Focimezek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Látom sokaknak gondot okozott, hogy ide csak labdarúgó mezeket kellett volna linkelgeti, ezért átdobom az általánosba.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

de felõlem nyugodtan jöhet más sportág is 😄
lang14
hoppá, igaz.. Bocsánat 😄

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Akkro a cím pedig semmitmondó, nins kizárva más sportág mezei. Meg tényleg ennyire zavar?😮

Menstruálsz?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Gunnersboy
itt népszerûbb mint máshol 😄

de ennyire zavar ez a pár más kateg. mez?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ForzaInter
igen, labdarúgáson belül, ha más sportágakra is vonatkozna akkor topiknyitó áltáláno sportba nyitotta volna.

Yo, Bitch!

Gunnersboy
mez szépségverseny >

😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ForzaInter
fórum / Sport fórum / Labdarúgás >

Yo, Bitch!

<#eljen>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

felcsút<#banplz>
Ars3nal
SAD:?AS_D?AS:_D?_AS😄?A:_SD?:_ASD?AS_😄?D_AS

McFrost
jóvanna

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

John Cena

még találtam egy ilyet 😄 ami még fasza😛

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

vótmá<#hehe>
John Cena

#107 <#vigyor1>

REAL MADRID

McFrost
<#whatever>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

John Cena
LOOL😄 felsõ be jön😛XD

há de ha már enédzsel akkor BESZT

BUDA > miskolc.

John Cena

John Cena

Gunnersboy

Gunnersboy

Gunnersboy

Gunnersboy

John Cena
õõõ ha a pirosra gondolsz és hoki az Detroit Red Wings😊

Gunnersboy

LasDen
csapattársamnak ilyen oilers (aszthiszem az) meze van.....abban edz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

John Cena

télleg hogy ne csak foci mez legyen😛

szucsy89
lol
Darthmushroom
szerintem meg a legszebb mez:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

talán mert külön a labdarúgás témába van nyiktva a topik... 😄
szucsy89
tényleg vizilabdás mezeket miért nem linkel senki?<#banplz>
Taranov
Ez azért van, mert Magyarországon a foci az õshonos sport, a kosár amerikaiaknak való.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fanka93
áhh ez az Adidas edzõcucc nagyon bejövõs,kéne egy ilyen 😊

lang14

lang14
pl. 😄

REAL MADRID

melegítõ 😮

BUDA > miskolc.

1980's Real Madrid Home L/S Heritage Shirt

REAL MADRID

Campeonato Nacional » Sport Boys

REAL MADRID

legutobb csunyan ki is kaptak

Padania 13 - 2 Tibet <#idiota>

REAL MADRID

szucsy89
jaja lejt a pálya😄😄hepehupás:ASDsad
ott a hegyek között fociznak? 😮

Tibet hazai mez <#worship> Ez nemkicsit bejövös

REAL MADRID

ez is mexikói:

nagyobb kép
galmat
Ja távolról már tiszta közhasznú worker-nek néz ki benne az ember. <#vigyor4><#nevetes1>

Gunnersboy
jaja, nekem is tetszik 😊

nekem speciel ez is tetszik 😄