghalok.. De komolyan, nincs egy mentésetek? <#wink>

PrisonMan
<#wow1> Biztos, hogy több szereplõvel is lehet majd lenni. Most jelenleg a tigrissel kínlódok még mindig.

xido, neked hogy sikerült? Az elsõ része már sikerült, de a második (amikor már kevesebb élete van) sehogy sem akar. Pedig ugyanazokat a gopmbokat nyomom <#szomoru1>

kakaoskalacs
remelem nem csak a pandaval lehet zuzni :\

PrisonMan
Nézd meg itt: Can You RUN It?

PrisonMan
Ne is mondd, én is azzal kínlódok. Persze, oda van írva: Space, Space, 4, 6. Nade mi a trükk? <#kacsint> Csak egyszer sikerült, de akkor meg a lassításnál félrenyomtam :S Most meg az a gáz, hogy lelassult a tigris. Hiába éled újra, egyszerûen nem fut, hanem csak sétál. És nem tudom mit nyomtam meg..

@ Maxtreme: 1280x1024 a max.
@ Carlos HUN: Brightness-t állítsad.
Pár scrren, most csináltam:
(ez még telepítési kép:)

Innentõl a játékból vannak a képek:

Heló! Amd 3200+, 1 giga ram, és 7600gs-256mb-on elmegy a játék élvezhetõen? Eléõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Nemár...pedig ott vannak,hogy milyen gombokat kell mikor nyomni:)))
Azért csak sikerült elakadnom az elsõ komoly harcnál a Tigress-el. :D

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

kirol
Na megnéztem, ebben valamiért halálfix 31 FPS megy. Miért?

Maxtreme
Srácok. Aki véletlenül rájön hogy miként lehet a játékot rábeszélni a ws felbontásra (pl 1440x900) plz jelezze :)
Sajna alapból nem támogatja, és a fileokban kutatva sem találtam hogy miben tárolja a játék ezeket az értékeket.

Carlos HUN
Hát nemtom nálam érdekes game tul világosnak tunik vagy ez direkt ilyen?

Carlos HUN
yes már vártam pandára zuzhassam vele :D

engem nem fogott meg , a CROCK 2 mérföldekkel jobb ebben a stílusban , viszont dícséretes hogy végre megjelent egy jó platform játék

ja meg hogy Jack Blacket hallani játékban...:)))
Mondjuk azt,hogy igen kényes vagyok a rajzfilm átiratokra,utoljára talán a Toystory 2-re mondtam,hogy isten..az se ma volt:)..Na erre elsõ blikkre megint azt mondom,hogy ott van...gyûjtögetõs-pofozós,de szemem szám tátva maradt,olyan jó hangulatot kapott és a grafika is tényleg olyan szép,mint a képen,1024-ben 4x AA-val...persze köszönhetõ az effektelésnek:)
PrisonMan
Szerintem warez-témában egyezzünk meg abban, hogy a magyar megjelenésig (június vége) lehet warez kérdéseket/crack dolgokat kérdezni.
A PC-s verzió: Kung Fu Panda - RELOADED

FZoleee
Warezon már fenn van :D (bocs, tudom, no warez :P)
PrisonMan
Grafikája tényleg olyan, mint a képeken?
Természetesen a legtöbb filmbõl készült játék egy kalap s..., de vannak jobbak, de általában ott sem a grafika a hûdejó, hanem a játékélmény. Így voltam pl a Shrek 3-mal. De ha itt még a grafika is jó lesz, akkor minden adott <#kacsint>

grebber
Valaki tegyen már be képet milyen!

Gyerekek ez gyönyörû!!..Végre nem cseszett ki az Activision és nem egy szar alternatív verziót vagy egy PS2 átiratot kaptunk..ez tényleg szépen néz ki és nagyon hangulatos..jó lesz ez ökörködni:)
offkorz
énis ezt nézem. :-|

kakaoskalacs
az hogy nem LowPoly

poppe
csak tudnám ezen mi 7,15 GB...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;