Étkezés robotkarral és majomaggyal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Van itt egy 2007 márciusában postolt TED video. Nem tudom, melyik konferencián készült, de nyilván nem utána 😊
http://www.ted.com/talks/view/id/82
http://www.ted.com/talks/view/id/82
Remélem feltûnik mindenkinek, hogy
1, ezt már megcsinálták
2, mûködött, dokumentálták, kormányzati pénzekbõl megy a project azóta is.
3, emberekkel, nem majmokkal.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Aha... Azért van végig takarásban a majom fejének felsõ része.
Szét túrták az agyát és vagy 400 csatlakozó van beledugva, csak nem látod.
Sajnálom szegény kis állatot nagyon.
Nehéz dolog ez, mert abban viszont biztos vagyok, ha valakinek mondjuk lebénúlna a kisgyereke, örülne ezeknek a kutatási eredményeknek, mégha annyi majom életébe is került.
Nem egyszerû kérdés ez emberek, nincs is rá azt hiszem helyes megoldás.
Reménykedjünk abban, hogy minél hamarabb, minél kevesebb áldozattal fejlesztik ki az ilyen dologokat. Sõt, törvényben kell szabályozni, hogy ez így legyen.
mondd az allergiásoknak h értelmetlen a tüneti kezelés meg az apróbb javítások. azért sztem nem rossz javítás a Xyzal a Zyrtec-hez képest abban a tekintetben h nem alszok tõle kétszer annyit. na pussz
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
azt hittem, darabos, szerencsétlenkedõs mozgatást látok, de simán majszolta a kaját :-)
Egyébként az a véleményem, a kisérletrõl, hogy aztaqrva!!!!! Halad a tudomány!
-rosszul emlékszem, hogy ezért kalapozott egy magyar kutatócsoport, mert jó úton haladtak, azonban a kormány nem hajlandó atudományos kísérletet és kutatást támogatni (késõbb nyílván ez megtérülne)....?
majdnem ez, de mégsem... hanem ez lesz az.
(elnézést az ultraszélsõséges lelõhelyekért, most itt találtam meg leghamarabb)
Egy elektródát meg talán minimálinvazív eljárással is be lehet ültetni. Kis fúró, kis lyuk, szem ellenõrzése mellett (ct?), legalábbis remélem nem hajintották le a bukóteknõt, sokkal célszerûbb egy-egy furatlyuk - a majmoknak is.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
nvm.
Nem tartom helyes dolognak, de ez azthiszem tipikusan az az eset hogy szemet kell hunyni a dolgok fölött...
Gaming is believing.
De errõl azt gondolom, hogy az állatokat mégsem lehet egyenértékûnek tekinteni az emberrel, mert amikor megesszük õket akkor is elkezdhetnénk sajnálni õket. Persze a macska vízbefolytás pusztán szórakozásból más elbírálásban részesül nálam is.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ilyen kísérletekre nem lehet önként jelentkezni tesztalanynak? <#circling>#circling>
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy helyes-e ez az emberi hozzáállás. Állatokat és embereket kínzunk és önkényesen kényszerítjük bele a rokkant életmódba, de emellett kifejlesztenek egy új módszert, amivel a már rokkant emberek/állatok élhetnek teljesebb életet. Ez rendben is lenne részemrõl, ha nem a pénzért folytatott verseny miatt lenne az egész... Ha valami utópiában élnénk!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A viccet félretéve ez lenyûgözõ! A mûvégtagok új generációja köszönthet be ezzel.
Gaming is believing.
Ezt nem csak õk fejlesztik. Már interneten keresztül is mozgatott majom robotot a gondolataival.
"...A kutatók képesek voltak érzékelni a majom agyának jelzéseit, majd a számítógép által is értelmezhetõvé átalakított adatokat az interneten keresztül küldték el a robothoz, ami szinte egyszerre lépkedett a majommal. A robot Kyoto városában, míg a majom az észak-karolinai Duke Egyetemen volt. Mindketten egy-egy futópadon lépkedtek, amelyek nem voltak összekötve.
A majom arra is képes volt, hogy csak a robot lábait irányítsa, miközben õ mozdulatlanul állt. A következõ fázis a visszacsatolás megoldása lesz, közölték a kutatók, ami után a majom agya lényegében úgy érezheti a robot lábait, mintha azok a sajátjai lennének."
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.