111
Ide jöhetnek ingyen fps-ek cimei amiket neten vagy akár csak egyjátékos módban játszhatunk!
-
én is 4éve tolom:) am meg army a legjobb taktikai fps az armed assault után sztem.
am a sf tréninget még azóta sem sikerült megcsinálnom:( -
Köszi az infó Gaben, most mindjárt ki is próbálom a dolgokat! :-) -
wááááá. a 2.8.3.1 az egy patch only. töltsd le az eggyel előbbit is a 1.8.3-at!
-
Gaben001 #68 Az armyval játszom már 4 éve(1332 napja).Roger6 ha 1 pályán 3 sniper van akkor az admin ad be fegyvereket vagy moddolva van a szerver.Alapból max 2 lehet egy csapatban.Az ilyen szervereket én elkerülöm.Ha pörgős játékot akarsz válaszd az urban assault pályát.Esetleg hospitalt.De kemper mindenhol van.Ebben a játékban a védőnek néha kempelni kell(bridge)hiszen helyhez kötött a feladata.
Itt az SG-n van a letöltés rovatban a Rising eagle.Ma kipróbáltam,egész jó. -
np -
bocs, nem tudtam :) -
jaj, ott prószáltam először, ott csak a pacs van :) mert a fullért elküldenek mindenféle oldalra ott lenn, csak épp nem mindig tudom letölteni az egyes helyeken, ill most több gigás változatot láttam, szóval nem tudom. eddig ez tetszett a legjobban, mert magyar és ez 2 gigánál is több (bár nem tom mié) -
Innen próbáld inkább.
ottvan a full, és a patch is :) -
valaki monnya meg hogy itt akkor az első négyből van ami külön összetevő amiket még le lehet tölteni vagy mivan? :S -
Hát én írtam, csak tegnap kezdtem el, így nem tudom pontosan, mi hogyan mûködik. Először csak a 2.8.0-t raktam fel, ott annyi volt a különbség, hogy kevesebb szervert talált. 2.8.3-ban sokkal többet. De tényleg nem tudom, milyen összetevőkből áll, szóval rám ne hallgass! :D -
közben töröltem, mert a verzió alatt azt is érthetted, hogy mittudomén több összetevője van. Egyébként több összetevője van a játéknak? :) -
erre válaszoltam 6 hsz-el ezelőtt, hogy miért olyan kicsit lehet csak letölteni :) -
Ja! Akkor sry! :-D -
aao.hu
Itt le tudod tölteni az összes eddigi verzióját az Americas Army-nak. Downoads menüpont alatt, akár XP-re, Linux-ra, vagy Mac-re. -
:D -
mik vannak benne?
addide :)) bár mondjuk vizsgaidőszak van, de nyár felé már kipróbálnám
-
k htx:) -
Nálam az egész csomag 8GB mondjuk benne van az offline is, ill. azok javításai. -
Mindezt 10 perc alatt megállapítottad, grat:) -
ott a full AAO letöltés 200 valahány MB az biztos nem jó.. mert 1,9 giga minimum ahogy tudom
én erre gondoltam ez nem jó? mert ez meg több mint 2 giga -
Miskolc88 #51 egy nagy rakás szar,mindenki laggol plusz gagyi az egész. -
Miskolc88 #50 Nah most kipróbálom a Postal 2 multiját ami ingyenes kiváncsi vagyok :D -
mistermiskolcz #49 http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=5201
Igaz egy rakás szar, de ingyenes... -
Igazad van. -
waron persze hogy kell, de szimpla publikon...
valószínűleg rosszul közelítettem meg a taktika szóval, inkább a settenkedés, bekerítés jellemző rá;
én voltam AA klántag is, de annyira fárasztónak találtam a bújócskázást, hogy legalább másfél éve fel se raktam -
De miért csak az ezekben a régiókban élők játszhatnak vele? Ezt sosem értettem... -
-
a Combat Arms eleg jonak nez ki ;), lehet hogy majd vizsgak utan kiprobalom :D -
Hát szerintem a CS pont a taktikáról szól. Hogyan tudtok öten összedolgozni. Rengeteg lehetőség/taktika van arra, hogy eljuttasd a bombát, és felrobbantsd a kijelölt helyeken, pedig minden pályán összesen két helyre teheted le. Nekem volt már war-om CS-ben, ahol 5 körön keresztül nem lőttem le egy embert sem, mégis második voltam a pontok alapján. Támogató/bombás voltam, és hidd el, kell a taktika. Néha csak sima csali voltam, hogy azt higgyék, arra megy a csapat. Öt emberből ketten B lerakó fele, többi három várakozott, majd amikor rájuk szóltunk, hogy 5-ből 4 ember itt van, akkor indultak csak ők el. Aztán lerkakták, és próbálták bevédeni a helyet. Sokkal több taktika/heylzetfelismerő képesség kell hozzá, mint az sokan gondolják.
