Ingyen FPS-ek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
közben töröltem, mert a verzió alatt azt is érthetted, hogy mittudomén több összetevõje van. Egyébként több összetevõje van a játéknak? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
erre válaszoltam 6 hsz-el ezelõtt, hogy miért olyan kicsit lehet csak letölteni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Roger6
Ja! Akkor sry! :-D

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
aao.hu

Itt le tudod tölteni az összes eddigi verzióját az Americas Army-nak. Downoads menüpont alatt, akár XP-re, Linux-ra, vagy Mac-re.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Aquir
😄

Aquir
mik vannak benne?
addide 😊) bár mondjuk vizsgaidõszak van, de nyár felé már kipróbálnám <#buck>

Aquir
k htx😊

MerlinW
Nálam az egész csomag 8GB mondjuk benne van az offline is, ill. azok javításai.

[merlinw.org]

MerlinW
Mindezt 10 perc alatt megállapítottad, grat😊

[merlinw.org]

Aquir
ott a full AAO letöltés 200 valahány MB az biztos nem jó.. mert 1,9 giga minimum ahogy tudom

én erre gondoltam ez nem jó? mert ez meg több mint 2 giga

egy nagy rakás szar,mindenki laggol plusz gagyi az egész.

Nah most kipróbálom a Postal 2 multiját ami ingyenes kiváncsi vagyok 😄

http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=5201

Igaz egy rakás szar, de ingyenes...

Roger6
Igazad van.

stp4trick
waron persze hogy kell, de szimpla publikon...

valószínûleg rosszul közelítettem meg a taktika szóval, inkább a settenkedés, bekerítés jellemzõ rá;
én voltam AA klántag is, de annyira fárasztónak találtam a bújócskázást, hogy legalább másfél éve fel se raktam

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Roger6
De miért csak az ezekben a régiókban élôk játszhatnak vele? Ezt sosem értettem...

stp4trick

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

beamkiller
a Combat Arms eleg jonak nez ki 😉, lehet hogy majd vizsgak utan kiprobalom 😄

Roger6
Hát szerintem a CS pont a taktikáról szól. Hogyan tudtok öten összedolgozni. Rengeteg lehetôség/taktika van arra, hogy eljuttasd a bombát, és felrobbantsd a kijelölt helyeken, pedig minden pályán összesen két helyre teheted le. Nekem volt már war-om CS-ben, ahol 5 körön keresztül nem lôttem le egy embert sem, mégis második voltam a pontok alapján. Támogató/bombás voltam, és hidd el, kell a taktika. Néha csak sima csali voltam, hogy azt higgyék, arra megy a csapat. Öt emberbôl ketten B lerakó fele, többi három várakozott, majd amikor rájuk szóltunk, hogy 5-bôl 4 ember itt van, akkor indultak csak ôk el. Aztán lerkakták, és próbálták bevédeni a helyet. Sokkal több taktika/heylzetfelismerô képesség kell hozzá, mint az sokan gondolják.

Azt mondod, AA-hoz kell taktika. Ezt egy percig sem vitatom, hiszen ha két csapatról van szó, akkor nyilván valahogy össze kell dolgozni, DE! Azt nem nevezem taktikának, hogy bevetem magam egy ajtó mögé, aztán várom, hogy jöjjön az ellen, továbbá a sem taktika számomra, hogy a 8 perces menet alatt a sniperrel egy helyben álljak/guggoljak/feküdjek, és nézzem végig a távcsövet. Félre ne érts, nem azt akarom ezzel mondani, hogy mindenki ezt csinálja, sôt biztos vagyok benne, hogy mi magyarok nagyon jók vagyunk benne (mint ahogy a legtöbb fps-ben), csak már unalmas volt 3 óra játék után "rutinszerûen" menni a pályán. Elôre tudtam, hol vannak a sniperek, hol fognak feküdni a rifleman-ek. Pedig nagyok a pályák. Nyilván nem mérvadó az én véleményem egy nap játék után, csak ezt el akartam mondani. Szóval számomra tegnap egy darab taktika nem esett le, de valószínûleg rossz szervereken voltam fent, ahol mindenki csak kempel (mondjuk az tényleg durva volt, hogy 5 perc alatt két ellenféllel találkoztam egy 26-os pályán...) De minden elismerésem az AA-é, jót alkottak! :-D

stp4trick
mert olyan mint a SWAT--> taktikáról szól az egész, nem rushról, mint nagyrészt a CS

