Kung Fu Panda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még a crockosat sem tudom.:S
Sziasztok! Kérlek segítsetek, mert már az idegösszeomlás szélén vagyok ettõl a gémtõl...
8. pálya, wudang rescue. Van egy leszakadt híd, amin át kellene menni (szerintem), egy kerítés, meg egy zárt kapu. Mi a megoldás?
Broafka
nem tudtad megcsinálni mi? 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Shep
Elsõ pályáig tetszett a játék, de az idióta juggernautos résznél abbahagytam. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JackSparrow88
Na mostanra meg már sikerült is végigvinnem. Hát a végsõ csata a tigrissel az nem volt smi, elég nehézkesen sikerült de aztán csak megszültem xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Evin
Köszönjük, hogy vagy nekünk 😄

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Broafka
látod, a puszta jelenlétem, és ötleteim megoldották a problémát! 😄

JackSparrow88
Ja most már tom, a jobb oldali nyíl fele, csak arra még nem is próbáltam eddig, na mind1, azért kösz...

JackSparrow88

JackSparrow88
Na itt lennék: IMG]/forumkepek/2008_06/névtelen2.jpg[/IMG

Broafka
tulajdonképpen asszem balra tõled van egy épület amire áttudsz ugorni, de ha eljutsz odéig, lepauzálod, kép csinálása, és lerakod asztalra a játékot, akkor majd folytathatod onnan..

JackSparrow88
Ez ott lenne ahol kézbe kapom elõször( és utoljára talán) a majom irányítását. Átugrálgatok azokról a magas tornyokról majd egy fedett de nyitott épülethez érek ahonnan átugrok egy másik épület tetejére. Ezután átbaszom a létrát jön pár ellen és aztán nemtom h tovább. Így is szar lesz legelejétõl kezdenem a pályát, szal hadd ne kelljen még egy képet is beszúrnom utána. Ebbõl már csak tudja vki h melyik résznél lehetek...

Broafka
valami képet vagy nem tudom, mert így nem tudjuk hogy merre próbálsz ugrani...

JackSparrow88
Hali, ennél a résznél mit kell csinálni: a majommal vok, már "leengedtem" a hidat aztán megölöm azt a pár farkast de utána nemtom hova kell menni. Akármerre próbálok csak leesek és meghalok. Vmi tipp? Elõre is thx...

grebber
Nem juttatlak elõnyhöz csak poénból írtam 😄

Next PC upgrade: 2022

Evin
Önszántamból csináltam a progit, nem kell ezért semmilyen elõnyhöz juttatni engem. (Én szeretem megoldani a fordítási gondokat)
Ha rossz a kép, akkor rossz, (ha nem nem,) én bírom és értékelem a kritikákat.
De ez tényleg baromi hangulatos gém, fõleg a korábbi adaptációkhoz képest, megérdemli, hogy magyarul is játszható legyen.

grebber
Szóltam hogy rakják be az õvét.Ha már veszõdött a progival,ennyit megérdemel.

PrisonMan
Jaja a panda szövege nagyon tuti <#vigyor2> Én leragadtam a mocsárban, de bevallom azóta nem is játszottam vele. Majd holnap ráállok a témára.

Evin, nagyon jó lett a bannered. Melyik legyen szerintetek? A mostani vagy Eviné?

reaper4
jó kis játék volt. nem volt túl nehéz szerencsére 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

grebber
Jó a szövege a Pandának az tuti van amit értek belõle 😄 Várom már a filmet is nagyon.

Evin
Sorry, elnéztem

Evin
Nem azért, hogy a bannerba kerüljön, csak unatkoztam, és akkora hangulata van a játéknak, hogy ezt nem hagyhattam ki. És Jack Black megint hozza a formáját. 😊

grebber
Magyarítással kapcsolatban:

Evin írta:

"Rossz hír - jó hír:
Nekem csak a demó van meg, abból gazdálkodok, szóval találtam pár szöveget, ami nincs a többi között. Ezek most meglettek, de csak karakterlimittel szerkeszthetõk. Lényegében hibaüzenetek, "ki akarsz lépni?" stb. Talán fel sem fog tûnni, majd kiderül.

