Guiness-rekordra készül a Firefox
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LMNO te aludtál mostanában? FF3 van mostmár (igen, az RC már teljesen jól használható). És az meg nem bukik meg a "szabványteszteken" (gondolom Acid2-re gondoltál).
FF2 lazán megbukik a szabvány-teszteken.
Én sosem értettem ezt az FF mániát egyébként.
Sokan azt hiszik, hogy attól hogy firefoxot használnak + szidják az IE-t, attól már értenek mindenhez 😊
Én sosem értettem ezt az FF mániát egyébként.
Sokan azt hiszik, hogy attól hogy firefoxot használnak + szidják az IE-t, attól már értenek mindenhez 😊
A szabványos az a gyakorlatban nem egyenlõ a böngészõfüggetlennel. (Ugyebár vesszõvel elválasztva írtam: szabványos, böngészõfüggetlen.) Ez FF2 -nél is így van, hogy pár dolognál nem teljesen jó benne.
Eddig asszem mindig összeomlott a szerverük a megjelenés napján, úgyhogy a Googletõl kölcsen kell kérniük pár szervert. Amúgy meg ez elég nagy pénzkidobás, hiszen 1-2 napra kell csak 10-12 millió egyedi látogatót kiszolgálni, de utána pedig csak 1,5-2 millió látogatót.
Gondolom úgy vannak vele, hogy szarból nem lehet várat építeni.
Így aztán inkább írnak inkább egy rendeset, mint a többi browser fejlesztõ (FF, opera).
Így aztán inkább írnak inkább egy rendeset, mint a többi browser fejlesztõ (FF, opera).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Épp ezaz. Ha olyan weboldalt szeretnél készíteni ami azért jól is néz ki az k*rva isten, hogy az ie-ben nem fog valami mûködni vagy viceversa. De most már k*rvára elegem van abból, hogy 8 féle weboldalt kell készítenem mert mindeggyiknél csak egy kicsi eltérés van de ez pont elég arra hogy JS-ben 50.000 feltétellel többet írjál. Ez különösen igaz az Ajax-ra de mind1.
Nothing Ever Changes
) akkor miért is jelentette ki az Ms hogy a köv IE már követni fogja a szabványokat? tehát böngészõfüggetlen: minden ami nem IE.
Erre mondják: bagoly mondja verébnek hogy...😄
Erre mondják: bagoly mondja verébnek hogy...😄
Fõleg azoknak sorscsapás, akik nem tudnak szabványos, böngészõfüggetlen oldalt megírni.
Kinek a pap kinek a paplan ugye.Én szeretem az operát és tetszene is viszont van néhány idegesítõ funkciója amit ÉN nemtudok megváltoztatni ezért csak igen rutkán használom.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
a mi jelenlegi 3240 letöltésünk nem is olyan rossz 😊
egyébként az Opera a legjobb, de inkább FF mint IE 😛
miért nem az internet explorer 7en javít a microsoft, ahelyett, hogy teljesen új verziót fejleszt?
egyébként az Opera a legjobb, de inkább FF mint IE 😛
miért nem az internet explorer 7en javít a microsoft, ahelyett, hogy teljesen új verziót fejleszt?
Én a 3.0 RC1-et használom. Sokkal jobban használja a memóriát és jóval gyorsabb a bétánál és a 2-esnél is. Érdemes próbálkozni vele.
Ettõl függetlenül nem biztos, h jót tesz az FF csapatának, h 10cm-el járnak a föld fölött, mert nagyon bukhatnak. (Persze sok a feltételes mód).
Ettõl függetlenül nem biztos, h jót tesz az FF csapatának, h 10cm-el járnak a föld fölött, mert nagyon bukhatnak. (Persze sok a feltételes mód).
Albánia: 20,686
Ezek valamit nagyon tudnak
Ezek valamit nagyon tudnak
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
hagyd csak. sokan vannak ilyenek...
Egyszer elfogyhatnának már az IE verziók, mindegyik egy újabb sorscsapás azoknak, akik weboldalt készítenek.
A FF3 rekordkísérlethez az biztos hogy hozzáteszek egy letöltést, a beta5 alapján igen meggyõzõ az új fox.
A FF3 rekordkísérlethez az biztos hogy hozzáteszek egy letöltést, a beta5 alapján igen meggyõzõ az új fox.
Látom te se Fox -ot használsz, de akkor honnan tudod h szar?!
Ez most olyan, hogy van egy Opeled és akkor úgy vagy vele, mivel neked nem 911 -esed van akkor az szar.
Ez most olyan, hogy van egy Opeled és akkor úgy vagy vele, mivel neked nem 911 -esed van akkor az szar.
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
hát jah, ha böngészõt nem is tudnak írni, hülyeségben azért megint csak elsõk, ismét gratula a firefoxnak <#mf1>#mf1>
Windows 7
Észak-Koreában is rányomtak 121-en, hoppá.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Ergo biztosra mennek :-) Ezt szeretem az FF-ben.
vicces az, hogy 1 db letöltéssel is új rekord születik, mivel még nincs ilyen bejegyezve 😊
de azért aki akar íratkozzon fel: rekordkisérlet
de azért aki akar íratkozzon fel: rekordkisérlet
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
← ElőzőOldal 2 / 2