Focimezek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ezt akartam írni, csak nem voltam benne biztos 😄
akkor jól emlékeztem, hogy a mu-nak fanolt ::ADF:SA😄Faadsd
ForzaInter
ahoz képest hogy multkor mu fan voltál...

Yo, Bitch!

5w0rdf15h
😄DDD nap vicce

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

bujcsik555
divatszurker..... ilyet se hallottam még, csak divatdrukkert😄

amugy teljesen igazad van

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

fanka93
attól én még pártoljak el a Barcától? nem vok szaros divatszurker...

LasCar16
nem gondoltam , hogy egyszer igazat adok egy francia drukkernek:]ggg

#acm

LasCar16
😄d mást nem tudsz írni?😛

#acm

ejnye, most a MU a divat<#ejnye1>
fanka93
ácsi milános se pajti,oldbojszefcé...

szucsy89
huh 100új üzi😄

jóak mind😄
LasCar16
barszás má nem trendi

#acm

fanka93
jaja,szépek ezek a mezek,meg biztos jóminûségüek is,de ennyi pénzt tudnék jobb dologra is fordítani,pedig úgy kéne egy Barcas tréningfelszerelés(mez+gatya) :S

LasCar16
a fekete porugál kecijól néz ki<#worship>

#acm

Taranov
Egyébként a galléros pólóért a 10 ezer végülis reális, csak nagy kár, hogy Magyarországon rendes Nike boltban nincs ennyiért.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bujcsik555

na akkor ha van 45ezrem, abbol meg tudnám venni:
10ezer

10ezer

15ezer

+5ezer a posta

ejj de jolenne 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

õket bevállalnám XD

bujcsik555

ei is naon kéne, de 15 posta nélkül

Taranov
14 font a postaköltség, ami olyan 4000-4200 Ft.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bujcsik555
Ez szivesen megvenném, de postaköltséggel majd 20kilo ez is

Taranov
Én ezt rendelném, de kicsit sajnálom rá a pénzt.

Taranov
Megbízható az oldal, ezt elhihetitek nekem.
Sajnos a postaköltség még rájön az árra, az olyan 4-5 ezer forint.

Gunnersboy
ez igenjó ez az oldal, csak £29.99 ez a pulcsi is pl

meg ez is annyi

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

John Cena
azért 20000 ft is szerintem elég sok aki nem annyira teheti meg annak is bár én 3mezen gondolkozok hogy veszek de majd ha lessz rendes munkám max akkor (Manchester mez,(NFL)Green Bay Packers mez(Bret Favre),és egy (NHL)Dallas Stars mez is kellene ha nincs szurkolói mez akkor(M.Modano)
õõ szurolói mez alatt azt értem hogy semmi név no szám😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Taranov
Bankkártyával kell fizetni és postán küldik.
Asszem 8-10 napos szállítási határidõt vállalnak, de nekem mindig megjött 2-3 nap alatt.
A hátrány, hogy nem tudod felpróbálni, de ha nem jó, vissza lehet küldeni, van rá cseregarancia. Ami viszont tényleg gond, ami miatt mostanság nem is rendelek, az a postaköltség. 😞

ForzaInter
ott a postai utánvételel megoldható? sok jó cucot láttam ott.

Yo, Bitch!

Taranov
Én a subsidesports.com-ról rendeltem, amikor rendeltem, de ez csak 3-4 mezem van.

ForzaInter
20 ezer max egy eredeti mez.

Yo, Bitch!

bujcsik555
értemén, de nincs 20-30 ezrem, hogy ilyenekre költsem

ForzaInter
az igazi minõséget, márkát meg kell fizetni.

Yo, Bitch!

bujcsik555
Amugy van itt valaki aki gyüjti is a mezeket? Mert érdekelne hogy hol és mennyiért szokta öket venni, mert énj ahogy látom, elég drágákmindenütt :S

Taranov
😄D

fanka93
<#idiota>

tyááá :AD:SD:SAD:Adsasd
asfa
legjopp (Liverpool-Chelsea 1-1 után)

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

ezis adidas koppintás<#idiota>
Taranov
Ha már török, akkor ez is nagyon bejön:

Bár csak edzõmez.

Taranov
Nekem a török is tetszik.

fanka93
nagyon szép😊

hunbasser
😄Ddddd

ReaL MaDRid x siempre

Gunnersboy

jobbon a srác... XD

kraawz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

haljmeg nem ovlastam kommentedet 😄
270 áthúzva, javítva: mijól néz ez ki (H)

BUDA > miskolc.

fullos nagyon

BUDA > miskolc.

hunbasser
uhh,de fullos

ReaL MaDRid x siempre

<#worship>

REAL MADRID

West Ham United 08-09 idegenbeli
real madrid 08-09

spanyol idegenbeli