A program kész, átadtam a fordítónak. Innentõl csak várni kell, mert elég sok szöveg van benne, mivel minden küldetés ki van írva a játék során.
"

PrisonMan
tetszik <#eljen>

reaper4
jónak tûnik

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
nálam mindíg akkor nyílott ki. azt hittem miattam 😛 de mind1

grebber
Bannernek csak hogy legyen valami?

Broafka
... szerintem nem nyílik ki akkor ha felugrasz és ütsz... szerintem az random nyílik csak ki, és akkor kell kettõt ugrani és ütni (vagyis rugni).

legalábbis így egyszerûbb megcsinálni, mert amikor támad csak futsz körbe-körbe, aztán amikor kinyílik...

reaper4
ha szemben állsz vele akkor ugorj 2õt és üss. kinyíik az ajtó és 1 céltábla lesz ott. ekkor megint ugorj és üsd meg a céltáblát. ezt párszor...

2 pályán vok amikro a tigrisel kell legyõzni valami fa szerkezetet de nem tudom legyõzni sõt még az energiájából sem megy le semmi...
mit kell csinálni???

reaper4
monnyuk a powerboat gt-nél jobb víz effektet soha nem láttam. ha teheted akkor próbáld ki! jó kis game az is!

CalebJoe
Pont azt figyeltem azon a vizes pályán, hogy kajakra élethûbb a víz mint a Mass Effect-ben jó kis játék.
reaper4
nagyon jó kis játék, pedig nem voltam oda soha az ilyenekért. fasza graf és annyira nem is nehéz (kb 3óra játék után).<#eljen>

rájöttem már😊 de azért kösz

mama2
azabüdösxD. Itt elakadni. Nyomogatni kell az 5-ös gombot a numerikus billentyûn.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

kakaoskalacs
xD 100% save game

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

most kezdtem el a játékot és az 1 pályán elakadtam egy animációval kezdõdik a disznót beverem a házba és a panda enné a kaját de a csávó rávág az asztalra...... végigpüföltem mindenkit amikor jön egy animáció és a disznó rámugrik és meghal a panda ott mint kell csinálni???
HELP

Broafka
gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, használd a dupla ugrást, akkor még korrigálni is tudsz egy kicsit a levegõben, szinte azonnal ugorj el a levélrõl

PrisonMan
Wháá ez a mocsaras pálya.. <#szomoru1> Mindig leesek a fadaravokról és a levelekrõl. A kameraállítás eléggé megnehezíti itt a dolgot. Valami tipp?

reaper4
nekem egybõl engedte az 1680*1050-et. most raktam fel és jónak tûnik 😊

balee4
Van 2 mocsaras pálya is, gondolom az elsõn lehetsz, úgy kb. a felénél vagy akkor, viszont annak a végén volt egy nehezebb rész.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Most csináltam meg éppen a gorillás pályát és hát a kis mesterünk egyszerûen csak ennyit mondott "You not suck". Azért ennyire ne örüljön<#idiota>

Broafka
tényleg! 😊
de engem nagyon melékeztet rá amúgy! 😊

jó hangja van a gyereknek

Nos nem...a "maci" hangja aki a filmben is szinkronizálja..Jack Black személyesen..remélem õt nem kell bemutatni...neki sose volt köze a Teknõcökhöz semmilyen szinten😊
Broafka
szerintem a maci hangja nagyon jó lett! 😊

Nem tudom hogy ki hogy van vele, asszem a játékban meg az új filmben is az övõ, szóval a Tini Nindzsa Teknõcökbena Mike hangja is ez nem?

mama2
Mocsaras pályától még mennyi van hátra a játékból? Amúgy a kamerakezelsé témyleg idegesítõ:C.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

balee4
Na tegnap végigvittem, néhány nehezebb résztõl és az idegesítõ kamerekazeléstõl eltekintve nagyon bejött a game, a humoros hangulat miatt megéri végigtolni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Broafka
Awesome*

Broafka
a legjobb amikor átrepül a mérkõzésen és meglátja:
"Ohh my god, this is Freaking AWSOME" és ilyen teljesen elvékonyuló hanggal! 😄

Broafka
én most kezdek bele a Dragon Warrior szintbe! 😊
megpróbálok minden kis szir szart megszerezni