Ingyen FPS-ek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Itt le tudod tölteni az összes eddigi verzióját az Americas Army-nak. Downoads menüpont alatt, akár XP-re, Linux-ra, vagy Mac-re.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
addide 😊) bár mondjuk vizsgaidõszak van, de nyár felé már kipróbálnám <#buck>#buck>
én erre gondoltam ez nem jó? mert ez meg több mint 2 giga
Igaz egy rakás szar, de ingyenes...
valószínûleg rosszul közelítettem meg a taktika szóval, inkább a settenkedés, bekerítés jellemzõ rá;
én voltam AA klántag is, de annyira fárasztónak találtam a bújócskázást, hogy legalább másfél éve fel se raktam
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Azt mondod, AA-hoz kell taktika. Ezt egy percig sem vitatom, hiszen ha két csapatról van szó, akkor nyilván valahogy össze kell dolgozni, DE! Azt nem nevezem taktikának, hogy bevetem magam egy ajtó mögé, aztán várom, hogy jöjjön az ellen, továbbá a sem taktika számomra, hogy a 8 perces menet alatt a sniperrel egy helyben álljak/guggoljak/feküdjek, és nézzem végig a távcsövet. Félre ne érts, nem azt akarom ezzel mondani, hogy mindenki ezt csinálja, sôt biztos vagyok benne, hogy mi magyarok nagyon jók vagyunk benne (mint ahogy a legtöbb fps-ben), csak már unalmas volt 3 óra játék után "rutinszerûen" menni a pályán. Elôre tudtam, hol vannak a sniperek, hol fognak feküdni a rifleman-ek. Pedig nagyok a pályák. Nyilván nem mérvadó az én véleményem egy nap játék után, csak ezt el akartam mondani. Szóval számomra tegnap egy darab taktika nem esett le, de valószínûleg rossz szervereken voltam fent, ahol mindenki csak kempel (mondjuk az tényleg durva volt, hogy 5 perc alatt két ellenféllel találkoztam egy 26-os pályán...) De minden elismerésem az AA-é, jót alkottak! :-D
Összességében egyébként tetszett a játék, fôleg a kiképzés része. Az nagyon bejött, arra a részre ötöst kap tôlem. A többi meg... Hát még azért van min fejldôni, de ha figyelembe vesszük, hogy egy ingyenes fps-rôl van szó, mindenképpen a legjobbak közé sorolnám. Megéri letölteni, és játszani vele, csak javasolni tudom.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
van 2 videó a fõoldalon, pénteken indul a zárt béta, majd lehet jelentkezni 😊
de letöltötte a deathmatch fájlokat és megy.Más kérdés hogy elég szar 😊
Legalábbis nekem nem jön be ez a hentelés.
kis OFF:
akár olyan játék is jöhet ami nem ingyenes de tört verzióval is lehet multizni vele.
http://www.tipandtrick.net/2008/free-hl2-deathmatch-lost-coast-peggle-extreme-and-portal-pc-games-download-play-for-nvidia-geforce-users
Meg a F.E.A.R multi is ingyenes.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A mai õrülten nagy sz@rrá sztárolt multi efpéeseknek is feladja a leckét játékmenetben. Még CB ladder is maradt belõle.
warrock
America's army
kuma war, sokkal kevesebb találattal😊
elég jó játék én sokat toltam vele
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
de jáccol már vele?