Azt mondod, AA-hoz kell taktika. Ezt egy percig sem vitatom, hiszen ha két csapatról van szó, akkor nyilván valahogy össze kell dolgozni, DE! Azt nem nevezem taktikának, hogy bevetem magam egy ajtó mögé, aztán várom, hogy jöjjön az ellen, továbbá a sem taktika számomra, hogy a 8 perces menet alatt a sniperrel egy helyben álljak/guggoljak/feküdjek, és nézzem végig a távcsövet. Félre ne érts, nem azt akarom ezzel mondani, hogy mindenki ezt csinálja, sőt biztos vagyok benne, hogy mi magyarok nagyon jók vagyunk benne (mint ahogy a legtöbb fps-ben), csak már unalmas volt 3 óra játék után "rutinszerûen" menni a pályán. Előre tudtam, hol vannak a sniperek, hol fognak feküdni a rifleman-ek. Pedig nagyok a pályák. Nyilván nem mérvadó az én véleményem egy nap játék után, csak ezt el akartam mondani. Szóval számomra tegnap egy darab taktika nem esett le, de valószínûleg rossz szervereken voltam fent, ahol mindenki csak kempel (mondjuk az tényleg durva volt, hogy 5 perc alatt két ellenféllel találkoztam egy 26-os pályán...) De minden elismerésem az AA-é, jót alkottak! :-D -
mert olyan mint a SWAT--> taktikáról szól az egész, nem rushról, mint nagyrészt a CS -
Én pont tegnap raktam fel az Americas Army-t (2.8.3-as verzió). Grafikája tényleg jó, de a játékmenet... Bár még nincs sok tapasztalatom, de: eddig Counter Strike-al játszottam, ahhoz képest a játékmenet egy diafilm. Olyan szerveren voltam, ahol egy menet 8 perces volt, mindenki kempelt. De tényleg, szó szerint. 13 v 13 pályán voltunk, ebből a 26 emberből 25 bekemplet (a maradék egy voltam én). És ezt több szerveren is láttam. Mi abban a jó, hogy ött ülsz egy ajtó/fal mögött, aztán várod, hogy arra menjen valaki (ráadásul elég nagyok a mapok)?! Nem pörög a játék. Ha meg az elején lelőttek, akkor 5-7 percet várhatsz, míg újra játszhatsz (gondolom azért van másfajta játék mód is). Ez rengeteg. Counter Strike-ban áltag 3 perc egy kör, és ez szerintem nagyon durván el van találva (tudom, a CS nem ingyenes). A másik meg az, hogy mindenki mesterlövész puskával rohangál. Befekszik valami fedezékbe, aztán ott vár perceken keresztül. Amikor meg berontottam egy házba az M16-ommal, aztán 3-at leszedtem közülük (mer' olyan hülyék, hogy egy helyen kempelnek), akkor meg egyből csíter vagyok, aztán kirúgtak a szerverről...
Összességében egyébként tetszett a játék, főleg a kiképzés része. Az nagyon bejött, arra a részre ötöst kap tőlem. A többi meg... Hát még azért van min fejldőni, de ha figyelembe vesszük, hogy egy ingyenes fps-ről van szó, mindenképpen a legjobbak közé sorolnám. Megéri letölteni, és játszani vele, csak javasolni tudom. -
Oszt a postal multiba mit csinálsz? -
Soldier Front játékélményben milyen? -
Cat 02 #38 Best :D hiába hal meg az ember,isteni ^.^ -
na ez meg kell nézni
-
Combat Arms
van 2 videó a főoldalon, pénteken indul a zárt béta, majd lehet jelentkezni :) -
Daza500 #35 Nexuiz -
steam acc kell, onnan le lehet szedni ingyen...
[tudja, mert cs-zik] -
Miskolc88 #33 lol jó lehet ásóval fejbeküldeni valakit :D -
csgj #32 Postal 2 multi. Ingyenesen leszedhető (csak multi) pár napja. Elég nagy lolság :P