Kung Fu Panda

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Nem a grafika számít hanem a játékélmény.

offkorz
ennyirejó?

Miért van az, hogy nekem is ez jutott eszembe?

Carlos HUN
Nah rem estére fent lesz pcre is x360ra már kint van D

PrisonMan
No problem. Holnap lesz a megjelenés. (A mozifilm pedig 6-án jelenik meg)
Ha tényleg igaz, hogy képektõl is jobb grafikája van, akkor tényleg egy nagyon jó játék lesz!!

mama2
a francba, ezt is elrontottam. Szóval: Moat látom hogy még csak 2. van:S. Bocs hogy ennyit írok, én nem tudom szerkeszteni.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Ja, msot látom hogy ma még csak 3. van:S.

mama2
Megtudják sebezni.

mama2
Leszedtem a demót éshát: Naggyon jóó játék:D. Amúgy nem ma kellett volna megjelennie?

csgery
Nekem is ez ugrott be elõször a címrõl<#idiota>
Gerbill
Végre a nextgen konzolos verziót írták át pc-re. A demóval játszottam, játékmenetileg nem rossz, és szerintem szebben nézett ki highban mint itt a képeken, de lehet, hogy megszépültek az emlékek:D(2-3 hete töltöttem le a demót)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Legend Killer
Még1South Park Panda, de ez Francia :DD.

Cartman hangja milyenmá :D, de a többieké is, a francia szar, az eredeti angol rulz, v a magyar :DD.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

n3whous3
lól

púúúúú

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

n3whous3
Elég igényes a grafika, de én szkeptikus vagyok az ilyen játékok 10 éven felüli élvezhetõségével kapcsolatban.

púúúúú

CalebJoe
Már vagy egy hónapja végigtoltam a demót nem rossz kis game lesz.
Tekken 3 ban is volt Panda :))) azthittem ezis vmi verekedõs játék lesz

am kiprobálos lesz

REAL MADRID

RAZOR27
A grafikát elnézve, még egész jónak mondtható, a többi filmes játékhoz képest.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

kakaoskalacs
a Demorol pár szo : vegigvertem fél kisvarost meg sem sebeztek egyszersem gondolom megsem lehet halni (a panda amugyis vedett allat)
de amugyis :D hulyulni jo

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Peppus
Hááát..A demo alapján sajna nemlesz egy nagy durranás :S

úristen, nem elég a film, erre játék is...

zeli
elolvastam a címet, s már röhögtem, aztán meglátva a képeket, röviden, tömören egyetlen szó van erre: #3
ezt kajak kipróbálom <#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Legend Killer
érdekes lesz :D, a filmrõl se hallottam még ,akartam is mondani rögvest, h remélem Jackie Chan szinkronja benne lesz :) és láááám :)))).

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

PrisonMan
Június 3-án jelenik meg a játék. Bõvebb információ:
gamekapocs
A játékban 13 pálya adja majd ki a történet orientált kampányt, emellett lehetõség lesz co-op és competitive multiplayer mókára is. A filmben, és így a Kung Fu Panda játékban is olyan neves hollywoodi színészek hangjain szólalnak meg a karatés állatok, mint Jack Black, Angelina Jolie, Jackie Chan és Seth Rogen.
Pár screen:

Ha hinni lehet a képeknek, akkor szerintem az eddigi legjobb filmbõl készült játékkal lesz dolhunk <#vigyor0>

← ElőzőOldal 4 / 4