Roger6
Én pont tegnap raktam fel az Americas Army-t (2.8.3-as verzió). Grafikája tényleg jó, de a játékmenet... Bár még nincs sok tapasztalatom, de: eddig Counter Strike-al játszottam, ahhoz képest a játékmenet egy diafilm. Olyan szerveren voltam, ahol egy menet 8 perces volt, mindenki kempelt. De tényleg, szó szerint. 13 v 13 pályán voltunk, ebbôl a 26 emberbôl 25 bekemplet (a maradék egy voltam én). És ezt több szerveren is láttam. Mi abban a jó, hogy ött ülsz egy ajtó/fal mögött, aztán várod, hogy arra menjen valaki (ráadásul elég nagyok a mapok)?! Nem pörög a játék. Ha meg az elején lelôttek, akkor 5-7 percet várhatsz, míg újra játszhatsz (gondolom azért van másfajta játék mód is). Ez rengeteg. Counter Strike-ban áltag 3 perc egy kör, és ez szerintem nagyon durván el van találva (tudom, a CS nem ingyenes). A másik meg az, hogy mindenki mesterlövész puskával rohangál. Befekszik valami fedezékbe, aztán ott vár perceken keresztül. Amikor meg berontottam egy házba az M16-ommal, aztán 3-at leszedtem közülük (mer' olyan hülyék, hogy egy helyen kempelnek), akkor meg egybôl csíter vagyok, aztán kirúgtak a szerverrôl...
Összességében egyébként tetszett a játék, fôleg a kiképzés része. Az nagyon bejött, arra a részre ötöst kap tôlem. A többi meg... Hát még azért van min fejldôni, de ha figyelembe vesszük, hogy egy ingyenes fps-rôl van szó, mindenképpen a legjobbak közé sorolnám. Megéri letölteni, és játszani vele, csak javasolni tudom.

trogerzsiger
Oszt a postal multiba mit csinálsz?

Atomreaktor
Soldier Front játékélményben milyen?

Best 😄 hiába hal meg az ember,isteni ^.^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bakvarnyu
na ez meg kell nézni <#vigyor1>

Balintrial
Combat Arms
van 2 videó a fõoldalon, pénteken indul a zárt béta, majd lehet jelentkezni 😊
Balintrial
steam acc kell, onnan le lehet szedni ingyen...

lol jó lehet ásóval fejbeküldeni valakit 😄

Postal 2 multi. Ingyenesen leszedhetõ (csak multi) pár napja. Elég nagy lolság 😛
bakvarnyu
Nekem volt steam account a Red orchestra játékhoz, HL2 nincs nekem fent
de letöltötte a deathmatch fájlokat és megy.Más kérdés hogy elég szar 😊
Legalábbis nekem nem jön be ez a hentelés.

tigeroo
wolfeinstein : enemy territory
Köszönöm a cimeket,jöhetnek még gamek bõven 😄
kis OFF:
akár olyan játék is jöhet ami nem ingyenes de tört verzióval is lehet multizni vele.

ku.va szar jatek szerintem 😄
Kicsikiraly
de elvileg nem mész vele semmire hl2 és steam account nélkül.

DFTBA &#3232;_&#3232;

F.E.A.R.

repro
americasarmy.hu

N0 TXT TLK PLZ!4!

bakvarnyu
ingyen HL2 deathmatch tegnap fedeztük fel:
http://www.tipandtrick.net/2008/free-hl2-deathmatch-lost-coast-peggle-extreme-and-portal-pc-games-download-play-for-nvidia-geforce-users

Meg a F.E.A.R multi is ingyenes.

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory
A mai õrülten nagy sz@rrá sztárolt multi efpéeseknek is feladja a leckét játékmenetben. Még CB ladder is maradt belõle.

Aquir

Aquir
lol.. 😊

nekem a warrock nem tetszik mert igazi pénzért lehet benne venni erõsebb fegyvereket úgytudom,esélyegyenlõség hol van 😄??

Aquir
akkor jó

Aquir
Google sorrend:
warrock
America's army
kuma war, sokkal kevesebb találattal😊

Aquir
bár a warrock se tûnik rossznak.., jó minõségû videot meg nem láttam még róluk 😊

aha,mondjuk nekem a CS nem jött be.

AA nem olyan mint a CS meg társai.
elég jó játék én sokat toltam vele

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Aquir
kibõvítettem az elõzõ hsz-t :p 😊

jah 😛
de jáccol már vele?