The Machine Girl
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beleneztem. Hol komikusan gagyi(bar valoszinuleg szandekosan), hol meg csak szimplan gyomorforgatoan gusztustalan.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
de néhol volt benne szándékos poén is😄
jó film ez, majd meglátjátok😄
jó film ez, majd meglátjátok😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
beteges lehet
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
omg amikor én hallottam errõl, azt hittem vmi poén lesz mint a black sheep (ami persze szintén nem volt poén :|)
DFTBA ಠ_ಠ
idéztem, sry azt nem írtam oda😄
<#fejvakaras>#fejvakaras> 1. hozzászólásodban azt írod hogy borzasztó film, de végignézted, 3. hozzászólásban meg azt írod hogy várod a filmet. Most akkor láttad vagy sem, vagy az 1. hsz idézet máshonnan?
PSN ID.: Beegabor
szerintem nagy film lesz, szeretem az ilyen "gore" mûfajt😊, kiváncsian várom a feliratot! és thx
a filmrõl annyit, hogy elég "gagyi"nak tûnik, de az imdb-s 8pont azért ad egy kis reményt😄 én várom a filmet, egyébként már kint van csak felirat nincs hozzá, de már azt is elkezdték csinálni.
Ha nem tetszik a film nem kell b@sztatni, akkor ne írj ide semmitXD
Ha nem tetszik a film nem kell b@sztatni, akkor ne írj ide semmitXD
Kataude mashin gâru (2008) japán akció-horror. Rendezte Noboru Iguchi. Fõszereplõ: Asami. Rettenetesen borzasztó film. Sokan kultfilmként számítanak rá, de szerintem hamar el lesz felejtve, bár a maga nemében - slasher / gore - azért emlékezetes lehet (remélem, nekem nem jut eszembe többször). Azért volt benne valami, amiért végignéztem, talán a kiváncsiság miatt, vagy mert olyan észbontóan "rossz" és gusztusalan. A mûfaj kedvelõinek, gondolom, tetszeni fog, van benne bõven, ami kell.
Ami egy átlagos japán tinédzserlány, mígnem egy jakuza-nindzsa fia és bandája halálra nem gyötrik a testvérét. Bosszút esküszik, de nem jut messzire, elkapják, és egy fél karral szegényebben tud csak elmenekülni. A hiányzó végtagot gépfegyverrel pótolja, és így támad vissza késõbb. A sztori egész kerek ahhoz képest, hogy csak mellékes, a film lényege az emberekbõl perceken át fröcsögõ, 100 liter vér, az eltúlzott és gyomorforgató húsdarálás. Lesznek tehát nindzsák is, jakuzák, kardok, szögek, belek, fúrófejjel ellátott melltartó stb. A legszörnyûbbnek talán a konyhai jeleneteket találtam.
Ami egy átlagos japán tinédzserlány, mígnem egy jakuza-nindzsa fia és bandája halálra nem gyötrik a testvérét. Bosszút esküszik, de nem jut messzire, elkapják, és egy fél karral szegényebben tud csak elmenekülni. A hiányzó végtagot gépfegyverrel pótolja, és így támad vissza késõbb. A sztori egész kerek ahhoz képest, hogy csak mellékes, a film lényege az emberekbõl perceken át fröcsögõ, 100 liter vér, az eltúlzott és gyomorforgató húsdarálás. Lesznek tehát nindzsák is, jakuzák, kardok, szögek, belek, fúrófejjel ellátott melltartó stb. A legszörnyûbbnek talán a konyhai jeleneteket találtam.
← ElőzőOldal 2 / 2