51
-
arrakistor #11 erről nem is beszélve, megint valamit le akarnak koppintani , mint a UNIX multijúzer jogosultságvédelmét és egy felemás sz*r fog belőle kisülni, találjanak ki valami egyedi dolgot és akkor lehet hogy nem fognak ilyen csúfondáros kudarcot vallani mint ezzel a visztaf*ssal... ha már mindenáron az ilyen extrém-sznob b*ziságokra hajtanak akkor miért nem mondjuk a távirányítóval vezérelhető egérmutatón dolgoznak például? -
Wilddog #10 Nincs mese, fürdeni kell ezután! -
FlyingV #9 attól mert neked nincs pénzed új gépre nem kell rühellni a többit, akinek van.
és nem ezen hsz-ed alapján írom ezt a véleményem, sok hszedet voltam szerencsétlen olvasni ilyen témában ilyen mondanivalóval. hass alkoss gyarapíts -
FlyingV #8 ne éges magad még jobban , nem az APPLE találmánya, ők 'csak' egy nagyon használható formába öntötték ezt az elég hasznos találmányt.
az viszont tényleg érdekes, hogy ha pl az APPLE MAC OS-ben van valami újdonság, akkr az a következő, 1-2 év múlva megjelenő windowsban is szinte biztos benne lesz (nyilván szedegetnek máshonnan is, de az APPLE számomra észrevehetőbb, mint a kaki linux pl). érdekes volt a Vista újdonságait soroló videó is, amit YouTube-ra is feltettek: évekkel azelőtti Mac OS feature-öket sorolgatott BG atyánk ;)
szóval óvatosan divatapplefikázz és ésszel, ne égesd magad.
-
arrakistor #7 ráadásul a hardveres igényeket meg főleg ne próbálják már ilyen szinten és pofátlanul befolyásolni.. agyam eldobom ! -
arrakistor #6 hát ne is haragudjatok de nagyon el vagyok keseredve.. jó dolog amikről beszélnek, de ezek csupán egy oprendszer interfészei, és kb. az utolsők abban a rangsorban amikről beszélni kéne, amiket tudnia kéne. először is fejlesszenek egy jó operációs rendszert aztán a többi nyalánkságot és szoftverfejlesztést pedig bízzák a mezei programozókra, akik esetleg majd örömmel fognak fejleszteni egy elterjedt és jó operációs rendszerre... nem tudom pl.: mi akadálya lenne pl: win2000-re , XP-re , de akár Win98 ra is fejleszteni ilyen multitáccsos b*ziságokat akár még a kernel forráskódját NEM ismerő mezei programozóknak is????!!!! szal ne tereljenek, meg próbálják a Visztás sz*rjukat fényesítgetni, hanem dolgozzanak csendben , hang nélkül, aztán majd ha lesz valami eredmény közöljék. -
#5 A tácsszkrín szörnyű. Rühellem. Mindig zsíros, maszatos, foltos, karcos lesz, merthogy az ember ujjvégei mindig zsírosak, márha él még és a por sem kímél semmit. A baktériumok melegágya mindemellett. Otthonra tutira semmi értelme (mán az MDA-mon is útálom).
Inkább valami olyan dolgot találnának ki (működőt!), amihez nem kell a képernyőt taperolni! -
Turdus #4 Úgy mutatják be, mintha valami forradalmi dolog lenne. Pedig egy ideje már létezik, épp most olvastam, hogy heteken belül bekerül az xorg (és így a Linux) mainstreambe is. Szóval a következő Ubuntuban már alapszéria lesz a multi-touch (csak legyen hozzá olyan érintőképernyőd, ami támogatja is, különben több egeret kell venni ) -
szurop #3 Biztos vagy te abban hogy a multitáccs az apple találmánya? Én nem tudom, még nem néztem utána. -
szurop #2 Nemnagy kunszt. Előre várom, hogy otthon úgy jáccanak az emberek fps, hogy aki hamarabb megnyomja a képenyőt, az lövi előbb le az ellent. Bumm heccsát. Kipróbáltuk a suliban a cs-t az egyik aktívtáblán, elég érdekes jáccani. -
#1 Jujjj a csúnyagonosz M$$$ megint lenyúlta a szent apple forradalmi újdonságát fúúúúújj