71
-
Bagoly000 #31 Igen, lehet hogy a saját gépeden jó, de ha megnézet az extra szerveréről, akkor <script> -el kezdődik az egész dokumentum, mert nincs benne <body>. (Ugyebár azt a <script> -et az extra szervere rakja bele a <body> mögé, de ha nem találja, akkor a dokumentum elejére. Próbáld ki, hogy a megfelelő helyre berakod a <body></body> -t, és akkor működni fog IE vel, ebben szinte biztos vagyok. (avagy <!--<body>-->) A másik meg hogy ellenőrizd le W3 validatorral, hogy teljesen jó e: http://validator.w3.org/ , így meggyőzödhetsz róla, hogy jó kódot írtál e be, és nem a böngésző a rossz. -
Icegod #30 igen, MÉG csak ott tart, de annakidején a FF-nak is volt hasonló a népszerűsége (amikor még kevesen ismerték)... akkor a netscape-nek volt nagy aránya az IE mellett... szal ha többen megismerik, minden bizonnyal többen fogják használni az Operrát is :) -
#29 Úgy szeretem amikor az Operát isteníti valaki, nincs nála jobb stb, a tény akkor is az, hogy az opera 2-3% körül mozog, míg a Firefox itthon már 40% felett van. Úgy látszik senki nem kér a jóból :D -
#28 "kulcsszavakra érdemes még figyelni és jónapot."
szerintem ezt arra értette. -
Charybdis #27 Van 10 bug az RC-ben, ez normálnak mondható. Azért, mert a tervezett kiadásra ezeket kijavítják.
De minden komplexebb szoftverben marad egy csomó hiba még kiadás után is, sőt még alverziók után is. Ne gondold, hogy egy végleges verzió azért végleges, mert nincs benne bug. -
#26 Tetszik az oldal, főleg a Letöltések->Szabinak kell rész. ;) -
Charybdis #25 Flashben az egész honlapot? Hát ehhez gratulálok :)
Keresőkből nem akarsz látogatókat kapni vagy mi? -
LMNO #24 Nem aludtam. FF3 nincs még, akármennyire jól használható, még nem végleges, ajánlom pl. ezt a cikket: firefox
Az FF mánia meg nem most kezdődött.
De nem óhajtok vitázni erről, csak leírtam a véleményemet
ui.: az ie8 beta is átmegy az acid2 teszten -
arrakistor #23 ezért kell -majdnem- az egész egész weblapot flashben megírni, és akkor az össze böngésző alatt ugyanúgy fog kinézni az hétszentség pixelre és ugyanúgy is fog viselkedni (egy-két nagyon extrém kivételtől eltekintve : pl.: javasriptes beágyazások, vagy linuxon a transparent háttér) és a weblap maradék részét pedig valami tuti html 3.2 -ben vagy xhtml-ben ami tutira valid és semmi extra b*ziságot extra vagy böngészőfüggő tag-et nem tartalmaz, se más -kliensoldali- programnyelvet... se CSS-t, se javasciptet, se egyéb scriptet csak natúr html-t semmi trükköt, esetleg a kulcsszavakra érdemes még figyelni és jónapot. -
torcipepe #22 én is sok oldalnál találkoztam már azzal, hogy a FF2 nem képes megnyitni néhány részletet, sőt sokszor semmit sem. ezért is szedtem le mellé az IE Tab nevezetű kiterjesztést.
azonkívül a saját oldalam pont fordítva működik, az IE nem tudja megnyitni és a FF igen. ebben csak az a furcsa, hogy a legalapabb html kódot használtam hozzá és jegyzettömbben írtam.
ki lehet próbálni itt -
Charybdis #21 LMNO te aludtál mostanában? FF3 van mostmár (igen, az RC már teljesen jól használható). És az meg nem bukik meg a "szabványteszteken" (gondolom Acid2-re gondoltál). -
LMNO #20 FF2 lazán megbukik a szabvány-teszteken.
Én sosem értettem ezt az FF mániát egyébként.
