The Machine Girl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de elkészült a film folytatása^_^ Shyness Machine Girl címmel!!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Yo, Bitch!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez egy nulla, egy semmi, egy zéró, egy origó, omega.
Ilyen szánalmas fostengert az életemben nem láttam, na jó a hullajónál egy fokkal jobb volt.
A feliratot valami Gabi-Buki páros ferdítette... na az legalább vicces volt! Ugyanis szerintem egy másik filmet fordíthattak, mert holt nem arról beszéltek, mint ami ki volt írva... ill. NAGYJÁBÓL.
Beszteszt fosadék élmény evör! A felirat és a film tökéletes összhangban és színvonalban remekül kiegészítették egymást.
ha valaki asszondja hogy full gagyi ez a film, akkor még nem látta a Teeth címû filmet...csak annyit mondok, hogy abban egy gyilkos punci van...<#vigyor2>#vigyor2>
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
PSN ID.: Beegabor
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Értem?
X34 a cucu féle verziót töltsd, mert azt fordítják és oksa, majd linkelem😄
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
IMDB-s 8 pont ne adjon semmilyen reményt amíg összesen 125 szavazó volt. Kb ennyi emberbõl áll a csapat és azok ismerõsei😊
[merlinw.org]
#25 csak annyit, hogy ez csak egy film...az meg hogy mennyi filmet nézek az az én dolgom, bocsi, de ez van😄
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A többi problémádra meg nem tudok mit mondani, ennyire nem kell komolyan venni a filmet, a saját tapasztalatokat meg nem kell ide beirogatni, hogy rontsd a levegõt
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kíváncsi vok rá, de sztem 20 percnél többet nem adok neki 😄
-----
Bulykin az aláírásod, meg a témaindításod alapján el tom képzelni a lelkivilágodat azér, hogy ilyenre darálásokra buksz, kár h nem fogod fel mi az ha megval vki.
Sztem kicsit sok filmet nézel te.
Na meg a nyársalás, sztem akkor téged még nem akartak megkéselni cigányok, mer akkor nem tartanád nyerõnek az ilyen dolgokat...
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Yo, Bitch!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]