176
-
#56 nekem elsőre sikerült, de most gondolj bele hogy én hogy nyomhattam, én az egérrel játszom, és ott a bal gomb a 4-es meg jobb a 6-os meg ilyenek.
Egyébként lesz majd dúrvább rész is benne! :)
amikor pl egymás után kell nyomni gyorsan hogy 4 space 6 meg ilyenek :)
nah azzal most sokat kínlódtam -
#55 Yeaah sikerült Igaz, hogy még ma is sokat kínlódtam vele. De miután kikísérleteztem hogy honnan érdemes ugrani, onnantól már jó volt. Csak a nyomogatós rész volt para (a space, 4,5,6) az utolsó résznél az utolsó gombnál (4-es gomb) vagy 5-ször félrenyomtam.. Na képzelhetitek..
-
hawkie22 #54 Az stimmell, csak mindig félrenyomok. :) -
#53 driver 175.16 whql legfriseb szóval semmi probléma nem merülhet fel -
#52 nem birom elviselni ezt a grafikát ha leveszem világitást legajára nekem akor is tul világos és szinek mintha nem lenének...
-
xido #51 egyébként kitartás,mert utána lesz igazán szivatós:)..Po-nak minden nagymester rekordját le kell győzni ilyen gyakorlószobákban:)) -
xido #50 itt ugye most arra gondolsz,mikor először vagy a Tigrissel a bajnokságon az ellen a nagy "dög" ellen,amit irányítanak?...fuss vele körbe,mikor csapkod,aztán kijön a mellén a céltábla,abba ugrás és beleütés,aztán csak figyelni kell,melyik gombot kell megnyomni-én kontrollerrel nyomom-...és ezt 3x kell megcsinálni...párszor én is tévesztettem,de akkor újra kezdi.. -
#49 Wháá már uninstall hangulatom van
Mostmár sikeresen megvan a két ugrás, máscsak 1 kellene, de addigra annyira lemegy az életem, hogy egy érintés meghalok.. De komolyan, nincs egy mentésetek? -
#48 Biztos, hogy több szereplővel is lehet majd lenni. Most jelenleg a tigrissel kínlódok még mindig.
xido, neked hogy sikerült? Az első része már sikerült, de a második (amikor már kevesebb élete van) sehogy sem akar. Pedig ugyanazokat a gopmbokat nyomom -
#47 remelem nem csak a pandaval lehet zuzni :\ -
#46 Nézd meg itt: Can You RUN It? -
#45 Ne is mondd, én is azzal kínlódok. Persze, oda van írva: Space, Space, 4, 6. Nade mi a trükk? Csak egyszer sikerült, de akkor meg a lassításnál félrenyomtam :S Most meg az a gáz, hogy lelassult a tigris. Hiába éled újra, egyszerűen nem fut, hanem csak sétál. És nem tudom mit nyomtam meg..
@ Maxtreme: 1280x1024 a max.
@ Carlos HUN: Brightness-t állítsad.
Pár scrren, most csináltam:
(ez még telepítési kép:)
Innentől a játékból vannak a képek:
-
cumfu #44 Heló! Amd 3200+, 1 giga ram, és 7600gs-256mb-on elmegy a játék élvezhetően? Eléőre is köszi -
xido #43 Nemár...pedig ott vannak,hogy milyen gombokat kell mikor nyomni:))) -
hawkie22 #42 Azért csak sikerült elakadnom az első komoly harcnál a Tigress-el. :D -
#41 Na megnéztem, ebben valamiért halálfix 31 FPS megy. Miért? -
#40 Srácok. Aki véletlenül rájön hogy miként lehet a játékot rábeszélni a ws felbontásra (pl 1440x900) plz jelezze :)
Sajna alapból nem támogatja, és a fileokban kutatva sem találtam hogy miben tárolja a játék ezeket az értékeket. -
#39 Hát nemtom nálam érdekes game tul világosnak tunik vagy ez direkt ilyen? -
#38 yes már vártam pandára zuzhassam vele :D -
timantes #37 engem nem fogott meg , a CROCK 2 mérföldekkel jobb ebben a stílusban , viszont dícséretes hogy végre megjelent egy jó platform játék -
xido #36 ja meg hogy Jack Blacket hallani játékban...:))) -
xido #35 Mondjuk azt,hogy igen kényes vagyok a rajzfilm átiratokra,utoljára talán a Toystory 2-re mondtam,hogy isten..az se ma volt:)..Na erre első blikkre megint azt mondom,hogy ott van...gyűjtögetős-pofozós,de szemem szám tátva maradt,olyan jó hangulatot kapott és a grafika is tényleg olyan szép,mint a képen,1024-ben 4x AA-val...persze köszönhető az effektelésnek:) -
#34 Szerintem warez-témában egyezzünk meg abban, hogy a magyar megjelenésig (június vége) lehet warez kérdéseket/crack dolgokat kérdezni.
A PC-s verzió: Kung Fu Panda - RELOADED -
#33 Warezon már fenn van :D (bocs, tudom, no warez :P) -
#32 Grafikája tényleg olyan, mint a képeken?
Természetesen a legtöbb filmből készült játék egy kalap s..., de vannak jobbak, de általában ott sem a grafika a hűdejó, hanem a játékélmény. Így voltam pl a Shrek 3-mal. De ha itt még a grafika is jó lesz, akkor minden adott -
#31 Valaki tegyen már be képet milyen! -
xido #30 Gyerekek ez gyönyörű!!..Végre nem cseszett ki az Activision és nem egy szar alternatív verziót vagy egy PS2 átiratot kaptunk..ez tényleg szépen néz ki és nagyon hangulatos..jó lesz ez ökörködni:) -
#29 énis ezt nézem. :-| -
#28 az hogy nem LowPoly -
#27 csak tudnám ezen mi 7,15 GB... -
#26 Nem a grafika számít hanem a játékélmény. -
#25 ennyirejó? -
Vlala #24 Miért van az, hogy nekem is ez jutott eszembe? -
#23 Nah rem estére fent lesz pcre is x360ra már kint van D -
#22 No problem. Holnap lesz a megjelenés. (A mozifilm pedig 6-án jelenik meg)
Ha tényleg igaz, hogy képektől is jobb grafikája van, akkor tényleg egy nagyon jó játék lesz!!
-
#21 a francba, ezt is elrontottam. Szóval: Moat látom hogy még csak 2. van:S. Bocs hogy ennyit írok, én nem tudom szerkeszteni. -
#20 Ja, msot látom hogy ma még csak 3. van:S. -
#19 Megtudják sebezni. -
#18 Leszedtem a demót éshát: Naggyon jóó játék:D. Amúgy nem ma kellett volna megjelennie? -
#17 Nekem is ez ugrott be először a címről