Sokan azt hiszik, hogy attól hogy firefoxot használnak + szidják az IE-t, attól már értenek mindenhez :) -
Bagoly000 #19 A szabványos az a gyakorlatban nem egyenlő a böngészőfüggetlennel. (Ugyebár vesszővel elválasztva írtam: szabványos, böngészőfüggetlen.) Ez FF2 -nél is így van, hogy pár dolognál nem teljesen jó benne. -
Charybdis #18 Eddig asszem mindig összeomlott a szerverük a megjelenés napján, úgyhogy a Googletől kölcsen kell kérniük pár szervert. Amúgy meg ez elég nagy pénzkidobás, hiszen 1-2 napra kell csak 10-12 millió egyedi látogatót kiszolgálni, de utána pedig csak 1,5-2 millió látogatót. -
#17 Gondolom úgy vannak vele, hogy szarból nem lehet várat építeni.
Így aztán inkább írnak inkább egy rendeset, mint a többi browser fejlesztő (FF, opera). -
Anomaly #16 Épp ezaz. Ha olyan weboldalt szeretnél készíteni ami azért jól is néz ki az k*rva isten, hogy az ie-ben nem fog valami működni vagy viceversa. De most már k*rvára elegem van abból, hogy 8 féle weboldalt kell készítenem mert mindeggyiknél csak egy kicsi eltérés van de ez pont elég arra hogy JS-ben 50.000 feltétellel többet írjál. Ez különösen igaz az Ajax-ra de mind1. -
sathinel #15 ) akkor miért is jelentette ki az Ms hogy a köv IE már követni fogja a szabványokat? tehát böngészőfüggetlen: minden ami nem IE.
Erre mondják: bagoly mondja verébnek hogy...:D -
Bagoly000 #14 Főleg azoknak sorscsapás, akik nem tudnak szabványos, böngészőfüggetlen oldalt megírni. -
#13 Kinek a pap kinek a paplan ugye.Én szeretem az operát és tetszene is viszont van néhány idegesítő funkciója amit ÉN nemtudok megváltoztatni ezért csak igen rutkán használom. -
Icegod #11 a mi jelenlegi 3240 letöltésünk nem is olyan rossz :)
egyébként az Opera a legjobb, de inkább FF mint IE :P
miért nem az internet explorer 7en javít a microsoft, ahelyett, hogy teljesen új verziót fejleszt? -
#10 Azért az a 9 etióp is odarakta a voksát :-) -
god25 #9 Én a 3.0 RC1-et használom. Sokkal jobban használja a memóriát és jóval gyorsabb a bétánál és a 2-esnél is. Érdemes próbálkozni vele.
Ettől függetlenül nem biztos, h jót tesz az FF csapatának, h 10cm-el járnak a föld fölött, mert nagyon bukhatnak. (Persze sok a feltételes mód). -
kernerster #8 Albánia: 20,686
Ezek valamit nagyon tudnak -
M0RN1NGST4R #7 hagyd csak. sokan vannak ilyenek... -
#6 Egyszer elfogyhatnának már az IE verziók, mindegyik egy újabb sorscsapás azoknak, akik weboldalt készítenek.
A FF3 rekordkísérlethez az biztos hogy hozzáteszek egy letöltést, a beta5 alapján igen meggyőző az új fox. -
#5 Látom te se Fox -ot használsz, de akkor honnan tudod h szar?!
Ez most olyan, hogy van egy Opeled és akkor úgy vagy vele, mivel neked nem 911 -esed van akkor az szar. -
#4 hát jah, ha böngészőt nem is tudnak írni, hülyeségben azért megint csak elsők, ismét gratula a firefoxnak -
Emmegki #3 Észak-Koreában is rányomtak 121-en, hoppá. -
Turdus #2 Ergo biztosra mennek :-) Ezt szeretem az FF-ben.
-
#1 vicces az, hogy 1 db letöltéssel is új rekord születik, mivel még nincs ilyen bejegyezve :)
de azért aki akar íratkozzon fel: rekordkisérlet