Focimezek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Pedig ez érdekelne 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

új marseille mez
igaz, hogy retro, de szerintem eszméletlen jó lett<#worship>

szerk: most esett le, hogy ez olyan mint egy golf póló

hunbasser
mondtál valamit? :]

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
tuti valami magyaré mer a Hunyadi János van rajta a lovával<#heureka>

#acm

gabber_saviola
:dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Én sem ismerem 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fsgh
szépek ezek a mezek amiknek nem sima a hátterük hanem ilyen mintás😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

<#vigyor1> majd István megmondja 😄D

REAL MADRID

nemmondod? 😮OO<#idiota>
Ezek mindegyikén címerük van😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

gabber_saviola
ez milyen csapaté? :dasdasdsdasdd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

svájcin is volt

a csehek mezén is volt
gabber_saviola
<#puszi>

kicsit csodálkozom, hogy Mexikói mezt még senki sem linkelt 😮

Taranov
Az a minta az afrikaiakon volt, nem? Az olaszon szerintem nem, a csehre nem emlékszem.

Gunnersboy
erre gondolsz? 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

01-02 Man Utd Centenary Shirt - Gold - Players

REAL MADRID

REAL MADRID

nekem ezeken a mezeken az a halvány minta tetszett, ami majdnem mindegyiknek volt az elején

REAL MADRID

lang14
Nekem a VB-n amik voltak Puma mezek azokon a betûtípus nagyon jól nézett ki, a vékony csíkkal a betûk mellett 😄

Hirtelen ezt találtam, de az olasz arany betûk jobbak voltak..

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

REAL MADRID

REAL MADRID

Legszebb:

ForzaInter
láttam, de ez tréning polonak hívjak vagy minek😄

Yo, Bitch!

fsgh
ez kérlekszépen az a mez amiben edzenek😄 vagyis szó szoros értelmében nem mez de anyagra meg mindenre ugyanolyan...(ha nézegettél Inter edzés képeket akkor láthatod õket benne...meg meccs elõtt is ebben melegítenek... )

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

e

BUDA > miskolc.

bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

hááát Imikét átverték a Kinai piacon:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ForzaInter
alap:d

Yo, Bitch!

bujcsik555
mmeg ez is fasza

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

hunbasser
ez nagyon nem,csak hát májerkodni kell valamivel...😄DDDDddddd

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
és ez mez?:d

Yo, Bitch!

bujcsik555
Jó topik!

máj beszt

putavagy

passatgt
hát ez szar poén volt<#gonosz1>

ülj le fiam, egyes :ASD:ASasd
fsgh
Nekem ilyenem van és sztem nagyon szép😊

VRSDM
ez tök szép pl.

ja hogy mez... nem méz <#zavart2>

u dont have to listen anybody else but me

Gunnersboy
jaja Marseille mezek általában faszán néznek ki 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ez se rossz
Zsolti9014

Ilyenem van.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
kár érte 😞

Hajrá Magyarország!

Gunnersboy
nekem volt egy eredeti strongbow-os rövidujjú leeds mezem csak tavaly elvesztettem sajnos :s 😄

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Taranov
Gondolom azt megmondták nekik elõre, hogy a hasizmokat mindenki feszítse be 😄

Gunnersboy
de most a feszülõs náluk a menõ 😄

Zsolti9014

Meg még az amiben megye I-ben védtem, de arról sajnos nincs képem.

Hajrá Magyarország!

Taranov
Érdekes, sosem láttam még tévében.

Gunnersboy
itt egy másik kép az ujjatlan mezrõl