Focimezek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le Havre 08/09
Galatasaray Away 08/09

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Pool away pedig olyan minta egy munkás szürke poló lenne
#acm

Svéd mezeket linkeltem volna svéd hoki mez egyik kedvencem!!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
REAL MADRID
Hazai foci mez
Idegenbeli foci mez
és pár darab más hoki mezek:

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
<#miaz>#miaz>
<#kuss>#kuss>
REAL MADRID
<#vigyor3>#vigyor3>
REAL MADRID
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
REAL MADRID
én csak bemásoltam 😄
de amúgy ha megnézed, új adidas dizájn 😛

REAL MADRID

amikor még az aláírásában is kintvolt, hogy kit mennyire utál 😄 és akárhányszor közöltük vele, hogy nemkívánatos, még akkor sem értette meg 😄DD