Kung Fu Panda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tényleg igaz, hogy képektõl is jobb grafikája van, akkor tényleg egy nagyon jó játék lesz!!

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Cartman hangja milyenmá :D, de a többieké is, a francia szar, az eredeti angol rulz, v a magyar :DD.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
púúúúú
am kiprobálos lesz
REAL MADRID
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
de amugyis :D hulyulni jo
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ezt kajak kipróbálom <#idiota>#idiota>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
gamekapocs
A játékban 13 pálya adja majd ki a történet orientált kampányt, emellett lehetõség lesz co-op és competitive multiplayer mókára is. A filmben, és így a Kung Fu Panda játékban is olyan neves hollywoodi színészek hangjain szólalnak meg a karatés állatok, mint Jack Black, Angelina Jolie, Jackie Chan és Seth Rogen.
Pár screen:
Ha hinni lehet a képeknek, akkor szerintem az eddigi legjobb filmbõl készült játékkal lesz dolhunk <#vigyor0>#vigyor0>